Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım son bir soru daha çok sordum kusura bakma ,bebe asprinimi iç.tin yoksa corasprinmi gebelik öncesi?

canım bakarsın belki aynı gün doğururuz:)

Kizlar belki benimde ayni gun olabilir bayram oncesi almak isterse doktor hayirlisi bakalim....

hadi kizlar bayram oncesi hepiniz dogurcaksiniz insallah.serpil de var.ekim sizin ayiniz olacak:)pespese diyordum ama ayni gun yapcaksiniz bu gidisle masallah:))
hadi doguryn.biran once de sira bize gelsin:)))

canım son bir soru daha çok sordum kusura bakma ,bebe asprinimi iç.tin yoksa corasprinmi gebelik öncesi?

Sorun yok canım sorabilirsin istediğini... Canım hamilelik öncesi de sonrası da corasprin kullanıyorum ben. 100 lük... 32. haftaya kadarda kullandıracakmış sanırım hoca...

keşke daha önce sorsaymışım canım sana. benim doktorum da iyi ama son randevularım da biraz negatif enerji aldım nedense. ben erciyes kartal a gidiyorum zeki bey

artık sonlara gelmişsin değiştirmek ne kadar doğru olur bilemem. sanırım sezeryan olacaksın zeki bey genelde sezeryan yaparda. hayırlısı olsun. ben ilk gebeliğimde rakip beye gidiyordum o izinli olduğu için hamile kalamdan önce yumurta takibimde zeki beye gitmiştim psikolojik olarak insanı rahatlatıyor gibi gelmişti ozaman. ama doğumu falan nasıl bilemem. hayırlısı olsun canım. burda kayseriden biriyle yazışmakta varmış bu arada:) hiç olmamıştı. rabbim sağ sağlim kucağına alamayı nasip etsin inşallah. ama bir sıkıntın yoksa normal doğum yapmanı tavsiye ederim.

allah herkese benimki gibi doğum nasip etsin. ben yarım saat sancı çekip doğurdum. inşallah bütün hamilelerimiz sağlıklıca alırlar kucaklarına

3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...

geçmiş olsun üzülme desekde boş ama şunu sakın unutma rabbim ol dedikten sonra vakti gelince olur. ilk gebeliğim aşılama ile oldu. normal yoldan hamile kalamazsın dedi dr lar. ama ben son 3 gebeliğimi normal yoldan kaldım. ve ikisi beni bıraktı ama sonuda şükürler olsunki dünyalar tatlısı bir oğlan verdi rabbim. umudunu sakın yitirme bak önünde bir sürü örnek var. doğum yapanlarımız hamilelerimiz var sen dua et rabbim zamanını biliyor kendini yıpratma ssakın.

Arkadaşlar sanırım hamileyim :) Dün idrar testi yaptım, ikinci çizgiyi gördüm çok şükür :) Bugün de kan verdim, öğleden sonra çıkacak.. Hayırlısıyla devamı da nasip olur inşallah ve Rabbim isteyen bütün arkadaşlarımıza da nasip eder inşallah en kısa zamanda..

Yalnız bir sorum olacak. Ben doktordan randevu almaya çalışıyorum ama halen alabilmiş değilim Üstelik ne zamana vereceklerini de bilemiyorum. Acaba iğne için geç kalır mıyım? Sinan hoca hamile kalınca gel demişti ama çok geç olmaz umarım...

haklısın cnm ama sankiben artık umudumu kaybettim hiçolmayacakmış gibigeliyor hiç biçare bulamıyorum son kaybımda bebeği genetik incelemeye gönderdik eşimde ve bende kromozom bozukluğu yok ama doktor bebekte olabilir dedi kan sulandırıcıya rağmen düştüyse kromozomları bozuktu dedi bir ay sonra çıkacaka sonuç..eğer öyleyse bundan sonra ne yapıcam bilmiyorum genetik ayıklamalı tüp yaptırsak bi sorun yok o yüzden onunda garantisi yok anlayacağım kendimi çok çaresiz hissediyorum.herşeyi yapmaya razıyım ama elimden bir şey gelmiyor.bazen diyorum bunları hakkedecek ne yaptım.

kızlar dualamızı bugün sabah namazından sonra yaptım rabbim kabul ederse. önce iki rakat namaz kıldım sonra fatiha, bakara, yasin,mülk, amme, kenzül arş sürelerini, karınca duası hacet duası, kureyş, maun, kevser, kafirün, nars felak,ihlas nars yani kısa duaları okudum rabbim duamızı kabul eylesin inş. rabbim en kısa zamanda hamile olmak için bekleyen arkadaşlarımıza nasip eylesin sağlıklı birşeklide, hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip eylesin amin....

Ben 2 gebeligimde igne icin bekledim ama sonu hüzün oldu.Bu sefer adetime 4 gün kala kan tahlilinde ögrendim ve o gece0*4 lük igneye basladim.doktorum 3 _4 gün bekletecekti ama ben dinlemedim kendisine söyledigim de de kızmadı sadece 0*6lık yaptı ignemi.cok sükür 22. haftadayiz.Ben erken yapmanin zararlı degil yararli oldugunu düşünüyorum.Tabi bunlar vesile Rabbim istedi ve cok sükür bugünleri gördük.Karar senin Rabbim bebegini size bagislasin.herkesin bebegini kendine ve bizlerin bebegini de bizlere amin.

Bende doktorumla bu konuyu konuşmustum beta hcg değeri 1600 u bulmadan kesinlikle iğne başlanmalı demişti ve değerim 35 iken öğrenmiştim ve o gün hemen başladık iğneye bence bekleme derim hemen başla iğnelerine. allah utandırmasın inşallah.

canım hayırlı olsun.sağıkla sağlıklıca alırsın kucağına inşallah...

Kizlar belki benimde ayni gun olabilir bayram oncesi almak isterse doktor hayirlisi bakalim....

ohhh kızalr maşşallah çoğu gitti azı kaldı.peşpeşe doğurun.serpil.nazie.aslı ve berna...
inanaın ço güzel bir duygu azen onu seyretmekten uyumuyorum bile.uykusuz kalıyorun emzirecem diye ama hala dinç olabiliyorsun onun için....

cnm benim doktor apttye sezeryan için yapılacak testler arasında yaptı.iğneyide sezeryan bi gün önce sabaha kadar yaptırdı.çarşamba sabah 5de iğne vurdum persembe sezeryan oldum

Bencede karışır bu hafta felak haftaya nas okuyabiliriz ortak bi karar verelim ama..

Hadi gözün Aydın Cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah iğne konusunda bencede acele etmen gerekir

Allah tamamına erdirsin :) inşallah en kısa zamanda randevu alırsın
Allah kabul etsin canım ağzına sağlık

hayirli olsun canim.gozun.aydin.allah tamamina erdirsin

igne konusunda sinan hoca ne zaman.baslatiyor bilmiyorum.ama biliyorsundur benim dr um adet gunu.baslatiyo igneye.bence igneye baslamalisin.

canım öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. ya doktor randevusu için durumunun acil olduğunu söylesen belki aralara sıkıştırırlar bazen öyle yapıyolar sen bi acil görüşmem gerek desen bi dene bence

hiçbirimiz bunları haketmedik ama Allahın takdiri böyleymiş.

ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.

cnm bende felak ve nas ard arda okuyorum tek bir duaymış gibi o şekilde sayıyorum o zaman ikisindede eşit okumuş oluyosun yani buda benim naçizane fikrim :) ama tabi çoğunluk ne derse ona göre devam edelim.

cnm hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim, birde randevu alırken özel durumunu belirtsen acaba yardımcı olmazlar mı ki?

dua konusunda sonradan bende senin gibi düşündüm.birden 2duayı görünce bende jeton 85köşeli olduğu için hemen idrak edemedim.şuan iki duayı birden okuyup tek sayıyorum.böylece eşit okumuş oluyorum.Allahım ben nasıl üniversiteyi bitirebilmişim.nekadar zekiydim ne hallere geldim.ölmüşümde ağlayanım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…