Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

herkese selamlar. aylaaar sonra gelebildim sonunda, umarım yeni gebelikler vardır, bebişler doğmuştur ya da sorunsuz gidiyordur her şey.gebelik yok daha ben dehayırlısını versin rabbim...
kızlar 1. sayfada listemiz vardı ya nereye gitti ki o?!! kimler gebelikte öncesinde hangi ilaçları kullanıyordu onlar falan yazıyordu hani?

hosgeldin:) biçok arkadşımız hamile, bebeğini kucagına alan, almasına cok az kalanlarımız var birde benım gıbı gebelık için calısmaları devam edenlerde var arada yenilerden sen kac aydır denıyorsun mutasyonun nedir canım eskılerdensın sanrım ama bizim için kendını kısaca özetlesen iyi olur aslında:)

Kizlar 10 kilo vermisim o kadar mutlu oldum ki.96, 5 la ameliyata girdim 86, 5 olmusum

cnm hamilelikten önce kaç kiloydun.nerdeyse 100e yaklaşmısın.bende çocuk yok bişi yok 70i geçtim.hamile kalırsam bende 100e yaklaşırım herhalde.ona bile razıyım.yeterki hayırlısıyla çocuğum olsunda.emzirince kilo iniyomuş.bol bol bebişini emzir.sakın süt olsun diye hamur işi tatlı yeme.suyu bol bol iç.süt olur.

canım artık değiştiremem doktoru dediğin gibi sona geldik artık.sezeryan olacağım ama zeki bey normale de varım dedi ben çok korkuyorm normal doğumdan ondan dolayı sezeryan diyorum ama bakalım ne olacak zaman ne gösterecek birden sancım falan gelir de doğum başlarsa yapaccak bişey kalmaz sanırım. güzel dileklerin çin teşekkürler canım

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin

allah razı olsun ağzına sağlık canımm

hanimlar. birsey danismak istiyorum size.

benim mthrc677 heterozigot mutasyon
pai (4g/5g)ise 4g/4g cikmisti. dr.lar hicbir kan sulandirici vermemisti. bugun ilk kez gittik dr.a yeni biri bu. 0.4 claxene ve aspirin verdi. kesemizide gorduk sukur. tabi ben diger dr.lara sinirlendigim icin bu dr.a sorularimi sormayi unuttum.
aranizda igne olan cok biliyorum. dikkat ettiginiz birseyler var mi? ornegin bir yerinizi kesmemeye calismak; kesilirse cok sorun oluyor mu vs gibi.

canim unutma benimde faktör leiden ve bir cok deger problemli

Tesekkurler...

canlar aslında uzun uzun hepinize ayrı cevaplar yazmıştım. ama bilgisayarda yanlış bişey yaptım ve silindi. size sadece durumumu açıklayayım bu seferlik. perşembe doktora gittim. diyetine uydun mu dedi. uydum dedim. eski sonucuma baktı hımm düzelmemiş dedi. evet dedim 3 ay yaptım düzelmedi. kızmıştım sana değilmi dedi:) ben de yok dedim kızmadınız çünkü ben tam uymuştum diyetime:) tamam dedi. muayene etti. öğrencilerine bişeyler söyledi. bieyler yumuşamış gibi bir ifade kullandı ama ben anlamadım. sonra kan tahlillerini isteyeceğiz ona göre hamileliğe izin vereceğiz dedi. he zamanki gibi:) sonra her zaman istediği tahlillerin yanında bu sefer lupus antikoagülen gibi bir tahlil daha istedi. onun sonucu da 3 haftada çıkıyormuş. kanı cuma verdim. hoca öğrencierine en korktuğumuz hasta türü. saydı benim bütün sıkıntılı genleri. hocaya umutsuz umutsuz düzelir mi dedim düzelir dedi. bakalım nasıl olacak sonuçlar. 23 ekime sonuç için randevu aldım. ama maalesef gelemeyeceğim. hoca bir yakının gösterse olur dedi. hayırlısı bakalım kızlar. umarım hepiniz iyisinizdir. internet sorunu mu ancak bayrama çözebileceğim sanırım. çünkü laptopum Niğde de kaldı. hepinizi kocaman öpüyorum.

canım gözün aydın darısı kalp atışlarına :) bizim kullandığımız iğnelerin dozu(0.4) düşük olduğu için çok sıkıntı olmaz ama sen yine de dikkat et. bu arada arkadaşlar kiviyi tavsiye etti ben de 3 gündür yiyorum kanı sulandırıyormuş. sen de doğuma kadar günde 1 tane yiyebilirsin.

inşallah sonuçların güzel çıkar dr hamile kalmana izin verir ve beklemeden hayırlısıyla hamile kalırsın şenaycım hep dua ediyorum hepinize isim isim.

72 kilo ile hamile kaldım nerden baksan 25 kilo aldım.su içiyorum zaten hoşaftı kompostoydu tatlıydı faso fiso.sadece su...

canım ilk doğumumu suni sancıyla normal doğum yaptım bu sezeryan sana sadece normal doğum yap derim.sancısı fena ama doğum olunca sancı bitiyor cocugunla ilgileniyorsun sende sağlıklı oluyorsun.ama seeryan zor sancısı başka,kımıladayamama başka,evladınla ilgilenememe başka.bence normal yap...

hiç bir şey olmuyor cnm.aman aman bir sulanma olmuyor olması gereken kadar oluyor.

cok tesekkur ederimmmm...

kendini suçlama allahın takdiri böyle. dua et bol bol.çocuğunu kucağına aldığnda herşeyi unutursun.

bu arada kızlar doğumu yaklaşanlar size tavsiyem bebeğiniz doğduğunda sakın sırt üstü yatırmayın uyutacağınız zaman. ben hep yan yatırıyordum geçen kızımı okul için hazırlıyordum oğlumda uyanıktı yanımızdaydı ablasının yatağında yatıyordu. birden garip sesler çıkarmaya başladı arkamı döndümki kusmuş ağzı dolmuş sırt üstü yattığı için çıkmamış ağzından hık hık edip duruyor görmesem boğulup gidecekti yavrum. aman diyim dikkat edin sizde. şimdide ablasının yatağının yanındaki duvarda pamuk prenses ve yedi cücelerin sticekr ı asılı oğluşumda onlara çene veriyor. dönmüş onlara bakıp agucuklar yapıyor:) allahım sizde görürsünüz böyle güzellikleri inlşallah

canım çok geçmiş olsun Allah koruyor yavrucakları ama dediğin çok önemli tabi. oğluşun da maşallah şirinlikler yapmaya başlamış. Allah nazarlardan kazalradan belalardan korusun yavrucuklarımızı

hamilelikle birlikte bizdeki pihtilasma faktoru devreye giriyo ve bunu igneyle dengeliyoruz aslinda.normalde igne kullansak dedigin olabilir kanamamiz durmayabilir ama oyle degil.benim cok defa biryerlerim kesildi ve duruyor.ama normalin.aksine biraz daha uzun.surede duruyor ama bu beni cok.mutlu ediyor ve diyorum ki demekki kanim sulanmis:)janin.durmamasindan degil pihtilasmasindan korkmalisin.
senaycim guzel haberlerini bekliyoruz.insallah tahlillerin iyi.cikacak ve sen de aramiza katilcaksin artik:)

zehracim bununla gecmis olsun cnm.evet yan yatirmak lazim bebekleri.ama her zaman da olmuyor bu.allah korumus oglunu.allaha emanetler.

tugceye sordum.hangi duayi okuycaz dite.rahatsizmis nete giremiyormus.benden iletmemi istedi.
bu hafta felagi okuyalim dedi.

zehracim brekat etmek geununla gecmis olsun cnm.evet yan yatirmak lazim bebekleri.ama her zaman da olmuyor bu.allah korumus oglunu.allaha emanetler.

canım çok geçmiş olsun Allah koruyor yavrucakları ama dediğin çok önemli tabi. oğluşun da maşallah şirinlikler yapmaya başlamış. Allah nazarlardan kazalradan belalardan korusun yavrucuklarımızı

sağolun arkadaşlar. dikkat etmek gerek ama emine nin dediği gibi her zaman yapamıyoruz işte. farkında olmasak kötü şeyler olabilir her an. allah korusun bebişlerimiz allaha emanet dikkat etmek gerek işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…