• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

of ya bıktım bu iğnelerden birde hamiş kalsam.. neden doktorum önce başlattıkı insan dahada stres yapıyor kendine.bu sefer etkiliyormus bebiş olmayada.sıkıldım ya biran önce bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alsak.şöyle bi koklasak doyasıya.ana kokusu gibi evlat kokusuda var değilmi.sıkııldımm çooooooookkkkkkkkkk.........

Merhabalar bende daha önce 2 defa düşük yaptım.İlk gebeliğimde kalp atışı alınmadı ve kendiliğinden düşükle sonuçlandı.Yaklaşık 8 haftalıktı.İkinci gebeliğimde herşey yolundayken 10 haftalıkken kaybettik.Şok olmuştum.Daha sonra araştırmalar yapıldı genetik inceleme sonucunda MTHFR heterozigot olduğum tespit edildi.Şimdi fragmin 5000 iğne coraspirin folic plus ve progestan kullanıyorum.İnsan kafasına takmamaya çalışıyor ama zor günler geçiriyor maalesef tadını çıkaramıyor gebeliğin.Ama Allah dan hayırlısı.......:emir_bebek:

inşallah hepimiz alırız kucağımıza hayırlısıyla. bende şimdi gidiyorum doktora kürtajdan sonra kontrol için. umarım herşey yolundadır. bir dahaki sefere umarım bebeğimizi kucağımıza alırız. benim iki ay daha yasak gerçi :(

Merhabalar bende daha önce 2 defa düşük yaptım.İlk gebeliğimde kalp atışı alınmadı ve kendiliğinden düşükle sonuçlandı.Yaklaşık 8 haftalıktı.İkinci gebeliğimde herşey yolundayken 10 haftalıkken kaybettik.Şok olmuştum.Daha sonra araştırmalar yapıldı genetik inceleme sonucunda MTHFR heterozigot olduğum tespit edildi.Şimdi fragmin 5000 iğne coraspirin folic plus ve progestan kullanıyorum.İnsan kafasına takmamaya çalışıyor ama zor günler geçiriyor maalesef tadını çıkaramıyor gebeliğin.Ama Allah dan hayırlısı.......:emir_bebek:

canım sen iğnelere şimdidenmi başladın.yani hem bebe aspirini demişsin hemde iğne demişsin progestanda vermiş sana yani çok fazla geldi bana.progestan salgılamasındada problem vardı sende.

kızlar piyasada iğne kalmamıştı ya sanırım o sıkıntı bitti.clexan geldi ben bugun yazdıracağım doktoruma.haber vereyım dedim.oh be bitti artık iğne arayışları.birdaha olmaz inşallah.nede cokmus kan pıhtılaşması olan.ben kendimde olana kadar böyle birşeyın varlığından bile haberdar değildim.ne sorun yaşayanlar varmıs

Canım sen şu an gebemisin seninle sonuçlarımız yani değerlemiz aynı o yüzden merak ettim durumunu gebemisin ve kaç kilosun sanırım iğne kilona göre ayarlanıyor cevaplarsan sevinirim bu arada herkese merhabalar arkadaşlar hihoyyyt

canım sen iğnelere şimdidenmi başladın.yani hem bebe aspirini demişsin hemde iğne demişsin progestanda vermiş sana yani çok fazla geldi bana.progestan salgılamasındada problem vardı sende.

ben iğnelere gebelik testim pozitif çikinca başlamiştim.coraspin sanirim iğnenin etkisini arttiriyormuş.bir ara kanamam olmuştu o zaman doktorum progestana başlatti.

canım sen şu an gebemisin seninle sonuçlarımız yani değerlemiz aynı o yüzden merak ettim durumunu gebemisin ve kaç kilosun sanırım iğne kilona göre ayarlanıyor cevaplarsan sevinirim bu arada herkese merhabalar arkadaşlar hihoyyyt

evet şuan hamileyim kilom fazla ama doktorum bu konuda birşey söylemedi benim iğnem 0,2 lik 12 haftalik olunca kontrole gidicem o zaman bir ayarlama yaparmi bilmiyorum.

kızlar piyasada iğne kalmamıştı ya sanırım o sıkıntı bitti.clexan geldi ben bugun yazdıracağım doktoruma.haber vereyım dedim.oh be bitti artık iğne arayışları.birdaha olmaz inşallah.nede cokmus kan pıhtılaşması olan.ben kendimde olana kadar böyle birşeyın varlığından bile haberdar değildim.ne sorun yaşayanlar varmıs
canım bu iğneleri sadece pıhtılaşma sorunu olanlar kullanmıyorkibenneyaptımki kalp hastası ve böbrek hastalrıda kullanıyor.zaten eczanelerde bulunamama sebebi ithalatcı firmanın üreticiyle olan sorunuymus.umarım dediğin gibi artık buluruz.kac eczane dolasıyorum bulmak için:çok üzgünüm:

Canım sen şu an gebemisin seninle sonuçlarımız yani değerlemiz aynı o yüzden merak ettim durumunu gebemisin ve kaç kilosun sanırım iğne kilona göre ayarlanıyor cevaplarsan sevinirim bu arada herkese merhabalar arkadaşlar hihoyyyt
sülalcim bana doktorum iğneleri verirken kiloma göre vermedi.dierk 0,4 lük yazdı.ve öölede devam ediyora.s

evet şuan hamileyim kilom fazla ama doktorum bu konuda birşey söylemedi benim iğnem 0,2 lik 12 haftalik olunca kontrole gidicem o zaman bir ayarlama yaparmi bilmiyorum.

aksercim hayırlısı olsun allahım kucağına aldığın günleride göstersin inşallah:Saruboceq:sormakl istediğin olursa elimizden geldiğince cevaplarız canıma.s.bende mthfr heterezigotum ve allahıma şükür 31+1 hamileyim.allahım isteyen herkese versin:Saruboceq:

ya buarada bu iğneleri doğuma ne kadar kala bırakıcaz hiç duyumu olan varmı.doktorum 37de keseriz 39 da alırız dedi ama 2 hafta cok geldi.ööle diincede kızdı :( off cok kafam karısık:((

ya buarada bu iğneleri doğuma ne kadar kala bırakıcaz hiç duyumu olan varmı.doktorum 37de keseriz 39 da alırız dedi ama 2 hafta cok geldi.ööle diincede kızdı :( off cok kafam karısık:((

bu iğneler doğuma kadar kullanılmayacakmı yani benim doktorum öyle dedi bebeğin olana kadar kullanacaksın dedi.ya hamile olmadığımdan bu tür sorularda yöneltemiyorum doktoruma zaten gene şehir dısına cıkmıs sinir oldum yazdıramadım bugun iğne.eylül başında gelecekmiş.eczanemle konustum verecek şimdi parayla yazdıracağım sonra raporlu olduğu için.istiyorlar.

bu iğneler doğuma kadar kullanılmayacakmı yani benim doktorum öyle dedi bebeğin olana kadar kullanacaksın dedi.ya hamile olmadığımdan bu tür sorularda yöneltemiyorum doktoruma zaten gene şehir dısına cıkmıs sinir oldum yazdıramadım bugun iğne.eylül başında gelecekmiş.eczanemle konustum verecek şimdi parayla yazdıracağım sonra raporlu olduğu için.istiyorlar.

yok bitanem kan sulandırıcı olduğu için allah korusun kanamayı durduramazlar.doğum yapan 3 arkadasım var.biri doğuma 2 gün kala diğeri 2 hafta kala diğeri ise 1 hafta kala bıraktı iğneleri işte bu yuzden dahada karıstı kafam:uhm:
buarada gelgitcim doktorun cok sık şehirdısına cıkan biri sanırım.bence sürekli yerinde oturan bi doktor bul.yarın bi gün hamile kaldığında inşallah allah korusun acil bişi olsa zor durumda sen kalırsın.bak bizim ekim annelerinden biri doğum yaptı.maalesef doktoru yurtdısındaymıs o esnada.ve hiç bilmediği doktorlara emanet etmiş kendini ve bebişini:çok üzgünüm:

sulalcim merhaba sanirim senin faktorle benimki ayniydi galiba yanlis hatirlamiyorsam benim faktor II heterozigot sen su an hamilemisin ve doktorun sana ne onerdi gebelikte ben su an hamisligi bekliyorum ve doktorum gunun gecince hemen gel dedi daha ne verecegini bilmiyorum sevgilerle

yok bitanem kan sulandırıcı olduğu için allah korusun kanamayı durduramazlar.doğum yapan 3 arkadasım var.biri doğuma 2 gün kala diğeri 2 hafta kala diğeri ise 1 hafta kala bıraktı iğneleri işte bu yuzden dahada karıstı kafam:uhm:
buarada gelgitcim doktorun cok sık şehirdısına cıkan biri sanırım.bence sürekli yerinde oturan bi doktor bul.yarın bi gün hamile kaldığında inşallah allah korusun acil bişi olsa zor durumda sen kalırsın.bak bizim ekim annelerinden biri doğum yaptı.maalesef doktoru yurtdısındaymıs o esnada.ve hiç bilmediği doktorlara emanet etmiş kendini ve bebişini:çok üzgünüm:

iğneleri sizde göbeğinizden mi yapıyorsunuz.Bana doktorum öyle tavsiye etti.Birde ilerleyen gebelik haftalarında nasıl yapılıyor şimdi karnım olmadığı için kolay ama yinede sağ tarafım mosmor.

iğneleri sizde göbeğinizden mi yapıyorsunuz.Bana doktorum öyle tavsiye etti.Birde ilerleyen gebelik haftalarında nasıl yapılıyor şimdi karnım olmadığı için kolay ama yinede sağ tarafım mosmor.

aksercim ben ilk iğnemi koldan vurulmustum.komsum vurmustu hayatımdada bööle bir acı görmdim. doktora sööledim vurulabildiğin kadar sağ ve sol göbekten dönüşümlü dedi.2hafta öncesine kadar sadece göbeğimden vuruluyordum.artık göbeği parmaklarımla kıstırmak zor olunca koldan ve bacaktan vurulmaya basladım..kolum hala cok hassas.ama bacakta cok rahat ettim.o da morardı.şenin tavsiyesiyle lasonil kullanıyorum.o biraz morlukları aldı.napalım hersey melekler için.Şeniz

benim doktorum cok yoğun tıpa bağlı özel hastaneye ve kendi yeride var.sık sık cıkıyor ama kısın bu 3 gunluk oluyor yazın daha uzun süre kaıyor galiba.ben burda gurbetteyim ve cok sık doktor değiştirdim.hiç sansım olmadı bu konuda.dedimya daha önceki düşüğümde önceki doktorum iğne yapıp eve gönderdi ve 1 saat sonra başka hastaneye gittim. sonra başka bir doktor derken.şimdiki doktorumu buldum inan cok iyi bir doktor piskolojik olarakda beni ahatlatıyor aklımda şüphe kalmıyor benim anlayacağım dilde anlatıyor herşeyi.o yuzden idare ediyoruz acil bu durumdada arıyorum beni yönlendiriyor zaten.kızın fazla cıkmaz cünkü tıp fakülteside bölüm başkanı ve öğretmenliğinide devam ettiriyor.yaza denk gelmez inşallah doğumum.iğneleride seni okuyunca araştırdım biraz 2 ay kala bile bırakan oluyormus yada dozunu düşürebiliyorlarmıs.sende aklına takılıyorsa sor doktoruna bence.a.s.

bende koldan vurdum iğnelerimi önce.yer kalmadı sonra göbeğime vurmaya başladım.ben polikinliğe gittiğimde sordum öğrettiler bana kendim yapıyrum artık.galiba 1 ay sonra göbeğimdede yer kalmayacak dönüşümlü vuracağız artık napalım.

bende koldan vurdum iğnelerimi önce.yer kalmadı sonra göbeğime vurmaya başladım.ben polikinliğe gittiğimde sordum öğrettiler bana kendim yapıyrum artık.galiba 1 ay sonra göbeğimdede yer kalmayacak dönüşümlü vuracağız artık napalım.

bende göbeğime vurdum morardı sonra bacağıma geçtim daha çok morarıp ağrıdı şimdi tekrar göbeğime geçtim canım iğneleri vurmak için özel bir yöntem gerekiyormu çünki ben iğne hazır diye direkt vuruyorum havasını falan almak gereklimiCADIARZUhakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah o zaman morluklar iyice geçer:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Şencim merhabalar,İyi olmana çok sevindim , kızında baya büyümüş maşallah yaa, kendini fazla yormamaya çalış dicem ama şu şartlarda zor görünüyor, benimde hayırlısıyla bu aydan itibaren çalışmalar başlıyor bakalım.

merhaba belizcim, yorulmuyorum canım merak etme, sağolsun herkes etrafımda pervane bana pek iş bırakmıyorlar...hadi hayırlısı bakalım çalışmalar başlıyor demek, allah yardımcın olsun dileğini en kısa zamanda versin inşallah....güzel haberlerini bekliyoruz...öpüyorum...

celenimmm, merhaba canım benimde kafamı karıştırıyo bu konu...benim doktor daha bişi söylemedi bu konuda bakalım yakında söyler herhalde...söylerse yazarım canım...
sezeryan esnasında kanamayı durduramama sıkıntısı yaşarız diye korkuyor hekimler o nedenle erken bıraktırıyolar iğneyi, gerçi biliyosundur sen bunu ama...
aspirine devam edeceksin di mi, bişi dedi mi doktorcun bu konuda?
öpüyorum minik kızını ve seni...

Back