Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende göbeğime vurdum morardı sonra bacağıma geçtim daha çok morarıp ağrıdı şimdi tekrar göbeğime geçtim canım iğneleri vurmak için özel bir yöntem gerekiyormu çünki ben iğne hazır diye direkt vuruyorum havasını falan almak gereklimiCADIARZUhakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah o zaman morluklar iyice geçer:1hug:
sevgili şenve diger arkadaşlar....hepinizi öpüyorum.uzun zamandan beri yazamıyorum,8 haftalık iken lekelenme tarzında kanamam oldu..ve kontrol sonucu rahim içinde iki tane kanama odagı görüldü ve istirahat önerildi.şu an iyi sayılırız ancak hala ayaklandıgım zaman kendimi yorgun hissediyorum. sevgili şen hekiminiz igneleri kaç haftalıkken kesecegini söyledimi?ve coraspin ni kaç haftalıkkken keseceginizi?bu konu hakkındaki bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Allah a emanet olun öpüyorum.
bende göbeğime vurdum morardı sonra bacağıma geçtim daha çok morarıp ağrıdı şimdi tekrar göbeğime geçtim canım iğneleri vurmak için özel bir yöntem gerekiyormu çünki ben iğne hazır diye direkt vuruyorum havasını falan almak gereklimiCADIARZUhakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah o zaman morluklar iyice geçer:1hug:
yok canım iğne hazır bildiğim kadarıyla ama bazı hemşireler havasını alıyordu ben almıyorum.cünkü havasını alınca daha cok morarıyor.birde bana hemşire demtiki damara denk gelip gelmediğini kontrol et dedi nasıl olacak diye sorduğumda ilacı bastığımız sey varya onu biraz yukarı cekince kan gelirmiş ama hiç damara denk gelmedi yani çok guzel öğretti bana zaten celenin anlattığı gibi vuruyorsun.sendemi kendin yapıyorsun canım.
merhaba tuğçe, iğnenin asıl yapılacağı bölge göbüş deliğinin 4 parmak sağ ve sol tarafı ancak, ilerleyen zamanlarda göbüş büyüdükçe kol ve bacaktanda yapabiliyorsun.ben şu an kol ve bacaktan dönüşümlü olarak yapıyorum. iğnenin havasını falan almana gerek yok...göbeğe yaparken dik olarak yapabilirsin iğneyi tabii iki parmağının arasına alıp derini pilise yaparak yap iğneni...yalnız kol ve bacak derisi göbüş kadar kalın olmadığından iğneyi kol veya bacağa uygularken yine derini pilise yap ancak bu defa iğneyi dik değil yatık(yaklaşık 45 derece açıyla) yaparsan tam deri altına denk geliyor aksi takdirde kasa veya damara denk gelip morartabilyor...
moraran yerlere gün içinde 3-5 dakika bol kolonyalı pamuk koyarak pansuman öneriyor hemşireler, küçük sertliklere de akşamları yatmadan lasonil kremle hafifçe ovmamı tavsiye ettiler işe yarıyor...haa tabii bunların oluşmasının çok doğal olduğunu tedirgin olmamamız gerektiğini ve ilacın mutlaka vücuda girdikten sonra etkili olacağını söylediler...ben bir ara o sertlikleri ilaç orada birikiyor ve vücuda dağılmıyor sanıp tedirgin olmuştum, hiç ilgisi yokmuş...
geçmiş olsun...allah bebeişni sağlıkla kucağına almak nasip etsin..sevgiler
canım diğer forumda hatırlarsan nazlısu 2 gün kala aydancım 2 hafta kala mavigökte 1 hafta kala bıraktılar iğneleri.gecen kontrolde 37de bırakırız39 alırız dedi doktorcum ama ben tırsıyorum:CüvCüv: coraspini sormayı unuttum bu iğne muhabbetinden kafam cok karısmıstı cünkü.ctesi kontrolüm var sorucam.onuda genelde iğneyle bıraktı diğerleri:sm_confused:celenimmm, merhaba canım benimde kafamı karıştırıyo bu konu...benim doktor daha bişi söylemedi bu konuda bakalım yakında söyler herhalde...söylerse yazarım canım...
sezeryan esnasında kanamayı durduramama sıkıntısı yaşarız diye korkuyor hekimler o nedenle erken bıraktırıyolar iğneyi, gerçi biliyosundur sen bunu ama...
aspirine devam edeceksin di mi, bişi dedi mi doktorcun bu konuda?
öpüyorum minik kızını ve seni...
celenimm, bu arada şekerle aran nasıl? çok ciddi bi sorun yok di mi canım? diyetle çözülebilecek bi sorundur umarım, sen dikkat et yine de...geçmişler olsun..
çok sağol canım inşallah deciğin gibi mayıs annesi olurum.mayıs ayı en sevdiğim aylardan biri diğeri ise eylül.eylülde hamiş kalsam mayısda doğacak inşallah.bakalım hayırlısı olsun.bu arada siz nasıl hamişsiniz halsizlik olmuyormu sizde yatsanıza ayakta ne işin var.
merhaba tuğçe, iğnenin asıl yapılacağı bölge göbüş deliğinin 4 parmak sağ ve sol tarafı ancak, ilerleyen zamanlarda göbüş büyüdükçe kol ve bacaktanda yapabiliyorsun.ben şu an kol ve bacaktan dönüşümlü olarak yapıyorum. iğnenin havasını falan almana gerek yok...göbeğe yaparken dik olarak yapabilirsin iğneyi tabii iki parmağının arasına alıp derini pilise yaparak yap iğneni...yalnız kol ve bacak derisi göbüş kadar kalın olmadığından iğneyi kol veya bacağa uygularken yine derini pilise yap ancak bu defa iğneyi dik değil yatık(yaklaşık 45 derece açıyla) yaparsan tam deri altına denk geliyor aksi takdirde kasa veya damara denk gelip morartabilyor...
moraran yerlere gün içinde 3-5 dakika bol kolonyalı pamuk koyarak pansuman öneriyor hemşireler, küçük sertliklere de akşamları yatmadan lasonil kremle hafifçe ovmamı tavsiye ettiler işe yarıyor...haa tabii bunların oluşmasının çok doğal olduğunu tedirgin olmamamız gerektiğini ve ilacın mutlaka vücuda girdikten sonra etkili olacağını söylediler...ben bir ara o sertlikleri ilaç orada birikiyor ve vücuda dağılmıyor sanıp tedirgin olmuştum, hiç ilgisi yokmuş...
geçmiş olsun...allah bebeişni sağlıkla kucağına almak nasip etsin..sevgiler
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
Ben heterozigotum iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum.Kullandığım iğnede 0,2 lik.arkadaşlar sadece heterozigot olup iğne ve aspirini bir ararda kullanan varmı aranızda??????bazen korkuyorum iğneler yetersiz olursa diye
Ben heterozigotum iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum.Kullandığım iğnede 0,2 lik.
Ben heterozigotum iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum.Kullandığım iğnede 0,2 lik.