• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende gebelikte coraspirin kullanılmıyor diye duymustum galiba.ama emin değilim.tabi doktorlar daha iyi bilir değilmi.

bende gebelikte coraspirin kullanılmıyor diye duymustum galiba.ama emin değilim.tabi doktorlar daha iyi bilir değilmi.

canım aslında hamile olmadan önce kullandırmıştı dr ama bebek aspirini hamile kalınca iğneye başlıyacağız aspirini burakacaksın demişti aynen de öyle oldu,corasprini benim dr tavsiye etmedi bebek asprini bulamassan kullan demişti.her dr bu rahatsızlıkta farklı yaklışıyor buda kafa karıştırıyor.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar bana dr kolay düzelebilecek bir kan problemim olduğunu söyledi.testlere bakıyorum hepsi normal aralıklarda bazıları alt sınırda. mesela:
aktif protein c rezistznsı: 129,4 normal....120-300
antikardiolipinıgm ve ıgs negatif
antifosfolipid ıgm ve ıgs negatif
kan pıhtılaşması hangi tahlil le anlaşılıyor? dr bana da folbiol ve bebe aspirini verdi ama başlamadım daha

aslinda doktorlarimiza güvenmek gerekir sanirim insanin bazen kafasi çok karişiyor.allah herkese sağlikli evlatlar nasip etsinnn

amin canım dr güveniyorum 1yıldır ona gidiyorum,ama dediğin gibi bazen kafam çok karışıyor,herşeyden önce Allah a emanet yüce Rabbim korusun esirgesin bidaha acılarını yaşamıyalım hayırlısıyla,sağlıkla doğsun bebeklerimiz.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hamileyim!!!
çok mutluyum ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.. dün doktorcuma gittim. daha cok yeni oldugu için ultrasonla bakmadı 15 gün sonra bakacam dedi.
igne verdi 0,2lik, yarım tane coraspin , 3 folik plus , 2 sabah 2 aksam progestan.
ben mthfr 667 homozigotum. hamiş arkadaslar sizedemi coraspini yarım verdiler?

canım aslında hamile olmadan önce kullandırmıştı dr ama bebek aspirini hamile kalınca iğneye başlıyacağız aspirini burakacaksın demişti aynen de öyle oldu,corasprini benim dr tavsiye etmedi bebek asprini bulamassan kullan demişti.her dr bu rahatsızlıkta farklı yaklışıyor buda kafa karıştırıyor.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evt canım bende senin gibi biliyorum.dediğin gibi insanın aklı karısıyor gercekten.güvenmek zorunayız doktorlarımıza.ama kafamıza takıldığındada sormamız gerek diye düşünüyorum.yani ben ilk dktorum yuzunden cok acılar cektim.her doktor bir olmuyor işte.cok şükür imdikinden memnunum.Allah gönlüne göre versin canım hepimiin.

kızlar hamileyim!!!
çok mutluyum ama çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.. dün doktorcuma gittim. daha cok yeni oldugu için ultrasonla bakmadı 15 gün sonra bakacam dedi.
igne verdi 0,2lik, yarım tane coraspin , 3 folik plus , 2 sabah 2 aksam progestan.

hayırlı olsun canım.:lepi:rabbim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin.benimkide aynı senin gibi.mthfr c677 homozigot.ben coraspirin hiç kullanmadım.direk iğneye başlattı bende.neden bilmiyorum.galiba hemen haile kalırım diye düündü yada kist vardı düzensizdi düzene girsin diye.:uhm:gideceğimde soracağım sehir dısında olduğu için gidemiyorum.her sey gönlüe göre olsun:nazar:.darısı basımızaa.s.

lal 82 tebrik ediyorum seni... çok sevindim... Allah tamamına erdirsin... inşallah hep güzel haberlerini alırız...korkmanı anlıyorum elbet ama lütfen tadını çıkar ve kendine çok dikkat et...

kızlar hamileyim!!!

canım tebrik ederim çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun dr bana aspirin vermedi hamile kalmadan önce kullanıyordum şimdi 0,3lük iğne kullanıyorum ,heterozigotum ben,korkma canım Allah büyük onun koruduğuna kim zarar verebilirki hem sen önlemini almışsın tekrar kutlarım Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar hamileyim!!!

çok tebrik ederim lal82hihoyyythihoyyyt
darısı bizlerin başına inşallahh

gelgit, cananla, tugce, hayaatcan iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim.
allah bebek isteyen herkese nasip etsin, hamileleri de korusun inşallah..

canım tebrik ederim çok sevindim darısı tüm isteyenlere olsun dr bana aspirin vermedi hamile kalmadan önce kullanıyordum şimdi 0,3lük iğne kullanıyorum ,heterozigotum ben,korkma canım Allah büyük onun koruduğuna kim zarar verebilirki hem sen önlemini almışsın tekrar kutlarım Allah tamamına erdirsin cümlemizinkini.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tugcecim mrb. ben ignelere yeni başladım tabii, cok zor geliyor. bi sorum olacak aslında saçma bi soru ama yanıtlarsan seviniirm.
doktor hergün aynı saatte iğneni yapacaksın dedi. bende gece olsun dedim ama cok geç olur dedi. bu iğnenin belli saatimi var? ben anlamadım öylesine mi söyledi yoksa,, gece 12de falan olmazmı yani??

tugcecim mrb. ben ignelere yeni başladım tabii, cok zor geliyor. bi sorum olacak aslında saçma bi soru ama yanıtlarsan seviniirm.
doktor hergün aynı saatte iğneni yapacaksın dedi. bende gece olsun dedim ama cok geç olur dedi. bu iğnenin belli saatimi var? ben anlamadım öylesine mi söyledi yoksa,, gece 12de falan olmazmı yani??

canım aynı saatte vurmamı benim doktorumda söyledi ben sabah 10:15 vuruyorum ama bence gece başlasanda birşey farketmez çünkü yine hergün vurmuş olacaksın bir gün vurup diğer gün vurmasan çok geç olur ama hergün vurduktan sonra niye geç olsun benim dr gündüz-gece kısıtlaması koymadı dr güveniyorsan söylediği herşeyi uygula ben mantığıma göre yazıyorum doğruyu onlar biliyor((( aynı saatlerde vurmaya çalış her dr aynı şeyi söylüyorsa doğrudur))),sorun saçma değil canım benim birbirimize sora sora öğreniyoruz çoğu şeyi,Allah bebeğine de sağlık sıhat versin sanada.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
arkadaşlar bana dr kolay düzelebilecek bir kan problemim olduğunu söyledi.testlere bakıyorum hepsi normal aralıklarda bazıları alt sınırda. mesela:
aktif protein c rezistznsı: 129,4 normal....120-300
antikardiolipinıgm ve ıgs negatif
antifosfolipid ıgm ve ıgs negatif
kan pıhtılaşması hangi tahlil le anlaşılıyor? dr bana da folbiol ve bebe aspirini verdi ama başlamadım daha

canım senin yaptırdığın testler eksik sanırım trombofili paneli testin adı sadece üniversite hastanelerinde ve özel labratuarlarda yapılıyor.faktör5,protrobin,MTHFR(C677T),MTHFR(A1298C),protein s,protein c,lupus antiagulan tarama,aPTT,PTZ,ıVY,aktivite protein Crezitensı,fibrinojen,bide tam kan sayımı yapıldı.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hamile kalmadan önce folic plus ve aspirin bende kullandım başlasan iyi olur bence.

Kızlarrrr doktor bana gebelik öncesi aspirin önermedi içip içmemekte kararsızım benimle bu konuda ki fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşrmısınız şimdiden teşekkür ederim hepinize iyi öğlenler:)

Kızlarrrr doktor bana gebelik öncesi aspirin önermedi içip içmemekte kararsızım benimle bu konuda ki fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşrmısınız şimdiden teşekkür ederim hepinize iyi öğlenler:)

canım sendeki problem neydi heterozigotmu,homozigotmu var,bana 2 dr birden önerdi ayrıca hamilelikte iğne hamile olamadığım zamanda hayat boyu bebe asprini içmem gerekiyormuş.ben heterozigotum.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back