• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar.Dün bütün gün ağladım duyduklarım yüzünden,eşim gelince yüzümden anladı ona da anlattım, moralini bozmak istemiyordum ama anlatmak zorunda kaldım ve bir sürü fırça yedim eşim benim hiç bir şeyi düşünmememi araştırıp kafamı karıştırmamam gerektiğini savunuyor hatta bir ara internete girmemide engellemeye çalıştı.Bu öğrendiklerini başklarınada anlatıp milleti boşu boşuna germe sakın siteye de yazma insanları telaşlandırma herkesin başına farklı şeyler gelebilir dedi biraz konuştuktan sonra ikna oldum herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kural yok, o yüzden duyduklarımı sizlerinde kafasını karıştırmamak için paylaşmamamın daha doğru olacağına karar verdim.Umarım hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız, sizler benden daha şanslısınız çünkü daha önce damar tıkanıklığı yaşamadınız umarım herşey gönlünüzce olur iyiki varsınız sevgiler.

merhaba arkadaşlar;kusura bakmayın lütfen bişey sordum sonra kayboldum.ben yokken evimi minik ziyaretçiler basmış malesef ilaçlama,temizlik filan uğraşıyorum birkaç gündür.inşallah bir daha görünmezler çok huylandım çünkü evde ne var ne yoksa yıkandı.ŞENCİM teşekkürler çok güzel açıklamalar yapmışsın.benim diyetimde çikolata ve kahve yazmıyor yasaklar arasında.bilmiyordum bunları öğrendiğim iyi oldu çünkü ben fazlasıyla çikolata yiyorum.bende 22. haftadayım yaklaşık 5 kilo aldım canım dikkat etmeye çalışıyorum ama ekmeği kısıtlayamıyorum ne yazıkki.birde bu diyette bir orta boy patates,2 kaşık pirinç pilavı veya 2 kaşık makarna yerseniz bir öğünlük ekmeğinizi yememeniz gerekiyor.senin yazdıklarına ilave olarak bu var bende yazan listede.birde doktorumun verdiği iğne raporumda gebelik süresince ve gebelikten sonra 6 hafta yazıyor.geçen bahsettiğim arkadaşımda heterozigot ama onunda doğumdan sonraki 6 hafta devam etmesi gerekiyormuş.sonrada ömür boyu asprin tabi.Allah yardımcısı olsun herkesin.
sevgiler...

a.s
redrose bişey soracağım bende sana.bu diyet zayıflamak içinmi yani doktormu öneriyor.kan pıhtılaşmasında bazı gıdalardan uzak duruluyormus.ve çok kilo varsa diet öneriyormus.bana doktorum herhangibierşy söylemedi bu konuda merak ettim o yuzden
a.s.
sevgili GELGİT;yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı giremedim siteye kusura bakma yeni okudum ve artık çok geç cevaplamam için sağolsun ŞENCİM yetişmiş ve çok güzel cevaplamış.yinede sormak istediğin bişey olursa yadımcı olmaya çalışırım.Allah gönlüne göre,gönlümüze göre versin canım...

bide arkadaşlar ben çok şişiyorum ve şişince çok canım yanıyor.pazartesi günü doktoruma söyledim tahlil yaptırdık normal çıktı sonuçlar.ne yapacağım bilmiyorm.böyle bir sorun yaşayan var mı aramızda acaba...

a.s
a.s.
sevgili GELGİT;yukarda bahsettiğim nedenlerden dolayı giremedim siteye kusura bakma yeni okudum ve artık çok geç cevaplamam için sağolsun ŞENCİM yetişmiş ve çok güzel cevaplamış.yinede sormak istediğin bişey olursa yadımcı olmaya çalışırım.Allah gönlüne göre,gönlümüze göre versin canım...

sağol canım.evet şen cok guzel açıklamalar yaptı.o haserilerden bendede vardı gerçejten insan fena huylanıyor ama çok sükür imha ettim hepsini benim dısımda tum apartmandaki dairelerde varmışa.s sendede kalmaz inş. a.s.

sağol canım.evet şen cok guzel açıklamalar yaptı.o haserilerden bendede vardı gerçejten insan fena huylanıyor ama çok sükür imha ettim hepsini benim dısımda tum apartmandaki dairelerde varmışa.s sendede kalmaz inş. a.s.

sağolasın inşallah kalmaz haklısın bizdede öyle bütün apartmanda var heryerin ilaçlanması gerekiyormuş aslında biz yaptık bakalım herkes yapar inşallahta kalmaz sorunumuz.

Akadaşlar merhaba, 2-3 gün önce meşhur desti izdivaçların birinde :1rolleyes: bir bey çıkmış ve ayrıldığı eşinin bebeklerinin sürekli karnında öldüğünü, 10 yıl doktor doktor dolaştıklarını ve sonunda eşinin sıtma mikrobu taşıdığı için bebeklerin öldüğünü söylemiş, şimdi 2 çocuğu olmuş. Tabi ben çalıştığım için arkadaşım izlemiş hemen beni aradı. bende sizle paylaşmak istedim. Nedensiz düşük yaşayan arkadaşlar araştırabilir. Tabi bende doktorumla görüşüp yaptırmayı istiyorum. Umudumuzu kaybetmemek lazım.

Akadaşlar merhaba, 2-3 gün önce meşhur desti izdivaçların birinde :1rolleyes: bir bey çıkmış ve ayrıldığı eşinin bebeklerinin sürekli karnında öldüğünü, 10 yıl doktor doktor dolaştıklarını ve sonunda eşinin sıtma mikrobu taşıdığı için bebeklerin öldüğünü söylemiş, şimdi 2 çocuğu olmuş. Tabi ben çalıştığım için arkadaşım izlemiş hemen beni aradı. bende sizle paylaşmak istedim. Nedensiz düşük yaşayan arkadaşlar araştırabilir. Tabi bende doktorumla görüşüp yaptırmayı istiyorum. Umudumuzu kaybetmemek lazım.

bu mikrop sivrisinekten bulaşıyor o halde sivriden korunmak lazım doğrusu Allah kaderlemesin olacağı varsa hiç bir sorun olmadanda dilim varmıyor gerisine ,korkacak o kadar şey çıktıki Allah esirgesin.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar aklınızda olsum kabak ve çilektede yüksek miktarda k vitamini varmış kabakta pıhtılaşmayı düzenler yazıyordu yani ben bunlarıda yemiyeceğim.

mrb arkadaşlar,
yardımınıza ihtiyacım var, bendede homozigot var gebe kalınca iğne kullanacağım , şu an folbiol kullanıyorum benim sorunum
son adet tarihim 5.8.2008 , ve adet düzensizliği yaşıyorum bir kaç gündür göğüslerimde bir ağrı oluyor sızlama şeklinde değil önceki gebeliklerimde çok sızlıyordu gebe olduğumu anlamıştım ancak şu aralar sadece biraz ağrı var birde bazen sağ tarafıma bir krap giriyor acaba hamile olabilirmiyim korkuyorum gecikirsem ve yine bebeğimi kaybedersem diye korkuyorum , gebe kaldığımı erken öğrenmek istiyorum ilk gebeliğimde 6 haftalıktı kana göre ancak bebek ölmüş dedi düşük yapabilirsin demişti şimdi de geç kalmak istemiyorum ne olur yardım edin

Merhaba Arkadaslar hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.a.s.
Ben dün Folikasit 5 mg hapina basladim hayirlisiyla.
Daha 1 ay bana hamile kalmak yasak ama ben yinede erkenden basladim.
Allah izin verirse bizde bayramdan sonra calismalara baslayacagiz :utangac:
Acaba aspirine demi baslasam simdiden ?
Ama bildigim kadariyla aspirine Adetin 15. gününden tekrar Adet baslangicina kadar kullaniliyor:uhm:
Yani Adet gelince aspirinede 15 gün ara veriliyor diye aklimda kalmis.
Ama ben zaten suan dogum kontrolu hapi kullaniyorum 5 Aydir hic birakmadan.
Yani adet günlerim tam 5 Aydir hic olmadi.
Doktorlar bu terapiyi uygun buldular bana Miyom ameliyatimdan sonra rahim dinlensin ve tekrar gebe kalana kadar rahim temiz kalsin diye.
Yani acaba aspirine baslayip tekrar adet olana kadar kullansammi, yoksa calismalara baslama tarihinden itibaren mi alsam. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkürler

canım mrb ben maley bendede aynı sorun var doktor iğneye başlıyacak iğne acı veriyomu bilğin varsa bana da yazarmısın lütfen tşk ederim şimdiden

arkadaşım bu nedenle 1 düşük yaşadı,şimdi 6 aylık hamile ve her gün iğne oluyor..bu iğne,kanın pıhtılaşmasını önlüyormuş...hamileliği çok güzel gidiyor.9 ay bitene kadar her gün bu iğneden olacak.
canım mrb ben maley bendede aynı sorun var doktor iğneye başlıyacak iğne acı veriyomu bilğin varsa bana da yazarmısın lütfen tşk ederim şimdiden

:emir_bebek:
arkadaşım bu nedenle 1 düşük yaşadı,şimdi 6 aylık hamile ve her gün iğne oluyor..bu iğne,kanın pıhtılaşmasını önlüyormuş...hamileliği çok güzel gidiyor.9 ay bitene kadar her gün bu iğneden olacak.

slm hanımlar nasılsınız?
uzun zaman size yazamadım çünki bulantılarım vardı, hiç kesilmeyecekler sanmıştım ki çok şükür hafifledi hatta eski kötü günlerime göre geçti diyebilirim.nerdeyse hergün hastanedeydim serumlarla falan idare ettim.dünya varmış.bebişim 4 aylık oldu teyzeleri.darısı hayırlısıyla dileyenlerin başına.iyi gecelera.s.

Merhaba Arkadaslar hepinize hayirli ramazanlar diliyorum.a.s.
Ben dün Folikasit 5 mg hapina basladim hayirlisiyla.
Daha 1 ay bana hamile kalmak yasak ama ben yinede erkenden basladim.
Allah izin verirse bizde bayramdan sonra calismalara baslayacagiz :utangac:
Acaba aspirine demi baslasam simdiden ?
Ama bildigim kadariyla aspirine Adetin 15. gününden tekrar Adet baslangicina kadar kullaniliyor:uhm:
Yani Adet gelince aspirinede 15 gün ara veriliyor diye aklimda kalmis.
Ama ben zaten suan dogum kontrolu hapi kullaniyorum 5 Aydir hic birakmadan.
Yani adet günlerim tam 5 Aydir hic olmadi.
Doktorlar bu terapiyi uygun buldular bana Miyom ameliyatimdan sonra rahim dinlensin ve tekrar gebe kalana kadar rahim temiz kalsin diye.
Yani acaba aspirine baslayip tekrar adet olana kadar kullansammi, yoksa calismalara baslama tarihinden itibaren mi alsam. Bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Simdiden tesekkürler

cnm sende kan pıhtılaşması sorunu mu var?
Eğer öyleyse hamişliği düşündüğün anda başlıyorsun babyprine adet zamanları da dahil hergün bir tane içiyorsun ki kan biraz incelsin.(Adet zamanında ara verilmiyor yani babyprin e.)
Gebe kaldığın andan itibarende iğneye başlıyorsun.
(Miyom ameliyatı geçirmişsin bu konuda bir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur inş.)

slm hanımlar nasılsınız?
uzun zaman size yazamadım çünki bulantılarım vardı, hiç kesilmeyecekler sanmıştım ki çok şükür hafifledi hatta eski kötü günlerime göre geçti diyebilirim.nerdeyse hergün hastanedeydim serumlarla falan idare ettim.dünya varmış.bebişim 4 aylık oldu teyzeleri.darısı hayırlısıyla dileyenlerin başına.iyi gecelera.s.

gecmiş olsun ays-bah. allah bi daha hastaneye düşürmesin.. tekrar gecmiş olsun iyigeceeler. a.s.

mrb arkadaşlar ,
bir şey soracağım bizde şimdi kan pıhtılaşması var onu anlamadım kanımız çabuk mu pıhtılaşıyor normal hayatta sıkıntısı olmuyormu bize hastalığımız ile bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim

Back