Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

geçmiş olsun cnm.keşke herkez normal doğum yapabilse.adı üstünde normali o.

faktor V leiden testlerine bakiliyor pihtilasma icin.sadece ozelde bakturabilirsin bunlara.cunku uc dusukte devlette ucretsiz yapiliyor.
bana bakilanlari yaziyim sana.
faktor V leiden (g1691a)
protrombin (g20210a)
mthfr (c677t)
mthfr (a1298c)
pai-1 (4g/5g)
bunlara baktirabilirsin.sonuclar heterozigot veya homozigotsa problem car demektir.normal yazarsa problem yoktur.

merhaba arkadaşlar bende martta ve temmzda kimyasal gebelik yaşadım kan pıhtılaşması yüzünden vee bu ay umudum var inşallah bebişim benimledir:18::18:

merhaba arkadaşlar.
kan pıhtılaşmasını önlemek için verilen iğnelerin en yüksek dozu ne oluyor?

Allah yardımcımız olsun. bende de mtffr c677t heterozigot çıktı

merhaba arkadaşlar.
kan pıhtılaşmasını önlemek için verilen iğnelerin en yüksek dozu ne oluyor?

Allah yardımcımız olsun. bende de mtffr c677t heterozigot çıktı

markaya gore degisiyor.benim burda duydugum en yuksek doz 0,7.daga yuksek varmi bilmiyorum.ama senin.mutasyonun cok degil.sana sadece 0,4 luk yeter.

canim unutma benimde faktör leiden ve bir cok deger problemli

Merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir...

Elif canım doğum yapmışsın hayırlı olsun darısı bizlere olsun.

Ben annemdeyim inşallah doğum burada olacak.pc yok tlfdan yazmak zor oluyor.

Tesekkurler...

malesef devlet ilk kayıplara bakmıyo.eminenin dediği gibi özele gitceksin ve kan pıhtılaşmamın olup olmadığna baktırmak istiyorum diceksin.gerçekten pahalı tahliller.içim rahat edecek diyosan yaptır derim.protein s ,protein c ,aptt , atrirrombin III , faktor V aklıma bunlar geldi cnm.inşallah sonuçların iyi çıkar.

Eline sağlık canım... sen milleti takma

slm cnm bnde 13. haftada bebeklerimi kaybettim gittigimde karnımda ölmüşlerde ikizlerim geldigi gibi gitti benden oysa 3 senedir hasretle bekliyordum yavrularımı tahlil sonucu kan pıhtısı ve bebeklerin birbirine zarar vermiş tahlil sonucuna göre öyle dedi doktor şimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı artık aspirine başladım hamile kalıncada igneye başlayacam

Canım gerçekten Rabbim çok büyük, bir kapıyı kapatırken diğeri çoktan açılıyor ama biz göremediğimiz için o an üzülüyoruz. İnşallah bundan sonra herşey yolunda olacak ve dahada iyi haberlerini alacağız. Hasret ve ayrılık biraz zor gelecek eşinle ama bunlarda geçecektir, doktorunda inşallah güzel haberler verirde rahatlarsın.. 19.unda geldiğinde kalacakmısın hemen dönecekmisin..?

Canım Allah esirgesin dikkat et kendine yorma kendini. Bende öyle hala ayakta kalınca kasık ağrılarım oluyor ve ürküyorum. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah. 27.sinde benimde kontrolüm var bu sefer çok uzun geldi zaman bana 1 ayı bir türlü bitirimedim. Ayrıntılı ultrasonum var inşallah herşey yolundadır ve bebişim iyidir.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Amin...

Canım seni hatırlıyorum şubat anneleri grubundaydın dimi, hatta cinsiyetini geç öğrenecektin bebeğinin konuşmuştuk sanırım yanlış hatırlamıyorsam ve karıştırmıyorsam.. İlk gebeliklerde düşüğü normal kabul ettikleri için doktorlar bu tahlilleri yaptırmıyorlar canım. Benimde ilk gebeliğim 6,5 haftalıkken şiddetli kanama ve 8 haftalıkken düşükle sonlanmıştı ne yazık ki. Ama doktorum işi şansa bırakmayalım dedi ve hemen tahlilleri istedi. İlk 5 lik bir tahlil var onu çok uygun bir fiyatta yaptırabiliyorsun. Ben özel hastanede yaptırdığım halde sadece katkı payı öddeim. Çünkü onu devlet ödüyor. Eğer onda bir sorun çıkmazsa sana daha detaylı bir tetkik öneriyorlar ve işte o oldukça pahalı tutuyor.. Bendede genetik testte sorun çıktığı için aspirin ve iğne kullanıyorum şu an.. Her hastane yapmıyor bu tahlilleri, üniversite hastaneleri olacak yada genetik labarotuvarı olan özellikle tüp bebek merkezleri yapıyor istersen bir araştır..

gunaydın kızalr ıyı bır hafta olur ınsallh hepımız ıcın nasılsınız?
elıfle konustum gecen gun gayet ıyıyız dedı ufak tefek agrıları varmıs tabıkı dogal olarak sağlıkla doguralımda hepımız razıyız o agrılara dımı:)

geçmiş olsun cnm.Allahım bir daha yaşatmasın.

bu arada solemısmıydım blmıyorum ama dr en son kontrolumde yanı 34. haftamda bana celeston iğne yazdı 12 saat arayla 2 ser doz yaptrdık.bebegım erken dogarsa dıye onlem alalım dedı ole bır rısk grnmuyo ama onlem dedı akcıger gelısımı cıcnmı daha once yaptıran veya bılen var mı kızlar?

canım evet ben de şubat annelerindeyim,kan pıhtılaşması nedir bilmezdim taaki bir akrabamızda duyana kadar,sonuçta insanım herşey bizler için ve korkuyorum....açıkçası bir daha evladımla imtihan edilmek istemiyorum....hep dua ediyorum ve düşünüyorum bazen ailemizde kimsede yok böyle bir sorun,annemde ananemde onun annesinde,hepsinin 5 çocuğu var ben de de olmaz heralde diyorum ama tabii bu içimi rahatlatmak için kendime söylediğim cümleler....30 eylülde doppler randevum var doktora sormayı düşünüyorum açıkçası....bu arada özelde bu işi araştırmaya kalkarsak ne kadar tutuyor??? Allaha emanetiz çünkü veremeyebilirim o parayıdevlette de ard arda düşüklerde yapıyorlarmış offff.....

cnm kan pıhtılaşması genetik ama benim ailede benim gibi olan hiç yok.2kız kardeşim var.ikisininde çocukları oldu.annem ananem babannnem halam teyzelerim benim gibi sorun yaşamadı.ailede numineliğim :) nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben ikinci kürtajdan sonra çapada yaptırdım tahlillerimi.tahliller konusunda süper ama sonca gelince berbat bir hastane.hiç birşeyden anlamıyolar.koskoca çapa nehallere düşmüş.her gittiğimde sinir krizi geçirip dönüyodum.artık gitmemeye karar verdim.başka bir eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum.şuan tahlilleri yeniliyorum.sonuç nasıl olcak bakalım.iyi ilgilenceklermi.

merhaba herkese doktordan keldim kesemin etrafında kanama alanı varmış..doktor kalp atışlarını duydu 6 haftalık şuan ama bu alan büyürse bebeğin gelişimini durdurur dedi.böyle olup düzelen varmı çok korkuyorum zaten 2 tane kaybettim ya bunuda kaybedersem diye çok üzülüyorum..şimdi rapor verdi doktor yatıyorum.bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni

Canım illaki ailedekilerde böyle bir sorun çıkacak diye bişi yok. Benim ablalarım var ve şükür ikiside sağlıkla doğumlarını yaptılar. Ama babam kalp hastası erken yaşlarda yakalandı 41 deydi daha kriz geçirdiğinde. Doktorda zaten düşük sonrası en büyük belirti olarak düşündü bunu birde kese büyümemişti o zaman durmuştu pıhtılaşma yüzündenmiş.. Yani herkeste çıkmıyor olsa bile yaş ilerledikçe de bunun çıkma olasılığı yükseliyor. Hatta burda ilk çocuklarını normal gayet sağlıklı hamileliklerle geçirip, ikinci çocukta sorun yaşayanlar var. Sonrasında pıhtılaşmasını öğrenenler.. Ama inşallah yoktur sende öyle bir şey. Dediğim gibi 5 li testleri özeldede yaptırabiliyorsun onu devlet ödüyor sonrası için yani daha detaylı test yapılması gerekirse 1200 leri geçtiğini duydum..

Canım Allah yardımcın olsun inşallah düzelir. Birkaç arkadaşda daha duymuştum ben ama dinlenerek kanama alanı geçmişti, sende dua et sürekli ve Rabbime sığın. İnşallah bişi olmayacaktır..

kaybınız için geçmiş olsun.genellikle ilk öğrendiğimizde hepimiz sizin yaşadığınız belirsizlik ve korkuyu yaşadık bu anlamda yanlız değilsiniz en azından tedavisi olan bir durum burada doğum yapan arkadaşlar var, benim gibi yapmak üzere olanlar var, hamilelerimiz var.. birbirimize moral ve umut oluyoruz aramıza hoşgeldiniz.

canım ben de 37.haftaya gircem yaptırmadım o iğneyi hiç de duymadım gerekli bişey miymişki?
doktorun doğum için gün verdi mi sezeryan yada normal doğum olacağı belli mi?

tatlım benim bi arkadaşımın başına geldi yattı istirahat etti 1 hafta sonra gittiğinde geçmişti kanama alanı.sen de yat dinlen hareket etme sadece wc ye gitmek için kalk kendini de hiiç strese sokma bebek de etkilenir allahın izniyle inşallah hiç bişey olmaz geçmiş olsun

Emine:canım nasılsın görüşmeyeli? benim cuma kontrolüm vardı aptt ye baktırdım 32 den 40 a yükselmiş.yediklerimin etkisi olduğunu düşünüyorum ve kiviye tam gaz devam diyorum

Slm canim ben yaptirdim aynen 2 doz yaptirdim erken dogarsa kuvezde kalmasin cigerleri gelissin diye hic bir yan etkisi yokmus zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…