merhaba şen evet canım hamileyim bende sabah önce folic asit biraz geçince aspirin alıyorum akşam 18:00-18:30 gb de iğneyi yapıyoruz. Evet canım okudum zannedersem sen hemen başlamak istiyordun dr un da bebeğin kalp atışını duyunca endişelenme canım dr una güven muhakkak bildiği bişey vardır. sana kaçlık iğne verecek biliyor musun? ya ben okuyorum genelde 4lük claxan kullanıyorlar ben hemen 6lığa başladım mesela.
merhaba şen evet canım hamileyim bende sabah önce folic asit biraz geçince aspirin alıyorum akşam 18:00-18:30 gb de iğneyi yapıyoruz. Evet canım okudum zannedersem sen hemen başlamak istiyordun dr un da bebeğin kalp atışını duyunca endişelenme canım dr una güven muhakkak bildiği bişey vardır. sana kaçlık iğne verecek biliyor musun? ya ben okuyorum genelde 4lük claxan kullanıyorlar ben hemen 6lığa başladım mesela.
sevgili ballım53, ben dün aldım, benim aldığım eczanede 0.4 lük ve 0.6 lık vardı....ben 0.2 lik alacaktım yoktu ellerinde ama yarım saat içinde getirttiler depodan. var piyasada başka bir eczaneye bak canım.
sen ne zaman kullanmaya başlıycaksın???
sevgiler
Slm şencim ikimizde bu iğneyi kullanıyoruz birbirimizi olacaklardan haberdar edelim tamam. İğneyi kendim yapmaya cesaret edemiyorum belki alıştıktan sonra deneyebilirim dün doktorum bana dediki 2 gündür sol kolumdan yapıyorduk yarın sağ kol sonra göbek daha sonrada bacak tan yapıp vücudunda gezdirelim demişti. İnan başka bişey için olsa hevesle bu iğneyi yaptırmazdım dile kolay şuan için 6 ay kullanıcam umarım bebeklerimize şifa ve faydası olur .
Sevgili şencim ; hem tebrik ediyorum hem geçmiş olsun diyorum..selam eylülcüm, ben bugün 5+2 oldum canım ve bu iğne konusunda ki kararsızlık ve çaresizlik beni çok yordu, başka birşey düşünemez olmuştum sonunda olan oldu dün öğleye doğru az da olsa kanamam geldi, hemen doktoru aradık derhal yat dinlen istirahatten başka birşey önermiyorum bu aşamada dedi, ama ben dinlemedim hemen gidip diğer doktorumun söylemiş olduğu 0.2 lik(2000) clexane iğnemi ilk kez yaptırdım karından, dönüşte de progestan alıp başladım, çok şükür kanamam devam etmedi, şu an dinleniyorum şimdilik kanamamda yok inşallah tekrarlamaz, nasıl korktum anlatamam.... öpüyorum canım. umarım hepimiz ,için herşey yolunda gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?