sevgili arkadaşlar,diet sevgili şen nin bahsettigi gibi ancak kahve,sarımsak,bezelye,balık,bronkoli,kesinlikle yasak.hepinizi öpüyorum....ve çikolata....
arev74;2434805]sevgili arkadaşlar,diet sevgili şen nin bahsettigi gibi ancak kahve,sarımsak,bezelye,balık,bronkoli,kesinlikle yasak.hepinizi öpüyorum....ve çikolata....
marguerite, hoşgeldin aramıza, yaşadıkların çoooook zor, allah sabır versin. umarım en kısa zamanda dileğine sağlıkla kavuşursun.
heterozigot olduğunu belirtmişsin, hangi faktör heterozigot? mthfr mi? kromozom tahlillerinizi yaptırdınız mı?
sevgiyle kal.
hosbulduk sevgili sen tam ne oldugunu bilmiyorum cunku ben gurbetteyim biraz dil sorunumuz var malum ama mthfr diye birsey yazmiyor sadece faktor II ve VIII heterozigot yazyordu
ama tahlilden emin olmak icin tekrarlandi simdi sonucu bekliyoruz ogrendigimden beri cok psikolojim bozuldu ne yapacagimi bilmiyorum sevgiyle kalin:sm_confused:
selam sevgili sen oncelikle verdigin bilgiler icin cok tesekkurler . Ama verdigin bilgiler maalesef yanlis.Hosgorune siginarak aciklamak ve duzeltmek istiyorum.Hemofili kalitsal gecen sadece erkeklerde gorulen bir kan hastaligidir.Kanin pihtilasmasi icin cesitli pihtilasma faktorlerine ihtiyac vardir.Bu faktorlerden biri eksik oldugu zaman kanin pihtilasma mekanizmasi bozulur ve durdurulamayan kanamalar meydana gelir.Bu pihtilasma faktorlerinden faktor VIII veya faktor IX un eksikligine bagli olarak gelien kan hastaligina hemofili A (faktor VIII eksik) veya hemofili B (faktor IX eksik ) denir. Benim durumum ne tam olarak bilmiyom. Bildigim tek sey pihtilasma oldugu ve mthfr diye birsey yazmadigi.Baska ilgileriniz olursa ve aciklarsaniz cok sevinirim.Cok tesekkurler ilginize ve bilginize sayenizde biraz daha iyiyim sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?