Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

GEÇEN HAFTA ZEHRAYA İYİKİ YAPTIRMIŞIZ DUAYI, BU SEFERKİNİ DE HİLALE YAPTIRCAZ. O DA DOĞURMADAN BİTİRELİM DUAYI:-)) Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, vehüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*ceylinn38-
Zehra:
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
340
serap06_06-
Serap:
240
rengarenk00 -
Serpil:
35
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
50
hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
30
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
50
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
101
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
101
TOPLAM
1541
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
06.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

40 tanede ben okudum..eminecigim eklersen sevinirim...kusura bakmayın ben bu duaya pek katılamadım :KK43: ezbere bilmiyorum...acıkcası o kadarda halsizimki kalkıp abdest bile zor alıyorum :KK43: ayaga kalkdıgım an basım dönüyor :KK43: Progesteron hapından kaynaklanıyor sanırım...ama İNSALLAH daha fazla katkıda bulunmaya calısacam..ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH...

Canım çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde, kolayca bizlerede nasip eder doğumları. Ceylin en sonunda kardeşine kavuştu darısı senin kıza emine inşallah.. Bende hep normal doğum istemiştim ama şimdi nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum. doktorum bana hamile kalınca, hamilelik boyunca asprini kullancaz ama 32.haftada keseceğim dedi. O zamana kadar iğne ve asprin bir arada gidecek. Acaba zehra kullanıyormuydu ki bunları.?

canım zehra aspirini hiç kullanmadı sadece iğneyle devam ettirdi gebeliğini. ben de şu an sadece claxan04 le devam ediyorum 15. haftada hanamam olunca doktorum aspirini kesti ve bidaha da kullandrtmadı soruyorum aspirinsiz olur mu diye aspirinin pek bi etkisi yok diyor yani anlayacağın allaha emanetiz

canım zehra aspirini hiç kullanmadı sadece iğneyle devam ettirdi gebeliğini. ben de şu an sadece claxan04 le devam ediyorum 15. haftada hanamam olunca doktorum aspirini kesti ve bidaha da kullandrtmadı soruyorum aspirinsiz olur mu diye aspirinin pek bi etkisi yok diyor yani anlayacağın allaha emanetiz

Bu doktorların hepsi ayrı bir tanı ve kanıda. Ne yapacağız bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Bana asprin hamilelik öncesi ve sonrası şart dedi, Sonrasında da cleaxe 0,4. devam.. 32 haftaya kadar kullandırıyorum ben hastalara dedi. Bende kanamaya neden olabiliyormuş diye bazen kullandırılmıyormuş dedim hayır öyle bir etkisi yok dedi ve ben kullandırıyorum dedi. Her doktor farklı ve gerçekten sadece Allahıma emanetiz Rabbim inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almamıı nasip eder. Sende Zehra gibi kolayca doğum yapanlardan olursun inşallah vakti gelince. Rabbim yardımcımız olsun.. Sizdeki takvimler bizleri çok sevindiriyor. Rabbim inşallah hepimize nasip etsin..

eminecim nasılsın nasıl gidiyor..... sana birşeyler sormak istiyorum ama hiç bu sefer hamilelik belirtilerin varmıydı... kan değerini birdaha ölçtürdün mü.... benimde adet günüm yaklaştıkca panik yapıyorum galiba da bi soruyum sana dedim...
Bende şuan bir belirti yok. benim iki hafta öncesi kasığım ve göğsüm ara sıra sancırdı.şuan göğsümde hiçbirşey kalmadı. kasık sancısı zonklama gibi birşeydi.geçen hafta karnında baya ağrı gibi şeyler oldu. hatta 4 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılar olduiki gündür karnımda ve midemde şişlik var. ondan başka bir şey kalmadı şimdi. bir de gaz var tabi klasik.
canım bence günde bir köfte yediğime değmez deme. ben sormuştum hacettepedeki diyetisyene öyle yapma günlük bir köfte kadar demişti. ben de biraz köfte yapıp buzluğa attım. günde bir tanesini teflon tavada pişirip ekmek arası yapıp okula getiriyorum. et yerine yiyeceğim kurubaklagil hemen hemen hiç yiyemez oldum çünkü asıl o değmiyor hafta da bir kez 5 kaşık fasulye. evde pişirsem eşim pek yemez. o yüzden çoğu zaman arkadaşlarla beraber yerken soruyorum evinizde barbunya ya da kurufasulye piştimi diye:) onlar biliyorlar pişirirlerse hafta bir getiriyorlar hep beraber yiyoruz ben sadece 5 kaşık yiyorum:) ya da haftada bir mercimek çorbası yapıp ondan bir kase içiyorum. leblebi ben de anlamadım o yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum.
haa o leblebi enteresan di mi? .-)) ben de riske atmamak için çok çok az yiyorum.
slm canlar artık buraya mı yazacaz ben kaçgündür yoktum yeni topik yeni haberler hepside hayırlı uğurlu olsun zehra doğurmuş çokk sevindim inş.iyilerdir sıra bana geldi inş. ben de sizlere güzel haberler veririm

cannım hamileymişsin ay çok mutlu oldum hayırlı olsun inş.gebeliğin sağlıcakla devam eder de bebeğini kucağına alırsın bu gece dualarım senin için:)
teşekkğr ederim canım iyi dileklerine. yarın keseye bakcaz bakalım görüncek mi?
40 tanede ben okudum..eminecigim eklersen sevinirim...kusura bakmayın ben bu duaya pek katılamadım :KK43: ezbere bilmiyorum...acıkcası o kadarda halsizimki kalkıp abdest bile zor alıyorum :KK43: ayaga kalkdıgım an basım dönüyor :KK43: Progesteron hapından kaynaklanıyor sanırım...ama İNSALLAH daha fazla katkıda bulunmaya calısacam..ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH...
canım abdesti dua için mi alıyorsun. ben abdestsiz okuyorum. sırf dua için alıyorsan abdesti bence gerek yok. adetliyken bile okunuyormuş salavat. ama için rahat etmezse sen bilirsin tabi.
Bu doktorların hepsi ayrı bir tanı ve kanıda. Ne yapacağız bilmiyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Bana asprin hamilelik öncesi ve sonrası şart dedi, Sonrasında da cleaxe 0,4. devam.. 32 haftaya kadar kullandırıyorum ben hastalara dedi. Bende kanamaya neden olabiliyormuş diye bazen kullandırılmıyormuş dedim hayır öyle bir etkisi yok dedi ve ben kullandırıyorum dedi. Her doktor farklı ve gerçekten sadece Allahıma emanetiz Rabbim inşallah sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza almamıı nasip eder. Sende Zehra gibi kolayca doğum yapanlardan olursun inşallah vakti gelince. Rabbim yardımcımız olsun.. Sizdeki takvimler bizleri çok sevindiriyor. Rabbim inşallah hepimize nasip etsin..
benim dr gittiğimde tekrar üstüne bada basa söyledi kesinlikle aspirin kullanmayacaksın dedi. ben sormadığı halde.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahlarınaffı istenir.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, vehüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
20
*01as-
Aslı:
30
*ceylinn38-
Zehra:
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
340
serap06_06-
Serap:
340
rengarenk00 -
Serpil:
55
*nazka86 -
Nazife:
25
umud40-
Vildan:
50
hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
50
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
30
*AzraNur68-
Gül:
40
06 kelebek-
Neşe:
50
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
101
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
101
TOPLAM
1826
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
06.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Sen çıkmadan yetişiyim dedim. Canım. Dualama yok bugün. 4444 te tamamlayamadık. Haftaya inşallah tamam mı?

tamam canım ben de soracaktm dualama olacak mı bu hafta diye.tamam o zaman 4444 olsun dualamayı yaparım allah izin verirse. bana 50 tane ekle canım

ben solemeyı unuttum kızlar aksam yasin tebareke amme neziat suresı meryem suresı okudum tek tek isimlerle bağışladım rabbim hayırlsıyla hepimize saglıkla evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah...:KK49::nazar::emir_bebek:

canım ne renkte crinonenin bir kısmı lavaboda dışarı gidiyor. parça parça geliyor. bazen lor peynir gibi parça parça. rengi de akıntına bağlı bazen hafif yeşilimsi olabiliyor. seninki ne renk.

evet lor peynir gibiydi ama birazda renkliydi nokta nokta kırmızılar kahveringiler vardı içinde çok korktum bu ilacı niye verdi anlamıyorum bu gece tekrar yapsam mı jeli dr. biraz önce aradı bir şey olmaz dedi ben korktuğumu söyledim hapını içeyim dedim progestan tamam dedi ne desem tamam diyo anlamadım ki canım sen kullandın mı

arkadaşlar birde bişey sorcam hep okuyorum diyette bahsetmişsiniz ne diyeti bu kimler için oluyormuş ben diyet falan yapmıyorum yapmam mı gerek

arkadaşlar birde bişey sorcam hep okuyorum diyette bahsetmişsiniz ne diyeti bu kimler için oluyormuş ben diyet falan yapmıyorum yapmam mı gerek

bu diyet proteinden sınırlı diyet. bazı dr lar veriyor. yapman gerek diye bir şey söyleyemeyiz. bu konuda da her dr aynı fikirde değil, tık-pkı bize iğnenin gerekliliği konusunda olduğu gibi.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ

SALAVAT-I TEFRİCİYE
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
20
*01as-
Aslı:
30
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
340
serap06_06-
Serap:
340
rengarenk00 -
Serpil:
75
*nazka86 -
Nazife:
50
umud40-
Vildan:
50
hildan -
Hilal:
50
muco509-
Emel:
50
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
30
*AzraNur68-
Gül:
40
06 kelebek-
Neşe:
100
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
101
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
101
TOPLAM
2021
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
13.06.2013

evet lor peynir gibiydi ama birazda renkliydi nokta nokta kırmızılar kahveringiler vardı içinde çok korktum bu ilacı niye verdi anlamıyorum bu gece tekrar yapsam mı jeli dr. biraz önce aradı bir şey olmaz dedi ben korktuğumu söyledim hapını içeyim dedim progestan tamam dedi ne desem tamam diyo anlamadım ki canım sen kullandın mı
kullandım canım. ondan dolayı bebeğe bişey olmaz korkma. oraya kadar gelmiyor yani. ağızdan alındığında yan etkileri daha fazla oluyor. baş dönmesi falan o yüzden bunu tercih ediyorlar. ikisi de aynı ağızdan alınan da bu da. sen hangisini kullanabilirsen onu kullan.

X