Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canderyacım
bu anlatma kunusunda herkes aynı durumda sanırım yoksa topiçiğimiz bu kadr ilerlermiydi
elti işine gelincee oyy iyiki benimm yok bende seni gibiyimm hiç çekemem vallaaaa
istememe işine gelincee ona neoluyomuş sanki koynuna alacak oo adam kimi isterse onu alırr oohh sefan olsun bide bebeiş gelsin iice kudursunlar hasetlerindeen inadına mutlu ol kızzz kıskananlar çatlasınnsositososito

çalıkuşu
kahvelokum
esraben
lidya
meryem
limburg
dinamis
melek
celen
selvihan
krzantem
canderya
HEPıNıZE SEVGıLER... ıSMıNı YAZMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLAR YOĞUNLUKTAN HATIRLAMAMIŞ OLABıLıRıM KIRILMAYIN... HEPıNıZı ÇOOOOOOK ÖPÜYORUM... HOŞCAKALIN.... EN KISA ZAMANDA YENıDEN TEMPOLU BıR ŞEKıLDE DÖNÜCEM ıNŞALLAH.... MUCXXXXXXX

büşracım benimde aklım sende inan sana cok üzüldüm rabbim bol sabır versin kolay degil ....kendini soyutlama öyle bekliyoruz seni buraya

Yine kanamam başladı,dün ve bugün hcg yaptırdım değer düşüyor,yan, bunuda kaybediyoruz,Allah ım sen sabır ver sen yardım et,bana güç ver yorulmak ,pes etmek istemiyorum

Büşracım ,umarım bu acıyıda atlatabiliriz.Benim için çok güzel dileklerde bulunuşsun ama bende bebeğimi bugün kaybettim,kaderimiz böyleymiş,Allah yardımcımız olsun.

Kızlar yılmayın,çalışmalara devam.sizlere bi sorum var,5 inde adet olmam gerekiyordu,8 inde hamile olduğum u öğrendim,bu gün kanamam başladı.Çok kısa sürdüğü için ara vermeden tekrar çalışmalara başlasam bişey olmaz di mi?evet deyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim sakın moralini bozma aslıhan
buna kimyasal gebelik diyorlar, bebğini kaybetmişsin gibi düşünme tatlım, bu kanda çıkan bir gebelik gibi düşün, rahimde herhangi bir yuvalanma tutunma oluşum başlamadı daha. zaten her ay farkında olmadan milyonlarca kadın yaşıyor bunu, geç adet olmuşsun gibi düşün. buna şükür, kalbi falan atmıyordu daha...bence çalışmalara başlamanda sakınca yok ama tabii doktorun en iyisi bilir hayatım.

kızlar bizim olaylarda moral çok önemli.
sakın kim nası bakmış ne demiş amaan boşverin gitsin.
inadına kocişlere sarılın, öpün şaşırtın herüfleri ve milleti )
ayrıca beterin beteri var allah esirgesin SAKIN UNUTMAYIN.
en kötüsü diye birşey yok hep daha da kötüsü var bacılar unutmayın.
burası benim için de çok önemli, tek burda paylaşıyorum herşeyimi.içimi döküyorum.
kocam ve benden başkası da umurumda değil, biz mutlu olalım gerisi vız gelir tırıs gider bana

ayrıcaaaa hayat pekçok şeyden ibaret, sakın ola bebiş işni kafaya takmamamız gerekiyor. aksi halde 1-0 yenik başlarız biliyorsunuz sırf psikolojik nedenlerden hamiş kalamayanlar var...beynimize hükmetmemiz gerekiyor bacılar, bardağı dolu görmek gerekiyor.

zaman zaman elbet düşeceğiz, emekleyeceğiz ama kalkmak zorundayız, hayat herşeyiyle güzel ve herşey insan için canlarım.

allah herbirimize ayrı ayrı sabır inanç güç ve hayırlı bebiş versin kurban olduğum :Saruboceq:

Yine kanamam başladı,dün ve bugün hcg yaptırdım değer düşüyor,yan, bunuda kaybediyoruz,Allah ım sen sabır ver sen yardım et,bana güç ver yorulmak ,pes etmek istemiyorum

canım çok gecmiş olsun...büyük ihtimalla kimyasal gebelik seninki...hiç bekleme yola devam canım sorun olmaz bence

Aslıhan cım geçmiş olsun canım.
ınşallah bir dahaki sağlıkla geçecek problemsiz bir gebelik olur canım benim.

kahvelokumum evet canım merak ettim seni. kız yazık hem ekmek yok hem poğaçalar yandı kıyamam ben sana açmı kaldın sen bacımmmmmmmmmmmmm:))

ben hep acım zaten canım :) yiyiyorum yiyorum, doymuyorum :)

işte bu... bir sürü üzdün kendini boşyere.. gözün aydın canım...

aaaa.. canım gözün aydın.. yaramaz kızımız sırayı bozdu demek :) Yağmur hanım, ismi gibi bereketli olur inş.. inş bir an önce annesinin kucağına gelir.. sen de iyisindir umarım canım.. dularım seninle...

büşracım, geçmiş olsun..neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama kabul edip, yeni denemeler için moral depolamaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok... bu son olur inş ve en kısa zamanda kucağın dolar..

Aslıhan cım geçmiş olsun canım.
İnşallah bir dahaki sağlıkla geçecek problemsiz bir gebelik olur canım benim.

Teşekkür ediyorum canım. İnşallah canım dualarımız gerçek olur ve hepimiz sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alır,kokularını içimize çekebiliriz.

Aslıhan canım geçmiş olsun, yinede gerçekten şanslıymışsın kürtaja gerek kalmamış, ben hemen tekrar deneyebilirsin diye biliyorum, benim arkadaşımda oldu 2 ay önce diğer ayda tekrar hiç bişe olmamış gibi çalışmalara devam ettiler, ama en doğrusunu doktorun bilir. Mutlaka danış. Hayırlısıyla tekrar hamile kalman ve bebeğini kucağına alman dileğiyle, kendine dikkat canım.

evet canım 3 günde düştü ben daha fazla kullanamadım biraz ağır geldi adı D ile başlıyordu aklıma gelmedi şimdi ama mecbur kestim dr tahlil yaptı 12 çıktı düşmüştü yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…