- Konu Sahibi melodysilk
GEÇEN HAFTA ZEHRAYA İYİKİ YAPTIRMIŞIZ DUAYI, BU SEFERKİNİ DE HİLALE YAPTIRCAZ. O DA DOĞURMADAN BİTİRELİM DUAYI) Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere Estağfirullahel aziyme ve etübileyh diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericübihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, vehüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
NICK
GERÇEK İSİM
elif5507 -
Elif:
*01as-
Aslı:
*ceylinn38-
Zehra:
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
340
serap06_06-
Serap:
240
rengarenk00 -
Serpil:
35
*nazka86 -
Nazife:
umud40-
Vildan:
50
hildan -
Hilal:
muco509-
Emel:
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
30
*AzraNur68-
Gül:
06 kelebek-
Neşe:
50
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
101
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
101
TOPLAM
1541
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
06.06.2013
40 tanede ben okudum..eminecigim eklersen sevinirim...kusura bakmayın ben bu duaya pek katılamadım ezbere bilmiyorum...acıkcası o kadarda halsizimki kalkıp abdest bile zor alıyorum ayaga kalkdıgım an basım dönüyor Progesteron hapından kaynaklanıyor sanırım...ama İNSALLAH daha fazla katkıda bulunmaya calısacam..ALLAH cümlemizin dualarını kabul eder İNSALLAH...