- 13 Haziran 2013
- 61
- 22
-
- Konu Sahibi melodysilk
- #2.401
kaybınız için geçmiş olsun.genellikle ilk öğrendiğimizde hepimiz sizin yaşadığınız belirsizlik ve korkuyu yaşadık bu anlamda yanlız değilsinizen azından tedavisi olan bir durum burada doğum yapan arkadaşlar var, benim gibi yapmak üzere olanlar var, hamilelerimiz var.. birbirimize moral ve umut oluyoruz aramıza hoşgeldiniz.
canım ben de 37.haftaya gircem yaptırmadım o iğneyi hiç de duymadım gerekli bişey miymişki?
doktorun doğum için gün verdi mi sezeryan yada normal doğum olacağı belli mi?
merhaba herkese doktordan keldim kesemin etrafında kanama alanı varmış..doktor kalp atışlarını duydu 6 haftalık şuan ama bu alan büyürse bebeğin gelişimini durdurur dedi.böyle olup düzelen varmı çok korkuyorum zaten 2 tane kaybettim ya bunuda kaybedersem diye çok üzülüyorum..şimdi rapor verdi doktor yatıyorum.bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni
Emine:canım nasılsın görüşmeyeli? benim cuma kontrolüm vardı aptt ye baktırdım 32 den 40 a yükselmiş.yediklerimin etkisi olduğunu düşünüyorum ve kiviye tam gaz devam diyorum
bu arada solemısmıydım blmıyorum ama dr en son kontrolumde yanı 34. haftamda bana celeston iğne yazdı 12 saat arayla 2 ser doz yaptrdık.bebegım erken dogarsa dıye onlem alalım dedı ole bır rısk grnmuyo ama onlem dedı akcıger gelısımı cıcnmı daha once yaptıran veya bılen var mı kızlar?
Canım hayırlı olsun kızına kavuşmuşsun allah uzun ömürler versin darisi hamişlerimize
Canim kortizon içerikli ciger gelistirici .ilk kizimda hastanede vurdulardi
Sagol cnm.
Kizlar malesef agrilarim devam kilolu oldum ya yagdan gec iyilesece m galiba ...
Kizimda kuvozluk degil ama sarilik oldu.bugun 6 gunluguz ve gobegimiz dustu
Canım senin dogumada az kalmş güzel haberlerini almak ümidiyle. Ben de doğumdan bir gün önceye kadar da kivi bi de portakal yedim yaz ortasnda bile yemeye devam ettim sen de yemeye devam et etkisinin oldugna inaniyorum. Allah sağlklı doğumlr nasip etsin
benim de her hamileligim kanamali gecmistir.kanama alaninin buyuklugune gore sure de iyilesiyorsun.vucut dinlenmeyle sureklinyatmayla kanama alanini emiyor.benim yaklasik 5 cm idi ve uc ayda yokoldu.kanamA alani risktir tabi ama her zaman da kotu sonuclanmaz.tek.ilac dinlenmek.tabi progestan ve proluton depot ignenin de cok etkisi oldugunu dusunuyirum.uzulme korkma dinlenmeyle gecer cnm.merhaba herkese doktordan keldim kesemin etrafında kanama alanı varmış..doktor kalp atışlarını duydu 6 haftalık şuan ama bu alan büyürse bebeğin gelişimini durdurur dedi.böyle olup düzelen varmı çok korkuyorum zaten 2 tane kaybettim ya bunuda kaybedersem diye çok üzülüyorum..şimdi rapor verdi doktor yatıyorum.bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin beni
Emine:canım nasılsın görüşmeyeli? benim cuma kontrolüm vardı aptt ye baktırdım 32 den 40 a yükselmiş.yediklerimin etkisi olduğunu düşünüyorum ve kiviye tam gaz devam diyorum
benim de her hamileligim kanamali gecmistir.kanama alaninin buyuklugune gore sure de iyilesiyorsun.vucut dinlenmeyle sureklinyatmayla kanama alanini emiyor.benim yaklasik 5 cm idi ve uc ayda yokoldu.kanamA alani risktir tabi ama her zaman da kotu sonuclanmaz.tek.ilac dinlenmek.tabi progestan ve proluton depot ignenin de cok etkisi oldugunu dusunuyirum.uzulme korkma dinlenmeyle gecer cnm.
iyiyim cnm.cok iyi yukselnus aptt degerin masallah.ben de bugun aptt ve homosistein icin kan verdim.sonucu paylasirim.yorumlariz beraber.ben bu kez diyete pek dikkat etmedim.hemen hergun et yedim.sinirimi da astim.bakalim.ne cikcak sonucum.yirum yapariz.limonda kani sulandirir derlerya hildabin bahsettigi portakal da ayni grup velki etkusi olabilir.senin.de az kaldi doguma bu arada insallah.
emine merhaba canım senin bu gebeliğindede olmuşmuydu yani ??inşallah benimde geçer canım ağlamaktan mahfoldum artık tükendim.stres yapmayayım diyorum ama doktor korkuttu biraz aslında çok küçük bir alan benimki ama tam bebeğin yanında.bakalım yarın yine gidicem canım inşallah dediğin gibi olur.sen nasılsın canım bu arada inşallah herşey yolundadır.
canım sen kayseri desin galiba daha yeni farkediyorum eğer kayseri de yaşıyorsan hangi doktora gidiyorsun?
zehracim basin sagolsun.ben de kendi kendine diyirdum zehra bayadir ugramiyo diye.allah rahmet eylesin
3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...
3.kezz kaybettim kalbi durmuş bebegin kesede bozulmuş mol gebelikten süphelendi doktor.ben artik ne yapabilirim bilmiyorum her hamileligimde yeni bi olumasuzluk türü başima geliyor sanirim ben hiç anne olamayacağim...