• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

TEŞEKKÜRLER .
6 haftalıkken mi duyuluyor şimdi iyice pinpiriklendim
arkadaşlar benim adetime göre 4 haftalık ama doktor 5-6 haftalık diyordu
İĞNELERİN BELİRLİ BİR SAATTE Mİ VURUYORSUNUZ AKŞAM YADA SABAH FARK EDERMİ ACAMA BİRDE ECOPİRİN KULLANIYORUM İĞNEDEN ÖNCE Mİ ALSAM ACABA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

ŞEEENNNN BEBEK NASIL KAÇ HAFTALIK OLDU?*

TEŞEKKÜRLER .
İĞNELERİN BELİRLİ BİR SAATTE Mİ VURUYORSUNUZ AKŞAM YADA SABAH FARK EDERMİ ACAMA BİRDE ECOPİRİN KULLANIYORUM İĞNEDEN ÖNCE Mİ ALSAM ACABA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

canım ben doktoruma sorduğumda aynı saatlerde vurulmaya calış demişti.mecbur kalmadıkca saatini geçirme demişti.yok canım saatide fark etmez istediğin zaman vurulabiirsin.

Teşekkürler arkadaşim peki ecopirini ne zaman kullanmamiz gerekiyor iğneden önce mi sonra mi

canım oda farketmez herhalde.onu bilmiyorum ben kullanmadım hiç.doktorum vermedi bana.ama saatte almaya dkkat et.ben mesela suanda folik asit ve iğne kullanıyorum ve iğneyle aynı zamanda alıyorum.ecopirin hakkında bilgim yok.hem sen ne kadarda endişelisin:oklava:biraz sakin ol bakim.aklına bişe takılırsa hemen doktoruna sor ve hamişliğin tadını çıkar:kahve::CüvCüv:bebişşini kucağına alacağın gunu düşün:emir_bebek:ve kendine çok iyi bak:nazar:

Teşekkürler arkadaşim peki ecopirini ne zaman kullanmamiz gerekiyor iğneden önce mi sonra mi

eftelyacım hayırlı olsun.kalp atmını 7. haftadan itibaren kesingörmei gerekir doktorunun.bazen bu durum 8. haftayada sarkkar.ama daha sonrası risk.sen gönlünü freah tutyerimseniben
ben iğnemi aksam 6 da vuruluorum hergün.bazen o satte evde olmuycaksam öölen 3 veya 4 de olabliyor en erken.ama cok nadir.
ben coraspin 100lük kullanıyorum.onuda sabah kahvaltısından sonra alıyorum.onun saati pek yok.daha doorusu 10-15 dk oynuo iştea.s
iğneden önce veya sonra farketmez.bizler için en öenmli olan sonuna kadar inanmak ve pozitif olmak.anladığım kadarıyla paniksin suaralar.seni cok ii anlıyorum.dualarım sennle,senn gibi yeni hamişlerimizle ve hamiş hberi vermek için sırada bekleyenlerle:içelim:.allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah.

celen 35,
canım doktor bana ecopirin 100 mg verdi ancak normali 80 mg dedi sen kırıp iç dedi bu konudaki bilgin varmı

celen 35,
canım doktor bana ecopirin 100 mg verdi ancak normali 80 mg dedi sen kırıp iç dedi bu konudaki bilgin varmı

heyecanlı, korkulu,endişeli hamişimiz ferah tut sen içini.a.s.biliyorum cok zor kaybetme düşüncesi.ama olumlu düşünmek zorundayız biliyorsunkı buda etkiliyor.azcık sakin ol aslında bu endişe bile mutluluğunun ne kadar fazla olduğunu gösteriyor.:nazar:

TEŞEKKÜRLER .

merhaba canım, bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip etsin allah inşallah...iğneleri aynı saatte vurmaya çalış, bizler öyle yapıyoruz.akşam ya da sabah farketmez, sen karar ver, ya hep akşam ya da hep sabah yap...iğne ve ecopirini aynı anda alma...ikiside kan sulandırıcı...benim iğnem sabah akşam.aspirini de celen gibi sabah kahvaltısından sonra yutuyorum.iğnem sabah akşam 7 de vurunuyorum ve asprini kahvaltıdan sonra 9.30 gibi alıyorum, iğneyle biraz ara bırakıyorum arasında, öğleye doğru 12.30 gibi de folik asitimi alıyorum.fikir olsun diye yazdım canım, hepsini aynı öğün saatine pek sıkıştırma, birbirlerini etkleyebilirler...
bu arada bebişim 25 haftalık oldu çok şükür:nazar::nazar:, darısı başınıza...sevgiler

sevgili celen 35 teşekkür ederim.umarım herkes için herşey çok güzel olsun.canım birde şeker takibi yaptırdılar mı?hemoglobin A1c isminde tahlil istediler mi?öpüyorum.

Bende nihayet hamileyim
dün doktora gittim.adete göre 5 haftalik olmam lazim doktor 5 hafta 4 günlük dedi.adeti 25 günde bir görüyordum. Bu nedenle olabilir dedi.hem mutlu hem mutsuzum.ben 5 düşük yaşadim. Kalp atişlarini duyamadim.bu haftalarda kaybediyorum.nasipse haftaya cuma kalp atişlarini duyariz dedi doktor.bende 2 gündür açik kahverengi akintim var.yoksa sonuç yinemi ayni olacak.şencim bende sabah akşam frakspirin 03 iğne yapiyorum.progestan alsammi.

Bende nihayet hamileyim
dün doktora gittim.adete göre 5 haftalik olmam lazim doktor 5 hafta 4 günlük dedi.adeti 25 günde bir görüyordum. Bu nedenle olabilir dedi.hem mutlu hem mutsuzum.ben 5 düşük yaşadim. Kalp atişlarini duyamadim.bu haftalarda kaybediyorum.nasipse haftaya cuma kalp atişlarini duyariz dedi doktor.bende 2 gündür açik kahverengi akintim var.yoksa sonuç yinemi ayni olacak.şencim bende sabah akşam frakspirin 03 iğne yapiyorum.progestan alsammi.

tebrikler umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. sakın olumsuz düşünme. bu sefer alıcam kucağıma sağlıkla diye kendini ve bebeğini motive et.

Bende nihayet hamileyim

canım benım tebrık ederım oncelıkle ıns su mubarek gunlerın hatrına bebısını saglıcakla kucagına alırsın sebeb belı oldumu dusuklerın veya tahll yaptırdınmı guzel seyler dusun guzel haberlerını beklıyoz

tebrik ederim mumamu.Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.birdaha öyle bir acı yasamazsın inşallah.

tebrikler muamu,
arkadaşlar ,
ben iğneyi kendim yapamıyorum doktorum şimdi göbekten vurun dedi ama vuramıyorum hergün acile gidiyoruz eşimle , nasıl yeneceğim bu tedirginliğimi ben zaten iğne görünce tansiyonu düşenlerdenim kendime vuramam galiba

tebrikler muamu,
arkadaşlar ,
ben iğneyi kendim yapamıyorum doktorum şimdi göbekten vurun dedi ama vuramıyorum hergün acile gidiyoruz eşimle , nasıl yeneceğim bu tedirginliğimi ben zaten iğne görünce tansiyonu düşenlerdenim kendime vuramam galiba

canım hemen kendin vurmaya başlama zaten.bende ilk zamanlarda polikliniklerde vurdurdum.acısına alıştım önce yanı bu acıyı hergun yaşacağım dedim.çünkü iğnyi bende abartırım alışmam gerekti.sonra hergun gitmek zor geldi sinir bozucu oldu hastaymısım gibi pskoloji oldu ama biz bununla yaşamaya alışmak zorundayız hastalık değil yaşam biçimi olarak düşündüm.her gebelikte bu tedavi olacakmıs çünkü.ondan sonra kendim vurmaya başladım.

tebrikler muamu,
arkadaşlar ,

canım bende o ıgneden kullandım esıne gostersın dr o yapsın valla hergun acıle gıtmekle olmaz ıns butun cabalarımızı gorurde mevlam saglıcakla gelırler bebısler sızde bızım yenı umutlarımız olursunuz

Back