Canım benim çok saol. Yarın kürtaj olcam zaten alıcaklar yine meleğimi benden canım çok yanıyor:gitme:
Şuan çok kötüyüm canım hiç bir şey beni teselli etmiyor bu 3.bebeğimdi kaybettiğim çok yıprandım uzun bir zaman bir daha bebek istemiyorum kendimi nasıl toparlıycam onuda bilmiyorum hiç kimseyi görmek istemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum
Amin canım desdeğin için çok saol. Allahım bir daha ne sana ne bana nede hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
Amin canım çok saol ama kendini yıpratmamak insanın elinde olmuyor malesef
Canım benim allahım senin bebeğini korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah (Aminnnnn)
Büşra44 ; canım ne desem bilemiyorum büyük geçmiş olsun ve bu son olsun inşallah allah başka üzücü olaylar yaşatmasın.. herşeyde bir hayır aramak lazım belki doğması daha kötü olacaktı canım.
hepimiz kaybettiğimiz bebeklerimiz için çoğu zaman böyle düşünüp teselli bulduk,sakat veya hasta bir bebek bizi daha çok üzerdi belki böylesi daha iyi,
doktorum bana sağlıklı olsaydı bu bebeği kaybetmezdin demişti..yani ne bileyim inşallah bi daha yaşamadan sağlıklı sıhhatli bir bebeği kollarına alırsın
tekrar geçmiş olsun canım
Canım benim doktorum bebeğin gelişimi çok iyiydi 8haftalık ama 10haftalık bebek gibiydi neden kalbi durdu anlamadım dedi böyle demesi beni çok üzdü.
Amin canım inşallah
Saol canım benim inşallah dediğin gibi zaman herşeyin ilacı olur
Amin canım inşallah dediğin gibi bir daha aynı acıyı yaşatmaz rabbim
Canım isyan etmiyorum asla allahtan geldi hamd olsun diyorum ama içim çok yanıyor acımı hiç bişey azaltmıyor
İnşallah canım şimdilik kendimi toparlayamıyorum ama inşallah zamanla daha iyi olurum
canım senin kaç düşüğün oldu hiç bi test yaptırmadınmı dr neyden şüphelendi ve verdii
3tane kaybım oldu bununla beraber canım mtfrd 1298 homozigot mutant çıktı testimde 0.4 clexane kullandım ama buna rağmen bebeğimi kaybettim şimdi doktorum kromozon testi istedi eşimden ve benden
Saol canım benim
İyi deilim canım yarın kürtaj olcam şuan canım çok yanıyor içim acıyor yine bebeğimi alacaklar benden yine tam bebeğime alışmışken yine kaybettim onu pskolojim berbat allahım ne olur sabır ver bana
büşracım canım benimm ya seni en iyi bizler anlarız yaşadıklarını bizlerde yaşadık teselli etmekten başka elimizden bişi gelmioyo keşke gelsee.canımm nolur üzme kendinii biliyorum cok zor biliyorum için yanıyo ama hayat dwm ediyoo arkadaşımm önemli olan senin ve eşinin sağlığı siz sağlıklı olduğunuz sürece bebeğinizz olcak inşlah lütfen umudunu kaybetmee canımm buraya gir ve anlat biz seni dinleriz sakın içine atıpta yalnız olduğunu zannetme bizler senin arkandayızz acını her daim paylaşırızz biran önce iyi olman dileğiylee cok öpüyorum seni k.i.b:çok üzgünüm:
Yine kanamam başladı,dün ve bugün hcg yaptırdım değer düşüyor,yan, bunuda kaybediyoruz,Allah ım sen sabır ver sen yardım et,bana güç ver yorulmak ,pes etmek istemiyorum
kahvelokumum evet canım merak ettim seni. kız yazık hem ekmek yok hem poğaçalar yandı kıyamam ben sana açmı kaldın sen bacımmmmmmmmmmmmm:))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr meşhur kromozomlar çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş allaha şükürler olsun ikimizdede birşey çıkmamışşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus:Saruboceq:hihoyyyt
Arkadaslar ben erken doğum yaptım hastaneden şimdi çıktım izmir ege kadın doğum evinde doğum yaptımm bebeğim şuan kuvezde şimdilik durumu iyi dualarınızı beklıyorumm kendime iyi hissettiğim an size tekrar yazacam lutfen bebeğim için dua edin hepinizi çok öpüyormm allaha emenat olun
Kızlar şimdi hastaneden geldik ve çok kötüyüm
Yine bebeğimin kalbi durmuş p.tesi kürtaj olcam
Canım çok yanıyor p.tesi canımdan canımı alıcaklar
Yine meleğimi benden alacaklar
Şuan meleğim karnımda ve cansız içim yanıyor
Meraba arkadaşlar ,
Uykum kaçtı , bende sizlere bir bakayım dedimm...
Reisdevrim , canım sonuçlarının iyi çıkmasına çoookk sevindim :)
Kahvelokum , canım geçen reisdevrimle yumurta ve poaçadan bahsetdinizya , canımı istettiniz valla , doğru mutfağa gittim ve yumurta kırıp afiyetle yedim :) Yumurtaya aşeren tek hamile benimdir heralde :)
ah canım ya afedersiniz.. bazen konuşurken aramızda hamileler olduğunu unutuyoruz :) afiyet olsun.. bebişin o gün ki proteinleri bizden oldu desene vereliniortak
Kizlar bugün son igenemi vuruldum.:Saruboceq: cok sükür
Yarin doktora gidicem. Hayirlisi bakalim benim yumoslar cogalmismi.:uhm:
Rabbimden sadece en hayirlisini istiyorum :Saruboceq:cünkü o benim icin simdiye kadar hep hayirlisini nasip etti.
hadi hayırlısı canım benim..
Aslıhan cım geçmiş olsun canım.
İnşallah bir dahaki sağlıkla geçecek problemsiz bir gebelik olur canım benim.
Canım iyiyiz sağol...Bugün hemotoloğun istediği testleri yaptırdım , eşim yetişirse sonuçları alacak , yoksa pazartesiye kalacak...Sen nasılsın ? Mide bulantısı başladım
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah iyi çıkar herşey. benim bulantılar başladı evet.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr meşhur kromozomlar çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş allaha şükürler olsun ikimizdede birşey çıkmamışşşşşşşşşşşzemuszemuszemuszemus:Saruboceq:hihoyyyt
hadi gözün aydın canım çok sevindim. zemuszemus
Arkadaslar ben erken doğum yaptım hastaneden şimdi çıktım izmir ege kadın doğum evinde doğum yaptımm bebeğim şuan kuvezde şimdilik durumu iyi dualarınızı beklıyorumm kendime iyi hissettiğim an size tekrar yazacam lutfen bebeğim için dua edin hepinizi çok öpüyormm allaha emenat olun
canım inşallah herşey yolunda gidecek. allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin. dualarımız seninle...
inşlah çoğalmıştır canım hem çoğalmasada bi tanesi yetio bilee sen canını sıkmaaa taatlımmm
tabikide tüm dualarımız seninle (allahım takma ismi çalıkuşu ismi meçhul olan su cenesi düşük ve bi o kadarda tatlı kızımıza şölee kıvır kıvır saçlı elleri yumuk yumukk ve özelliklede geceleri ağlayan bi bebiş verrr:Saruboceq:gamyoncuiremsu
canım benim iltihapla ve prolaktin seviyesi yüksekken hamile kalamıosun yani mecburen ilaç kullanmak zorundayızz hormon ilaçlarıda pıhtılaşmayıda tetikliyomuş ama napalım başka çare yokkk krizantemcim :çok üzgünüm:
öncelikle hayırlı yolculuklar canımm inşlah hayırlı hbrlerini bekliyoruz bizde tatlım:Saruboceq::CüvCüv:
canımm 3 günlük tedaviylemi düştüü ben bir ay kullandım benimkisi öle düştü bide neolur neolmaz die bir kutu daha verdi hamile kalıncada hemn kes dedii