cnm düşük yapmak için biraz erken değil mi.Zaten yumurtlama döneminin içindesin henüz sanırım Adetime 2 hafta var demişsin .Tabe erken düşük olabilir ama bu kadar ağrı ile olacağını sanmıyorum ben. çünkü adet zamanına kadar hamiş olduğunu bilmeyen kadınlar bile adetim biraz ağrılı geçiyor sanarak düşük yaşayabiliyorlarmış..İnş böle birşey yoktur ama fazla endişe için erken gibi geliyor bana.Sen yiende bir dr a danış istersen; için rahat etsin...selam arkadaslar hepinize ben birseyi cok merak ettim dusuk yapmadan once karninizda uyusma karincalanma ozellikle sabahlari oldumu ayrica gernesme isteginiz hic oldumu uykudan uyaninca ya ben dusuklerimde boyle oldum yeni farkettim ve simdi hamisligi bekliyorum ama uc gundur ve ozellikle bu sabah hic uyuyamadim ayni seyleri siddetli bir bicimde uykudan uyandiracak sekilde hissediyorum ama adetime daha iki hafta var benim gibi olan varsa bana yardimci olabilirmi kendimi cok kotu hissediyorum desteginize ihtiyacim var arkadaslar artik kendimi paranoyak gibi hissediyorum birde sunu ogrenmek istiyom bilginiz varsa kanda gebelik testi yaptirsam cikarmi daha iki haftam var ayrica ben sadece folik asit kullaniyom doktorum bana baska birsey vermedi sadece folik asitle gebelige baslayan varmi cok merak ediyorum simdiden tesekkurler hepinizi optum
kanımı verdim bakalım sonuç 4 gibi verilecek benim 2 düşüğüm vardı heterozigot mutasyon çıktı folbiol kullanıyordum zaten ama babayprin kullanmadım bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir ve bebeğim sağlıklıdır hiç kalp atışlarırnı duymadım bebeklerimin inşallah bu defa olacak rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
kanımı verdim bakalım sonuç 4 gibi verilecek benim 2 düşüğüm vardı heterozigot mutasyon çıktı folbiol kullanıyordum zaten ama babayprin kullanmadım bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir ve bebeğim sağlıklıdır hiç kalp atışlarırnı duymadım bebeklerimin inşallah bu defa olacak rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
ŞEN arkadaşım senin kullandığın b vitaminini sordum doktoruma oda bana tavsiye etmedi sen neden dolayı kullanıyorsun bu vitamini,bebek nasıl umarım herşey yolunda gider Allah bebeklerimizede bizlerede sağlıkl sıhat versin
arkadaşlar hamileyimmmmmmmm
ama kafama takılan bir şey oldu kese 6 haftalık görünüyor adetime göre 4 haftalık olması lazım
kalp atışları ne zaman duyuluyor bilen varmı ben o duruma hiç gelemedim de
ecopirin 100 mg verdi birazını at dedi normali 80 mg imiş. fluxum 0.4 ml iğne verdi birde folbiola devam iğneyi vurdu
ALLAHIM inşallah kalp atışları da duyulur bir sorun çıkmazzz
aramızda yeni hamişler var, ne güzel, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına olsun...sevgiler...
melincim ilgilendigin icin sagol canim haklisin galiba biraz paranoyak oldum galiba bugun biraz daha iyiyim benim tedirginligim doktorum bana sadece folik asit veriyor gunun gecince gel diyor ne verecegini zaten bilmiyorum benim gibi sadece folik asitle gebelige hazirlanan varmi bilmiyorum kimseden ses cikmadi soruma ben birazda ondan tedirginim ama genede cok sagol ilgilendigin icin insallah hersey gonlunce gonlunuzce olur optum canim
kalp atışları ne zaman duyuluyor bebişlerimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?