Arkadaşim melin tebrik ediyorum,
inşallah rabbim bebeğini sağlikli olarak kollarina almayida nasip eder ,
canim sen gebe olduğunu ne zaman öğrendin belirti varmiydi adet tarihini geçtikten sonra mi öğrendin ,
Peki sen öğrendiğinde kaç haftalik miş
idrar testi mi yaptırdın
teşekkürler bende bugün alacağım inşallah benimde mide bulantım var birde göğüslerde biraz hassasiyet inşallah bende güzel bir sonuç alırım teşekkürler
Canım saolasın...(AMİNN) Sen de epey yol katetmişsin iğnelerden kurtuluyorsun:1rolleyes:az kalmış.İnş sağlıkla bebişine de kavuşursunkaydirigubbakcemile3
Ben şeyi merak ettim.Clexane ile fragmin iğneleri arasında ne fark var acaba???Dozajı ayarlamak için mi farklı iğneler kullanıyoruz acaba????yani fragmin 0.4 değil de neden clexane 0.4???
Benim hem faktörV hemde mtfhr heterozigot bana dr um 0.2 lik fragmin verdi.Sen sadece mtfhr heterozigotsun sanrım clexane 0. 4 kullanıyorsunfisfisfisfisfisfis
slm hanımlar nasılsınız?
uzun zaman size yazamadım çünki bulantılarım vardı, hiç kesilmeyecekler sanmıştım ki çok şükür hafifledi hatta eski kötü günlerime göre geçti diyebilirim.nerdeyse hergün hastanedeydim serumlarla falan idare ettim.dünya varmış.bebişim 4 aylık oldu teyzeleri.darısı hayırlısıyla dileyenlerin başına.iyi gecelera.s.
Arkadaşlar ben faktörV ve mtfhr heterozigotum.
4+4 günlükte hamişimm
Bursa da oturuyorum ve (güvenilecek bir dr diye tavsiye edilen) Osman Develioğluna gitmek istiyordum ve erkenden tedbirimi almak amacıyla dün dr uma gittim.
0.2 lik Fragmin,Folic plus ve progeston verdi.Muayene için cumartesi gününe randevu verdi.Ama İğnelere bir an önce başlamamız gerek dedi.Bende hemen eve gelince iğnelerime başladım.
Fragminin dozunu soruğumda faktör V in heterozigot olarak görünmesi normal doz alman için yeterli dedi.Mtfhr önemli değil dedi.
Bi de progestanı vajinal yoldan almamı söledi.Daha etkili oluyormuş ve yan etkileri aza iniyormuş bölece.Biraz zor oluyor açıkçası.
Bu şekilde progestan kullanan var mı aranızda???
Dr umun verdiği doz normal mi acaba? Benimle aynı durumda olup iğne kullanan arkadaşlar hangi doz da kullanıyorsunuz acaba ??
Bu defa üzülmek istemiyorum.Allah hepimize yardım etsin inş..
melin mrb idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama biraz silik
yarın doktora gitcem
olursa seninle aynı dönmeme geliyor gebeliğimiz inşallah tahmini 4 haftalık benimki
sen bebe aspirini kullanıyorrmuydun bende alsammı bugün
tatlım ben ilk baslarken clexane 0,4 le basladım.sonra bu iğne piyasada bulunamadı tüm türkiye genelinde.doktorum onun yerine fraxiparin 0,4 lüğe basladı.şimdi clexane tekrar sürülmüş piyasaya.gecen yazdırdığımda fraxparinin rapor tarihi bitmediği için clexane yazdırdım.bende ikisi içinde cıkmıs rtapor var.ücretsiz alım için.
clexane ın bileşiminde sodyum var
fraxiparinde calsiyum.ama bunlar önemli deilmiş.önemli olan her iki iğneninde kan sulanırı özellik tasıyan heparin iğneleri olmasıymıs.yani bi nevi isim(marka)önemli olan heparin iğneleri olmalarıa.s.
lalcim cok saol ben ve bebiş iiyiz.artık 1 ayımız kaldı inşallah.allahım sanada isteyen herkesede bu mucizeyi tez zmanda yasatsın :Saruboceq:celencim mrb nasılsın sen ve bebegin? 2 ayrı raporum var demişsin, clexan raporun varken baska raporda veriyorlarmı aynı hastalıga? bende clexan 04 kullanıyorum ama 04 bulmak zor burda 02 var piyasada. eger 2 rapor veriyorlarsa bende fragmin raporu cıkarim kendime :sm_cool:
sevgili celen 35,gebelikte oluşan şeker için nasıl bir diet uyguladınız,paylaşırsanız sevinirim.öpüyorum.
melin mrb idrar testi yaptım çift çizgi çıktı ama biraz silik
yarın doktora gitcem
olursa seninle aynı dönmeme geliyor gebeliğimiz inşallah tahmini 4 haftalık benimki
sen bebe aspirini kullanıyorrmuydun bende alsammı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?