Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Teşekkür ederim desteğiniz için Rabbim dermansiz dert vermesin. Ben hep hazır değilim zamani vardır diyordum bebeğim içimde var oluncaya kadar şimdiyse hem onun özlemi hemde bebek askiyla yanıyorum.

canlarım bu hafta dualamayı ben yapcaktım ama hastalandım malesef.bu haftada nasip olmicak bana.inşallah haftaya nasip olurda hayırlısıyla yapabilirim.okuduğum dua sayısını çarşamba yada perşembe söylerim artık.

Canim benim 15.haftamda aniden kanamam oldu doktora gittk bebeğin yaninda kan pihtisi oluşmuştu üstelik 5 e 6cm idi kanamam yoğundu doktorum bu bebek gider dedi ama hiçbiseyde olmadi kızm sağlckla doğdu .o kan pihtisi tam 3 ay bebeğimn yanindaydi en sonunda vücut onu emdi sen de yat dinlen bol sivı al zamanla vücut onu yokedecektir umudunu kaybetme kısmeti varsa herşeye rağmen gelir

Emine:canım nasılsın görüşmeyeli? benim cuma kontrolüm vardı aptt ye baktırdım 32 den 40 a yükselmiş.yediklerimin etkisi olduğunu düşünüyorum ve kiviye tam gaz devam diyorum

Canım senin dogumada az kalmş güzel haberlerini almak ümidiyle. Ben de doğumdan bir gün önceye kadar da kivi bi de portakal yedim yaz ortasnda bile yemeye devam ettim sen de yemeye devam et etkisinin oldugna inaniyorum. Allah sağlklı doğumlr nasip etsin

gunaydın kızlar.her hafta kontrole gıdıyoruz bız artık.rabbıme sukurler olsun doguma az kaldı.bızım grup hızlı ılerledı artık hamıle olmayan kalmadı gıbı.darısı senayımın basına.aramıza yenı katılanlar oldu.ınsallah onlar da kısa zamanda hayırlı haberler alırlar.rabbım hepımızın yuvasını evlatlarıyla senlendırsın.ıyı dusunun ıyı olsun kızlar.aklınıza negatıf seyler getırmeyın.allah ın ıznıyle hepımız anne olucaz.

Canim kortizon içerikli ciger gelistirici .ilk kizimda hastanede vurdulardi

Canım hayırlı olsun kızına kavuşmuşsun allah uzun ömürler versin darisi hamişlerimize

Sagol cnm.

Kizlar malesef agrilarim devam kilolu oldum ya yagdan gec iyilesece m galiba ...
Kizimda kuvozluk degil ama sarilik oldu.bugun 6 gunluguz ve gobegimiz dustu

Canim kortizon içerikli ciger gelistirici .ilk kizimda hastanede vurdulardi

Sagol cnm.

Kizlar malesef agrilarim devam kilolu oldum ya yagdan gec iyilesece m galiba ...
Kizimda kuvozluk degil ama sarilik oldu.bugun 6 gunluguz ve gobegimiz dustu

Aaaa maşallah çabuk düşmüş göbüşü...:) Sarılık normal genelde her bebekte oluyor aslında. Küvezde değilse inşallah çabuk da atlatır.. Sezeryanında böyle bir sıkıntısı var canım işte sonrasında ki ağrılar.. Rabbim bir an önce şifa versin de bebişinle bol vakit geçir rahat rahat.. Ayy hepimiz hayırlısıyla alalım kucaklarımıza evlatlarımızı.. Rabbim esirgesin hepsini.

kiviyi emine den duymuştum ama portakalı yeni duydum canım. evet çok az kaldı 8 ekim i verdi doktor sezeryan günü olarak tabi o zamana kadar kızım gelmeye karar vermezse

benim de her hamileligim kanamali gecmistir.kanama alaninin buyuklugune gore sure de iyilesiyorsun.vucut dinlenmeyle sureklinyatmayla kanama alanini emiyor.benim yaklasik 5 cm idi ve uc ayda yokoldu.kanamA alani risktir tabi ama her zaman da kotu sonuclanmaz.tek.ilac dinlenmek.tabi progestan ve proluton depot ignenin de cok etkisi oldugunu dusunuyirum.uzulme korkma dinlenmeyle gecer cnm.
Emine:canım nasılsın görüşmeyeli? benim cuma kontrolüm vardı aptt ye baktırdım 32 den 40 a yükselmiş.yediklerimin etkisi olduğunu düşünüyorum ve kiviye tam gaz devam diyorum

iyiyim cnm.cok iyi yukselnus aptt degerin masallah.ben de bugun aptt ve homosistein icin kan verdim.sonucu paylasirim.yorumlariz beraber.ben bu kez diyete pek dikkat etmedim.hemen hergun et yedim.sinirimi da astim.bakalim.ne cikcak sonucum.yirum yapariz.limonda kani sulandirir derlerya hildabin bahsettigi portakal da ayni grup velki etkusi olabilir.senin.de az kaldi doguma bu arada insallah.

emine merhaba canım senin bu gebeliğindede olmuşmuydu yani ??inşallah benimde geçer canım ağlamaktan mahfoldum artık tükendim.stres yapmayayım diyorum ama doktor korkuttu biraz aslında çok küçük bir alan benimki ama tam bebeğin yanında.bakalım yarın yine gidicem canım inşallah dediğin gibi olur.sen nasılsın canım bu arada inşallah herşey yolundadır.

bu hamileligimde kanamam ve iceride kanama alanim olmadi.keseyi gorur hirmez progestana ve prolutona basladm.onun etkisi olabilir.sadece kahverengi akintim oldu bir sure.
ama sen cok stres yapmissin.kanama alani zaten kesenin disinda ve hemen yaninda olur zaten.sen stres yapip aglayarak kendine ve bebegine zararbveriyirsun.guclu olup ona da guc vermen lazim.yanlis anlama ama zaten bebek saglikliysa kanama alani onlara viz geliyor.sagliksizsa da vucut atiyor sen ne yaparsan yap.o yuzden cok da uzulmeneye calis bebegine de moral ver.

canım sen kayseri desin galiba daha yeni farkediyorum eğer kayseri de yaşıyorsan hangi doktora gidiyorsun?

evet kayserideyim. ben memorialda tolga beye gittim hamileliğimde doğumuda orda yaptım. çok iyi bir doktor. gayet ilgili. normal doğum yaptım ben. dikişimi atarken arada acı hissedince özür dileyerek dikiş attı. ilk doğum başka dr yaptırmıştı. tolga bey onun attığı dikişi beğenmedi onu bile düzeltti doğumumda sağolsun. sen kime gidiyorsun?

zehracim basin sagolsun.ben de kendi kendine diyirdum zehra bayadir ugramiyo diye.allah rahmet eylesin

sağol elifcim görüşemedik seninlede hiç nasıl gidiyor hamilelik

3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...

3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...

canım yaaa Allah sabır versin demekten baska birsey gelmiyor elimizden. Bu günlerde isyan değil bol bol dua et ezan vakitleri. İçi yanarken insanın duaları kabul olur inşallah ve Rabbim bir daha yaşatmaz...

cnm çok üzüldüm.Allahım bidaha yaşatmasın.seni çok iyi anlıyorum.insan umutsuzluğa düşüyo ama işte Allaha sığındık.biz elimizden geleni yapıyoruz o nasip ederse olur.bende 4tane kaybettim.rahimde yapışıklık var histeroskopi yapılması lazım.devlet hastanesine başladım tedaviye.nefret ettim ya.nasıl davranıyolar insana.kendilerini ne sanıyolar.paran olcak herşeyini özelde yaptırcaksın.salak insanlarla uğraşmicaksın.Allah sabrımızı sınıyo demek.Allahım sabır ver diye dua ediyorum.bırakma kendini cnm.kürtajdan sonra kesinlikle genetiğe yolla.ordan ne olduğu çıkar.sen elinden geleni yap.gerisi yüce Allahıma kalmış.

allah sabir versin cnm.ne diyim bilmiyirumki.zamani gelmemis demekki.ama sakin ola isyan etme.cok gecmis olsun.

cnm aptt sonucun cikmis.uc hafta once 30.2 di.ve iki haftada yaklasik 1,5 birim dusuyordu.uc haftada 34.7 olmus:)diyete de cok dikkat etmedim aslinda.kivi kesin ise yariyor:)seni sonucunu ve benim sonucumu kiyaslarsak bu tespit dogru sanirim:)kiviye devam.ben arada limon suyu da ictim ama sen icmedin dimi.sen icmediysen sadece kivi etkilemis diyebiliriz.

Allah sabir versin canim. gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…