sevgili şen,
senin sonuçlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum. umarım herşey yolundadır. lütfü beyle görüşmenide aktar bizlere. neler önerdiğini yazarsan sevinirim. inşallah herşey istediğin gibidir. dualarım seninle.
Şencim Aydan hanımın kızılayda muayenehanesi var , çok tecrubeli bir bayan gibi geldi bana , bir kere gittim , hastalarıyla çok yakından ilgieniyo yaklaşık 1,5 - 2 saat falan ayırıyor her hastaya, bekleyen hastalarda çok memnun olduklarını söylüyorlardı. Zaten her gün 3-4 hasta alıyormuş. Ayrıca bana haşimato troidin gebeliğe engel olmadığını savunduğunu söylemişti. Senin duyduğun başka endokrinolog varmı ? Bencede iletişimi koparmayalım arkadaşım sevgiler....
Günaydın Şencim;
Aydan hanımın tel silmişim adresinide yazmamıştım zaten. Ama meşrutiyet caddesinde üst geçitlerden birinin altındaydı. Kızılaydan yukarı doğru giderken sol tarafta bir iki bina içerde kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam. ( Ayyy ne güzel tarif ettim ) Ama telefonla hastaneden sekreterlikten alabilirsin tel ve adresini biz ordan almıştık.
Muayenesi akşam üstü 7 de başlıyordu benim gittiğim zaman. . 3-4 hasta oluyor ama muayene uzun sürdüğü için çok bekliyorsun dışarda .Biz 7 de gitmiştik sıra 11.00 de gelmişti. Çıktığımızda saat 12.30 falandı. İçerde hoca dosyandaki bilgileri tek tek bilgisayara giriyor bu arada konuşuyor , Tabi dışarıdan hastalarda tel açıyor ,muayene falan derken işte zaman geçiyor.
sevgili Sen oncelikle cok tebrik ederim.Insallah hayirlisiyla ve saglikla bebegini kucagina alirsin.Darisi bizlerin basina.Lutfen stres yapma bebegine oda cok zarar verir ve doktoruna guven.Ayrica verdigin bilgiler icin tekrar tesekkurler canim.Benim randevum 29 nisanda bakalim doktorum ne diyecek cunku kafam cok karisik onu beklemekten baska carem yok.anladigim kadariyla bende hem faktor II ve faktor VIII gorunuyor.Turkce olmadigi icin anca bu kadarini anlayabildim.MTHFR cikmadi sanirim oda iki yildir yuksek doz folik asit kullandigim icin.Neyse hepimize hayirlisi neyse onu versin.Bide benim hamile kalmakta bir sorunum olmuyor, ne zaman istesem kalabiliyorum.O yuzden kafam cok karisti.Hepinizi opuyorum.Diger yeni gelen arkadaslara gecmis olsun diyorum.Sevgiyle
clexan nı bugünden itibaren bende kullanıyorum günde bir kez 6.00 olanını saat önemli mi kullanımda mesela hergün akşam üstü 17:00 de vurulmak gb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?