Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Arkadaşlar bende dün hcg testi yaptırdım sonuç 35,42 çıktı. Soluğu doktorda aldım ve akşam ilk iğnemi oldum. Doktor reçeteye innohep isimli iğneyi yazmış. Devamını almadım henüz gün içinde alacağım. Değerim düşük adet tarihime 5 gün var daha haftaya cuma tekrar gel değerine bakalım dedi doktor, hemen başladı iğneye başkada birsey söylemedi. Bu iğneden olan bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

kızlar günaydın.... dün idrar testi yaptım ve sonuç negatif belki biraz erken yaptım ama zaten içime olmuycak gibi geliyordu ve olmadı da hayırlısı artık.....

kızlar günaydın.... dün idrar testi yaptım ve sonuç negatif belki biraz erken yaptım ama zaten içime olmuycak gibi geliyordu ve olmadı da hayırlısı artık.....
canım bence idrarda çıkması için çok erken. b hcg önce kana sonra idrara geçiyor. bence erken yapmışsın. eğer adet tarihini beklemeyeceksen kanda yaptırman en mantıklısı. hayılısı olsun canım hakkında.

ben son 3 aydır erken adet oluyorum neden acaba. hep en son adetimden 2 ya da 3 gün önce olurdum. son 3 seferdir 4-5 gün önce olmaya başladım. 26-27 günde 1 olmaya başladım. halbuki 28-29 günde 1 olurdum. muhtemelen 4-5 gün önceki aşırı gerginliğim ve beni psikiyatr a kadar götüren sebepler de adetimle ilgiliymiş. bugün adet oldum ve daha iyi hissediyorum kendimi.

kürtajımı 16 martta oldum, ondan sonraki adetimi 13 nisanda oldum ve en son adetimi 13 mayısta oldum. yani baktığın zaman daha 1 hafta var dün bi heves ettim bakıyım dedim. baktım.. şimdide deli gönül git kan testi yaptır diyor ama kan testi de uygun birşey değil ki bizim buraya en yakın düzen lab. var ona 50-60 arasında birşeye yapıyor.... yaptırsam mı ki acaba

kürtajımı 16 martta oldum, ondan sonraki adetimi 13 nisanda oldum ve en son adetimi 13 mayısta oldum. yani baktığın zaman daha 1 hafta var dün bi heves ettim bakıyım dedim. baktım.. şimdide deli gönül git kan testi yaptır diyor ama kan testi de uygun birşey değil ki bizim buraya en yakın düzen lab. var ona 50-60 arasında birşeye yapıyor.... yaptırsam mı ki acaba

canım bence kan için bile erken olabilir. sen sanırım iğneye başlamıştın. bence bekle. evine yakın yerde tıp merkezi varsa yarın orda yaptırabilirsin. ya da pazartesi bir hastanede yaptırabilirsin. bence pazartesi yaptır.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatıokumadan önce 21 kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahlarınaffı istenir.
2-Hangi dilekiçin okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmeleçekildikten sonra Salavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericübihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, vehüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi vesahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
NICK
GERÇEK İSİM
4444
elif5507 -
Elif:
20
*01as-
Aslı:
30
*senay079-
Şenay:
308
*slvy1987-
Selvi:
sevinc007-
Sevinç:
eoe-
Emine:
410
serap06_06-
Serap:
340
rengarenk00 -
Serpil:
75
*nazka86 -
Nazife:
50
umud40-
Vildan:
200
hildan -
Hilal:
50
muco509-
Emel:
50
Eylül06-
Berna:
Slmeng-
selma :
30
*AzraNur68-
Gül:
40
06 kelebek-
Neşe:
100
*Şenayın arkadaşı-
Gülin:
31
Mayd-
Aycan:
50
Atis-
Senem:
101
330ml-
Sultan:
Adalet1990-
Tuğçe:
Gül_neva-
İrem:
50
Lolo-
Nihal:
Cbdefne-
Canan:
55
Ayşe_23
Ayşe:
100
aslibarlikli
aslı
182
TOPLAM
2272
DUAYA BAŞLAMA
TARİHİ:
31.05.2013
DUALAMA
TARİHİ:
13.06.2013
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

kesecigi gordum:KK66:3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....

kesecigi gordum:KK66:3 hafta raporluyum.haftaya kontrole cagirdi.kalp atimina.onlem amacli rapor verdi.hep kanamam oluyoya.olmadan verdi yani.yemek ve tuvalet disinda kalkma dedi.progestana da onlem olsun diye basladimproluton depot igne dw oldum.haftaya tekrar olcam.darisi en kisa zamanda senaya.adliya.vildana.selviye.suan aklima gelmeyen herkese.haa bir de seraba.....

guzel keselım:nazar:masallah sana da kesecıge de.yat canım dınlen.bıraz kocalar calıssın:KK52:

canım hayırlı uğurlu olsun bak aşama aşama geliyo inş. darısı kalp atışlarına inş. haftaya duyarsın miniğimizin kalp atışını inş.

canim o labaratuvarlar cin pahali.biraz daha bekle bence.simdi yaptirsan cikan deger birsey ifade etmiycek iki gun donra tekrar yaptirnan gwrekecek ki artisi gornek icin.bence biraz daha bekle.bir haftan var canim.biliyorum beklemesi cok zor.illaki yaptircam diyosan bir tip.merkezine git onlar vasitadiyka yaptir.daha uygun oluyo.ben sormustum 20tl dediler.

Hayırlı olsun Eminecim.. ^.^ Allah bundan sonraki aşamaları da sağlıkla ve mutlulukla geçmenizi nasip eder, sonunda da yüzünüzü güldürür inşallah hayırlısıyla..

haydi gözün aydın canım darısı isteyen herkese inşallah

canım kesecik görünmüş hadi hayırlı olsun bu dönemde çok dikkat et kendine iğnenide olmuşsun muhtemelen progestanda başlamışsındır yat dinlen bol bol dua et inş. herzaman güzel haberlerini alırız

canlar haberiniz var mı zehradan inş. o da oğluşu da iyidir elif yazmıştı oğluşu 2.500 doğmuş haftasına göre minik sağlığı iyi olsunda toparlanıp kilo alır

maşallah cnm ne güzel kesiciğini görmüşsün darısı kalp atımına va sağlıkla kucağına almaya inşallah emine doktorlarımız aynı olduğu için senin gittiğin yoldan gideceğimden senin hamileliğini yakından takip ediyorum arkadaşım :)

X