Z zehradr61 Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2023 124 25 24 Bugün 08:59 Konu Sahibi sevinc007 #108.301 brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... 13 günde çıktı pıhtılaşma :)
brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... brcmmmm .!.: Merhabalar, sonucunuz kaç günde çıktı acaba? Genişletmek için tıkla... 13 günde çıktı pıhtılaşma :)
brcmmmm Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 668 718 Bugün 09:59 Konu Sahibi sevinc007 #108.302 Anneolmayolundayim .!.: Pıhtılaşma 3haftada çıktı. Kromozom testi daha önce kendi kliniğime verdim bir ayı geçti çıkması. İki kere iş yapmayın tek seferde ikisini de verin ben bilemedim o zamanlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben de pıhtılaşma için verdim sadece sanırım bilmediğimden. Bana da 2 hafta dediler süre geçti ama hala sonuç bekliyorum. zehradr61 .!.: 13 günde çıktı pıhtılaşma :) Genişletmek için tıkla...
Anneolmayolundayim .!.: Pıhtılaşma 3haftada çıktı. Kromozom testi daha önce kendi kliniğime verdim bir ayı geçti çıkması. İki kere iş yapmayın tek seferde ikisini de verin ben bilemedim o zamanlar Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, ben de pıhtılaşma için verdim sadece sanırım bilmediğimden. Bana da 2 hafta dediler süre geçti ama hala sonuç bekliyorum. zehradr61 .!.: 13 günde çıktı pıhtılaşma :) Genişletmek için tıkla...