sevgili şen,progestanı kim önerdi canım.öpüyorum.
Selam arkadaslar nihayet bende dun gittim doktora.Doktorum korkulacak birsey yok dedi.Kucuk bir problem oldugunu soyledi.Ve raporumdan ilk sayfayi koparip bana yanimda kimlik gibi tasimami istedi.Bende ne zaman istersem hamile kalabilecegimi ama gunum gecer gecmez hemen ona gitmemi soyledi .Cunku ilaclara baslanicakmis ve sonra hastanede kan kontrolu yapilacakmis.Bu arada faktor II oldugu kesinlesti.Dun cok mutlu olarak eve geldim.Umarim allah herkesin gonlune gore verir.Ama ben iki ay erteledim tabi gebeligi.Tasinma durumumuz oldugu icin.Yorulup tekrar bebegimi kaybetmek istemiyorum.Hepinizi sevgiyle opuyorum.
sevgili şen,fraxsiparin ni iki doz ne zamana kadar kullanacagını ve neden iki doz önerdigi için bir açıklama yaptımı canım.sevgiler
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
Şencim merhaba ;merhaba arevcim, ben 5+1 iken hafif bir lekelenme yaşadım ve o gün lütfü hocayı aradım bana sadece istirahat verdi, birkaç gün lavobo dışında ayağa kalkma dedi, ama ben çok tedirgin olmuştum ve ilk bebeğimi ben kanamayla kaybetmiştim çok korktuğumdan eşim hemen progestan alıp geldi (ilk gebeliğimde kanama yaşadığımda kullanmamıştım progestanı, ikinci gebeliğimde de kanama problemim hiç olmamıştı,yani ilk defa 3. gebeliğimde kullanıyorum), ardından da iğnemi ilk kez o gün yaptırdım. bu arada internetten ve kullanan arkadaşlarımdan hemen bilgi aldık, hiçbir skıncası olmadığını, özellikle tüp bebek tedavilerinde transferden sonra rutin verildiğini hatta 3 öğün 2şer alındığını öğrendik, hemen o gün başladım ve 3 ay dolana kadar bırakmayı düşünmüyorum, çok ciddi kanamalarda vaginadan 2 şer fitil olarak uygulanıyormuş. ama benim aynı gün kanamam durdu ve çok şükür tekrarlamadı,şimdi sabh,öğle,akşam birer yutuyorum...biraz baş dönmesi yapıyor bunu önlemek için reçetesinde başdönmesi yaşayanların sabah bir akşam yatarken iki tane alabileceklerini yazıyor. günde 3 tane en düşük doz, rahim iç tabakasını güçlendiriyor.
sonra 6+1 de lütfü beye gittiğimde kalp atışlarını gördük çok şükür ve iyiki kullanmışım diyorum şimdi...
bazı hekimler ilk 5-6. haftalar pek vermiyorlar progestanı, çünkü kromozom anomalilerinde genellikle bu haftalarda kanamayla düşüyor bebekler, böyle bir durum varsa ertelememek ve kendiliğinden düşmesi için vermiyorlar.
sende hekimsin, çok hoşuna gitmiycek ama ben aynı tecrübeyi yaşayanların ve internette edindiğimiz bilgiler doğrultusunda başladım. riske etmek istemedim canım, sen de hamilelğini öğrenir öğrenmez başla bence...
sevgiler
Sevgili Minehayat ;Celen35 Canim Bende Folbiol Kullaniyorum Ama Gebe Kalinca Gel Hergün Iğne Vurulacaksin Dediler, Ama Benim Kafama Takildi Niye Bana Gebe Kalmadan Bebe Aspirini Kullanmami önermediler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?