• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celencim yarın alcam ikili test sonucunu gelir gelmez yazarım. Allahım inşallah işler yolundadır. doktorum bana eğer normal çıkarsa 16. hafta bitince gel dedi.. folbiolu bırak artık dedi. megadyn pron..başladım şimdi. sabah olunca ilk iş sonucumu alcam.Allahım hepimize yardım et inşallah sağlıkla tamamlayalım hamileliğimizi. küçük prensesi öptüm. prensin selamı var:))))

celencim yarın alcam ikili test sonucunu gelir gelmez yazarım. Allahım inşallah işler yolundadır. doktorum bana eğer normal çıkarsa 16. hafta bitince gel dedi.. folbiolu bırak artık dedi. megadyn pron..başladım şimdi. sabah olunca ilk iş sonucumu alcam.Allahım hepimize yardım et inşallah sağlıkla tamamlayalım hamileliğimizi. küçük prensesi öptüm. prensin selamı var:))))

NAZLICIM HAYIRLISIYLA İYİ ÇIKACAKTIR SONUCUN. darısı başımıza inşallah. Bu arada bende acayip mide ağrısıyla bulantı oluştu dün akşam sana hiç böle olmuşmuydu. Bir an kötü bişiler oluyo diye ödüm koptu. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. artık korkudan yataktan çıkamıyorum. sanki kalkınca bişi olucak diye korkuyorum. gribim diye de izin aldım önümüzdeki haftada gitmicem işe. bakalımyatarak nasıl olucak. bide iğneyi vururken sankiyanıyo deri altım. normal mi

bende acayip mide ağrısıyla bulantı oluştu dün akşam sana hiç böle olmuşmuydu. Bir an kötü bişiler oluyo diye ödüm koptu. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. artık korkudan yataktan çıkamıyorum. sanki kalkınca bişi olucak diye korkuyorum. gribim diye de izin aldım önümüzdeki haftada gitmicem işe. bakalımyatarak nasıl olucak. bide iğneyi vururken sankiyanıyo deri altım. normal mi

canım mide bulantın varsa sevin çünkü hamilleliğinin yolunda gittiğinin işaretidir.ilk üç ay fazla olur bulantı merak etme yani birşey yoktur gönlünü ferah tut.darısı bizim başımıza hamilenin duası kabul olurmuş bize de dua edin arkadaşım.umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz canım.

sonuyok mrb. araştırldı herşey ben 2.düşükten sonra genetiğe herseferinde gittik anneden babadan gelen kromozomların sağlam olduğunu ve cinsiyetini öğrenebildik sadece 3.düşükten sonra heterozigot 1298 ve mthrf c677 olduğunu öğrendik 4.5 seferde iğneye hemen başladım ama 8.haftaya girişte kalp atışları duruyor.ve sebebi olmayan düşüklerin içine alınıyor.her türlü tahlillerimiz ege üniv.yapılıyor.son olarak 27 kasımda kent hast.namık demir gittik.iğnelerin yeterli gelmediğini vitaminle beraber (megadyn ve bemiks) kullanmam gerektiğini söyledi.kendi dr.ege de Fuat akercan kendi drmada güveniyorum ama bir oraya gittim.allah hepimize hayırlısını nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın...

canım çok geçmiş olsun sana daha öncesinde faktör 5 testi yapılmışmıydı hangi testte öğrendin pıhtılaşma olduğunu.Ege üniversitesinde fuat akercanın iyi olduğunu söylemişsin?hematoloji doktoru mu yoksa kadın doğum doktoru mu fuat akercan.Ben 2 doktora kadın doğum doktoruna gittim ama ikiside içime sinmedi beğenmedim.ben de bir dahaki ay düşünüyorum tekrardan 2 düşük yapmıştım daha önce,şimdi de korkuyorum iyi,güvenebilceğim doktora çok ihtiyacım var bende de sebep bulunamamıştı ben pıhtılaşmadan şüpheleniyorum faktör 5 ve faktör 2 yapıldı birşey çıkmadı ama eksik testler vardır muhakkak protein syi de yaptırdım 1 ay sonra sonucunu alıcam.canım yardımcı olursan çok sevinicem.Alllah nasip eder bebişlerimizi inşallah

umutluyuz tşk ederim.evet artık allahım bize de nasip etsin..faktör 5, protein s, ,c trombozit panali cv paneli daha aklıma gelmeyen bir çok test hepsi yapıldı.tabii ki doktorum istedi bunları fuat bey ege de kadın doğumcu ama süper bir insan sonra doktor gerçekten..pıhtlaşma benim üçüncüde çıktı ikincide öyle bir şey yoktu birde gerçekten iyi bir doktor seni yönlendirmeli yoksa nereden bilebilirsin dkt çok yönlü düşünmesi gerekiyor.hayırlısı...

nazlı tşk ederim inşallah seninde sonuçların iyi çıkar bizi haberdar et.senin öykün nasıl bira anlatabilirmisin...kendine iyi bak

NAZLICIM HAYIRLISIYLA İYİ ÇIKACAKTIR SONUCUN. darısı başımıza inşallah. Bu arada bende acayip mide ağrısıyla bulantı oluştu dün akşam sana hiç böle olmuşmuydu. Bir an kötü bişiler oluyo diye ödüm koptu. allah hepimize sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. artık korkudan yataktan çıkamıyorum. sanki kalkınca bişi olucak diye korkuyorum. gribim diye de izin aldım önümüzdeki haftada gitmicem işe. bakalımyatarak nasıl olucak. bide iğneyi vururken sankiyanıyo deri altım. normal mi

canım inşallah şimdi evden çıkıp işe gidicem alırım giderken sonucu. benim bulantım pek olmadı. ama bulantısı olan çok korkma. portakal suyunu eksik etme grip için. birde odanı havalandır ara sıra. bende ilk haftalarda ateşlenmiştim. çok şükür Allaha atlattık. iğneye gelince evet yanması da normal geçen akşam benimde baya yandı vururken. morarıyorda zaman zaman. kolanyalı pamuk koy demişti bir arkadaşımız moraran yerlerin üzerine. onu denicem bende. Allahım hepimize yardım etsin. kendine ii bak bebişede:)))

canım mide bulantın varsa sevin çünkü hamilleliğinin yolunda gittiğinin işaretidir.ilk üç ay fazla olur bulantı merak etme yani birşey yoktur gönlünü ferah tut.darısı bizim başımıza hamilenin duası kabul olurmuş bize de dua edin arkadaşım.umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz canım.

umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. inan tek duam bu ve hepimiz için du ediyorum. bendeki bulantı griptende olabilir bu yüzden çok korkuyorum.
Bu arada ben salı günü dr.kontrolüm sanıyordum ama pazartesiymiş... heyecanlandım.
hala hamişmiyim diye şüpheleniyorum :) galiba kalp atışlarını görmeden inanamıycam da... ilk ikisinde hüsran olunca böle oluyor demekki insan... lütfen benim içinde dua edin... buna gerçekten ihtiyacım var...

canım inşallah şimdi evden çıkıp işe gidicem alırım giderken sonucu. benim bulantım pek olmadı. ama bulantısı olan çok korkma. portakal suyunu eksik etme grip için. birde odanı havalandır ara sıra. bende ilk haftalarda ateşlenmiştim. çok şükür Allaha atlattık. iğneye gelince evet yanması da normal geçen akşam benimde baya yandı vururken. morarıyorda zaman zaman. kolanyalı pamuk koy demişti bir arkadaşımız moraran yerlerin üzerine. onu denicem bende. Allahım hepimize yardım etsin. kendine ii bak bebişede:)))

merhaba nazlı...bende ınnohep kullanıyorum ya 35 lık.yalnız ılk baslarda ıgne olduktan sonra hafıf bı uyku halı ve sersemlık oluyodu bende.bırkac kezdır yok.ya alısamadı bunyem, yaga gebelıkten dolayıda olabılır bu uyku halı veya ıgne stresınden.sendede oldumu hıc? yada dıger arkadaslarımda ıgne sonrası halsızlık vs.. oldumu acaba?
bu arada testını merakla beklıyoruz.b vıtamını kullanıyomusun yada elevıt? ne zaman basladın?

bu arada selvıhan sen celen nerelerdesınız kızlar??? uzaklasmayalım topıgımızden.....guzel haberler verın bıze... yenı katılan arkadaslarımıza zor durumda olan ve benom gıbı bekleyıste olan herkese duacıyım.allah hepımızı en kısa zamanda saglıklı bebıslerle mukafatlandıracak ınsallah.ınanıyorum ben...ınsallah..bende pazartesı gıdıcem doktoruma.6+3 olucaz allah kısmet ederse kalp atısları duyulurmu acaba? ne dersınız sıze guzel haberlerle donermıyımkı?

canım düşük yapmadan öncede kullanmışsın aspirin ve iğneyi sanırım.Belki de pıhtılaşma dışında bir sey olabilir sende sana toxoplasma testi ve troit hormonların için test yapılmışmıydı düşüklerinin sebepleri bu testlerde de çıkıyor ve ayrıca rahim içi bozukluktan da düşükler olabiliyormuş bana rahim filmi çekilmişti.testlerin sonuçları hemen çıkmıyor bazıları 1 hafta sonra bazıları bir ay sonra çıkıyor bana bir sürü test yapılmıştı çok uğraştık ama sonucunda meleklerimize kavuşacaksak eğer bence değer bu arada olumsuz düşünme arkadaşım bende bazen senin gibi düşünüyorum ama bu insana daha çok zarar veriyor akışına bırak herşeyi güzel şeyler düşünmeye çalış inşallah bu sene tüm bebek isteyen herkese Allah nasip eder bu mutluluğu.

cnm doktor bana rahmimin kalp seklinde olduğunuda söylemisti ama bebeğin ölmesine neden değildir erken doğum yada sezaryan olabilir demisti rahim filmi cekilmedi hiç baska bir doktor neder bilgim yok troit hor.ilgili testler yapıldı diğer test yaplmadı bilgilerin için saol kib

canım hacetteprde lutfu ve sınan bey var alanında cok ıyı dıyolar benım testlerı falan lutfu bey yaptırdı ama bı saglık problemım cıkmadıgı ıcın bı ıse yaramadı artık ne yapacagımı sasırdım bı netten arastır ıstersen gorusmek uzere

tmm cnm saol arastırırım bi kib öptüm

merhaba hanımlar nasılsınız. simge sen ne yaptın gittin mi test için yoksa pazartesiyi bekliyorsun merak ettim canım. nazlı_03 inşallah sonuçların güzel çıkar canım bir sorun yaşamadan bebeğini kucağına alırsın. vallahi bizlerde sizin kadar heyecanlanıyoruz merak ediyoruz . ayrıca şen celen selvihan papatyasüreyya redsona 1 haftadır sesleri çıkmıyor nasılsınız kızlar şen redsona ve celen bebeklerden fırsat bulamıyor anlaşılan selvihan sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik merakta bırakma bizleri öpüldünüz

canlarım benim sevgili funda çok şükür iyiyiz.şimdilik bir sorun yok.maşallah onuncu haftaya girdik mide bulantılarım biraz azldı.yani bu hafta daha iyiyim.atılı misafirlerim olduğu için nete giremiyorum bu haftada galiba giremeyeceğim.merak eden herkese çok teşekkür ederim lütfen dularınızı esirgemeyin ben herün burdaki herkes için dua ediyorum.inşallah rabbim bu yıl bebisiz kucak bırakaz.herkesin yuvasını çocuk sesleriyle şenlendirir ve beni de ayırmaz.hepinii çok öpüyorum.allaha emanet olun.sevgilerle

canlarım benim sevgili funda çok şükür iyiyiz.şimdilik bir sorun yok.maşallah onuncu haftaya girdik mide bulantılarım biraz azldı.yani bu hafta daha iyiyim.atılı misafirlerim olduğu için nete giremiyorum bu haftada galiba giremeyeceğim.merak eden herkese çok teşekkür ederim lütfen dularınızı esirgemeyin ben herün burdaki herkes için dua ediyorum.inşallah rabbim bu yıl bebisiz kucak bırakaz.herkesin yuvasını çocuk sesleriyle şenlendirir ve beni de ayırmaz.hepinii çok öpüyorum.allaha emanet olun.sevgilerle

çok sevindim selvihancım iyi olmana maşallah diyelim:nazar: inşallah hamilleğin süresince hep böyle güzel haberler verirsin bizlere sen ve diğer hamile arkadaşlarımız için her gün dua ediyorum allah gönlünüze göre versin allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hihoyyyt

kızlar sonuçlar geldi doktoruma ulaşamadım. başka bir doktoru aradım o güzel sorun yok dedi ama kendi doktoruma danışınca yazarım size.dün iğne yaptığım yer beter durumda çok acıyo ve mosmor olmuş:((((

kızlar sonuçlar geldi doktoruma ulaşamadım. başka bir doktoru aradım o güzel sorun yok dedi ama kendi doktoruma danışınca yazarım size.dün iğne yaptığım yer beter durumda çok acıyo ve mosmor olmuş:((((

canım ınsallah doktorun cok guzel seyler solıcek ve ıgnenın acısını unutcaksın bıle.... ya bu da bızım kaderımız napalım.yeterkı ıse yarasın bu ıgneler ınsallah...acaba bıraz kolonyalı pamukla ovalasan gecmesıne yardımcı olurmukı? yada en dogrusu beklemekte olabılır bılemıyorumkı canım ya napsak acaba? celen ve senın basına gelmıstır belkı? bakalım onlar ne dıcek.ha yalnız bana doktorum dedıkı sakın hep aynı bolgeye uygulama hep yerını deıstır dedı.ben o yuzden once kolla basladım.sımdı gobekteyım.sonra bacaga gecıcem kısmetse...geecmıs olsun canım

merhaba arkadaşlar beklediğim faktor 5 test sonucumu aldım ama bişey anlamadım daha önce yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim

ANALİZ SONUC NORMAL DEĞERLER
AKTIVE P.T.T. APTT 32.16 26-37.1
FAKTOR 5 95 70-140
PROTROMBIN ZAMANI PT 13.72 11.23-14.44
INR 1.13

işte böyle arkadaşlar bana göre bişi yok gibi ama yinede bilen birinden öğrenmek istiyorum druma salı günü gidicem çünkü

Son düzenleme:
sevgili nazli cok sevindim canim sonuclar iyi gelmis sen ne kadarlik olmustun canim bebegin cinsiyeti belli oldumu insallah sonuna kadar sorunsuz gecirirsin guzel haberlerini bekliyoruz optum

Back