Canım gerçekten Rabbim çok büyük, bir kapıyı kapatırken diğeri çoktan açılıyor ama biz göremediğimiz için o an üzülüyoruz. İnşallah bundan sonra herşey yolunda olacak ve dahada iyi haberlerini alacağız. Hasret ve ayrılık biraz zor gelecek eşinle ama bunlarda geçecektir, doktorunda inşallah güzel haberler verirde rahatlarsın.. 19.unda geldiğinde kalacakmısın hemen dönecekmisin..?
Canım Allah esirgesin dikkat et kendine yorma kendini. Bende öyle hala ayakta kalınca kasık ağrılarım oluyor ve ürküyorum. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. 27.sinde benimde kontrolüm var bu sefer çok uzun geldi zaman bana 1 ayı bir türlü bitirimedim. Ayrıntılı ultrasonum var inşallah herşey yolundadır ve bebişim iyidir.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Amin...
Canım seni hatırlıyorum şubat anneleri grubundaydın dimi, hatta cinsiyetini geç öğrenecektin bebeğinin konuşmuştuk sanırım yanlış hatırlamıyorsam ve karıştırmıyorsam.. İlk gebeliklerde düşüğü normal kabul ettikleri için doktorlar bu tahlilleri yaptırmıyorlar canım. Benimde ilk gebeliğim 6,5 haftalıkken şiddetli kanama ve 8 haftalıkken düşükle sonlanmıştı ne yazık ki. Ama doktorum işi şansa bırakmayalım dedi ve hemen tahlilleri istedi. İlk 5 lik bir tahlil var onu çok uygun bir fiyatta yaptırabiliyorsun. Ben özel hastanede yaptırdığım halde sadece katkı payı öddeim. Çünkü onu devlet ödüyor. Eğer onda bir sorun çıkmazsa sana daha detaylı bir tetkik öneriyorlar ve işte o oldukça pahalı tutuyor.. Bendede genetik testte sorun çıktığı için aspirin ve iğne kullanıyorum şu an.. Her hastane yapmıyor bu tahlilleri, üniversite hastaneleri olacak yada genetik labarotuvarı olan özellikle
tüp bebek merkezleri yapıyor istersen bir araştır..