• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam arkadaslar hepinize ben birseyi cok merak ettim dusuk yapmadan once karninizda uyusma karincalanma ozellikle sabahlari oldumu ayrica gernesme isteginiz hic oldumu uykudan uyaninca ya ben dusuklerimde boyle oldum yeni farkettim ve simdi hamisligi bekliyorum ama uc gundur ve ozellikle bu sabah hic uyuyamadim ayni seyleri siddetli bir bicimde uykudan uyandiracak sekilde hissediyorum ama adetime daha iki hafta var benim gibi olan varsa bana yardimci olabilirmi kendimi cok kotu hissediyorum desteginize ihtiyacim var arkadaslar artik kendimi paranoyak gibi hissediyorum birde sunu ogrenmek istiyom bilginiz varsa kanda gebelik testi yaptirsam cikarmi daha iki haftam var ayrica ben sadece folik asit kullaniyom doktorum bana baska birsey vermedi sadece folik asitle gebelige baslayan varmi cok merak ediyorum simdiden tesekkurler hepinizi optum
cnm düşük yapmak için biraz erken değil mi.Zaten yumurtlama döneminin içindesin henüz sanırım Adetime 2 hafta var demişsin .Tabe erken düşük olabilir ama bu kadar ağrı ile olacağını sanmıyorum ben. çünkü adet zamanına kadar hamiş olduğunu bilmeyen kadınlar bile adetim biraz ağrılı geçiyor sanarak düşük yaşayabiliyorlarmış..İnş böle birşey yoktur ama fazla endişe için erken gibi geliyor bana.Sen yiende bir dr a danış istersen; için rahat etsin...

arkadaşlar ben daha önce 5 haftalık bir düşük yaşadım şimdi 6 haftalık hamileyim ve çok az kanamam oldu şimdi dinleniyorum acaba böyle bişey yaşayan oldu mu

kanımı verdim bakalım sonuç 4 gibi verilecek benim 2 düşüğüm vardı heterozigot mutasyon çıktı folbiol kullanıyordum zaten ama babayprin kullanmadım bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir ve bebeğim sağlıklıdır hiç kalp atışlarırnı duymadım bebeklerimin inşallah bu defa olacak rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

kanımı verdim bakalım sonuç 4 gibi verilecek benim 2 düşüğüm vardı heterozigot mutasyon çıktı folbiol kullanıyordum zaten ama babayprin kullanmadım bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir ve bebeğim sağlıklıdır hiç kalp atışlarırnı duymadım bebeklerimin inşallah bu defa olacak rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

AMİNNNN... Benim de 2 tane düşük olayım oldu Allahım bu defa her ikimizi ve bütün riskli hamişleri korusunnn ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşş...

Eğer hamişsen cnm hiç vakit kaybetmeden dr una git ve erkenden tedbirini al...

inşallah hamişsindir. hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

slm kızlaruzun zaman oldu sıteye gırmeyelı tasınma falan olunca ancak hersey yoluna gırdı yarın yenı bı dr gorusecem bebıs ıcın belkıde ankaraya tasınmama vesıle lacak ben uctur bebegımın kalp atıslarını alamadıgımız ıcın kaybettım sımdı herseye sıfırdan baslayacam arkadsların tavsıyesı uzerıne dr sectım ıns hersey gonlumuzce olur mevlam o guzel duyguyu su mubarek gunların hatırına bızede yasatırrr guzel haberlerle gorusmek dılegıyle hayırlı ramazanlarrr

arkadaşlar hamileyimmmmmmmm
ama kafama takılan bir şey oldu kese 6 haftalık görünüyor adetime göre 4 haftalık olması lazım
kalp atışları ne zaman duyuluyor bilen varmı ben o duruma hiç gelemedim de
ecopirin 100 mg verdi birazını at dedi normali 80 mg imiş. fluxum 0.4 ml iğne verdi birde folbiola devam iğneyi vurdu
ALLAHIM inşallah kalp atışları da duyulur bir sorun çıkmazzz

iğne hazır tek kullanımlık açıyorsun vurup atıyorsun ben dozaj ayarlanıyor diye düşünüyordum
benimle aynı iğneyi kullanan varmı
off felaket midem bulanıyor

ŞEN arkadaşım senin kullandığın b vitaminini sordum doktoruma oda bana tavsiye etmedi sen neden dolayı kullanıyorsun bu vitamini,bebek nasıl umarım herşey yolunda gider Allah bebeklerimizede bizlerede sağlıkl sıhat versin

merhaba tuğçe, ben mthfr homozigot olduğumdan b vitamini kullanıyorum, folik asit mekanizması içinde b12 de önemli role sahip, benim b12 değerim kan tahlilinde normal aralıkta çıkmasına rağmen, mthfr homozigot olmam nedeniyle, bu mekanizmanın normal çalışması için önlem olarak kullanıyorum,gebelikten önce haftada bir alıyordum ama gebelikle birlikte hergün alıyorum ama her doktor vermiyor sanırım onun için çok fazla takma, belki senin hekimin gerekli görmemiştir senin için...bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür canım,sağol...öpüyorum.

aramızda yeni hamişler var, ne güzel, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına olsun...sevgiler...

arkadaşlar hamileyimmmmmmmm
ama kafama takılan bir şey oldu kese 6 haftalık görünüyor adetime göre 4 haftalık olması lazım
kalp atışları ne zaman duyuluyor bilen varmı ben o duruma hiç gelemedim de
ecopirin 100 mg verdi birazını at dedi normali 80 mg imiş. fluxum 0.4 ml iğne verdi birde folbiola devam iğneyi vurdu
ALLAHIM inşallah kalp atışları da duyulur bir sorun çıkmazzz

canım benım gozunaydın ıns saglıcakla kucagna alırsn bebısını guzel haerlerını beklıyoruz

aramızda yeni hamişler var, ne güzel, allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına olsun...sevgiler...

slm sen nasılsın bebıs ne kadarlık oldu yarın lutfu beyın yanıa gıdce hayırlısı olur ınss hatırlarsan sen tavsıye etmıstın hersey cok guze olur ıns

eftalyasu hayırlı olsun hamişliğin.evet iğneler hazır açıp vuruyorsun.zaten sendeki soruna yaşa ve kiloya göre bakıp ona göre veriyorlar iğneyi.kimisi 0.4 kimisi 0.6 lık vuruyor yani dozunu zaten doktorun ayarlıyor.ben clexan 0.4 vuruluyorum.

teşekkürler arkadaşlar,
bir sorum daha vardı ama gözden kaçtı galiba benim son adetim 06.08.2008 idi normalde düzensiz adet görürüm, son adet tarihine göre 4 haftalık hamile olmam lazım ama doktor kesenin 5-6 haftalık gibi göründüğünü söyledi , bir sıkıntı olurmu acaba bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın.
bir sorum daha var iğneleri sürekli aynı saatte mi vuruyorsunuz mesela bir gün öğle bir gün akşam öyle düzensiz vurulmanın zararı varmı acaba, birde copirin 100 mg verdi onu ne zaman kullanıyorsunuz iğneden önce mi sonramı

melincim ilgilendigin icin sagol canim haklisin galiba biraz paranoyak oldum galiba bugun biraz daha iyiyim benim tedirginligim doktorum bana sadece folik asit veriyor gunun gecince gel diyor ne verecegini zaten bilmiyorum benim gibi sadece folik asitle gebelige hazirlanan varmi bilmiyorum kimseden ses cikmadi soruma ben birazda ondan tedirginim ama genede cok sagol ilgilendigin icin insallah hersey gonlunce gonlunuzce olur optum canim

melincim ilgilendigin icin sagol canim haklisin galiba biraz paranoyak oldum galiba bugun biraz daha iyiyim benim tedirginligim doktorum bana sadece folik asit veriyor gunun gecince gel diyor ne verecegini zaten bilmiyorum benim gibi sadece folik asitle gebelige hazirlanan varmi bilmiyorum kimseden ses cikmadi soruma ben birazda ondan tedirginim ama genede cok sagol ilgilendigin icin insallah hersey gonlunce gonlunuzce olur optum canim

Margueriteciğim bende senin gibi sadece folbiol yani folik asit ve birde elevit ki oda bir vitamin onunla hazırlanıyorum hamişliğe ama kararım son bir ay yani gebelik planlamaya başlamadan önceki ay yarım coraspin içmeyi düşünüyorum ki doktorumun önerisi değil o hamile kalır kalmaz kanda bhcg hormonuna baktır ve gel dedi o zamana kadarda sadece vitamin verdi yani bende seninle aynı durumdayım kafam karışmıyor değil ama yarım coraspinin kimseye bir zararı olmaz değilmi hemde benim hiç değilse psikolojik olarak rahat olmama sebep olur bakalım hakkımızda hayırlısıa.s.

kalp atışları ne zaman duyuluyor bebişlerimizin

mrb eftelyasu öncelikle tebrik ederim. allah saglık versin. kalp atışları 6 haftalıkken duyuluyor. benim ilk gebeligimde ögle olmustu. gebelik kesesini bilemiyorum ama adetin düzensiz oldugu için farklı cıkmıs olabilir. doktorun takip edecektir bu durumu. bende ptesi doktora gidecem insallah kalp atışlarını duyarım 6 haftalık hamileyim. sende 2 hafta sonra duyarsın insallaha.s.

:enbuyukkk:sagol sulalcim valla icime su serptin sadece ben folik asitle hazirlaniyorum zannettim canim cok sagol benim korkum bide ben ikinci dusugumu yani dorduncu gebeligimi gunumu dort gun gectikten sonra kaybettim o yuzden cok korkuyorum doktora yetisememekten sadece folik asit olmasina gelince doktorumun demesine gore problemin kucuk olusuymus neyse tekrar tesekkurler canim hersey gonlunce olsun bu aradada yeni hamisleri cok cok tebrik ederim insallah sonuna kadar sorunsuz devam eder gebelikleri sencim ayrica seni cok yakindan takip ediyorum ve cok seviniyorum kizinla senin iyi olmana cok seviniyorum insallah biran once kucagina alirsin saglikla kendine kizina iyi bak sevgiler

Back