Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celenimm, bu arada şekerle aran nasıl? çok ciddi bi sorun yok di mi canım? diyetle çözülebilecek bi sorundur umarım, sen dikkat et yine de...geçmişler olsun..

merhaba tuğçe, iğnenin asıl yapılacağı bölge göbüş deliğinin 4 parmak sağ ve sol tarafı ancak, ilerleyen zamanlarda göbüş büyüdükçe kol ve bacaktanda yapabiliyorsun.ben şu an kol ve bacaktan dönüşümlü olarak yapıyorum. iğnenin havasını falan almana gerek yok...göbeğe yaparken dik olarak yapabilirsin iğneyi tabii iki parmağının arasına alıp derini pilise yaparak yap iğneni...yalnız kol ve bacak derisi göbüş kadar kalın olmadığından iğneyi kol veya bacağa uygularken yine derini pilise yap ancak bu defa iğneyi dik değil yatık(yaklaşık 45 derece açıyla) yaparsan tam deri altına denk geliyor aksi takdirde kasa veya damara denk gelip morartabilyor...
moraran yerlere gün içinde 3-5 dakika bol kolonyalı pamuk koyarak pansuman öneriyor hemşireler, küçük sertliklere de akşamları yatmadan lasonil kremle hafifçe ovmamı tavsiye ettiler işe yarıyor...haa tabii bunların oluşmasının çok doğal olduğunu tedirgin olmamamız gerektiğini ve ilacın mutlaka vücuda girdikten sonra etkili olacağını söylediler...ben bir ara o sertlikleri ilaç orada birikiyor ve vücuda dağılmıyor sanıp tedirgin olmuştum, hiç ilgisi yokmuş...
geçmiş olsun...allah bebeişni sağlıkla kucağına almak nasip etsin..sevgiler

sevgili arev, çok geçmiş olsun, lütfen kendini yorma ve bol bol dinlen, yatarken arada ayaklarını kpırdatmayı unutma çokta hareketsiz kalma canım...bende 5. haftada hafif bir lekelenme yaşamış ve kısa süreli istirahat etmiştim hatırlıyosan, gelip geçici inşallah bunlar, zamanla herşey yoluna girecek inşallah...doktorum henüz söylemedi ne zaman iğneleri ve coraspini keseceğini, söylediği zaman buradan yazarım...bu cuma kontrolüm var, en son 3 hafta önce gitmiştim ve 24. haftadan önce 23. hafta içinde tekrar görmem gerekiyor seni demişti, bu defa özellikle rahim yan duvarlarındaki kan akışını kontrol ederek gerekirse iğne dozunu değiştirebileceğini belirtti..gerçi değiştirmem diye düşünüyorum ama yinede tedbir olarak kontrolümüzü yapalım dedi...farklı bişi söylerse yazarım canım...öpüyorum

yok canım iğne hazır bildiğim kadarıyla ama bazı hemşireler havasını alıyordu ben almıyorum.cünkü havasını alınca daha cok morarıyor.birde bana hemşire demtiki damara denk gelip gelmediğini kontrol et dedi nasıl olacak diye sorduğumda ilacı bastığımız sey varya onu biraz yukarı cekince kan gelirmiş ama hiç damara denk gelmedi yani çok guzel öğretti bana zaten celenin anlattığı gibi vuruyorsun.sendemi kendin yapıyorsun canım.

canım öncelikle çok çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın,evet bende kendime vuruyorum alıştım artık ama kimseye sormamıştım daha önce dr sadece vurabileceğim yerlerimi söyledi koluma vurmayı hiç düşünmüyorum çünki iki elimide rahat kullanamam,artık göbek bacak idare ederiz,inşallah sende mayıs annelerine katılırsın bende sana dua ediyorum hemde çok içten adını bilmediğim için gelgit diyerek Allahım ne muradın varsa hayırlısıyla kısa zamanda versin.:1hug:

bitanesin çok teşekkür ederim şimdi ovmaya başlayacağım morluklaru ben bayağı beyazım morarınca acayip duruyordu en azından sonraki sızlamalar geçer :1hug:

çok sağol canım inşallah deciğin gibi mayıs annesi olurum.mayıs ayı en sevdiğim aylardan biri diğeri ise eylül.eylülde hamiş kalsam mayısda doğacak inşallah.bakalım hayırlısı olsun.bu arada siz nasıl hamişsiniz halsizlik olmuyormu sizde yatsanıza ayakta ne işin var.

canım diğer forumda hatırlarsan nazlısu 2 gün kala aydancım 2 hafta kala mavigökte 1 hafta kala bıraktılar iğneleri.gecen kontrolde 37de bırakırız39 alırız dedi doktorcum ama ben tırsıyorum:CüvCüv: coraspini sormayı unuttum bu iğne muhabbetinden kafam cok karısmıstı cünkü.ctesi kontrolüm var sorucam.onuda genelde iğneyle bıraktı diğerleri:sm_confused:
celenimm, bu arada şekerle aran nasıl? çok ciddi bi sorun yok di mi canım? diyetle çözülebilecek bi sorundur umarım, sen dikkat et yine de...geçmişler olsun..

ah şencim sorma diyete girdik girmesinede çikolata die öllücem:çok üzgünüm: valla arada kaçamak yapıuorum şşş aramızda sır tamamyerimseniben ama beslenmeyi saatli yapmam işe yaradı.kilo alımım cok ama cok yavasladı.şimdi herseyin yolunda olup olmadığına bakmak için ctesiyi bekliyoruz heyecanla:teytey:siz nasılsınız bitanem??bebişim nasıl??kontrolden sonra yaz sende emi merak ederim ben:1hug:

canım Allah gönlüne göre versin inşallah tam istediğin zamanda hamile kalırsın,benim normaldede çok fazla enerjim oluyor hamilelikte çok az halsizlik aşırı uykulu bir hal aldım başımda dönüyor bulantım ilk zamanlara göre azaldı,ama çok şükür fazla halsizlik olmadı çok yatıncada pıhtılaşma artıyor diye biliyorum o yüzden fazla yatmıyorum aklında olsun geleceğin anne adayı.

canım kusura bakma ben bu cvp da gelgit arkadaşımız yazdı sandım çok dikkatsizim,teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın inan yazdıklarının çok yardımı olacak bana Allah razı olsun arkadaşım.:1hug:

Günaydınnnn ne kadar sohbet olmuş böyle sabah bilgisayarın başına oturur oturmaz sizleri okuyorum dün baya kaynatmışsınız bensiz ben yoktum çünkü izin alıp evimi temizledim dün :'Celencim iyi olmanıza çok sevindim bitanem hergün okuyorum hepinizi büyük bir heyacanla Allahım hep yardımcınız olsun bitanem şenim seninde ve akserinde veeee diğer tüm annelerinde meleklerinie sağ sağlim kavuşsun inşallah Tuğçecim senin pıhtılaşma değerin neydi canım yazarsan sevinirim hepinize mutlu sağlıklı günler sizi seviyorummm:):):) Umut ışıklarım benim :):):) Allah sizlerinde yollarını aydınlatsın hiç daraltmasın:)

Arkadaşlar selam hepinize
tahlil sonuçlarım bugün nihayet çıktı
Aşağıdaki gibi benimle aynı olan arkadaşlar kimler

MTHFR C677T ve MTHFR A1298C genlerinde heterezigot mutasyon saptanmıştır
HPA-1 a/b geninde homozigot mutasyon saptanmıştır
PAI-1 4G/5G genotipi ve ACE Ins/Del genotipi saptanmıştır.
APO E alleli 3/3 bulunmuştur.

folibol ve coraspin verdi hamile kalana kadar onları içicem
hamile kalır kalmaz keseyi göemeyi beklemeden iğnelere başlayacağız dedi doktor
yani artık korunmayı bırakabilirsiniz dedi
çok heyecanlıyım
hakkımızda hayırlısı kızlar

mrb arkadaşlar
benimde iki düşüğüm oldu genetikmiş bir sonrakinde iğne kullanacakmışım şimdilik folbiol kullanıyorum

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

kan pıhtılaşma sorunu kız kardeşimde vardı bebekleri canlanmıyordu üç defa kürtaj oldu sonuncusu ikizdi . sonradan pıhtılaşma sorunu olduğu anlaşıldı yani kanı pıhtılaştığı için bebek beslenemiyor ve canlamıyormuş. son gebeliğinde heparin iğne kullandı yedi ay boyunca hergün iğne oldu şimdi yedi aylık çok sğlıklı ve dünya güzeli bir kızı var.

arkadaşlar sadece heterozigot olup iğne ve aspirini bir ararda kullanan varmı aranızda??????bazen korkuyorum iğneler yetersiz olursa diye

Ben heterozigotum iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum.Kullandığım iğnede 0,2 lik.

canım bende 0,3lük kullanıyorum aspirin kullandırtmıyor dr,Allah bebeklerimizede bizlerede sağlık versin isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…