Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili şencim ;merhaba arkadaşlar,
merak ettiğinizi biliyorum, yazdıklarınızı okuyorum ama yattığım için cevap yazamıyorum...
şu anda herşey yolunda çok şükür, inşallah aynı korkuyu bir daha yaşatmaz allah...
sevgili mormenekşe, aspirin kullanıyordum bir süredir(2 aydır) devam ediyorum, iğnlerime de başladım canım, 3 gündür kullanıyorum, perşembe sinan beyle, cumartesi lütfü beyle randevum var. lütfü bey ısrarla 26 nisanda(6+1 oluyorum o gün) kalp atışlarını görüp başlıcaz iğneye dedi, sinan beyde günün geçer geçmez hemen başla, bana gelmeyi bekleme dedi. işte hangisine uysak derken bu tallihsiz olay geldi başıma. kanamamın olduğu gün nette bir yerde okumuştum, anne- bebek arasındaki kan alış verişi tam 5+0, 5+1 günlerinde başlıyor ve benim kanamam tamda 5+1 de oldu canım çok azdı ama nihayetinde kanamaydı... dün tekrar bhcg yaptırdım 14586 çıktı, çok şükür...herhengi bir düşme yok ikiye katlayarak devam ediyor. umarım hepimiz için herşey yolunda gider...
sevgili papatyasüreyya, iyi dileklerin için teşekkürler. umarım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum.. lütfü bey bana da günün geçer geçmez gel demişti, ve ben hemen gittim reglimin geciktiği ilk gün aradım kendisini, cumartesiydi, pazartesi gel deyince, 3. gecikme günümde gittim ve keseyi gördük ama tüm ısrarlarıma rağmen kalp atışlarını göreceğiz 6+1 de geleceksin, iğne sonra dedi..o da sırf sen ısrar ediyorsun diye yoksa 8-9 hftlar arası başlanıyor rutinde dedi, sana nasıl 4-5. haftalar demiş şaşırdım doğrusu. neyse ben küçük bir badireden sonra hemen başladım iğneye, umarım geç kalmamışımdır. lütfü beye devam edicem ama bu konuda o kadar çok araştırma yaptım ki biraz da kendi kafama göre hareket edeceğim artık, sonra neden yapmadım dememek için...gerisi kısmet...herşey allahın takdiri tabii.
yeni arkadaşlar var forumda, hepiniz hoşgeldiniz aramıza....
ayaz merhaba, bu test tromboz paneli testi denen bir şey, kandaki pıhtılaşma eğilimini genetik olarak inceliyorlar,tromboz panelinin içinde de birsürü test var, hepsine bakılması gerek yanlız biraz pahalı açıkçası, benim 21. haftalık bebek kaybımdan sonra dr um hepsini istemişti, yaptırınca pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendik,şimdi tekrar hamile kalırsam hergün kanı sulandırıcı iğne olacağım, bence sende bu testi doktoruna sorabilirsin normalde 3 kayıptan sonra genelde istiyor doktorlar bunu. sevgiler