- 26 Haziran 2008
- 1.186
- 1
- 46
Canim benim Insallah kisa zamanda bebis yagmur kendini toparlarda sende kucaginda annene gercekten bir süpriz yaparsin bitanem. Dualarim sizinle canim.Şenizslm arkadaşlar bi size bakayım dedim sezeryanla doğum yaptım çarşamba gecesi saat 2.30 doğdu kızım ama çok zor oldu kanamayı durduramadılar kızım doğar doğmaz küveze girdi küçük olduğu için hemen solunum cihazına bağladılar babası kızımı görmüş ben daha göremedim sadece doğduğunda sesini duydum bana göstermediler bu gün kızım doğalı 3 gün oldu kızım şu an izmir tepecik hastenesinde ben izmir ege doğum evinde doğum oldu şimdilik i,yi çok fazla bilgi vermiyolar salı günü görüş varmış salı gününü iple çekiyorum arkadaşlarım kızıma dua edin duaya çok ihtiyacımız var bizden esirgemeyin kızımın adı yağmur bu arada
beni soran merak eden benim ve kızım için dua eden kardeşlerim hepinize çok teşekkür ederim kızımdan haber aldıkça bende size yazıcam şimdilik böle işte hepiniz allaha emanet olun ve hepinizde iyiki varsınız bende sizin için dua ediyorum
Cok büyük konusmus canim, Bu bir ceza degil imtahan iste böyle ancak o cahil eltin düsünür ama dedigin gibi yoktan var eden Rabbim neler neler yapar... üzme kendini:teselli:güzelim ben acı çeker hep gözyaşı dökerken eltim,bana laf gönderdi.allah onu cezalandırdığı için bunlar başına geliyo dedi.sadece duyduğumda şunu dedim onun da kızı var gün ola harman ola sadece sabrediyorum...kötükedihüso
kolay gelsin canimkaydirigubbakcemile2kızlar benim çalışmalr fulll devam-tatlicadiarzu-
artık cuma ya kadar yapcaz napalımm:roflol:
Canim gecmis olsun aramiza hos geldin Şenizben yeni üyeyim ama nerdeyse 1 senedir ziyaretci olarak okuyordum.bırakırmıyım sizi bunları yaşamayan anlayamıyor.derdimi anlatamıyom kimseye.eşim bile dinlemez oldu .40 gün oldu geçti artık diyip duruyor.ama içim öyle acıyo ki.sadece yazınca rahatlıyorum.
kızlar ben kaçıyommmm.çünkü çalışma var-tatlicadiarzu-
valla şimdiden baygınlık geldi yauvvvvkafamçokkarıştı
valla bi hamiş kalayım keyfime bakıcam
adamla bir işim birsin:roflol:
hepinizi öpüyoruma.s.
iyi geceler:teytey::teytey:
Heyytttt kim tutar seni canina oku kocisinkaydirigubbakcemile5