• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ÇOkkkkkk teşekkür ederim şekerlerim nisan ayında kürtaj oldum önümüzdeki ayda bekleyeyim eğer düzelme olmazsa tekrar doktorcuğumun yolunu tutayım bakalım hadi hayırlısı hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınızzz:):):):)

merhaba sülalcım bende 14 nısanda kurtaj oldum 2. bebegımdı
bu ayda denııycez olmazsa artık gıdecegım dr a
nasıl bısey olur bılmıyorum
faktor 5 leıden heterozıgot bendede 4 ay olmazsa gel demıstı ama agustosat olmazsa gıdecegım

burda nisanda bebeğini kaybetmiş 3 kişi var galiba benimle birlikte...bana sinan hoca 4 ay, romotoloji doktorum ise 6 ay bekle demişti.. zaten eşimde askerde olduğu için başka şansımda yoktu :) yarın sinan hocayla tekrar göreşeceğim. romotolojiye de tahlil vereceğim. bakalım nasıl çıkacak sonuçlar... umarım hamile kalmak isteyen arkadaşlar bir an önce güzel haberlerinizi alırız.. bakalım ilk kim verecek müjdeyi :) :) :)
hamile arkadaşlar kendinize çok dikkat edin ve bizi habersiz bırakmayın lütfen...

iyi geceler kızlar ben daha önce kendimden bahsetmiştim 3 düşüğüm oldu su kesesi açılmıştı.bir kaç arkadaşla burda paylaşmıştım mthfr homozigot hacettepe de sinan beyin hastasıyım.geçenlerde kayseriye gittik.bahsetmiştim.ordaki doktor rahim ağzından şüphelendi yüksek dozda hergün 2 defa fragmin kullanmamı önerdi birde 11 haftada dikiş atılması gerekli dedi.tabi benim kafam karıştı sonuçta kaç senedir sinan beye gidiyorum.o böyle birşey yok kafandan sil dedi.bende hacettepe ye gittim.doktor beyle görüştüm yüksek doz bana kesinlikle yasakmış.daha çok kanama yaparmış.hamile kalınca iğneye başla dedi.benim gibi yaşayan var mı bilmiyorum benim teşhisim tek tormbofili değilmiş.amniotik metabolizma bozukluymuş.sonuçta sizler beni daha iyi anlarsınız.yine görüşürüz..

merhaba yeniden a.s bahsetmiştim daha önce, benimde su kesesi acıldı, 14 haftalıkken, 21. haftaya gelincede düştü diye. hatırlarsın belki. bahsettigin amniotik metabolizma bozuklugu ne demek? kısaca bahsedersen cok sevinirim canım

merhaba hatırladım ,dün çok güzel anlattı sinan hoca ben anladığım kadar anlatıyım plesanta rahim duvarına tam yerleşmiyor pıhtılar oluyor,enzimler tam görevini yapmıyor aklımda kalanlar bunlar.yalnış yazmışım.aminoasit metabolizma bozukluğu olacak,şansım 3 de 2 ymiş.bana hep bunu dedi.gen mutasyonuna uğrarsa düşebilirmiş.3.düşüğüm bu nedenle düşmüş.garanti yok.aspirin folikasit ve diyet hamile kalmadan önce hamile kalınca iğneler kullanılacak düşük doz olmalıymış iğneler Allah yardımcımız olsun hepimizin.yine görüşürüz bu arada sende su kesesi açılmadan ağrı oldu mu?

merhaba hatırladım ,dün çok güzel anlattı sinan hoca ben anladığım kadar anlatıyım plesanta rahim duvarına tam yerleşmiyor pıhtılar oluyor,enzimler tam görevini yapmıyor aklımda kalanlar bunlar.yalnış yazmışım.aminoasit metabolizma bozukluğu olacak,şansım 3 de 2 ymiş.bana hep bunu dedi.gen mutasyonuna uğrarsa düşebilirmiş.3.düşüğüm bu nedenle düşmüş.garanti yok.aspirin folikasit ve diyet hamile kalmadan önce hamile kalınca iğneler kullanılacak düşük doz olmalıymış iğneler Allah yardımcımız olsun hepimizin.yine görüşürüz bu arada sende su kesesi açılmadan ağrı oldu mu?

arkadaşlar benimde aklıma birşey takıldı. bende suyum bittiği için bebeğimi kaybetmek zorunda kaldım 6.ayın içinde. ama bana suyun bitmesinin nedeninin kan pıhtılaşmasına bağlı olduğu kanın yeterli miktarda gidemediği için bebeği besleyemediği ve suyunun kalmadığı söylendi. ben suyun bittiğini anlamadım bile zaten. sizde su kesesi açılması nasıl oldu. hissettinniz mi kesenin açıldığını.

sevgili şenve diger arkadaşlar....hepinizi öpüyorum.uzun zamandan beri yazamıyorum,8 haftalık iken lekelenme tarzında kanamam oldu..ve kontrol sonucu rahim içinde iki tane kanama odagı görüldü ve istirahat önerildi.şu an iyi sayılırız ancak hala ayaklandıgım zaman kendimi yorgun hissediyorum. sevgili şen hekiminiz igneleri kaç haftalıkken kesecegini söyledimi?ve coraspin ni kaç haftalıkkken keseceginizi?bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Allah a emanet olun öpüyorum.

sevgili şenve diger arkadaşlar....hepinizi öpüyorum.uzun zamandan beri yazamıyorum,8 haftalık iken lekelenme tarzında kanamam oldu..ve kontrol sonucu rahim içinde iki tane kanama odagı görüldü ve istirahat önerildi.şu an iyi sayılırız ancak hala ayaklandıgım zaman kendimi yorgun hissediyorum. sevgili şen hekiminiz igneleri kaç haftalıkken kesecegini söyledimi?ve coraspin ni kaç haftalıkkken keseceginizi?bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Allah a emanet olun öpüyorum.
Arevcim , öncelikle geçmiş olsun ..

Nerelerdeydin , hiç haberdar etmedin.Biliyor musun dün aklımdan geçirmiştim , arev uzun zamandır yazmıyor diye . Düşünce gücüm harekete geçti herhalde.

Umarım istirahat ihtiyacı dışında bir sorun yaşamazsın , sağlıcakla gebeliğini sürdürürsün. Sorularına şencik cevap verecek herhalde. Ben de sana birkaç şey sormak istiyorum . Seninle sorunumuz aynı faktörlerdeydi. İğnelere sanırım sen erken başlamıştın 4. haftada diye hatırlıyorum doğru mu? Bir de progestan kullandın mı , şen doktoru özellikle vermediği halde kullanmış tedbir olarak. Sen nasıl yaptın ?Seni yakalamışken , soru bombardıma tuttum kusura bakma..

Bir daha da arayı uzatma , arada yaz olur mu ? Öpüyorum..

merhaba arkadaşlar bende siteye yeni katılıyorum. Daha önce kez düşük yaptım ilkinde tetkik yaptırmamıştım ama ikinci kez olunca dr gittim ve kan pıhtılaşması olduğu düşünüldü birde hashimato tiroid çıkmıştı. Şimdi onun için tefor kullanıyorum TSH düzene girdi dr gebe kalabileceğimi ama gebe kaldığımı öğrenince hemen tekrar gelmemi istedi. Benim tahlillerim de faktör V leiden normal diğerleri normal sadece PAI Gen mutasyonu 4G/4G homozigot çıktı. Forumu okuyorum bu durumdaki arkadaşlar ASPİRİN kullanmışlar benimde kullanmam gerekirmi lütfen cevap yazın tecrübelerinize ihtiyacım var. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Bu arada ben bebe aspirini içmeye başladım 1 hafta kadar kullandım ama sonraki ilk adetimde çoğalma olduğundan korktum. Bir hematoloji dr sordum aspirin kullanmalımıyım diye hayır dedi bu seferde kanamayla çocuğu kaybedebilirsin şu an hamile değilim ben de hamişliği bekliyorum. Aspirini kullansam kanamayla mı kaybederim, kullanmasam (zaten gebeliklerim biri 5 hf diğeri 6 hf. iken düştüler) pıhtılaşmadan mı kaybederim diye korkuyorum. Bide şöyle düşünüyorum. Aspirini iki günde bir mi kullansam iyi olur mu?? Aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen cvp yazın

merhaba arkadaslar uzun zamandir yoktum malum ev tasidik ama hala yerlesemedik tabi bizde esimle hemen korunmayi biraktik hayirlisiyla bu ay hamisligi bende bekliyorum ama haliylede cok korkuyorum ama en cok biliyormusunuz muthis heyecanliyim sankibu sefer basaracagiz gibi geliyor hakkimizda hayirlis bu ay hamisligi bekleyen cok galiba hadi kizlar guzel haberlerinizi verinde moral bulalim bu arada yeni katilan arkadaslar cok gecmis olsun allah herkese hayirli saglikli evlatlar versin insallah sevgili sen ve celen durumlarinizin iyi olduguna cok sevindim allah tamamina erdirsin insallah kendinize ama en cok bebislerinize iyi bakin hepinizi optum

Kizlar Merhaba hepinize,

bugün bizim evlilik yildönümümüz tam alti sene oldu, askimla birlikteligimize.
Icimde Buruk bir bir hüsün var. Aklim düsen 4 bebeklerime takilmadan olmadi.
Allah Insallah bu sene bize hayirlisiyla nasip eder.
Ha bu arada teyze oluyorum benim kücük kizkardesim bir ay önce evlendi ve simdi hamile.
Cok sükür bebeginde hersey normal gidiyo.
Allahim Insallah her Isteyene nasip eder Insallah

aslında su kesesi acılmadan önce karnımda hiç agrı hissetmedim ama çok şiddetli baş agrısı başladı. felaketti gercekten. ama bununla bi ilgisi varmı bilmiyorum. sende oldumu?

merhaba arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım...yatılı misafirlerim var ve evimde tadilat var dolayısıyle bu ara yazdıklarınızı okumak için bile giremedim...
ben ve minik kızımkaydirigubbakcemile3 iyiyiz teyzeleri, umarım hep böyle devam eder:nazar:
sülalcim, benim kürtaj sonrası reglimde bir değişiklik(azalma-artma gibi) olmadı canım, hatta ben teklif ettim birkaç kez doktoruma, tekrarlayan düşüklerde sebep araştırırken rutin olarak isteniyor diye duymuştum ama doktorum benim için gerekli olmadığını söyledi ve yapmadı...yaptıran arkadaşlar bilgi vermişler zaten ama bence de içinde en ufak bir şüphe varsa korkma yaptır derim ben, kısacık süren anesteziyle yapıldığında ağrısız bir operasyon olarak anlatılıyor ve hatta sonrasında hamile kalmayı kolaylaştırdığı bile söyleniyor...kolay gelsin canım.öpüyorum

merhaba arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir umarım...yatılı misafirlerim var ve evimde tadilat var dolayısıyle bu ara yazdıklarınızı okumak için bile giremedim...
ben ve minik kızım iyiyiz teyzeleri, inşallah hep böyle devam eder...
sülalcim, benim kürtaj sonrası reglimde bir değişiklik(azalma-artma gibi) olmadı canım, hatta ben teklif ettim birkaç kez doktoruma, tekrarlayan düşüklerde sebep araştırırken rutin olarak isteniyor diye duymuştum ama doktorum benim için gerekli olmadığını söyledi ve yapmadı...yaptıran arkadaşlar bilgi vermişler zaten ama bence de içinde en ufak bir şüphe varsa korkma yaptır derim ben, kısacık süren anesteziyle yapıldığında ağrısız bir operasyon olarak anlatılıyor ve hatta sonrasında hamile kalmayı kolaylaştırdığı bile söyleniyor...kolay gelsin canım.öpüyorum

Bu arada ben bebe aspirini içmeye başladım 1 hafta kadar kullandım ama sonraki ilk adetimde çoğalma olduğundan korktum. Bir hematoloji dr sordum aspirin kullanmalımıyım diye hayır dedi bu seferde kanamayla çocuğu kaybedebilirsin şu an hamile değilim ben de hamişliği bekliyorum. Aspirini kullansam kanamayla mı kaybederim, kullanmasam (zaten gebeliklerim biri 5 hf diğeri 6 hf. iken düştüler) pıhtılaşmadan mı kaybederim diye korkuyorum. Bide şöyle düşünüyorum. Aspirini iki günde bir mi kullansam iyi olur mu?? Aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen cvp yazın

Merhabalar; Öncelikle düşükleriniz için geçmiş olsun, benimde iki düşüğüm var, haşimato troidi ( değerlerim normal olduğu için ilaç kullanmadım hiç) , bağışıklık sisteminden kaynaklanan kan pıhtılaşma problemim var. Şuan bende gebelik bekliyorum, dr um banada bebe aspirini vermedi sadece folik asit kullanıyorum , gebelik oluştuğu andan itibaren bebe aspirini ve fragmin iğne başlıyacağız dedi. Seninle aynı endişeleri bende taşıyorum ama yinede doktorumun verdiklerinin dışında birşey kullanmayı düşünmüyorum. Sevgiler...

ben ve minik kızım iyiyiz teyzeleri, inşallah hep böyle devam eder...

Şencim merhabalar,İyi olmana çok sevindim , kızında baya büyümüş maşallah yaa, kendini fazla yormamaya çalış dicem ama şu şartlarda zor görünüyor, benimde hayırlısıyla bu aydan itibaren çalışmalar başlıyor bakalım.

Şencim merhabalar,İyi olmana çok sevindim , kızında baya büyümüş maşallah yaa, kendini fazla yormamaya çalış dicem ama şu şartlarda zor görünüyor, benimde hayırlısıyla bu aydan itibaren çalışmalar başlıyor bakalım.

belizcim merhaba ben senin sonuclarini merak ettim cunku bende sadece folik asit kullaniyorum gebe kalinca gel dedi doktorum daha ne verecegini bilmiyorum benim faktor II heterozigot seninkiyle aynimi acaba bu arada kac dusugun oldu senin bu ay bende bekliyorum hamisligi umarim bekleyen herkes muradina erer sevgilera.s

belizcim merhaba ben senin sonuclarini merak ettim cunku bende sadece folik asit kullaniyorum gebe kalinca gel dedi doktorum daha ne verecegini bilmiyorum benim faktor II heterozigot seninkiyle aynimi acaba bu arada kac dusugun oldu senin bu ay bende bekliyorum hamisligi umarim bekleyen herkes muradina erer sevgilera.s

Merhabalar marguerite; Benim iki düşüğüm var , 7,8. haftalarda kalp atışını alamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım. Bende antifosfolipt antikor sendromu ( bağışıklık sistemi ile ilgili) , haşimato troit, ve bunun yanında rahimde septum ve yapışıklık vardı geçen ay bunlarda giderildi. Dr ların bazıları gebelik öncesi başlıyorlar aspirine, hatta benim önceki dr umda bu şekilde düşünüyordu. Şu anki dr gebelikle beraber 0,6 lık fragmin ve aspirirne başlıycaz dedi bakalım hayırlısı. İnşallah fazla beklemeden hayırlısıyla mutlu haberlerimize kavuşuruz kaydirigubbakcemile2

Back