• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu arada benimde kafama takılan bir soru var arkadaşlar. Ben geçen aylarda iki ay üst üste 35.-36. günlerde beta hcg ölçtürdüm ve ilk ay 16 , sonraki ay 13 çıkmıştı sizce bunlar kimyasal gebelik olabilirmi ? Dr bir tanesi olabilir bir diğeri hayır olmaz dedi en az 50 çıkması gerekirdi gebelik olması için dedi. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. ...

belizcim bence 35.36. günler için oldukça düşük bunlar, doktor bana demişti ki korunmadığın aylar test yapsan kadınların %80 inde b hcg de bişeyler çıkar demişti bence ikiside gebelik değil gibi geliyor bana en az 50 olayına gelince bence bu da bana pek mantıklı gelmedi çünkü yakın bir tanıdığımın 25 ile başlayıp sağlıklı bir gebeliği oldu yakinen biliyorum ve şu an doğumuna çok az bir süre kaldı hatta.
peki senin yumurtlaman geçmi oluyor geç yumurtlama olduğunda daha sık görülebiliyormuş sanırım, benimde geçen ay başıma geldi bu olay,

belizcim bence 35.36. günler için oldukça düşük bunlar, doktor bana demişti ki korunmadığın aylar test yapsan kadınların %80 inde b hcg de bişeyler çıkar demişti bence ikiside gebelik değil gibi geliyor bana en az 50 olayına gelince bence bu da bana pek mantıklı gelmedi çünkü yakın bir tanıdığımın 25 ile başlayıp sağlıklı bir gebeliği oldu yakinen biliyorum ve şu an doğumuna çok az bir süre kaldı hatta.
peki senin yumurtlaman geçmi oluyor geç yumurtlama olduğunda daha sık görülebiliyormuş sanırım, benimde geçen ay başıma geldi bu olay,

Mimozacım, bende senin gibi düşünüyorum ama arada kafama takılıyor. İlk 16 çıktığında 28. gün falan idrar testinde biraz silik ama çift çizgi çıkmıştı hatta ben hemen heparin iğnesine başlamıştım hamileğim diye .Yumurtlamam bazen 14-15. gün bazen 20-21. günü buluyor . Bende bu geç yumurtlamadan dolayı olabilirmi acaba diye düşünüyorum.

Mimozacım, bende senin gibi düşünüyorum ama arada kafama takılıyor. İlk 16 çıktığında 28. gün falan idrar testinde biraz silik ama çift çizgi çıkmıştı hatta ben hemen heparin iğnesine başlamıştım hamileğim diye .Yumurtlamam bazen 14-15. gün bazen 20-21. günü buluyor . Bende bu geç yumurtlamadan dolayı olabilirmi acaba diye düşünüyorum.

belizcim valla canım bende öyle düşünüyorum çünkü benimde biraz geç oluyor açıkçası, geç olmasının bir kötü yanı progestan hormonunun yetersiz kalması, yetersiz kaldığında bebeğin tutunması birhayli güçleşiyormuş, iki ay üst üste yumurtlama geç oluyorsa eğer tedavi gerekir diyor heryerde ama tam olarak tespit etmesi biraz güç, ama geç yumurtlayıp sağlıklı doğuranda vardır herhalde ama ben pek rastlamadım ne yalan söyleyeyim,çok erken olması da rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığı için kötü işte diyorum ya herşey mükemmel olmalı sanırım,
sana doktorun hemen mi iğnelere başlayacağız dedi? bide senin tam olarak neydi mthfr mi?

mimoza benim hikayem daha kötü 17 haftada cinsiyet merakı yzünden başka bir dr a gidince bebeğin başında bir kist olduğunu kalbinde geniş bir delik olduğunu öğrendik barsaklaa biraz parlak duruyo bebeğiniz özürlü olabilir dedi amniosentez yapıldı sonuçta birşey çıkmadı ama kalbinden dolayı yaşamaz dedi ve eko için pediatrik kardiyolojiye gönderdi eko sonucu sol ventrikül yok denecek kadar küçük ve çok geniş bir delik var dedi akciğere giden damar çok ince ve çok çabuk kapanır dedi kalp nakli gerekiyo oda türkiyede yapılmıyor bizim yapıcağımız şey damar destek ameliyatları 2 ameliyat yapıcaz oda doğumdan sonraki duruma bağlı ilkinden çıkabilirde toparlanırsa ikinciyi yapıcaz ama ben ilkine bile şans vermiyorum dedi ben yinede doğsun deyince sen doğsun dersen bnde bu bebek keşke karnında ölse derim dedi yüzüme ve bu prof türkiyenin en iyilerinden biri yinede doğuruca diye kadın doğumcuya gittim bu kezde göbek kordonunda tek arter olduğunu öğrendik buda gelişme geriliği oksijensiz kalması doğum anında sıkıntıya girmesi demek birde bu halde doğarsa ameliyata bile giremeyecek ve biz 4 ayrı profa gittik hepside aynı şeyi söyledi ve bu zor kararı verdik ama ben otopsi yaptırmadım kıyamadım bir kaç ay sonra araştırma için gittik mthfr heterezigot ve paı1 homozigotluk çıktı bebeğe pıhtıdan dolayı kan gitmediği için bu tür sorunlar olabiliyor bebekte dedi doktorum şimdi aspirin kullanıyorum gebe kalıncada iğne başlanacak sendede paı 1 mutasyonu var galiba yani normalde pıhtı olabilir ama diğer hücreler o pıhtıyı yıkabilir ama paı1 de b12 eksikliği ilede bağlantılı olarak bu hücreler yıkılamıyor ve bebeğe kan akışı sırasında pıhtı tıkaığı için senin başına geldiği gibi kan gitmediği için kalbi durabiliyor yani bu hem bebek hemde bizim için tehlikeli ve ben diyette yapıyorum çünkü yediklerimizlede pıhtı oranı artabiliyor işte böyle inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza bunu çok istiyorum ama tekrar hamile kalmaktanda çok korkuyorum

medussam,
umarım hiçbirimizin yaşadığı kötü tecrübeler tekralanmaz ve sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize. inanki hepimiz yaşıyoruz ya tekrar aynı olursa diye korkuları. fakat yılmamak lazım tabiki. bu korkuların bizi alt etmesine izin vermemeliyiz. sonuçta doğru tedavilerle şansımızın yüksek olacağını düşünüyorum. umarım senin içinde tüm bekleyenler içinde herşey yolunda gider. sevgiler.

Sevgili Ayşe0607;
Merhabalar, ben daha önceki sayfalarda da yazmıştım, bende de anti periatal antikor var ve bunun yanında 3-4 tane daha antikorum yüksek ve yaklaşık 1,5 yıldır günde yarım tablet deltakortil kullanıyorum ve banada sinan hoca verdi. Sevgiler

canım cevap yazdığın için teşekkürler. bu arada ben bu ilaç konusunda kararsız kaldım. tabiki sinan hoca gibi alanındakilerde en iyilerden birisi önerince dikkate almıyor değilim fakat önümüzdeki hafta rahim filmi çekildikten sonra başka bir hocaya daha görünmeyi düşünüyorum. onunda önerileri doğrultusunda yol çizeceğim kendime. sinan hoca bana üç ay kullan hamile kalmazsan kes daha sonra hamile kalır kalmaz tekrar başla demişti. canım bu ilacı kullanırken ilacın yan etkilerinden korunmak için dikkat etmemiz gereken şeyler neler bilmiyorum. mesela tuz kullanımını azaltmam gerektiği gibi şeyler duydum. sen böylemi yapıyorsun. yada ilacın kilo alımı gibi olumsuz yan etkileri oldumu. açıkçası çevremden korkuttukları içinde biraz cesaret edemiyorum bu ilacı kullanmaya. cevaplarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler. umarım herşey gönlümüzce olur ve bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.

belizcim valla canım bende öyle düşünüyorum çünkü benimde biraz geç oluyor açıkçası, geç olmasının bir kötü yanı progestan hormonunun yetersiz kalması, yetersiz kaldığında bebeğin tutunması birhayli güçleşiyormuş, iki ay üst üste yumurtlama geç oluyorsa eğer tedavi gerekir diyor heryerde ama tam olarak tespit etmesi biraz güç, ama geç yumurtlayıp sağlıklı doğuranda vardır herhalde ama ben pek rastlamadım ne yalan söyleyeyim,çok erken olması da rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığı için kötü işte diyorum ya herşey mükemmel olmalı sanırım,
sana doktorun hemen mi iğnelere başlayacağız dedi? bide senin tam olarak neydi mthfr mi?

Haklısın mimozacım öyle olmalı.Benim sorunum bağışıklık sistemi ile alakalı. Antifosfolipit antikor sendromu ,protein c eksikliği, haşimata troit var buda bağışıklık sitemine bağlı yine. Bunlarda kan pıhtılaşmasına neden oluyor. Evet hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başla dedi. Bende önümüzdeki ay tedaviye başlıycam galiba. ( Yumurtalama takibi ,ilaç, iğne maratonu...) Buarada arkadaşım sanada çok çok geçmiş olsun Allah başka acı göstermesin inşallah.

canım cevap yazdığın için teşekkürler. bu arada ben bu ilaç konusunda kararsız kaldım. tabiki sinan hoca gibi alanındakilerde en iyilerden birisi önerince dikkate almıyor değilim fakat önümüzdeki hafta rahim filmi çekildikten sonra başka bir hocaya daha görünmeyi düşünüyorum. onunda önerileri doğrultusunda yol çizeceğim kendime. sinan hoca bana üç ay kullan hamile kalmazsan kes daha sonra hamile kalır kalmaz tekrar başla demişti. canım bu ilacı kullanırken ilacın yan etkilerinden korunmak için dikkat etmemiz gereken şeyler neler bilmiyorum. mesela tuz kullanımını azaltmam gerektiği gibi şeyler duydum. sen böylemi yapıyorsun. yada ilacın kilo alımı gibi olumsuz yan etkileri oldumu. açıkçası çevremden korkuttukları içinde biraz cesaret edemiyorum bu ilacı kullanmaya. cevaplarsan sevinirim. şimdiden teşekkürler. umarım herşey gönlümüzce olur ve bebeklerimize bir an önce kavuşuruz.

Ayşecim bu çelişkileri bende yaşadım ve yaşıyorum ben ilk başladığımda hamileydim 5 haftalık ama o an için işe yaramadı belki geç başladığım için ... Ben birkaç dr daha gittim hepside veriyor kortizonu ama bir tanesi bana bu konunun dünyada henüz tartışma konusu olduğunu söyledi yarısı kortizonun işe yaradığını diğerlerininde bebeklerin tesadüfen yaşadıklarını savunduklarını söyledi.Bana sinan hoca önce 6 ay kullan dedi sonra gebelik için izin verdi ama ben 4 ay hamile kalamadım sonra eşim askere gitti ben bulunduğum ilde bir dr gidip sordum bu süre içerisinde kortizona devam edeyimmi diye oda zaten çok düşük dozda alıyorsun kesme devam et dedi. Yani şöyle böyle derken ben yaklaşık 1,5 yıldır bu ilacı kullanıyorum . Yan etkileri ; en büyük etkisi yumurtalama düzenimi alt üst etti , önceden çok düzenliydi. Tuzu azaltmak şart ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ve hiç kilo almadım hatta 1-2 kilo verdim . Hazır gıda tüketmemek gerekiyor aldığım her ürünün önce içeriğine bakıyorum. Bu arada sana B vitamini verdimi ?
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım , inşallah....

mimoza benim hikayem daha kötü 17 haftada cinsiyet merakı yzünden başka bir dr a gidince bebeğin başında bir kist olduğunu kalbinde geniş bir delik olduğunu öğrendik barsaklaa biraz parlak duruyo bebeğiniz özürlü olabilir dedi amniosentez yapıldı sonuçta birşey çıkmadı ama kalbinden dolayı yaşamaz dedi ve eko için pediatrik kardiyolojiye gönderdi eko sonucu sol ventrikül yok denecek kadar küçük ve çok geniş bir delik var dedi akciğere giden damar çok ince ve çok çabuk kapanır dedi kalp nakli gerekiyo oda türkiyede yapılmıyor bizim yapıcağımız şey damar destek ameliyatları 2 ameliyat yapıcaz oda doğumdan sonraki duruma bağlı ilkinden çıkabilirde toparlanırsa ikinciyi yapıcaz ama ben ilkine bile şans vermiyorum dedi ben yinede doğsun deyince sen doğsun dersen bnde bu bebek keşke karnında ölse derim dedi yüzüme ve bu prof türkiyenin en iyilerinden biri yinede doğuruca diye kadın doğumcuya gittim bu kezde göbek kordonunda tek arter olduğunu öğrendik buda gelişme geriliği oksijensiz kalması doğum anında sıkıntıya girmesi demek birde bu halde doğarsa ameliyata bile giremeyecek ve biz 4 ayrı profa gittik hepside aynı şeyi söyledi ve bu zor kararı verdik ama ben otopsi yaptırmadım kıyamadım bir kaç ay sonra araştırma için gittik mthfr heterezigot ve paı1 homozigotluk çıktı bebeğe pıhtıdan dolayı kan gitmediği için bu tür sorunlar olabiliyor bebekte dedi doktorum şimdi aspirin kullanıyorum gebe kalıncada iğne başlanacak sendede paı 1 mutasyonu var galiba yani normalde pıhtı olabilir ama diğer hücreler o pıhtıyı yıkabilir ama paı1 de b12 eksikliği ilede bağlantılı olarak bu hücreler yıkılamıyor ve bebeğe kan akışı sırasında pıhtı tıkaığı için senin başına geldiği gibi kan gitmediği için kalbi durabiliyor yani bu hem bebek hemde bizim için tehlikeli ve ben diyette yapıyorum çünkü yediklerimizlede pıhtı oranı artabiliyor işte böyle inşallah bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza bunu çok istiyorum ama tekrar hamile kalmaktanda çok korkuyorum

medussamcım yaşadıklarını okuyunca öyle üzüldümki içim büzüştü resmen, benim meleğim karnımda çoktan bırakıp gitmişti beni, ve er yada geç ondan zaten ayrılmam gerekecekti, ama sen onun kırpınışlarını hissederken ayrılma kararı vermek zorunda kalmışsın, ne diyebilirim ki allah sabırlar versin arkadaşım, peki ne zaman olmuştu bu yani üzerinden ne kadar zaman geçti canım? benim 5 ay dolacak nerdeyse, bunu unutmak pek mümkün olmasada ailem ve eşim için atlatmaya çalışıyorum, evet bendede pai 1 de mutasyon çıktı mthft heterozigot şu an, b12 vitamin ve yüksek doz folik asid ve aspirin alıyorum ama hamile kaldığımda kese göründükten sonra iğnelere başlayacakmışım ben sana birşey daha soracağım nasıl bir diyet yapıyorsun biraz bahsedersen çok çok sevinirim?
sevgiler

Medussam ; çok üzücü şeyler yaşamışsın çok çok geçmiş olsun ,Allah birdaha yaşatmasın inşallah .

işten geldim yazdıklarınızı yeni okudum çok zordu en çok içimi acıtanda hastaneye yattığım günde akşama kadar tekmelemesi idi sanki yapma der gibi 8 kasımda sonlandı ben 2 ay önce gittim araştırıldı bana 2 ay sonra gebe kalabilirsin dedi ama ben tam yapamadığım için bir ay daha uzatıcam bu diyeti bazı drlar kanıtlanmış bir etkisi yok diye çok önemsemiyorlarmış ama bence mantık olarakta yapmak gerek çünkü bizim hücrelerimiz pıhtıyı eritemiyo birde yediklerimizle neden daha fazla artıralımki ben ebeyim bu işin içinde olan biri olduğum için kesinlikle yapmam gerektiğini düşünüyorum diyette kesinlikle yasaklar ve sınırlı olanlar var yasaklar çikolata kahve bulgur kepek ürünleri yağlı tohumlar yani tüm kuruyemişler beyaz peynir dışındaki tüm peynirler( kaşar gravyer vb.) salam sosis sucuk sakatatlar balık ve deniz ürünleri sebzelerden bezelye ve brokoli sınırlı olanlar ise günde 4 çay bardağı süt yada yoğurt 1 köfte kadar et 10 dilim ekmek2 kibrit kutusu kadar peynir bu miktarları aşmamam gerek günlük sebze ve meyve sınırsız bu diyette et çok önemli çünkü et pıhtıyı daha fazla artırıyor ama değişimlerde olabiliyor mesela ekmekle pilav makarna vb.böyle bir diyet ve gebelik süresincede devam edicem

Ayşecim bu çelişkileri bende yaşadım ve yaşıyorum ben ilk başladığımda hamileydim 5 haftalık ama o an için işe yaramadı belki geç başladığım için ... Ben birkaç dr daha gittim hepside veriyor kortizonu ama bir tanesi bana bu konunun dünyada henüz tartışma konusu olduğunu söyledi yarısı kortizonun işe yaradığını diğerlerininde bebeklerin tesadüfen yaşadıklarını savunduklarını söyledi.Bana sinan hoca önce 6 ay kullan dedi sonra gebelik için izin verdi ama ben 4 ay hamile kalamadım sonra eşim askere gitti ben bulunduğum ilde bir dr gidip sordum bu süre içerisinde kortizona devam edeyimmi diye oda zaten çok düşük dozda alıyorsun kesme devam et dedi. Yani şöyle böyle derken ben yaklaşık 1,5 yıldır bu ilacı kullanıyorum . Yan etkileri ; en büyük etkisi yumurtalama düzenimi alt üst etti , önceden çok düzenliydi. Tuzu azaltmak şart ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ve hiç kilo almadım hatta 1-2 kilo verdim . Hazır gıda tüketmemek gerekiyor aldığım her ürünün önce içeriğine bakıyorum. Bu arada sana B vitamini verdimi ?
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım , inşallah....

tekrar teşekkür ederim canım. içimi rahatlattın inanki. bu arada s. hoca bana pazartesi cuma folbiol, pazar-salı-cuma da bemiks önerdi. tabi hergün aspirin 80 lik ve delcortil 2,5 mg. gebe kalıncada clexena 0,2 lik. önerileri bu oldu benim için. bu arada ben mthfr homozigotum aynı zamanda. metioninden fakir diyeti ise önermedi bana. önümüzdeki hafta büyük ihtimalle lütfü hocaya gideceğim onun önerileri de aynı olursa hiç durmadan başlayacağım.

selam kızlar başlık dikkatimi çekti. bu sorunu olan tüm arkadaslara geçmiş olsun dileklerimle. yaklaşık 4 ay önce bende düşük yaptım bazı testler sonucunda nedenini kan pıhtılaşmasına bağladı dr um şuan 6 haftalık hamileyim ve clexan adında kan sulandırı iğne vuruluyorum hergün ve yaklaşık 6 aya yakın kullanıcam bu iğneyi bunun yanı sıra yarım bebe aspirini-3 öğün 2şer kapsül progestan ve folik asitte kullanıyorum şuan çok şükür herşey yolunda gb 5+4 ken gittim haftasına göre normal ve sağlıklı görünüyor kesen dedi nasipse 15 gün sonra tekrar gideceğim dilerim kalp atışlarınıda görürüm arkadaslar.

BABYPRIN diyorsunuzda güya bu tedavülden kalkmış eczaneler artık yok diyor bende 100 lük bebe aspirini alıp yarım içiyorum.

sevgili şen,ve tüm arkadaşlar.iyi oldugunuza sevindim.ben yogun bir tenpo da oldugum için pek vakit ayıramıyorum.ama gönlüm hep sizlerle.umarım ileride hepimizin bebişleri olur ve bu koca aileler tanışa bilir.hepinizi öpüyorum.Allah a emanet olun.

sevgili arev, mesleğin gereği yoğunsun tabii ama arada ses ver, özletme kendini canımyerimseniben bu arada güzel haberi aldığında bizimle paylaşmayı unutma...herşey gönlünce olsun...
sevgiler...

sevgili medussa, yaşadıkların çok zorrr. allah sabır versin. inşallah rabbim sana ve hepimize sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin...

a.s.Selam şencim;
çok sık giremiyorum canım bebişini öperim ben pıt pıtlarını duymuşsun bakayım gözünaydın canım.:nazar: Allah tamamını erdirsin. ya ben şuan 53 kg yum göbekte yağ tabakam fazla olmadığı için olabilir dediler ama doktorum tesadüf bişey olabilir bir daha dene aynı şey olursa göbekte alerji yapabilir dedi fakat ben göbekten yaptırmaya niyetli degilim çünkü çok acıdı kol ve bacak gidiyoruz canım ya benim kollarım mosmor oldu seninde morarıyor mu? hııı bu arada 5+5 oldum dayanamadım keseyi görmek için cumartesi günü doktora gittim nihayet haftama göre normal bir kesecik içinde canlı oluşmaya başlamış dedi duygulanasım geldi ama pıt pıtını görmeden aglayamıyacağım heralde ek olarak 3 öğün 2 şer tablet progestan iç dedi şuan bebe aspirini -clexan- folik asit ve progestan kullanıyorum dilerim bu kadar çaba ve istegin mukafatını yüce rabbim boş çıkarmaz endişeli mutlu uykulu bitkin ama umutluyum işte şencim öpüyorum canım kendine dikkat et....

eylülcüm, iyi dileklerin için teşekkürler. miniğinin keseciğini görmüşsün ne güzellll, allah kalp atışlarını duymak ve kucağına almak nasip etsin inşallah..iğnelere gelince, biz göbüşten devam ediyoruz, benim göbüş hafif yağlı ilk defa işime yaradı bu yağ olayı,artık eşim yapmaya başladı iğnemi, 15 gün sabah- akşam yapılacağından yoruldum polikliniğe gitmekten. ama göbek büyüyünce(inşallah o günleri görürüz) kol ve bacağa geçicez. başka bir forumda bir arkadaş son 2 aya kadar karından yaptığını son iki ay bacaktan yaptığını yazmış...o da benim gibi ilk 1 ay akşam sabah yapmış, şimdi sağlıklı bir bebeği varmış, allah bizide mükafatlandırır inşallah canım...ben sabah erken saatte uyanıp ilk troid hapımı alıyorum aç karna, eşim işe gitmeden önce iğnemi yapıyor, kahvaltı sonrası coraspin, 1 saat kadar sonra progestan(1 adet), saat 12 gibi folik asit ve bemiks birer tane, öğlen 3 gibi bir progestan daha, akşam bir iğne daha(iğnem şimdilik 12 saatte bir), saat 10 gibi bir progestan ile günlük hap- iğne olayını kapatmış oluyorum,haaa bi de diyetim var tabii, allah yardımcımız olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah...
aynı durumdayız canım, ümidimi yitirmemeye çalışıyorum, zor ama herşeye değen mutlu bir süreç yaşıyoruz, nereye kıvrılsam orada uyuyup kalıyorum, sağolsun eşim en büyük desteğim ve yardımcım...herşey hepimizin gönlünce olur inşallah...öpüyorum..

Şencim merhabalar,
Gelişmelerin güzel olmasına sevindim arkadaşım. Moralini hep yüksek tutmaya çalış. Kalp atışını duymak insanı çok mutlu ediyor ve o an bağlanmaya başlıyorsun bebeğine , allahım inşallah hayırlısıyla uzun ömürler o kalp atışını hep yanında duymanı nasip etsin . ( Bebek isteyen herkezin!!)

belizcim, sağol canım, darısı başınıza inşallah...endişeli ama mutluyum, allah tamamına erdirir umarım(hepimizinkini)...dualarına aminnn diyorum, benim dualarımda sizlerle....
sevgiler...

Selam arkadaslar nihayet bende dun gittim doktora.Doktorum korkulacak birsey yok dedi.Kucuk bir problem oldugunu soyledi.Ve raporumdan ilk sayfayi koparip bana yanimda kimlik gibi tasimami istedi.Bende ne zaman istersem hamile kalabilecegimi ama gunum gecer gecmez hemen ona gitmemi soyledi .Cunku ilaclara baslanicakmis ve sonra hastanede kan kontrolu yapilacakmis.Bu arada faktor II oldugu kesinlesti.Dun cok mutlu olarak eve geldim.Umarim allah herkesin gonlune gore verir.Ama ben iki ay erteledim tabi gebeligi.Tasinma durumumuz oldugu icin.Yorulup tekrar bebegimi kaybetmek istemiyorum.Hepinizi sevgiyle opuyorum.:emir_bebek:

Back