arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
Merhaba arkadaşalar;
Sevgili EYLÜL senin hangi testlerin pozitifti ve iğnenin dozunu da yazarmısın canım.Bende iğneyi göbekten ve bacağımdan yapıyorum uyluk kemiğinin dış tarafına gelecek şekilde bacaktan daha az acı veriyor tavsiye ederim.göbek çevresinde benimde morluklar oluştu bi ara koldan yaptım ama daha çok morardı.Ben fragmin 5000 lik günde bir kez yapıyorum ama uygun doz mu değilmi bilmiyorum çünkü her oktor başka bir şey söyledi.
Sevgili ŞEN; Canım kendine çok iyi bak sürekli yat bu durumda dinlenmek çok faydalıymış bebeğin tutnmasını kolaylaştırmış,Benim içime doğuyor hiç bir problem çıkmayacak moralini yüksek tut.Lütfü beye gideceğini yazmışsın senden bir ricada bulunmak istiyorum ben önümüzde ki günlerde ailelemle ilgili sağlık durumlarını biraz yoluna koyabilirsem Lütfü beye gitmek istiyorum onun telefonunu yazarsan sevinirim.Asıl isteğim ben faktörV ve MTHFR heterezigotum ve bir kere dvt( derin ven trombozu) geçirdim.şimdi hamileliğimin 9. haftasındayım acaba iğnemin dozu ne olmalı Benim için Lütfü beye sorabilir misin iğnemin dozunu?bu konuda her doktor başka birşey söylüyor buralarda çok
çaresizim şuan için elimden birşey gelmiyor.Ankara buraya altı saat sürüyor ve şu aşamada gitmem mümkün değil eğer benim için sorabilirsen inan bana dünyaları bağışlamış olacaksın bana yardımcı olursan çok sevinirim ŞEN. Ama soramazsanda sorun etme doktorlardan laf almanın ne kadar zor olduğunu biliyorum canım.Kendine çok iyi bak gelişmelerden bizleri haberdar et emi.
Ayşecim merhaba ;selam arkadaşlar,
tüm hamile arkadaşları kutluyorum. umarım sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar. darısıda tüm beleyenlere olur inşallah.
sevgili papatyasüreyya,
canım bugün sinan hocaya sonuç göstermek için gittim. tekrardan adet kanamalarımdaki azalmayı söyledim. oda yine önemli olmadığını söyledi. verdiğim ilaçları kullan oda geçer dedi. aslında birazda geçiştirdi gibi geldi. bende öğleden sonra başka bir hastaneye gittim. doktora anlattım durumu çok güzel dinledi beni ve hsg çekilmem gerektiğini söyledi. şu an adetliyim önümüzdeki hafta çekileceğim filmi. şimdiden korkmaya başladım fakat en temizi çekilip ne olup bittiğini anlamak.
tüm hamile arkadaşları kutluyorum. umarım sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar. darısıda tüm beleyenlere olur inşallah.
sevgili papatyasüreyya,
canım bugün sinan hocaya sonuç göstermek için gittim. tekrardan adet kanamalarımdaki azalmayı söyledim. oda yine önemli olmadığını söyledi. verdiğim ilaçları kullan oda geçer dedi. aslında birazda geçiştirdi gibi geldi. bende öğleden sonra başka bir hastaneye gittim. doktora anlattım durumu çok güzel dinledi beni ve hsg çekilmem gerektiğini söyledi. şu an adetliyim önümüzdeki hafta çekileceğim filmi. şimdiden korkmaya başladım fakat en temizi çekilip ne olup bittiğini anlamak.
sevgili papatyasüreyya,
Aynı mesajı bin kere gönderme becerisi gösterip siteyi meşgul ettiğim için kusura bakmayın. Nasıl oldu anlamadım..Ayşe fazlasıyla bilgilenmiştir harhalde !! Neyse görüşmek üzere arkadaşlar.Ayşecim merhaba ;
Rahim filmi çektireceğin için gergin olmana hiç gerek yok inan bana. Yalnız anestezi altında çektirmen şartıyla tabii. Bende önce anestesi olmadan bir deneyelim dendi. Mümkün değil olmuyor. Sonra hafif bir anestezi verildi. 5 dakika içinde olup bitiyor. Ben filmden yarım saat önce kas gevşetici almıştım ( buscopan ). Faydasını görmüş olabilirim. Sonrasında otururken filan hafif hafif ağrıların oluyor , hani hamken spor yaparsın da her tarafın tutulur onun gibi . Hafif kanama oluyor endişelenme. Kesinlikle korkacak birşey yok, ben 3-4 ay korkudan çektirmemiştim, kendime kızıyorum şimdi.
Ayşecim bence filmin çekilmesi çok iyi olacak , için rahat edecek en azından .Bir sorun varsa halledip öyle hamile kalmalısın. Kendine iyi bak, rahat ol..Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?