Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...

kelımelerın tukendıgı yer.soyleyecek bıseyım yok allah sabır versın.hepımız yasadık senı cok ıyı anlıyoruz.ınsallah tez zamanda bugunlerı atlatıp saglıklı bır hamılelık yasarsın ve evladını kucagına alırsın

3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...

cnm allah sabır versin çok geçmiş olsun öyle düşünme tabiki sen de anne olacaksın cnm benimde 3 düşüğüm bir dış gebeliği oldu bu benim 5. hamileliğim bende her yaşadığımda senin gibi düşünüyordum ama her şeyin bir vakti zamanı varmış demekki diyorum sende hayırlısıyla tekarar hamile kalacaksın ve yavrunu kucağına alacaksın hayırlısıyla bol bol dua et ve kendini asla bırakma rabbim hayırlısıyla en güzel hamilelikleri yaşatacak sana inşallah.

canım çok geçmiş olsun Rabbim kaybettiğin bebeklerin yüzü suyu hürmetine kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun.bebeklerini de sana şefaatçi kılsın. sakın dua etmekten vazgeçme aynı şeyleri yaşadık hepimiz de tıpkı senin gibi umutsuzluğa düştük ağladık ağlattık. ama vazgeçmedik se de vazgeçme dualarımız seninle. Alllah sabırlar versin

sağolun desteğiniz için inşallah hepiniz bebeklerinizi sağlıkla doğurursunuz..ben kendim sildim bu arada gebelik takvimini az önce sormuştumda gerek kalmadı.görüşmek üzere

keşke daha önce sorsaymışım canım sana. benim doktorum da iyi ama son randevularım da biraz negatif enerji aldım nedense. ben erciyes kartal a gidiyorum zeki bey

canım çok geçmiş olsun.böyle zamanlarda bişeyler söylemekte çok zorlanıyorum zaten anlamsızlığının farkındayım. allaha sığın..

canım sevindim ne güzel senin de benim de yükseldi çok şükür.ben limon suyu içmedim canım kivi yedim sadece yemeye de devam ediyorum ama bu aralar ben de yediklerime pek dikkat etmiyorum az kaldı diye saçma bir psikolojiye girdim galiba. hayırlısıyla bebişlerimizi bi kucağımıza alsaydık inşalllah

kızlar bende sizi takip ediyorum kiviyi yazdım bir köşeye Rabbim tekrar nasip etsinde yiyeceğim bende yediklerinize dikkat edip etmemekten bahsetmişsiniz ? bilgi verirmisiniz neye dikkat ediliyor ? birde bende durumumu öğrendikten sonra araştırmıştım domates portakal kiraz ve limonu öğrenmiştim şimdi kiviyide sizden öğrendim.bu beslenmeye dikkat etmeyle ilgili bilgilendirirmisiniz benide.doğuma az kamış doğurunca sizleri bulmak zor bebişlerle meşgul olursunuz inşallah sağsalim kavuşum yumuklarınıza

Kızlar birşey sormak istiyorum..Kan sulandırıcı iğne kullanırken yenilenlere dikkat edilmesi gerekiyormuş..Kivi kanı sulandırıyor diyorsunuz ya..Kanın çok sulu olmasıda problem yaratmazmı?

canim benim Rabbim yardimcin olsun umudunu devam ettirsin insaallah.amin.

pihticanlar duamizdan 199 adet okudum.Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin.amin. saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin. yarin yogun gececek giremezsem diye simdiden yaziyorum.dualarimdasiniz dualarinizda olayim.yeni dua icin felak ya da nası önermek isterim.saglikla kalin.

yarın evde olmicam oyüzden okuduğum dua sayısını söylim dedim.
800tane okudum.Allahım kabul etsin.
bu hafta ben yapcaktım dualamayı fakat hasta oldum.haftaya nasip olur inşallah.

Canım Allah sabırlar versin, birşey söylemenin bir anlamı yok şu an biliyorum senin için tesellisi yok bunun ama inan hepimiz yaşadık bu günleri bir düşük, bir dış gebelik geçirdim bende. Rabbime hep dua ettim hayırlısı böyleymiş ama bundan sonra bu acıları yaşatma Allahım sen sağlıkla ver evlatlarımızı diye. Sende yine dualarından kopma Rabbimden başka sığınacak kimsemiz yok. O OL demeden bir şey olmuyor, OL dediğindede hiçbir şey ona engel değil... İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alacağın evlatını nasip eder en kısa zamanda sanada.. Rabbim yardımcın olsun inşallah..

Canım bu aptt var yaaa neymiş bu yaaa.. Bazıları bu kadar önem verirken benim gittiğim doktorlar buna hiç önem vermiyor. Hani dedim ya benim doktorum hiç önem vermiyor diye geçenlerde gaziye gittim ben gazi üniversitesinde riskli gebelik doktoru doçent.. Ona muayene oldum geçen ay ve ona sordum hocam bu kan pıhtılaşmasında aptt değeri önemlimi..baktırmam gerekiyor mu sürekli, bazı doktorlar buna çok önem veriyormuş diye.. O da hayır aptt kanaman felan olursa ve kan çok sulanırsa baktırılır. Çok da zaten sulanmasını istemiyoruz biz normal insanlar kadar olsun yeter diye. Sen iğne kullanıyorsun, asprin kullanıyorsun zaten daha fazla sulanamaz diyor..

Kimeee inancazz şimdi..? Sizinkiler öyle benim sorduklarım böyle.. Ayy emine sen takma bunu diyorsun ama mecburen takıyoruz işte. Ben kiraz yediğimdede çok dikkat ediyordum aşırı sulandırıyormuş diye kividede aynı şey olmasın..

slm serap,anladıgım kadarıyla ankara da yaşıyorsun.benimde 3 bebek kaybım var ve zekai tahir burakta A1298c homozigot mutasyon çıktı.o hastanede kromozonlara çok gün verdiler diye ben gaziden randevu aldım ve bu hafta hem kromozon hemde pıhtılaşma testim çıkacak.trombofili panelim tekrar gazide yapıldı.sana sormak istediğim hangi doktora gidiyorsun.artık gazi hastanesi ile devam etmek istiyorum.yardımcı olursan sevinirim.

Canım ben öğleden sonra olmayacağım o yüzden şimdiden yazayım 260 tane eklermisin bana duamızdan...

Dua önerilerisi istemişsin,,,
1- LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNI KÜN.TÜ MİNE’Z-ZALİMIN.

Manası :
«Senden başka hak ma’bud yoktur. Seni tenzih ederim. Şüphesiz ki ben zalimlerdenim.»

Her kim bu dua ile herhangi (meşru) bir işinde, dua edecek olursa mutlaka Allah onun bu duasını kabul buyurur.
2-
Rabbiyesir vela tuassir Rabbi temmim bil-hayır:

Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla!

3- Felak- Nas sureleri olabilir..

Canım bendede1298 c homozigot... Şu anda ben koru hastanesine gidiyorum aslında Balgatta... Asprin ve iğne kullanıyorum hamileliğim boyunca da kullanacağım Allahın izniyle... Gazi'de aslında doktorlar çok bakmıyorlar çünkü özel randevuları yok onların.. Poliklinik muayeneleri var, birde riskli gebelik bölümünde iki tane doktor var doçent onlar bakıyorlar. Ama senin gebeliğinin riskli olduğuna inanırlarsa bakıyorlar. Ben daha önce orda çalıştığım için doktor bakmıştı geçen hafta ama oraya devam edecek gibi görünmüyorum çünkü aşırı kalabalık, saatlerce sıra bekliyorsun ve hocalar doğuma girmiyorlar.. O yüzden sanırım koruda devam edeceğim ben yine her zaman ki gibi oraya sadece ara kontroller için gideceğim.. Hamile olmadan almıyorlar zaten riskli gebelik için de hamile olduğunda başvurursun kabul ederlerse devam edebilirsin...

koruda kime gidiyorsun canım,ben ümit korucuoğluna gitmiştim son gebelikte memnun kalmayıp bıraktım.sonrada kürtaj oldum zaten mayısta.gebelik öncesimi başlandı asprin ve iğneye? sağol verdiğin bilgiler için.

Bende ümit hocaya gidiyorum. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım ümit hocaya, tedavi şekli bana uygun geldi.. Hamilelik öncesi folik asit ve aspirin devam ettim. Sonra hamile kalınca yine folik asit, aspirin ve cleaxe 0,4 devam ediyorum... Doktorlarda memnuniyetler değişebiliyor ama ankarada özele gitmekten başka çaremiz yok. Muayenehaneye gideceğiz yada özel hastanelere.. Çünkü devlette ve üniversitede özel hoca muayenesi yok hala biliyorsun.. O yüzden doğum konusu biraz sıkıntı oluyor oralarda. Kim gelirse o giriyor.. Allahım inşallah sağlıkla aldırsında kucaklarımıza bebeklerimizi doktorlar birer vesile olarak kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…