Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hamileyimmmmmmmm
ama kafama takılan bir şey oldu kese 6 haftalık görünüyor adetime göre 4 haftalık olması lazım
kalp atışları ne zaman duyuluyor bilen varmı ben o duruma hiç gelemedim de
ecopirin 100 mg verdi birazını at dedi normali 80 mg imiş. fluxum 0.4 ml iğne verdi birde folbiola devam iğneyi vurdu
ALLAHIM inşallah kalp atışları da duyulur bir sorun çıkmazzz
melincim ilgilendigin icin sagol canim haklisin galiba biraz paranoyak oldum galiba bugun biraz daha iyiyim benim tedirginligim doktorum bana sadece folik asit veriyor gunun gecince gel diyor ne verecegini zaten bilmiyorum benim gibi sadece folik asitle gebelige hazirlanan varmi bilmiyorum kimseden ses cikmadi soruma ben birazda ondan tedirginim ama genede cok sagol ilgilendigin icin insallah hersey gonlunce gonlunuzce olur optum canim
Bende nihayet hamileyim
dün doktora gittim.adete göre 5 haftalik olmam lazim doktor 5 hafta 4 günlük dedi.adeti 25 günde bir görüyordum. Bu nedenle olabilir dedi.hem mutlu hem mutsuzum.ben 5 düşük yaşadim. Kalp atişlarini duyamadim.bu haftalarda kaybediyorum.nasipse haftaya cuma kalp atişlarini duyariz dedi doktor.bende 2 gündür açik kahverengi akintim var.yoksa sonuç yinemi ayni olacak.şencim bende sabah akşam frakspirin 03 iğne yapiyorum.progestan alsammi.
arkadaşlar mrb,
sabah göğüslerimdeki hassasiyetin değiştiğini hisettim dolgunluğu halen var ama dokunduğumdaki hassasiyet kalmamış tedirgin oldum şimdi benimle aynı durumda olan varmı
Melin doktora gittinmi ne dedi bebiş nasilmiş ,
hangi tetkikleri yapti 5 haftalik oldu galiba değilmi