Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

aynen bende öyle düşünüyorumda normal doğum yapanı görünce bi mutlu oldum birde ben madem bu kadar eziyet çekiyoruz bari ikiz olsun dedim ama tolga hoca riskin artar dedi

aynen bende öyle düşünüyorumda normal doğum yapanı görünce bi mutlu oldum birde ben madem bu kadar eziyet çekiyoruz bari ikiz olsun dedim ama tolga hoca riskin artar dedi
evet malesef. ben de bir kere de kurtulmak isterdim ama sanırım mümkün değil. inşallah önce birinciyi sağlıkla doğuralım da ikiniciye de artık allah kerim ne diyelim.

Canım çok sevindim. Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde, kolayca bizlerede nasip eder doğumları. Ceylin en sonunda kardeşine kavuştu darısı senin kıza emine inşallah.. Bende hep normal doğum istemiştim ama şimdi nasıl hayırlıysa öyle olsun diyorum. doktorum bana hamile kalınca, hamilelik boyunca asprini kullancaz ama 32.haftada keseceğim dedi. O zamana kadar iğne ve asprin bir arada gidecek. Acaba zehra kullanıyormuydu ki bunları.?

evet canım ton balığı oluyor. günde 1 köfte kadar et hakkın var. bunu istediğinde kullan, balık, tavuk, kırmız et. tolga hoca bana mesela birkaç gün et yemedin diyelim bir gün daha büyük bir et yiyebilirsin demişti. ama ben gene de pek yapmıyorum öyle. tam buğday ekmeği de kullanıyım ben o halde. içim dışım çavdar oldu benim çikolata yasak aslında, ama az da olsa ben de yiyorum. dayanamam ona çünkü.hurma olur canım. bir sakıncası yok. ben yaban mersini ve kuru üzüm bulunduruyorum çekmecemde, tatlı krizimde bunlardan yiyorum. acayip iyi oluyor.hazır meyve suyu, limonata demişsin, bilmiyorum fikrim yok ama hazır gıdalarıdan uzak durmal lazım. kahve kesinlikle yasak ama.kahvaltılık gevrek demişsin o da katkı maddeli olduğu için bence uzak dur. şenayın listesinde soya yasak. tüm hazır gıdalarda soya olduğu için uzak durmak lazım.abartmadan ye bence. ciddiye aldım diyeti demişsin al canım. bir iki ay sıkı yap, sonra hafifletirsin zaten. kuruyemiş de yasak biliyorsun değil mi? yağlı tohumlu yiyecekler. süt ürünlerini light kullan bir süre.

arkadaşlar dün bhcg değerim 6293dü bugün farklı bir merkezde 4668 çıktı dr cihaz değişikliğinden olabilir dedi böyle birşey yaşayan varmı çok korkuyorum...

canım estağfurullah. ben de kullanmıştım crinone ordan biliyorum. çok kötü bir ilaç ama. hem tahriş ediyır. hem de çamaşıra ya da lavaboya parçaları düşebiliyor. bana dr. gece yatarken vermişti. günde 1 kullanıyordum ama 2 kullanmak zorunda kalsam ne yapardım bilmiyorum. çünkü inanılmaz kurutuyor o bölgeyi ve o yüzden tahriş oluyor. eşşime mümkünse bana yanaşma diyordum o yüzden:)
bu arada pıhtılaşma ve gebelik ilaçlarının yanında yakında psikolojik ilaçlar konusunda da bilgili olucam sanırım bu gidişle her şeyi kafaya taka taka. bugün psikiyatr a gittim yeniden sonuçlarımı ve psikologun görüşlerini göstermeye. orta derece depresyon teşhisi koydu ve kendimi daha mutlu hissedeceğim bir şurup verdi. 15 gün kadar kullanacakmışım ona göre bakacakmış durumuma. işte böyle canım.

Arkadaşlar, bu duanın yavaş gitmesi olayına bende katılıyorum. Bakın, Emine sağolsun hepimiz rahat rahat bu duaları paylaşalım, konuşalım burdaki maneviyatı yakalayım hep beraber diye ve bir yabancının bir yabancıya duasının en makbul olduğunu bildiği için bu topici uğraştı, didindi açtı, Sağolsun, Allahım razı olsun... Hergün sabah akşam tek tek bakıp duaları topluyor, tablo yapıyor ve uğraşıyor. Sırf bunun için bile girdiği zamanlar oluyor işinin arasında. Ama bizde bunun hakkını vermeye çalışalım lütfen. Listede ismi olan ama hiçbir duaya katılmayan arkadaşlarım iki dakikanızı ayırabilirsiniz birkaç tane okuyabilmek için. Evde, işte vaktiniz yoksa bile gidip gelirken en az 40-45 dk harcıyoruz yollarda o anları değerlendirebilirsiniz. Madem beraber birşeyleri yapmaya çalışıyoruz, bunun için biraz emek harcayalım lütfen... Hepimiz için birşeyler olsun burda ve hepimizin bir nebze katkısı olsun.. Ne demiş karınca Hz.İbrahim yakılırken su taşımaya o da gitmiş. Ne yapıyorsun demişler, Sen ne taşıyabilirsin ki küçücük cüssenle. Karınca, biliyorum ama birincisi ben Hakkın yanında bulunarak tarafımı belli ediyorum ve elimden geleni gücümün yettiğini yapıyorum.

Bizde gücümüzün yettiğince birbirimize dualar etmeye çalışıyoruz, gücümüzün yettiği kadarını yapalım lütfen... Biraz daha özen ve özveri... Saygılar ve Sevgilerimle...

(Kimseyi kırmak için yazmadım bu yazıları, sadece emek harcayan arkadaşlarımızın emeklerine destek olalım diye küçük bir fikrimi belli etmek istedim. Affınıza sığınıyorum.)

hatırlamıyorum canım ben. ama hilal bilir sanırım. haftaları yakınya. hilal de yok ortalarda. görürsen bir de ona sor istersen.
arkadaşlar dün bhcg değerim 6293dü bugün farklı bir merkezde 4668 çıktı dr cihaz değişikliğinden olabilir dedi böyle birşey yaşayan varmı çok korkuyorum...
cihazdandır bence. dr lar genelde farklı yerde ölçüldüğündendir diyorlar böyle durumlarda.

olsun canım geçer, kullan ilacını, düzelirsin en kısa zamanda inşallah.

canım denerim bakalım acısını dindirecek mi?bana 20 salavat eklesene

günde 1 köfte kadar et hakkımı kullanmayıp haftada kendimi 1 porsiyon hakkı tanımaya karar verdim ağzımı sürdüğüme değmez :))yaban mersini kuruüzüm iyi fikir bende alayım limonata belki olabilir limon kanı sıvılaştırdığı için ama katkılı yiyecekleri yemeyim öyleyse kuruyemiş ceviz kesinlikle yok ama badem fındık abartmadan ye demişti leblebi baya tok tutuyor aslında 1 su bardağı yazıyor listede ama nohutu yemezken leblebiyi nasıl yiyoruz anlamadım

eminecim nasılsın nasıl gidiyor..... sana birşeyler sormak istiyorum ama hiç bu sefer hamilelik belirtilerin varmıydı... kan değerini birdaha ölçtürdün mü.... benimde adet günüm yaklaştıkca panik yapıyorum galiba da bi soruyum sana dedim...

canım bence günde bir köfte yediğime değmez deme. ben sormuştum hacettepedeki diyetisyene öyle yapma günlük bir köfte kadar demişti. ben de biraz köfte yapıp buzluğa attım. günde bir tanesini teflon tavada pişirip ekmek arası yapıp okula getiriyorum. et yerine yiyeceğim kurubaklagil hemen hemen hiç yiyemez oldum çünkü asıl o değmiyor hafta da bir kez 5 kaşık fasulye. evde pişirsem eşim pek yemez. o yüzden çoğu zaman arkadaşlarla beraber yerken soruyorum evinizde barbunya ya da kurufasulye piştimi diye:) onlar biliyorlar pişirirlerse hafta bir getiriyorlar hep beraber yiyoruz ben sadece 5 kaşık yiyorum:) ya da haftada bir mercimek çorbası yapıp ondan bir kase içiyorum. leblebi ben de anlamadım o yüzden hiç yememeyi tercih ediyorum.

slm canlar artık buraya mı yazacaz ben kaçgündür yoktum yeni topik yeni haberler hepside hayırlı uğurlu olsun zehra doğurmuş çokk sevindim inş.iyilerdir sıra bana geldi inş. ben de sizlere güzel haberler veririm

cannım hamileymişsin ay çok mutlu oldum hayırlı olsun inş.gebeliğin sağlıcakla devam eder de bebeğini kucağına alırsın bu gece dualarım senin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…