merhaba papatyasüreyyacım, lütfü beyle devam edeceğiz canım ama daha önce almış olduğum randevum boşa gitmesin diye düşündüğümden gittik bugün.
sevgili arkadaşlar, merak ettiğinizi biliyorum, görüşme fena değildi ama öncelikle çok bekletiyor, sevgili arev ve belizin uyarılarına rağmen ben biraz erken gittim saat 14.30 gibi, öyle olduğu halde dosyam 5. sıradaydı, yani, muayene sıram 5'ti ve doktor 16.30 da geldi ve bana sıra geldiğinde saat 17.30 du...
sevgili arevden istediği tahlillerin hepsini benden de istedi,arevin daha önce yazdığı ilaçların aynısını bana da yazdı ve metioninden fakir diyet verdi, hep kendi konuşuyor karşısındakini çok fazla dinlemiyor, %70-75 sizin durumunuzdaki hastaların şansı var, üzülmenizi gerektiren bir durum yok diyor. ayrıca mesai bittiğinden tahlillerimi onaylatamadım, kan veremedim vs. yarın sabaha kaldı, ayrıca sonuç göstermek içinde tekrar randevu alınıyormuş ve sadece çarşamba- perşembe sabah 11-12 arası bakıyormuş sonuçlara...yarın sevgili ayşenin de randevusu var, ayşecim sende lütfen düşüncelerini paylaş muayene sonrası bizimle, benim biraz kafam karıştı da hekimler konusunda karar vermem lazım, eşim bugün biraz söylendi, birine karar ver ona gidelim diyor haklı olarak...
papatyasüreyyacım, lütfü bey bana gebelik düşünebilirsiniz demişti ve günün geçtikten sonra gel, şimdilik tekrar gelmene gerek yok demişti, o nedenle ne zaman giderim bilmiyorum ama birgün denk geliriz umarım orada.