Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Herkese günaydın arkadaşlar evet bende uzunz amandır yazmıyordum ama her sabah sizi mutlaka okuyordum bize verdiğin bilgiler gerçekten çok yararlı olmuş papatyasüreyya onun için teşekkürederim canım ne güzel bak 60 kilonun üstüne 0,6 lık iğne öneriyor ben 60 kilonun üstünde olmama ve boyumunda baya uzun olmasına rağmen bana çok 0,4 lük doz önerdi kadın doğumcum ve yine miniğimi kaybettim. Tabi oda mutlaka ki beni düşünmüştür doz yüksek olmasın diye belki ama bu seferde bebeğim hiçbir sorun yokken terketti beni hangi hemotoloğa gittin ve hangi testlari yaptırmanı önerdi onlarıda yazarsan sevinirim canım ben hala pa1 teslerimin sonucunu alamadım alınca tekrar hemotoloğuma gidicem bu sefer 0,8 lik başlarız sanırım çok endişeli ve gerginim bu yüzden uzun süre düşünmüyorum yeniden hamile kalmayı en erken eylül gibi denerim sanarım o zamana kadar mutlu haberlerinizle güçlenmeyi umuyorum herkese sağlık ve şans dolu bir gün :)

canım kan testi yapmadım,dün idrar testi yaptım çıkmadı.testte bhcg 25 ten sonra algılar yazıyodu zaten benim için de önemli olan 25i geçince iğne olmaya başlıcam.bugün adetimin 24, günü daha olmadım geçen ay 24. günde olmuştum ama ilk defa 24 günde geldi normalde 25 veya 26 da geliyor.kürtaj olalı 8 ay olmak üzere,kürtajdan sonra adet ağrım kalmamıştı ama 3 gündür sanki her an adet olcam gibi ağrı var çok akıntım var.belki de üşüttüm bilmiyorum ondan da olabilir.yarın idrar testini tekrarlıyım diyorum eğer gelmemiş olursa

sevgili papatyasüreyya verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz gerçekten çok önemli bilgiler

simge testini yaptınmı canım umarım güzel haberler verirsin :CüvCüv:

eserizmir ve sido sizler bugün kalp atışları için gidecektiniz kızlar haberlerinizi bekliyorum :teytey:

bak şimdi benimde aklım karıştı... ben 75 kiloyum ve 0.3 lğk iğne kullanıyorum. benimde azmı acaba... bilgisi olan arkadaşlar yanıt bekliyorum... heterezigot sendromu-75 kiloyum...

fundacım bende saatimi bekliyorum heyecandan uyuyamadım bile umarım iyi haberlerle dönerim akşam... akşam 5.30 da kontrolüm. umarım iyi haberlerle döneriz akşama :)

amin canım inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz bugün

bu arada simgecim sen test yaptın mı ne oldu... eğer içinde kuşku varsa yaptır. bende şimdiki hamileliğime ihtimal yoktu diyordum herkese... hiç beklemiyordum hatta adet günümü beklemeden yaptırdım sonucu alınca çok şaşırdım mucize gibi bişeydi... eğer ihtimalin varsa yaptır beklme çünkü biliyorsun ne kadar erken öğrenirsek okadar ii bizim için

merhaba ....bugun doktora gıttık. sıze guzel haberler verebılmeyı cok ısterdım....ama haberler pek yı deıl. 6+3 te karından kese gozuktu.15 mm ve duzgun.ama bebek ve kalp atısı gozukmedı.vajınal bakıldı. gene sonuc aynı.sanırım yıne olmadı....doktorumda cok az bı umudumuzun kaldıgını ama yınede 1 hafta daha bekleyelım dedı... yanı kızlar folık asıte ıgneye progestana ragman olmadı....ben cok uzuntuluyum...

offf dur bakalım yaaa:çok üzgünüm: daha erken.peki kese hani 6+3 ya gnyle uyumlumymus?bazen kalp atımı 7,8. haftalarda da gözkebişlir.hatta bazen doktorlar 10. haftaya kadar beklerler..

offf dur bakalım yaaa:çok üzgünüm: daha erken.peki kese hani 6+3 ya gnyle uyumlumymus?bazen kalp atımı 7,8. haftalarda da gözkebişlir.hatta bazen doktorlar 10. haftaya kadar beklerler..

canım cok tesekkurler sozlerın ıcın.ama yolk sac da yoktu.embrıyoda yoktu. zaten doktorum umudumuz cok az dıye soyledı...cok can yakıcı bı durum...

kızlar bugün bende dr gittim faktor 5 test sonucum da bişey çıkmadı yalnız size soracağım faktor5 te pıhtılaşma çıkmayıp başka testte çıkan varmı

bende druma kromozom testi yapalım dedim o da gerek yok şimdilik sana dedi çoğunlukla erkeklerdeki spermler bozuk o yüzden rastlantı olabiliyor dedi ve beni aşılamaya yönlendirdi 3 hafta sonra aşılama yapılacak yani sağlam spermler bakılıp o şekilde hamile kalmam sağlanacak acaba diyorum illa kromozom testinde ısrar etsemmi yoksa druma güvenip kendimi onun ellerinemi bıraksan aslında drumu çok seviyorum ama yinede belki bir yerlerde bişiler gözdenmi kaçtı acaba diyorum

ayrıca druma neden olabilir peki bu düşüklerin sebebi dediğimde o kadar ince detayını bilsem nobel ödülü alırdım dedi aslında bir yönden de haklı tıp bilimi insan vücudunun sadece %20 sini biliyor ve gerisi allaha kalmış lütfen kızlar beni yalnız bırakmayın cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler öptüm hepinizi

canım mthfr diye bir test de var pıhtılaşma için o da genetik,bana doktorum bozuk bir spermin dölleme olasılığı çok çok az demişti.iyice araştır bence öyle aşılama yaptır.

sido canım 1 hafta daha bekle bakalım belki geç döllenme olmuştur.içini ferah tutmaya çalış.senin için dua ediyorum.

hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin dediğin gibi üşütmüşte olabilirsin ayaklarını sıcak tut bolbol su iç kendine çok dikkat et
yerimseniben

merhaba ben fuat beye 2005 yılından beri gidiyorum.kendisi doçent daha öce ilk hamileliğimde 9 eylül de murat celiloğluna gittim o proftu ama hasta fazllalığından yeterli gelmedi bana fazla ilgilenemiyor.sonra doçent araştırması yaptım çünkü proflar artık doymuş oluyor doçentler daha araştırmacı öğleden sonra özeline gidiyorum randevu ile 120 tl idi en son şimdi nasıl bilmiyorum.fuat beye devam etmemin sebebi de önce insan sonra doktor tekrar tekrar sor tane tane cevap veriyor baştan anlatıyor hiç çekinmeden rahatça gidebiliyorum aynı zamanda hastane personeli çok hastası var...tavsiye ederim.ben bu hafta hematoloğa gitmek istiyorum özel den randevu alıp ....selamlaryerimseniben

sakın ümitsizliğe kapılma geç döllenme olmuş olabilir görümcemin 7 haftadan sonra kalp atışları duyuldu maşallah şimdi bir kızı var 1 hafta sonra inşallah güzel haberler verirsin :1hug:

yaaa sido bende 5.30 da gidicem dr.a ama kalp atışları 7+lardada gözükebiliyo diye biliyorum bizim seninle aynı haftalarımız bende 6+ lardayım... bakalım benim ne olacak çok korkuyorummm... gelir gelmez yazarım...

sido canım önce biraz rahatla biliyorum söylemesi kolay bir hafta nasıl geçecek diye düşünüyorsun! allah hayırlısı ise nasip etsin ....emriyoda yoktu derken ne demek istedin?

canım cok tesekkurler sozlerın ıcın.ama yolk sac da yoktu.embrıyoda yoktu. zaten doktorum umudumuz cok az dıye soyledı...cok can yakıcı bı durum...

sevgili sido dr.a önceden ne kadar zaman önce gittin. ozaman yolk kesesi falan gözükmemişmiydi. bakmadı mı dr. ozaman. bak şimdi bende panik yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…