Merhabalar bende daha önce 2 defa düşük yaptım.İlk gebeliğimde kalp atışı alınmadı ve kendiliğinden düşükle sonuçlandı.Yaklaşık 8 haftalıktı.İkinci gebeliğimde herşey yolundayken 10 haftalıkken kaybettik.Şok olmuştum.Daha sonra araştırmalar yapıldı genetik inceleme sonucunda MTHFR heterozigot olduğum tespit edildi.Şimdi fragmin 5000 iğne coraspirin folic plus ve progestan kullanıyorum.İnsan kafasına takmamaya çalışıyor ama zor günler geçiriyor maalesef tadını çıkaramıyor gebeliğin.Ama Allah dan hayırlısı.......
Merhabalar bende daha önce 2 defa düşük yaptım.İlk gebeliğimde kalp atışı alınmadı ve kendiliğinden düşükle sonuçlandı.Yaklaşık 8 haftalıktı.İkinci gebeliğimde herşey yolundayken 10 haftalıkken kaybettik.Şok olmuştum.Daha sonra araştırmalar yapıldı genetik inceleme sonucunda MTHFR heterozigot olduğum tespit edildi.Şimdi fragmin 5000 iğne coraspirin folic plus ve progestan kullanıyorum.İnsan kafasına takmamaya çalışıyor ama zor günler geçiriyor maalesef tadını çıkaramıyor gebeliğin.Ama Allah dan hayırlısı.......
canım sen iğnelere şimdidenmi başladın.yani hem bebe aspirini demişsin hemde iğne demişsin progestanda vermiş sana yani çok fazla geldi bana.progestan salgılamasındada problem vardı sende.
canım sen şu an gebemisin seninle sonuçlarımız yani değerlemiz aynı o yüzden merak ettim durumunu gebemisin ve kaç kilosun sanırım iğne kilona göre ayarlanıyor cevaplarsan sevinirim bu arada herkese merhabalar arkadaşlar hihoyyyt
canım bu iğneleri sadece pıhtılaşma sorunu olanlar kullanmıyorkibenneyaptımki kalp hastası ve böbrek hastalrıda kullanıyor.zaten eczanelerde bulunamama sebebi ithalatcı firmanın üreticiyle olan sorunuymus.umarım dediğin gibi artık buluruz.kac eczane dolasıyorum bulmak için:çok üzgünüm:kızlar piyasada iğne kalmamıştı ya sanırım o sıkıntı bitti.clexan geldi ben bugun yazdıracağım doktoruma.haber vereyım dedim.oh be bitti artık iğne arayışları.birdaha olmaz inşallah.nede cokmus kan pıhtılaşması olan.ben kendimde olana kadar böyle birşeyın varlığından bile haberdar değildim.ne sorun yaşayanlar varmıs
sülalcim bana doktorum iğneleri verirken kiloma göre vermedi.dierk 0,4 lük yazdı.ve öölede devam ediyora.sCanım sen şu an gebemisin seninle sonuçlarımız yani değerlemiz aynı o yüzden merak ettim durumunu gebemisin ve kaç kilosun sanırım iğne kilona göre ayarlanıyor cevaplarsan sevinirim bu arada herkese merhabalar arkadaşlar hihoyyyt
evet şuan hamileyim kilom fazla ama doktorum bu konuda birşey söylemedi benim iğnem 0,2 lik 12 haftalik olunca kontrole gidicem o zaman bir ayarlama yaparmi bilmiyorum.
ya buarada bu iğneleri doğuma ne kadar kala bırakıcaz hiç duyumu olan varmı.doktorum 37de keseriz 39 da alırız dedi ama 2 hafta cok geldi.ööle diincede kızdıoff cok kafam karısık (
bu iğneler doğuma kadar kullanılmayacakmı yani benim doktorum öyle dedi bebeğin olana kadar kullanacaksın dedi.ya hamile olmadığımdan bu tür sorularda yöneltemiyorum doktoruma zaten gene şehir dısına cıkmıs sinir oldum yazdıramadım bugun iğne.eylül başında gelecekmiş.eczanemle konustum verecek şimdi parayla yazdıracağım sonra raporlu olduğu için.istiyorlar.
yok bitanem kan sulandırıcı olduğu için allah korusun kanamayı durduramazlar.doğum yapan 3 arkadasım var.biri doğuma 2 gün kala diğeri 2 hafta kala diğeri ise 1 hafta kala bıraktı iğneleri işte bu yuzden dahada karıstı kafam:uhm:
buarada gelgitcim doktorun cok sık şehirdısına cıkan biri sanırım.bence sürekli yerinde oturan bi doktor bul.yarın bi gün hamile kaldığında inşallah allah korusun acil bişi olsa zor durumda sen kalırsın.bak bizim ekim annelerinden biri doğum yaptı.maalesef doktoru yurtdısındaymıs o esnada.ve hiç bilmediği doktorlara emanet etmiş kendini ve bebişini:çok üzgünüm:
iğneleri sizde göbeğinizden mi yapıyorsunuz.Bana doktorum öyle tavsiye etti.Birde ilerleyen gebelik haftalarında nasıl yapılıyor şimdi karnım olmadığı için kolay ama yinede sağ tarafım mosmor.
yok bitanem kan sulandırıcı olduğu için allah korusun kanamayı durduramazlar.doğum yapan 3 arkadasım var.biri doğuma 2 gün kala diğeri 2 hafta kala diğeri ise 1 hafta kala bıraktı iğneleri işte bu yuzden dahada karıstı kafam:uhm:
buarada gelgitcim doktorun cok sık şehirdısına cıkan biri sanırım.bence sürekli yerinde oturan bi doktor bul.yarın bi gün hamile kaldığında inşallah allah korusun acil bişi olsa zor durumda sen kalırsın.bak bizim ekim annelerinden biri doğum yaptı.maalesef doktoru yurtdısındaymıs o esnada.ve hiç bilmediği doktorlara emanet etmiş kendini ve bebişini:çok üzgünüm:
bende koldan vurdum iğnelerimi önce.yer kalmadı sonra göbeğime vurmaya başladım.ben polikinliğe gittiğimde sordum öğrettiler bana kendim yapıyrum artık.galiba 1 ay sonra göbeğimdede yer kalmayacak dönüşümlü vuracağız artık napalım.
Şencim merhabalar,İyi olmana çok sevindim , kızında baya büyümüş maşallah yaa, kendini fazla yormamaya çalış dicem ama şu şartlarda zor görünüyor, benimde hayırlısıyla bu aydan itibaren çalışmalar başlıyor bakalım.
ya buarada bu iğneleri doğuma ne kadar kala bırakıcaz hiç duyumu olan varmı.doktorum 37de keseriz 39 da alırız dedi ama 2 hafta cok geldi.ööle diincede kızdıoff cok kafam karısık (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?