• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sağol celen :) umarım hayırlısıyla tamamlarız bu yolu :)
ve umarım sidonun da erken dönem olduğu için görülmemiştir önümüzdeki günlerde onunda iyi haberlerini alırız şimdi herseferinden daha çok dua edicem :)

Sevgili sidocum , Allah hayal kırıklığı yaşatmasın diyorum ...Dualarım seninle..Şu anki haleti ruhiyeni çoook iyi anlıyorum inan ki , o bir hafta geçmek bilmeyecek...Celen in mesajı beni umutlandırdı , bak o 8. haftada almış kalp atımını...İnşallah heyecanlı bekleyişimizin sonunda güzel haberler alırız , sağlıcakla devam edersin hamileliğine...Herşeyin hayırlısını dile , hayırlı ise devam etsin canım...

Bu arada kendisinden uzun zamandır haber alınamayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum...Belizcim , ipekcim ,çalıkuşum , ayşecik 0607 ...Sizleri merak ediyorum lütfen yazın...

arkadaşlar dr.dan geldim.... inanılmaz çok korktum... normal ultrasonda kalp atışı duyulmadı çok korktuk. dr. eşimi odadan çıkardı o an eyvah dedimmmm... sonra vajinal ultrasona aldılar birde baktık kalp atışı duyulmaya başladı. allaha şükürler olsun ki bu sefer hayırlısıyla olucak galiba
bu 2-3 gündür kusmalarım da soğuk algınlığımdan değil hamileliktenmiş. gripten falan olsa başlardada olurdu dedi ve bu kadar olmazdı dedi.... kızlar inşallah bu kez allah tamamına erdirirde ellerim boş kalmaz... bu duam inanın hepimiz için... allah en kısa zamanda hepimizin derdine çözüm verir ve kucaklarımızda bebişlerle yazışırız burada...

eserizmir çok sevindim canım allahım inşallah bu kez yüzünü güldürecek :ecrin_bebek: inşallah herşey yolunda gider canım.. bi bakarsın bizlerde celen gibi şen gibi redrose güneş gibi dogumlarımızı ve bebişlerimizin yaramazllıklarını paylaşırız burada:dance: allah tamamına erdirsin canımm

SİDOCUM üzülme hemen, yolk sac için erken gibi benim 6 haftalıkken görünmemişti 2aylıkken yani 8 haftadan sonra görüldü. kalp atışında ise kızlar erken diyor bak. celen 8 haftada duymuş. ümidini kaybetme ve üzülme canım inşallah haftaya hayırlı haberlerini duyarız

KIZLAR ben hematologa gitmedim, doktorumun verdigi dozu kullanıyorum. 0,4lük clexan. üstelik hamile kaldıgımda 70kiloydum. çok şükür bi sorun olmadı bugüne kadar 27+3deyim. inşallah bundan sonrada allahım korur bebişimi ve diğer hamileleri..
kızlar bugün doktor randevum vardı, gitmeden tahliller istemişti onları yaptırıp götürdüm. idrar yollarım mikrop kapmış :1no2: tek dozluk bi antibiyotik verdi. doktorum demedi ama ben haftaya tekrar tahlil yaptıracam geçmişmi diye inşallah bu antibiyotik iyi gelir..
öpüyorum herkesi:1hug:

arkadaşlar dr.dan geldim.... inanılmaz çok korktum... normal ultrasonda kalp atışı duyulmadı çok korktuk. dr. eşimi odadan çıkardı o an eyvah dedimmmm... sonra vajinal ultrasona aldılar birde baktık kalp atışı duyulmaya başladı. allaha şükürler olsun ki bu sefer hayırlısıyla olucak galiba
bu 2-3 gündür kusmalarım da soğuk algınlığımdan değil hamileliktenmiş. gripten falan olsa başlardada olurdu dedi ve bu kadar olmazdı dedi.... kızlar inşallah bu kez allah tamamına erdirirde ellerim boş kalmaz... bu duam inanın hepimiz için... allah en kısa zamanda hepimizin derdine çözüm verir ve kucaklarımızda bebişlerle yazışırız burada...

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağını boş bırakmasın ne güzel ya :emir_bebek: bebebiğimize iyi bak annesi:CüvCüv:

KIZLAR ben hematologa gitmedim, doktorumun verdigi dozu kullanıyorum. 0,4lük clexan. üstelik hamile kaldıgımda 70kiloydum. çok şükür bi sorun olmadı bugüne kadar 27+3deyim. inşallah bundan sonrada allahım korur bebişimi ve diğer hamileleri..
kızlar bugün doktor randevum vardı, gitmeden tahliller istemişti onları yaptırıp götürdüm. idrar yollarım mikrop kapmış :1no2: tek dozluk bi antibiyotik verdi. doktorum demedi ama ben haftaya tekrar tahlil yaptıracam geçmişmi diye inşallah bu antibiyotik iyi gelir..
öpüyorum herkesi:1hug:

geçmiş olsun lalciğim kendine dikkat et sıcak tut kendini bencede ihmal etme haftaya tekrar tahlil ver biliyosun enfeksiyona çok dikkat etmek lazım :nazar:maşallah bebeğinde büyümüş kendini iyiden iyiye hissettiriyordur bıcırık allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin ikinizide öpüyorumŞeniz

lal bende gitmedim hematoloğa bende biraz kiloyla kaldım aslında benim iğnemde 0.45 innohep. coraspin de alıyoruz. umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.bebişin kocaman olmuş maşallah. Allah nazarlardan saklasın.

eserizmir çok sevindimmmmm. Allah sana ve bebeğine sağlıklı ve güzel bir dönem nasip etsin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar çok teşekkür ederim hayırlısıyla iyi haberleri paylaşıcaz inşallah....
Sido içinde erken olabilirmiş. arkadaşımla konuşuyorduk burada 9. haftasında almışlar kalp atışlarını... şimdi 3 yaşında bir kızı var arkadaşımın... inşallah hayırlısıyla sidonunda ii haberlerini alırız

PAPATYA SUREYYA bende 03 sabah akşam kullanıyorum ve 100 lük aspirinde allaha şükür şuan herşey yolunda 63 kilodaydım.hatta 03 bulamadığım için 04 sabah akşam yaptık aspirinde LÜTFÜ BEY herhangi bir sorun olmayacağını söyledi

29 selvihancım sana bi sorum olacak faktor 5 ve ve diğer protein c ve s tesleri hepsi ayrı ayrımı testler senin ilk sayfalarda yazdığın test sonuçlarını okudum da biraz önce yoksa faktor 5 isteyincemi bu nlar çıkıyor mthfr damı çıkıyor bu 677 ve 1298 acaba bilgi verirsen sevinirim çünkü drum aşılama yapalım dedi 3 hafta sonra tam birşeyleri anlamadan yaptırmak istemedim ama sana gerek yok dedi tekrar kayıp yaşamak istemiyorum şimdiden teşekkürler

canım benim ben genetik tahlil yaptırdığımda bütün faktör v,mthfr,protein c ve s ve tam hatırlamadığım diğer tahlillerin hepsi vardı.sadece PAP I yoktu onuda hematolojide yaptırdık.ayrıca başka ekstra tahlillerde vardı.bence sen de hematolojiye git.gözden kaçan tahliller olabilir işini sakın şansa bırakma.ben öyle yaptım.akla gelebilecek bütün tahlilleri yaptırdım.içim rahat bi şekilde çalışmalara başladık.bence dr.gerek yok diyerek bir ihmal yapıyor.sakın dinleme onu.akla gelen bütün tahlilleri yaptır.gerisi zaten allaha kalmış.inşallah rabbim en kısa zamandsa sana hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder.allaha emanet ol.sevgilerle

sevgili sidocuğum canım benim nasılsın.sürekli aklımdasın senin için dua ediyorum ve inşallah herşey güzel olacak.içimdeki ses öyle diyor.inşallah düşündüğün gibi kötü olmayacak.bence geç döllenmede olabilir.bak geçenlerde kanamam olduğunda 2 farklı profa gittim.bir tanesi ultrasona bakıp kanamayla ilgili herhangi bir sorun gözükmediğini söyledi.rahim tertemiz demişti.diğer dr. ise kanamanın olduğu yer burda belli gözüküyor dedi.yani ultrasondan ultrasona fark ediyor.çünkü bir tanesinin ultrasonu dört boyutluydu.diğeri milattan önceden kalmış desem yeridir.yani sende kendini şimdilik çok üzüp yıpratma bazen böyle durumlar olabiliyor.belkide sorun çıkmayacak ve senin bu ruhsal durumun daha kötü etkileyecek bebeği.om yüzden sabırlı ve güçlü olmaya çalış canım benim.dualarımdasın.allaha emanet ol.güzel haberlerini bekliyoruz.sevgilerle

merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn

merhaba kızlar
ınsallah hersey yolundadır sıdoo ınsallah guzel haberlerle gelırsın buraya...... selvıhan eser sımge funda ınsallah bebıslerınızı saglıcakla kucagınıza alırsınız....celen sen bebıslerınızı saglıla buyutursunuz....
ve bennnn artık hıcbıseye benı mutlu etmıyor gıtgıde bı karanlıga suruklenıyorum dısarı cıkmak ıstemıyorum cunku bebeklere bebek kıyafetlerıne oyle bı bakısım varkiiii neden dıyorum....okadarkı kafamı dagıtmak ıcın arkadasların yanına bıle gıdemıyorum herkesın bana acıyan gozlerle baktıgını hıssedıyorum....cunku bılıyorum nereye gıtsede kalbımdekı acı benımle bırlıkte yol alıyo bazen dusunuyorum bebegımı opup koklamayacaksam benım ne ısım var bu yalan dunyada rabbıme benım canımı da la dıyorum bazen esım yatarken kalkıp onu ızlıyorum sana bı bebek bıle veremedım dıyorum yollarımızı ayıralım demeyede basladım dıyorum ya karanlıga suruklenıyorum....sonra saglıklı ve hayırlısını ıstıyorum hersey bebek degıl dıyorum ama kalbıme beynıme laf alatamıyorumkı ne olur rabbım yuregı bebk askıyla yanan herkese bebek nasıp eyle bıze kaldıramayacagımız yukler yukleme sen ıstersen olur yeterki OL de aminnnnnnn

umut sevgim bence hayatta herşey bebek değil tabi evliliklerde isteniyor ma hayatınıda ona endekslememek gerek neden öyle düşünüyorsun ki herkes sana acıyan gözlerle bakacakmış allahım başka dert vermesin bu bir sağlık sorunu allah herkese hayırlısı olacaksa versin ya evladın olsa hayırsız olsa yada sakat olsa dahamı iyi olur belki yüce allahım bizleri koruyor bu gibi durumlardan
ayrıca neden ayrılacakmışsın eşinden bu da ayrı bir konu ya eşinde problem olsa idi sen onu sırf bu yüzden boşayacakmıydın mutlu giden bir evliliğe rağmen beterin beteri var muhakkak biri yaşayacak yorulma bu yolda hep umutla bak hayata gün doğmadan neler doğar bunuda unutma ayrıca çocuğun olmadan da yaşayabilirsin ve birçok insan var çocuğu hiç olmayan ve hamileliği hiç tatmamış bizler en azından tattık bu sevinci bu heyecanı yaşattı rabbim kendine iyi bak karanlıklardan uzak dur kendini yenile yeni kıyafetler al makyaj yap git arkadaşlarına sohbet et hayattan neden kopacaksın ki kendine de iyi bak

merhaba kızlar

nasılda tanıdık duygular, bıldık dusunceler...mantıgımla kalbım savasıyor hep. bılemıyorum yenılecekmıyım yoksa ayaga mı kalkarım bu fırtınadan sonra ama sunu bılıyorum kı bu yasadıklarım en derın acıları belkıde hayatın. yınede ısyan etmek yok ama.Allah herseyın en ısını bılır.bızı kotulerınden korusun...

merhaba kızlar

canım ya lütfen bu kadar ümitsizliğe kapılma... ümitsiz olduğunu düşünmekle negatifliği üstüne çekersin. her zaman pozitif ol, dışarıya çık gez eğlen farklı sosyal ortamlara girki aklından herşeyi silmeye çalış ve hayatı yaşamaya bak... ne kadar olumsuz düşünürsen olumsuzluklar o kadar peşini bırakmaz. bu zamana kadar hep böle olmuştur. birde herşeyin hayırlısını isterken unutmaki herşeyin bir zamanı var ve zaman gelmeden hiçbirşey olmaz bu da allahın hikmeti. benim yengem 18 sene tedavi gördü 18 senenin sonunda dr.lar uğraşmaktan vazgeçtilet çünkü hiçbir sonuç elde edemiyorlardı ve rapor çıkardılar artık uğraşmasınlar diye... inan ben çocuktum beni abimi alıp severlerdi biz bile üzülürdük o hallerine... neyse 18 senenin sonunda kesin olmaz deyip aldıkları raporla ikiside maddi manevi yorulduklarını farkettiler ve ayrılık kararlarını bile aldılar... tedaviyi bitirdikten 6 ay sonra bile hala senelerce yaptıkları emekler ve masrafları konuşuyorlardı. yengem bir gün aniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırdık... ne olduğunu anlayamamıştık. dr.lar kadın doğum pol.gönderdiler tabi bizde kendi dr.unu aradık... dr.geldiğinde önce dr.u şaşkınlığını gizleyeemedi sonrada hepimiz... yengem 4 haftalık hamileydi... ve sağlıklıbebişi oldu aradan 2 yıl eçtikten sonra yine kendiliğinden hamile kalmıştı şu an çocukları sağlıklı ve kocaman oldular... biraz uzun oldu ama şunu unutma lütfen ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ... umudunu lütfen yitirme dualarımız hepimiz için...

geçmiş olsun lalciğim kendine dikkat et sıcak tut kendini bencede ihmal etme haftaya tekrar tahlil ver biliyosun enfeksiyona çok dikkat etmek lazım :nazar:maşallah bebeğinde büyümüş kendini iyiden iyiye hissettiriyordur bıcırık allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin ikinizide öpüyorumŞeniz

teşekkür ediyorum fundacım tamam haftaya yaptıracam tahlili. evet büyüyor allahın izniyle bende inanamıyorum bu hafta 7 ay bitiyor! inşallah mutlu sonla sonuçlanır:ecrin_bebek:
seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz fundacım stresli olmamaya çalış, inşallah senin ve bütün isteyenlerin göbüşleri bebişle dolar:CüvCüv:

canlarım hepınızın mesajlarını ayrı ayrı ve her harfı cok degerlı olarak okudum.sızlere hıc tanımadıgım halde bu zor gunumde verdıgınız destekten dolayı ıcımde nasıl bı sevgı olustu.gercektende ınsan tanımadanda destek olup arkadaslık edebılıyomus. ben umutsuzum.cunku gebelık belırtılerım gerılıyo. ayrıca 6+4 te vajınalde kalp atısı embrıyo ve hatta yolk sac bıle gozukmedı.ama Allahın mutlaka bı hayrı vardır dıyorum.sessızce beklıyorum...eger bı mucıze olursa surprız olsun dıyorum.ama kendıme bı kez daha hayal kırıklıgı yasatmamak ıcın kendımı ıyıye deılde kotuye hazırlamaya calısıyorum. Allah buyuktur bellıde olmaz.hepınıze ayrı ayrı cok tesekkur edıyorum.hepınızı sevıyorum...

guzel haberlerın hepsını okudum ve kendıme olmus gıbı sevınıyorum.devamını dılıyorum.nazarlardan saklasın allah gebelerımızı. uzuntulerı olan arkadasları coooook ıyı anlıyorum.ama ısyan etmeyelım.sabır ve umutla bekleyelım dıyorum...cemrecıgımıze bakıp mucızelere ınancımı tazelıyorum...

Back