Sevgili Cananla, yaşadıkların için çok üzüldüm umarım en kısa zamnda atlatırsın yaşadıklarını bizlerde senin gibi şeyler yaşadık zaman herşeyin ilacı umarım en kısa zamanda bebek hayallerine kavuşursun canım.
bende 4 kez yaşadım bunuu hep karnımda öldü benimm
her türlü genetik inceleme yapıldıı ölen bebeklerin ceni bile incelendii
hepsinin erkek olduğu belirtildi ayrıcada çok ilginçtirkii
hepsininde 46 kromozomluu yanii herhangi bir sakatlığı olmadığıydıı
vücut bebeği zararlı bir madde olarak görürmüşş vede onu dışarı atmak için mücadele verirmişş
evicap kullanıyorum hamileliği kolaylaştırıcıı bebe aspirini birdee folik asit kullanıyorumm inşallahhh artık aclarımız son bulurdaa bizdee herkes gibii kolaycaa bebeklerimizee kavuşuruzzz
Sevgili şen bence senin iğnenin dozu bildiğim kadarıyla şu aşamada yeterli çünkü sen daha önce dvt geçirmedin.Burada gittiğim doktorlardan biri daha önce dvt yani damat tıkanıklığı geçirmemiş kişilerde 2000 doz civarında doz önerdiklerini söylemişti. hatırlarsan bi arkadaş sadece bebe aspirini ile bile doğum yaptı.sen bana göre çok şanslısın ama doktor sana en doğrusunu söyleyecektir içini rahat tut canım sevgiler.
herkese merhaba,
bende sinan beyin hastasıyım. hacettepede romotoloji bölümünde 2000 den beri tedavi gördüğüm için hamilelik isteğim üzerine beni sinan beye yönlendirdi doktorum. sinan bey PAI-I gen mutasyonu testi yaptı 4G homozigot çıktı. sizin bahsettiğiniz testler farklı sanırım bundan. hamileliğimden önde düşük riskimin çok yüksek olduğuna karar verildi. hamile olduğumu farkeder farketmez clexane başlamamı söyledi. 5. haftada başladım. 0.2 mg kullanıyordum. Sinan bey yaptığı rutin muayenede herhangi bir sorun görünmediğini moralimi yüksek tutarsam hamile kalabileceğimi söyledi. dediği gibi de oldu. 2 ay sonra hamile kaldım. ancak 11. haftada iken kanamam başladı. hemen hastaneye gittik. 11. hafta olmasına rağmen bebeğim daha 6 haftalık kadar gelişmişti ve kalp atışları yavaşlamıştı. 1 hafta hastanede yattım. kanamam azalmıştı ama maalesef bebeğimin kalbi durdu 5. gün. kürtaj oldum. düşük materyalini genetiğe gönderdiler. 7 mayıs da randevum var sinan hoca da. umarım iyi şeyler söyler.
bu başlıktaki yazışmaları bugün okudum ve bi diyetten bahsettiğinizi gördüm. ve açıkcası çok şaşırdım. bana sinan hoca böyle bir diyet olduğundan hiç bahsetmemişti ve ben diyette nerdeyse yasak olan her şeyi yedim. günde koca 2 bardak süt içiyordum. iki güne bir brokoli yiyordum. tok tutuyor diye de sürekli bir elimde kaşar peynir vardı...sizce etkisi olmuş olabilir mi pıhtılaşmaya...uff yaa düşündükçe sinirlerim bozuluyor....
merhabalar bende 9haftalık düsükyaptım 6ay gecti 1aydır bebe asbirini kullanıyorum simdi hamileligi bekliyorum hayırlısı ALLAH TAN
bende 4 kez yaşadım bunuu hep karnımda öldü benimm
her türlü genetik inceleme yapıldıı ölen bebeklerin ceni bile incelendii
hepsinin erkek olduğu belirtildi ayrıcada çok ilginçtirkii
hepsininde 46 kromozomluu yanii herhangi bir sakatlığı olmadığıydıı
vücut bebeği zararlı bir madde olarak görürmüşş vede onu dışarı atmak için mücadele verirmişş
evicap kullanıyorum hamileliği kolaylaştırıcıı bebe aspirini birdee folik asit kullanıyorumm inşallahhh artık aclarımız son bulurdaa bizdee herkes gibii kolaycaa bebeklerimizee kavuşuruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?