celen mrb. sen ve minik kızın nasılsınız? böyle sık sık bizi hatırlaman çok güzel teşekkür ederiz canım. şen ve redrose daha nadir girebiliyorlar galiba. neyse. bende iyiyim göbüş büyütüyorum:CüvCüv: karnım sık sık sertleşiyor acaba normalmi, yoksa kasılıyormu? ya bi de bikaç gündür iğne vurulurken bebişimde vurmaya başlıyor.aslında çok komik, ama korkuyorum... tepki veriyor galiba??? öpüyom :1hug:
lalcim benm bebiş birazdaha byk artık kendi kendine oyalanıo yakında onlarda gelir.gelemeseler bile akılları gönülleri burda kendimden biliyorum.canım o sertleşme bendede oluodu ama bebiş kendi yapıodu onu bense her sertleşmede ahanda douruyorum falan oluodumkaydirigubbakcemile3 yanlız benm cemre iğneden sonra bi yarım saat kıpırdamıodu bizde şok ldu yine falan diodukkaydirigubbakcemile3 allaha emanet.bişicik olmuycak bu sefer.rabbim korusun btün bebişleri.kasıntın nasıl oldu lalcim??
umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. inan tek duam bu ve hepimiz için du ediyorum. bendeki bulantı griptende olabilir bu yüzden çok korkuyorum.
Bu arada ben salı günü dr.kontrolüm sanıyordum ama pazartesiymiş... heyecanlandım.
hala hamişmiyim diye şüpheleniyorum :) galiba kalp atışlarını görmeden inanamıycam da... ilk ikisinde hüsran olunca böle oluyor demekki insan... lütfen benim içinde dua edin... buna gerçekten ihtiyacım var...
umutluyuz tşk ederim.evet artık allahım bize de nasip etsin..faktör 5, protein s, ,c trombozit panali cv paneli daha aklıma gelmeyen bir çok test hepsi yapıldı.tabii ki doktorum istedi bunları fuat bey ege de kadın doğumcu ama süper bir insan sonra doktor gerçekten..pıhtlaşma benim üçüncüde çıktı ikincide öyle bir şey yoktu birde gerçekten iyi bir doktor seni yönlendirmeli yoksa nereden bilebilirsin dkt çok yönlü düşünmesi gerekiyor.hayırlısı...
Forumu başından sonuna okudum..tam 390 sayfa ..sanırım çok yaygın bir sorunmuş ..
forumda arkadaşların kah sevinçli kah üzücü haberleri olmuş..bu forum sayfalarını bitirdiğimde aslında umudun baskın olduğunu anladım..ve bu forum bana çok iyi geldi..inanıyorum ki burdaki herkes bebeğini kucağına alacak inşallah.
ben 3 yıllık evliyim..5-6.haftalarda 3 düşüğüm oldu..en son düşükten sonra genetik testlerim yapıldı ve mthfr heterozigot olduğum anlaşıldı..doktorum gebelik kesesi görülünce iğnelere başlayacağız dedi..ancak bende ne oluyorsa hep o gebelik kesesi aşamasında oluyor..son gebelikte kese de görülmedi..hatta dış gebelikten şüphelenildi..kürtaj sonunda rahim içi gebelik olduğu anlaşıldı.neyse doktoruma çok geç olmasın dediğimde coraspin o aşamaya kadar idare eder dedi ki ona son başarısız gebeliğimden dem vurdum..aspirin kullanmıştık ama fayda etmemişti. kem küm etti..
ben de yüksek riskli gebelikler uzmanı bir profa gittim.mthfr heterozigotluğun populasyonun %70 inde görüldüğünü ,hiç bir tedaviye gerek olmadığını iğnelere 12.haftada başladıklarını asprine bile gerek olmadığını söyledi...bebeklerden biri zaten yaşar dedi..
arkadaşlar şu an kafam karma karışık..eski doktorum en azından kese görüldüğünde iğne veriyordu..
kadın doğumda asistan bir arkadaşımla görüştüm..hamile olduğunu anlar anlamaz başlamalısın dedi..yani bir yanda uzman bir prof..diğer yanda asistan arkadaşımın söyledikleri (ki burda sizlerin deneyimini doğrular nitelikte) .bir diğer cephede ise eski doktorum..çok karıştı her şey..lütfen istanbulda hemen iğnelere başlatacak bir doktor biliyorsanız bana önerir misiniz
heyyyy... kızlar nerelerdesınız bakıyım...ben bıldıgınız gıbı evde yatıyorum.progestan ınnohep 35 lık ıgne ve folbıol kullanıyorum. elımden gelenı yapıyorum.gerısını Allahıma bıraktım.dua edıyorum.nolur sızde bana edın. pazartesı ılk kontrol var kısmetse...herkes kendıne ıyı baksın..bebıslerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?