• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:

geçmiş olsun güzin allah başka kayıp yaşatmasın 4 düşük senin için bayağı yıpratıcı olmuştur ben bir kayıpta yaşadıklarıma göre allah sabır versin allah en kısa sürede senin kucağınıda doldursun inşallah ne zaman bebek düşünüyorsun :çok üzgünüm:

seybay mrb.öncelikle hayırlı olsun allah kucağına almak nasip etsin.benim aynı şekilde mthfr c 677t ve1298 heterozigot mutasyonu çıktı 4.düşükten sonra ...doğal yolla mı hamile kaldın? daha önce yaşadığın gebelik kaybın varmı?:çok üzgünüm:

canım ben tedaviyle hamile kaldım..yoksa ne mümkün 3 bebek..ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürür ve acıları geride bırakırız inşallah..Benim 2.gebeliğim ilk gebeliğimde bebeklerimin kalp atımları durmuştu..İnşallah allah şimdi bebeklerime sağlık verir de kucağıma almak nsip olur..allah hepimizin yardımcısı olsun..

simge merhaba nasılsın yarın test yapacaktın durumlar nasıl heyecanlımısın güzel haberlerini bekliyorum

selam canım,evet yaptırcaktım ama dün karnımda adet olcakmışım gibi ağrı vardısenağlama

sakın moralini bozma biliyosun hamile olsan bile adet sancısı gibi ağrılar olabiliyor bunları kafana takma gönlünü rahat tut inşallah bu sefer olacak senin için dua ediyorum :Saruboceq:

simgecim bende merak ediyorum test yapmadın galiba daha ama bilmiyorum nerde oturuyorsun ama bucada doruk tıp merkezinde b hcg testini 10 tl yapıyorlar bilgin olsun çünkü başka yerlerde 30 civarı olabiliyor

ayrıca arkadaşlar ben 9 eylül üvn faktor 5 verdim 1 ayı geçti hala sonuç çıkmamış neden acaba ne zaman çıkar bu sonuç bilgisi olan varmı arkdaşlar

ESERizmir sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
seybay çok sevindim hemde üç tane tek seferde üç bebek ne güzel bir daha da hamilemiyim değilmiyim yok oldu olmadı sıkıntın olmayacak ohh ya ne güzel keşke benimde ikizim olsa bir daha çocuk düşünmeme tek seferde bunları atlatmış olurum inş sorunsuz geçer hamileliğin canım

simgecim bende merak ediyorum test yapmadın galiba daha ama bilmiyorum nerde oturuyorsun ama bucada doruk tıp merkezinde b hcg testini 10 tl yapıyorlar bilgin olsun çünkü başka yerlerde 30 civarı olabiliyor

ayrıca arkadaşlar ben 9 eylül üvn faktor 5 verdim 1 ayı geçti hala sonuç çıkmamış neden acaba ne zaman çıkar bu sonuç bilgisi olan varmı arkdaşlar

ESERizmir sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
seybay çok sevindim hemde üç tane tek seferde üç bebek ne güzel bir daha da hamilemiyim değilmiyim yok oldu olmadı sıkıntın olmayacak ohh ya ne güzel keşke benimde ikizim olsa bir daha çocuk düşünmeme tek seferde bunları atlatmış olurum inş sorunsuz geçer hamileliğin canım

ben üçkuyulardayım buca bana uzak canım ya,bilmiyorum burda öyle ucuz yapan yer var mı,dediğin gibi ben de 30-40 tl biliyorum kan testini

merhaba güzin senle sorunlarımız aynı bendede mthfr 677 ve 1298 heterezigot sorunum var sen hangi tedavileri uyguluyorsun son düşüğünden sonra ne kadar zaman geçti ve gebelikte ne kullanıcağın hakkında bilgi verdimi doktorlar cevaplarsan sevinirim

canım ben 22 ekimde 5.düşüğümü yaşadım.doktor 2 ay yeterli dedi ama ben 88 gün sonra adet gördüğüm için bekledim.26 ocak tarihi itibari ile korunmayı bıraktık.artık bu son olur inş.diyorum ama takdir allahın ben biz elimizden geleni ne kadar yapsakta ....su an hergün bemiks ve megadyn hamileler için olanını kullanıyorum hamile kaldıktan sonra kese göründükten sonra iğne ..allah hepimize nasip etsin ...:CüvCüv:

Seybay tşk ederim.allah seninde gönlüne göre versin canım.:ecrin_bebek

test 45 tl normalde .
sevili sonuyok, ben de bilmiyorum nasılım gripten dolayı çok ateşlendim. salı günü dr.a gidicem bakalım nasıl herşey yolundadır umarım. birde iğneler morarıyo. buda canımı sıkıyo. mide ağrılarım başladı birde... salı gününü iple çekiyorum doğrusu....
UMARIM HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN...

canım ben 22 ekimde 5.düşüğümü yaşadım.doktor 2 ay yeterli dedi ama ben 88 gün sonra adet gördüğüm için bekledim.26 ocak tarihi itibari ile korunmayı bıraktık.artık bu son olur inş.diyorum ama takdir allahın ben biz elimizden geleni ne kadar yapsakta ....su an hergün bemiks ve megadyn hamileler için olanını kullanıyorum hamile kaldıktan sonra kese göründükten sonra iğne ..allah hepimize nasip etsin ...:CüvCüv:

sorayım canım oraya bir bakalım

poligonda çağdaş tıp var oraya sordum 30 dediler,hıfsızhhayı aradım tel.de fiyat vermedi çıkan kişi.beklesem mi pazartesiyi ya da yaptırsam mı yarın

SEYBAY üçüz bebek bekliyorsun demek çok tebrik ederim, .tuhaf bi duygu olsa gerek, bir anda 5kişilik bi aile olacaksınız inşallah :) düşününce insanın içi kıpır kıpr oluyo, çok mutlu oldum, inşallah allahım sorunsuz bi şekilde kucagına almayı nasip eder bebişlerini :))

canım allah hayırlısını versin sen tedbirini al sonra allaha emanet ben hamilelikten önce günde bir adet folbiol zinco elevit haftada bir dodex (b12) kullanıyorum şimdi zincoyu bıraktım doktor hamileliği düşündüğün zaman bırak demişti iki haftaya yakındırda günde bir adet coraspin alıyorum bunu hemotoloj önerdi tabi folbiol elevit ve dodexe devam hamileliği öğrendiğim andan itibarende iğneye başlıyacağız allah izin verirse bende düşünüyorum bebek allah isteyen herkese versin allah kimsenin çabalarını boş bırakmasın kürtaj sorası 4 ayım çok kötüydü şimdi çok şükür iyiyim ama inancımı kaybetmedim

içimden korkuyu hiç atamıyorum ama allah nasip ettikten sonra kimse önüne geçemez sevgiler:1hug:

araştırılmadımı yoksa iğne kullandığın haldemi düşüyor dr kim çok üzüldüm ayrıca 5 düşük çok zor ben iki düşük yaptım ama gel bana sor biraz anlatırsan sevinirim

poligonda çağdaş tıp var oraya sordum 30 dediler,hıfsızhhayı aradım tel.de fiyat vermedi çıkan kişi.beklesem mi pazartesiyi ya da yaptırsam mı yarın

canım sağlık güvencen varsa hastaneye git hiç bir ücret ödemezsin yada pazartesiyi bekle kendine stres yapma eğer hamileysen allahta nasip edecekse yarın yada pazartesi farketmez sen yeterki moralini yüksek tut a.s.

sonuyok mrb. araştırldı herşey ben 2.düşükten sonra genetiğe herseferinde gittik anneden babadan gelen kromozomların sağlam olduğunu ve cinsiyetini öğrenebildik sadece 3.düşükten sonra heterozigot 1298 ve mthrf c677 olduğunu öğrendik 4.5 seferde iğneye hemen başladım ama 8.haftaya girişte kalp atışları duruyor.ve sebebi olmayan düşüklerin içine alınıyor.her türlü tahlillerimiz ege üniv.yapılıyor.son olarak 27 kasımda kent hast.namık demir gittik.iğnelerin yeterli gelmediğini vitaminle beraber (megadyn ve bemiks) kullanmam gerektiğini söyledi.kendi dr.ege de Fuat akercan kendi drmada güveniyorum ama bir oraya gittim.allah hepimize hayırlısını nasip etsin.kucağımızı boş bırakmasın...

funda her seferinde her düşükte acını ayrı yaşıyorsun umutlanıyorsun hayal ediyorsun sonrası olmuyor çok zor hastaneye yatış kürtaj çıkış ....allahım kimseye yaşatmasın....tekrar bir umut korunmayı bıraktık bakalım

güzincim öncelikle geçmiş olsun. Allah bir dahaki sefere bebeğini kucağına almayı nasip etsin. güzel haberlerini alalım inşallah.

Back