Sevgili şencim ;belizcim aslında hepimiz aynı durumdayız,
sinan bey, uygulanan tedaviler rutin ama doktorların da kafası karışık aslında araştırma aşamasında henüz sizlerin durumu diyor. yani, biraz deneme- yanılma yapılıyor üzerimizde diye düşünüyorum. ilaç konusunda aynı fikirdeyim seninle ama denemekten başka çaremiz yok ve haklısın bebeğe nasıl etkisi olacak bilmiyoruz, umarım hiç sorunsuz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize. bence de biraz kendi haline bırak bakalım, çok da uzatma arayı tabii, güzel gelişmelerini bekliycem. bi gelişme olmazsa tekrar gel ankaraya bir de lütfü beyi denemeni tavsiye ediyorum. iletişimimizi koparmayalım canım.
sevgili şen benim faktör v te bir problemim yok.ilaçları sizin gibi kullanmamı istedi ancak ben genetik uzmanının verdigi listeye devam ediyorum.zaten hamile kalırsam Gaziantep Tıp Fakültesindeki bir doktor hanım ile tedaviye devam edecegim.Ankara ya gidip gelmek beni çok yıprattı.ve hamileligimide riske atmak iatemiyorum.hepinizi öpüyorum.
Sevgili şencim ;
Gebelik haberin hepimizi çok sevindirdi. Hayırlısıyla herşey yolunda gider inşallah canım. Allah sana ve bebeğine iyilik ve şans versin inşallah. Tebrik ediyorum , bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum. İyi dileklerimiz hep seninle olacak. Kendine iyi bak..Sevgiler..
sevgili şen,
canım diyetisyenden aldığın listede daha önce yazdıklarından farklı şeylerde varmı. farklı olanları yazarsan sevinirim. randevularımızın aynı tarihte olmasına çok sevindim. inşallah yüzyüze tanışma fırsatı da buluruz.
sevgili şen
teşekkürler bilgiler için. aslında ben kepekli ürünlerin yasak olduğunu bilmiyordum ve genellikle hep kepekli ekmek tüketirim. öğrenmem iyi oldu. bundan sonra onuda keserim. 24 nisanda listenin fotokopisini getirirsende sevinirim. canım merak ettim hamileliğin kesinleştimi. inşallah kesinleşmiştir. mutlu haberlerini bekliyoruz.
geçmiş olsun bende 4 ay önce düşük yaptım dr um kan pıhtılaşmasından şüphellendi testler yapıldı fakat testlerimde normal çıktı yinede riske atmamak için ben 4 aydır bebe aspirini çiyorum zaten kan sılandırıcı olarak bebe aspirini öneriyorlarmış. Şimdi tekrar hamile kalmayı bekliyorum dr um doğru mu yazıcam bilemiyorum ama hamile kaldığım an hemen "clarex" diye bir iğneye başlayacağını söyledi bu deri altında yağ dokusuna yapılıyormuş hatta insülin iğneleri gb kalem iğne zannediyorum hergün kendime bu iğneyi vurucam. bakalım benimde 2 günüm var bebeğim olmasını o kadar çok istiyorum ki Yüce Allahım kimseyi bu yüce duygudan yoksun etmesin ve bebeği olmayanlara sağlıkla bunu nasip etsin.
geçmiş olsun bende 4 ay önce düşük yaptım dr um kan pıhtılaşmasından şüphellendi testler yapıldı fakat testlerimde normal çıktı yinede riske atmamak için ben 4 aydır bebe aspirini çiyorum zaten kan sılandırıcı olarak bebe aspirini öneriyorlarmış. Şimdi tekrar hamile kalmayı bekliyorum dr um doğru mu yazıcam bilemiyorum ama hamile kaldığım an hemen "clarex" diye bir iğneye başlayacağını söyledi bu deri altında yağ dokusuna yapılıyormuş hatta insülin iğneleri gb kalem iğne zannediyorum hergün kendime bu iğneyi vurucam. bakalım benimde 2 günüm var bebeğim olmasını o kadar çok istiyorum ki Yüce Allahım kimseyi bu yüce duygudan yoksun etmesin ve bebeği olmayanlara sağlıkla bunu nasip etsin.
sevgili şen,benim tahlillerimde actıve protein-c rezistansı düşük oldugu için hamileligi ögrenir ögrenmez başla dedi.yani ben hamile degil iken bile pıhtı problemim var.umarım hamilelik vardır ve yapılan işlem zarar vermemiştir.yapılan tetkik sitolojik bir çalışma ve kanser açısından yapılıyor.tarama niteliginde oraya gelen tüm hastalardan yapılıyor.diet önemli çünkü bizim amino asit metabolizmamızda bir problem var ve fazlası pıhtılaşmada olumsuzluklara yol açıyor.eger ister isen ben buraya tümünü dikte ederim.hamile kalmadan önce yaklaşık 3 ay düzenli folik asit almamız lazım çünkü bizim durumumuzdaki hamileliklerde NTDolma ihtimali daha yüksek.umarım faydalı olmuşumdur.hepinizi öpüyorum.saygılarımla
sevgili sen umarim dilegin gercek olur.Darisi bebek isteyenlerin basina.Haberlerini sabirsizlikla bekliyoruz.Ben bisey merak ettim.Dedinizki protein C dusukse pihtilasma oluyor dogrumu anlamisim.Peki bunu olcusu nedir bunu yazarsan cok sevinirim.Simdiden tesekkurler optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?