cnm düşük yapmak için biraz erken değil mi.Zaten yumurtlama döneminin içindesin henüz sanırım Adetime 2 hafta var demişsin .Tabe erken düşük olabilir ama bu kadar ağrı ile olacağını sanmıyorum ben. çünkü adet zamanına kadar hamiş olduğunu bilmeyen kadınlar bile adetim biraz ağrılı geçiyor sanarak düşük yaşayabiliyorlarmış..İnş böle birşey yoktur ama fazla endişe için erken gibi geliyor bana.Sen yiende bir dr a danış istersen; için rahat etsin...selam arkadaslar hepinize ben birseyi cok merak ettim dusuk yapmadan once karninizda uyusma karincalanma ozellikle sabahlari oldumu ayrica gernesme isteginiz hic oldumu uykudan uyaninca ya ben dusuklerimde boyle oldum yeni farkettim ve simdi hamisligi bekliyorum ama uc gundur ve ozellikle bu sabah hic uyuyamadim ayni seyleri siddetli bir bicimde uykudan uyandiracak sekilde hissediyorum ama adetime daha iki hafta var benim gibi olan varsa bana yardimci olabilirmi kendimi cok kotu hissediyorum desteginize ihtiyacim var arkadaslar artik kendimi paranoyak gibi hissediyorum birde sunu ogrenmek istiyom bilginiz varsa kanda gebelik testi yaptirsam cikarmi daha iki haftam var ayrica ben sadece folik asit kullaniyom doktorum bana baska birsey vermedi sadece folik asitle gebelige baslayan varmi cok merak ediyorum simdiden tesekkurler hepinizi optum