- Konu Sahibi melodysilk
13:30 da dr dan çıkınca yazarım canım sonucu.
canım inşallah keseyi görebilirsin. hadi güzel haberlerini bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13:30 da dr dan çıkınca yazarım canım sonucu.
kızlar günaydın.... dün idrar testi yaptım ve sonuç negatif belki biraz erken yaptım ama zaten içime olmuycak gibi geliyordu ve olmadı da hayırlısı artık.....
canım bence idrarda çıkması için çok erken. b hcg önce kana sonra idrara geçiyor. bence erken yapmışsın. eğer adet tarihini beklemeyeceksen kanda yaptırman en mantıklısı. hayılısı olsun canım hakkında.kızlar günaydın.... dün idrar testi yaptım ve sonuç negatif belki biraz erken yaptım ama zaten içime olmuycak gibi geliyordu ve olmadı da hayırlısı artık.....
kürtajımı 16 martta oldum, ondan sonraki adetimi 13 nisanda oldum ve en son adetimi 13 mayısta oldum. yani baktığın zaman daha 1 hafta var dün bi heves ettim bakıyım dedim. baktım.. şimdide deli gönül git kan testi yaptır diyor ama kan testi de uygun birşey değil ki bizim buraya en yakın düzen lab. var ona 50-60 arasında birşeye yapıyor.... yaptırsam mı ki acaba
NICK | GERÇEK İSİM | 4444 |
elif5507 - | Elif: | 20 |
*01as- | Aslı: | 30 |
*senay079- | Şenay: | 308 |
*slvy1987- | Selvi: | |
sevinc007- | Sevinç: | |
eoe- | Emine: | 410 |
serap06_06- | Serap: | 340 |
rengarenk00 - | Serpil: | 75 |
*nazka86 - | Nazife: | 50 |
umud40- | Vildan: | 200 |
hildan - | Hilal: | 50 |
muco509- | Emel: | 50 |
Eylül06- | Berna: | |
Slmeng- | selma : | 30 |
*AzraNur68- | Gül: | 40 |
06 kelebek- | Neşe: | 100 |
*Şenayın arkadaşı- | Gülin: | 31 |
Mayd- | Aycan: | 50 |
Atis- | Senem: | 101 |
330ml- | Sultan: | |
Adalet1990- | Tuğçe: | |
Gül_neva- | İrem: | 50 |
Lolo- | Nihal: | |
Cbdefne- | Canan: | 55 |
Ayşe_23 | Ayşe: | 100 |
aslibarlikli | aslı | 182 |
TOPLAM | 2272 | |
DUAYA BAŞLAMA | TARİHİ: | 31.05.2013 |
DUALAMA | TARİHİ: | 13.06.2013 |
kesecigi gordum3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....
canım hayırlı uğurlu olsun bak aşama aşama geliyo inş. darısı kalp atışlarına inş. haftaya duyarsın miniğimizin kalp atışını inş.kesecigi gordum3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....
canım hayırlı uğurlu olsun bak aşama aşama geliyo inş. darısı kalp atışlarına inş. haftaya duyarsın miniğimizin kalp atışını inş.
kürtajımı 16 martta oldum, ondan sonraki adetimi 13 nisanda oldum ve en son adetimi 13 mayısta oldum. yani baktığın zaman daha 1 hafta var dün bi heves ettim bakıyım dedim. baktım.. şimdide deli gönül git kan testi yaptır diyor ama kan testi de uygun birşey değil ki bizim buraya en yakın düzen lab. var ona 50-60 arasında birşeye yapıyor.... yaptırsam mı ki acaba
senaycım darısı basına canım.selvı de yok ortalarda
kesecigi gordum3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....