• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aramiza hoş geldin
anlamadim hamile olduğunu mu yeni öğrendin 17 haftalikken mi kan pihtilaşmasi sorunu olduğunu öğrendin

arkadaşlar hamileyimmmmmmmm
ama kafama takılan bir şey oldu kese 6 haftalık görünüyor adetime göre 4 haftalık olması lazım
kalp atışları ne zaman duyuluyor bilen varmı ben o duruma hiç gelemedim de
ecopirin 100 mg verdi birazını at dedi normali 80 mg imiş. fluxum 0.4 ml iğne verdi birde folbiola devam iğneyi vurdu
ALLAHIM inşallah kalp atışları da duyulur bir sorun çıkmazzz

hayırlı olsun EFTELYASU;çok sevindim gerçekten allah sağlıklı sıhhatli tammına erdirsin inşallah.bende fluxum kullanıyorum.0.3 lük benimki ama.lütfen bu kez olacak diye motive etmeye çalış kendini.yorma kendini tadını çıkarmaya çalış...

melincim ilgilendigin icin sagol canim haklisin galiba biraz paranoyak oldum galiba bugun biraz daha iyiyim benim tedirginligim doktorum bana sadece folik asit veriyor gunun gecince gel diyor ne verecegini zaten bilmiyorum benim gibi sadece folik asitle gebelige hazirlanan varmi bilmiyorum kimseden ses cikmadi soruma ben birazda ondan tedirginim ama genede cok sagol ilgilendigin icin insallah hersey gonlunce gonlunuzce olur optum canim

merhaba MARGUERİTE;bende sadece folik asitle hazırlandım gebeliğe.doktorlarımıza güvenmek zorundayız birazda.hayırlısı olur hakkımızda inşallah.

Bende nihayet hamileyim
dün doktora gittim.adete göre 5 haftalik olmam lazim doktor 5 hafta 4 günlük dedi.adeti 25 günde bir görüyordum. Bu nedenle olabilir dedi.hem mutlu hem mutsuzum.ben 5 düşük yaşadim. Kalp atişlarini duyamadim.bu haftalarda kaybediyorum.nasipse haftaya cuma kalp atişlarini duyariz dedi doktor.bende 2 gündür açik kahverengi akintim var.yoksa sonuç yinemi ayni olacak.şencim bende sabah akşam frakspirin 03 iğne yapiyorum.progestan alsammi.

merhaba MUMAMU;hayırlı olsun canım tebrikler.Allah sağlıklı sıhhatli tamamına erdirir inşallah.isteyen herkese nasip etsin allahım...

kızlar tuğçeden haberi olan varmı.kaç zamandır girmiyor sanırım buraya.ondada sorun vardı lekelenmesi gelmiimişti.ne oldu acaba

:emir_bebek:tebrikler mumamu insallah sorunsuz bir gebelik olur tek temennim o sakin uzulup stres yapma bu daha cok zarar verir bebege ve sana herseyi oluruna birak ve doktorunu dinle lutfen bizede oncu olman dilegiyle sevgiler

redrosecigim sagol canim yardimci oldugun icin peki sen simdi hamilemisin yoksa sende hazirlikmi yapiyorsun ayrica senin sonuclar neydi merak ettim umarim sonuc ne olursa olsun biran once bebislerimize kavusuruz sevgiyle canim

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb,
sabah göğüslerimdeki hassasiyetin değiştiğini hisettim dolgunluğu halen var ama dokunduğumdaki hassasiyet kalmamış tedirgin oldum şimdi

arkadaşlar mrb,
sabah göğüslerimdeki hassasiyetin değiştiğini hisettim dolgunluğu halen var ama dokunduğumdaki hassasiyet kalmamış tedirgin oldum şimdi benimle aynı durumda olan varmı

mrb kızlaaarrr...
Dün hiç giremedim nete. Merakta bıraktığım için sorry..Bugünlerde tembelliğim tuttu.Yatıyorum sürekli bi de; eşim de hafta sonu evde olduğu için beraber vakit geçiriyoruz. Nete fazla vakit ayıramıyorum..
Ama dr uma da gidemedim verecek bir haberim yok maalesef.
Nedeni ise dr umun muayene ücretinin 200 ytale gibi bir rakam olması... Açıkçası biraz fazla geldi.Ben de diğer gebeliğimde devam ettiğim Medical parktaki Ahmet beye gitmek istedim.Ondan da ancak bu cumartesi için randevu alabildim.Hem 6 haftalık olur inş daha net bişeyler görürüm hem de bakalım Ahmet bey ve Osman beyin söyledikleri çakışacak mı?O nasıl bir tedavi söyleyecek merak ettim.Kıyaslamak istiyorum bir de açıkçası.
Öle yane..Cumartesiyi zor bekleyeceğim gibi geliyor...

muamu tebriklerrr arkadaşım inş aynı döenm hamişleri olucazzz.Sorunsuz gebelikler geçiririz beraber inşşşşşşşa.s.a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar mrb,
sabah göğüslerimdeki hassasiyetin değiştiğini hisettim dolgunluğu halen var ama dokunduğumdaki hassasiyet kalmamış tedirgin oldum şimdi benimle aynı durumda olan varmı

cnm mrb..
Öle hemen paniğe kapılma istersen .Diğer hamişlik belirtilerinde de kaybolma var mı acaba??
Düşük belirtisi olarak hamişlik belirtilerinin biranda yokolması gibi birşey geçiyo ama ,sen daha ii değerlendirirsin inş..Çok stres yapma ama tedbirini de al derim cnm ...
İnş birşey yokturr....

Back