Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ikili testimi kendi doktoruma gösterdim. bir sorun yok dedi Allahıma şükür.şimdilik aynen devam ediyoruz kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi. ama hiiiiiiçççççç önemli değil haftaya kız dese yine çok sevinirim yeterki sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Allah
sidocum ilk önce lütfen üzülme hiç belli olmaz. belki haftaya bebeğini görürsün. dur bakalım hemen moral bozmak yok.
celencim benim bebeğin yeni aklına geldi sanırım:roflol: bugün midem feci bulanıyo.
selvihan nasılsın canım bebiş nasıl
canım benim çok şükür iyiyiz.bulantı ve kusmalarım nihayet bu hafta beni terketti.çok şükür yeni yeni birşeyler yemeğe başladım.bu hafta rahatım.bebişde şimdilik iyi inşallah rabbim mutlu sona erdirir.burdaki herkesi ve benide ayırmaz.bu hafta yatılı misafirlerim olduğu için nete giremiyorum fazla.ama hep aklımdasınız
amin canım hepimiz sağ salim tamamlayalım inşallah ben ikili teste 11+4 olunca girdim o gün ense kalınlığı ölçüldü. doktoruma sordum cinsiyet için erken mi daha diye. benim için önemli değil yeterki sağlıklı olsun dedim. o da büyük olasılık erkek dedi. ama sanırım doktorların çoğu biliyor.bu haftalarda ama aileye pek söylemek istemiyorlar. hani kız ya da erkek isteyen olursa üzülmesin diye sanırm. benim için sadece sağlıklı olması önemli o yüzden büyük ihtimal erkek dedi.evladın kızı erkeği olmaz. ama hala çok kesin değil. senin ne zaman konrtolün. bana artık 5 hafta sonra gel dedi 16. haftada yani nasıl dayancam bakalımhihoyyyt
arkadaşlar ikili testimi kendi doktoruma gösterdim. bir sorun yok dedi Allahıma şükür.şimdilik aynen devam ediyoruz kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi. ama hiiiiiiçççççç önemli değil haftaya kız dese yine çok sevinirim yeterki sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Allah
sidocum ilk önce lütfen üzülme hiç belli olmaz. belki haftaya bebeğini görürsün. dur bakalım hemen moral bozmak yok.
celencim benim bebeğin yeni aklına geldi sanırım:roflol: bugün midem feci bulanıyo.
segili fundacığım beni sormuşşun çok teşekkür ederim şimdilik çok şükür iyiyiz.bu sıralar nete fazla giremiyorum fırsat buldukça girip yazıyorum.ama hep aklımda ve dualarımdasınız.sen nasılsın.sende gelişmelerden haberdar edrsen sevinirim.
Sevgili Sülalcim ve diğer arkadaşlarım ;Herkese günaydın arkadaşlar evet bende uzunz amandır yazmıyordum ama her sabah sizi mutlaka okuyordum bize verdiğin bilgiler gerçekten çok yararlı olmuş papatyasüreyya onun için teşekkürederim canım ne güzel bak 60 kilonun üstüne 0,6 lık iğne öneriyor ben 60 kilonun üstünde olmama ve boyumunda baya uzun olmasına rağmen bana çok 0,4 lük doz önerdi kadın doğumcum ve yine miniğimi kaybettim. Tabi oda mutlaka ki beni düşünmüştür doz yüksek olmasın diye belki ama bu seferde bebeğim hiçbir sorun yokken terketti beni hangi hemotoloğa gittin ve hangi testlari yaptırmanı önerdi onlarıda yazarsan sevinirim canım ben hala pa1 teslerimin sonucunu alamadım alınca tekrar hemotoloğuma gidicem bu sefer 0,8 lik başlarız sanırım çok endişeli ve gerginim bu yüzden uzun süre düşünmüyorum yeniden hamile kalmayı en erken eylül gibi denerim sanarım o zamana kadar mutlu haberlerinizle güçlenmeyi umuyorum herkese sağlık ve şans dolu bir gün :)
canım şimdi eşime sordum cemrenin kacıncı haftada duyulmustu die.8. haftada duyulmus.lütfen rahat ol bitanem:teselli:canım cok tesekkurler sozlerın ıcın.ama yolk sac da yoktu.embrıyoda yoktu. zaten doktorum umudumuz cok az dıye soyledı...cok can yakıcı bı durum...
tembel teneke daha yeni bulandırıo annesiniiŞenizarkadaşlar ikili testimi kendi doktoruma gösterdim. bir sorun yok dedi Allahıma şükür.şimdilik aynen devam ediyoruz kesin olmamakla birlikte erkek olabilir dedi. ama hiiiiiiçççççç önemli değil haftaya kız dese yine çok sevinirim yeterki sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Allah
ohhhh valla nasıl rahatladım anlatamam yaaaaaaa:Saruboceq: cok şükür rabbime.allahım nolur sidonunda bööle güzel heberlerini alalım noluuurrr:Saruboceq: esercim nasıl sevindim anlatamam..inşşallah bu sefer hersey yolunda gidicekŞenizarkadaşlar dr.dan geldim.... inanılmaz çok korktum... normal ultrasonda kalp atışı duyulmadı çok korktuk. dr. eşimi odadan çıkardı o an eyvah dedimmmm... sonra vajinal ultrasona aldılar birde baktık kalp atışı duyulmaya başladı. allaha şükürler olsun ki bu sefer hayırlısıyla olucak galiba
bu 2-3 gündür kusmalarım da soğuk algınlığımdan değil hamileliktenmiş. gripten falan olsa başlardada olurdu dedi ve bu kadar olmazdı dedi.... kızlar inşallah bu kez allah tamamına erdirirde ellerim boş kalmaz... bu duam inanın hepimiz için... allah en kısa zamanda hepimizin derdine çözüm verir ve kucaklarımızda bebişlerle yazışırız burada...