Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elacım merhabaSelamlar ve sevgiler herkese
Arkadaşlar benimde bundan önce bir adet boş gebeliğim oldu ve 8 haftalıkken kürtaj oldum.5 ay sonra yeniden hamile kaldım ve hamileliğim aşırı derecede grip olduğum bi döneme denk geldi ve doktor kontrolünde antibiyotik kullandım.Ama maalesef 4 haftalıkken bebeğimi düşürdüm.Biz sebebi antibiyotik olarak düşündük ama kullandığım ilaç kesinlikle düşük yaptırmazmış.Ben hemen bir üniversite hastanesinde yapılabilecek tüm testleri yaptırdım ve mthfr 1298 heterozigot çıktı.Doktorum sebebi bulmamıza çok sevindi.Düşük sebepleri içinde tedavisi en kesin olanlardan biri olduğunu söyledi ve beni çok rahatlattı.Sonrasında bu siteye üye oldum ve yazdıklarınız beni çok rahatlattı.Şimdi ilk kez bu ay bebek denemelerine başladık umarım hepimiz için herşey çok güzel olur.
Şencim , çok geçmiş olsun inşallah bir daha sorun yaşamazsın. Kolay değil ama çok fazla streslenmemeye çalış . Düşük tehditleri yaşanabiliyor bu dönemlerde benimde ilkinde olmuştu 5 haftalıkken daha tutunamamış falan demişti dr progestan vermişti birkaç gün sonra problem kalmamıştı. Aslında 13. haftaya kadar falan dinlenmen piskolojik olarakta rahatlatır belki . Bu arada yapmıyorsundur eminim ama evdeki bütün işleri bırak bence . Sevgiler....