• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya kızlar ben dayanamayacağım artık bugun eşime söyledim gebelik testi alacak yarın sabah bakacağım en son 13 temmuzda olmustum şimdi sabırsızlandım iyice birde bu ay gebeymişim gibi geliyor hayal kırıklığına uğramam inşallah

allahım umutlarını bosa cıkarmasın inşallah.testinde cıkıcak gzl haberleri bizimle paylaşman dileğyle.yanlız biraz erken yapıosun.negatif cıksa bile ümitsizliğe kapılma.gününden sonra yaparsın ama sen sakin ve pozitif ol:1hug:

kızlar daha yapmadım almayı unuttuk misafirimizde vardı hafta sonu.yarın adet gunum yarında bekleyeceğim artık bu kadar beklemişken.

Kızlar günaydın histeroskopi çektiren varmı aranızda Şencim özellikle sana benim kürtajdan sonra adetim azaldı çektiren arkadaşlara soruyorum ne kadar kanamanız vardı nasıl karar verdiniz ne kadar azalmıştı biraz anlatırsanız sevinirim öpüyorum hepinizi Hımmm bu arada gelgitcim bence hiç bekleme canım boşa vakit kaybediyorsun bir özel hastanede hemen bhcg hormonuna baktır ve eğer hamileysen hemen doktoruna başvur vakit kaybediyor olabilirsin annesi

Kizlar merhaba burada cok fena yagmur yagiyor tipki sonbahar havasi gibi islak ve karanlik.
Benimde acayip uykum geldi ama maalesef iste oldugum icin uyuyamam. Türkiyede oldugunuz icin ne kadar sanslisiniz. Bu sene burda dogru dürüst günes yüzü görmedik.

Kızlar günaydın histeroskopi çektiren varmı aranızda Şencim özellikle sana benim kürtajdan sonra adetim azaldı çektiren arkadaşlara soruyorum ne kadar kanamanız vardı nasıl karar verdiniz ne kadar azalmıştı biraz anlatırsanız sevinirim öpüyorum hepinizi Hımmm bu arada gelgitcim bence hiç bekleme canım boşa vakit kaybediyorsun bir özel hastanede hemen bhcg hormonuna baktır ve eğer hamileysen hemen doktoruna başvur vakit kaybediyor olabilirsin annesi
Sülalcim merhaba ,
Çektirmen gereken histereskopi değil rahim filmi. Histereskopiye rahim filiminden sonra gerekli görülürse karar veriliyor. Histereskopi , rahim içinin ayrıntılı gözlenebildiği ve gerekirse gözlem sırasında rahimdeki yapısal sorunların düzeltildiği minik bir operasyon. Rahim filminde kürtaj nedeniyle oluşmuş yapışıklıklar ya da varsa doğuştan yapısal anomaliler ayrıntılı görülebiliyor. Histereskopi sırasında da rahim filmi doktorun önünde oluyor . Her ikisi de ağrısız , konforlu işlemler. Histereskopi genel anestezi altında yapılıyor. Benim gibi anestezinin ağır geldiği bir bünyen yoksa başka bir sorun yaşamıyorsun merak etme..

Bilmiyorum yardımcı olabildim mi ? Çok selamlar..

Sülalcim merhaba ,
Çektirmen gereken histereskopi değil rahim filmi. Histereskopiye rahim filiminden sonra gerekli görülürse karar veriliyor. Histereskopi , rahim içinin ayrıntılı gözlenebildiği ve gerekirse gözlem sırasında rahimdeki yapısal sorunların düzeltildiği minik bir operasyon. Rahim filminde kürtaj nedeniyle oluşmuş yapışıklıklar ya da varsa doğuştan yapısal anomaliler ayrıntılı görülebiliyor. Histereskopi sırasında da rahim filmi doktorun önünde oluyor . Her ikisi de ağrısız , konforlu işlemler. Histereskopi genel anestezi altında yapılıyor. Benim gibi anestezinin ağır geldiği bir bünyen yoksa başka bir sorun yaşamıyorsun merak etme..

Bilmiyorum yardımcı olabildim mi ? Çok selamlar..

Çok teşekkürederim papatyasüreyyacım rahim filmi nasıl cekiliyor ayrıntı verebilirmisin acı duyuyormusun ayrıca kararsızım biraz adetin azalmışmıydı seninde ne kadar azalma olmuştu bu konudaki tecrübelerinizi biraz paylaşırmısınız kızlar yardımınıza ihtiyacım var acaba sıcaktan azalmış olabilirmi diye :utangac:

Çok teşekkürederim papatyasüreyyacım rahim filmi nasıl cekiliyor ayrıntı verebilirmisin acı duyuyormusun ayrıca kararsızım biraz adetin azalmışmıydı seninde ne kadar azalma olmuştu bu konudaki tecrübelerinizi biraz paylaşırmısınız kızlar yardımınıza ihtiyacım var acaba sıcaktan azalmış olabilirmi diye :utangac:

canım hazırlanman dahıl 5-10 dak.lık bir işle. içine bir ilaç veriyorlar o filmede cıkıyor.tüplerin acıkmı değilmi diye bakıyorlar.her 2 tupdende gecerse sorun yok.benim biraz zor olmustu kist olduğu içn öksürterek geçmişti ilaç sağ tarafımdan.sonrasında baş dönmesi yada bulantı olabiliyor.ama kımısı hiç etkılenmiyor bile.yanıı kışiden kişiye değişiyor ama genel olarak kolay ve kısa süren bi işlem.korkmana endişe etmene gerek yok yanı.a.s.

Teşekkürederim benim tüplerimde bir sorun yok ama sanki kürtajdan sonrasında adet kanamam azalmış gibi geliyor bu yüzden endişeleniyorum biraz sen ne için çektirmiştin senindemi adet kanaman azalmıştı ne kadar azalma olmuştu onu öğrenmek istiyorum

Teşekkürederim benim tüplerimde bir sorun yok ama sanki kürtajdan sonrasında adet kanamam azalmış gibi geliyor bu yüzden endişeleniyorum biraz sen ne için çektirmiştin senindemi adet kanaman azalmıştı ne kadar azalma olmuştu onu öğrenmek istiyorum

ben 2 düşük yaptım ve sürekli kanamam oluyordu gebelikte.sonrasında seebi araştırılmak için birsürü kan testi,parça alımı ve rahım filmi istedi doktorum. o yuzden yaptırmıstım. ama benimde 2. düşüğümden sonra 2 ay boyunce kanamam geldi hiç kesilmeden.ve karnım cok şişiyordu.doktor vücüd anca toplayac bekle demişti.korkma 1 ay daha devam ederse gel demişti.sonrada kesildi zaten .ama benimde 4-5 gun sürerdi şimdi 7 gun sürüyor ama hep aynı miktarda geliyor kanamam.önce 2.gun cok gelirdi 5. gun biterdi en geç.yani bu tur şeylerde butn hormonların değişiyor ve vucut yeniden yapılanıyor sanırım.o yuzden en az 3 ay korunun diyorlar geliba.sen ne zzaman kürtaj oldun canım.belki daha rayına oturmamıştır vucudun.

sülal, sen mthfr 667 heterozigotum demişsin,igne vermişler. benim mthfr 667 homozigot banada igne verdiler. bunlar aynı rahatsızlıkmı, yani benim diger sonuclarım normal cıktı mthfr dışında. bana da iğne verdiler. doğrumu acaba?

merhaba canım benimde mthfr 667 homozigot.aynısı yani.sen şimdi hamilesinmi canım.ben hamile değilim suan ama iğneye başlattı doktorum.50 gundur vuruluyorum.0.4 clexan verdi ama su sıralar piyasada olmadığından innohep kullanıyorum.

mrb bende rahim filmi caktirmiştim ama benim 14 haftalıkken su kesesi patlamıstı. rahimde bi sekil bozuklugu varmı diye bakmak için cektirdim. benim biraz agrılı oldu. sonrasındada adet sancısı gibi sancılandım. ama benim arkadasım da cektirmişti onunki cok rahattı, hiç acımamıs. korkma yani, genelde acısız bi durum. gecmiş olsun canım

mrb gelgit. ben hamile degilim. hamile kalana kadar folik asit ve coraspin kullan dedi. hamile kalınca iğnelere baslıcaz dedi. sana neden hamile degilken ignelere baslattı acaba?

mrb gelgit. ben hamile degilim. hamile kalana kadar folik asit ve coraspin kullan dedi. hamile kalınca iğnelere baslıcaz dedi. sana neden hamile degilken ignelere baslattı acaba?

bende onu merak ediyorum.bakıyorum herkes aspirinle başlamıs.gebe kalıncada iğneye başlamıslar.ben 50 gundur iğne vuruluyorum dedim heralde farklı bişey vardır bi baktım senle durumumuz aynı acaba dedim sendemi iğneye direk başladın ama başlamamıssın.yani anlam veremedim bende acaba hemen gebe kalırım diyemi düşündü anlamadım.

Sülalcim,

Ben kürtajdan sonra 1 ay adet görmedim. Sonraki aylarda kanamam çok azalmıştı. Normalde 5 gün süren adet dönemim 2 gün sürmeye başlamıştı. Hisretereskopiden sonra düzeldi.

Rahim filminden hiç korkma. Ben çektirebildiğime göre herkes çektirebilir diye düşünüyorum , çünkü ben korkumdan tam 3 ay çektiremedim.Sonunda doktorum mutlaka istiyorum dedi , tekrarlayan düşük araştırmasında genellikle isteniyor , bir de adet kanamasında azalma varsa mutlaka isteniyor.

Rahim filmi çektirmeden yarım saat önce kas gevşetici almanı öneririm. Ben 1 tane buscopan almıştım. Bir de anestezi verilmesini isteyebilirsin. Bana damardan hafif anestezi verildi. Ne olduğunu anlayamadan 5-10 dakikada çekildi. Yalnız önce anestesisiz denemiştik. Mümkün değil dayanamadım ben. Sonrasında hafif adet sancısı gibi ağrıların oluyor , otururken filan bir süre ağrı duyuyorsun ama önemsiz hafif ağrılar. Çektirdikten sonra niye kendimi o kadar kasmışım diyeceksin ( anestezili olmak şartıyla )Kas gevşetici alıp anestezi almadan bile çektirebilenler varmış .

Bu konuyu hiç boş yere stres yapma . Umarım sonuçların iyi çıkar , histereskopiye bile ihtiyaç duymazsın . Sevgiler..

canım ya çok geçmiş olsun. yakın bir tanıdığım bu sebeple biri ikiz biri tek 3 çocuk düşürdü. sonra anlaşıldıki kan pıhtılaşması sebebiyle kordondan bebek beslenemiyor ölüyormuş. yine hamile kaldı ve günde iki tane iğne vurundu. 9 ayı böyle geçti ve sonra Allahın izniyle aldı kucağına çocuğunu. istersen bir araştır. sende inş bebek sahibi olursun sevgiler..

ÇOkkkkkk teşekkür ederim şekerlerim nisan ayında kürtaj oldum önümüzdeki ayda bekleyeyim eğer düzelme olmazsa tekrar doktorcuğumun yolunu tutayım bakalım hadi hayırlısı hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınızzz:):):):)

iyi geceler kızlar ben daha önce kendimden bahsetmiştim 3 düşüğüm oldu su kesesi açılmıştı.bir kaç arkadaşla burda paylaşmıştım mthfr homozigot hacettepe de sinan beyin hastasıyım.geçenlerde kayseriye gittik.bahsetmiştim.ordaki doktor rahim ağzından şüphelendi yüksek dozda hergün 2 defa fragmin kullanmamı önerdi birde 11 haftada dikiş atılması gerekli dedi.tabi benim kafam karıştı sonuçta kaç senedir sinan beye gidiyorum.o böyle birşey yok kafandan sil dedi.bende hacettepe ye gittim.doktor beyle görüştüm yüksek doz bana kesinlikle yasakmış.daha çok kanama yaparmış.hamile kalınca iğneye başla dedi.benim gibi yaşayan var mı bilmiyorum benim teşhisim tek tormbofili değilmiş.amniotik metabolizma bozukluymuş.sonuçta sizler beni daha iyi anlarsınız.yine görüşürüz..

Back