merhaba şen evet canım hamileyim bende sabah önce folic asit biraz geçince aspirin alıyorum akşam 18:00-18:30 gb de iğneyi yapıyoruz. Evet canım okudum zannedersem sen hemen başlamak istiyordun dr un da bebeğin kalp atışını duyunca endişelenme canım dr una güven muhakkak bildiği bişey vardır. sana kaçlık iğne verecek biliyor musun? ya ben okuyorum genelde 4lük claxan kullanıyorlar ben hemen 6lığa başladım mesela.
sevgili eylül, tekrar tebrik ederim:teytey:, sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle, allah kucağına da almak nasip etsin inşallah...bilgi için teşekkürlera.s.. genelikle 0.4 lük kullananıyorlar ama 0.6 lık kullananlarda var merak etme... benim şu an devam ettiğim doktorum herhangi bir doz söylemedi, ayın 26 sında söyliycek. ben üç prof.a aynı anda gittim canım emin olmak için. bunlardan biri bana tekrar gelmeden gebe kalırsan hemen 0.2 lik başla demişti, yarın başlıycam kesin karar verdim. bende sabah önce aç karna troid hapı, kahvaltı sonrası coraspin, öğleye doğru 12 gibi folbiol alıyorum, iğneyi de 18.30-19.00 gibi vurdurmayı düşünüyorum, hem aspirinle yakın zamanda almış olmam, hemde iş çıkışı polikliniğe uğrar vurdururum, biz kendimiz yapamıycaz galiba iğneyi, eşimde bende korkuyoruz yapmaktan...bi de sen karın boşluğuna mı uyguluyorsun iğneyi yoksa kol-bacak vs. mi? reçetesinde karın boşluğuna sağ ve sol dönüşümlü diyorrr ama ben kol ve bacaktan yapanları da okumuştum...
neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
sevgiler