• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evettttt ismir ismir kyaka...sen geri gelcenmi buraya:))) ya sanırım doktor ben panik yapmıyım diye yaptırmıyo.. ya da zaten baktık sorun yoktur diye umarım yani öledir:Saruboceq: aslında baya iyi bir doktor ama ne biliyim yaaaaa...

hee geri gelcem 8 sene sonra:çok üzgünüm: ama izinlerde gelicem tabi ozaman seni görmeyi cok isterim koca göbşnle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 belkim seni kıskanırım bellimi olur:jeyyar::CüvCüv:

Arkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.
canım tebrik ediyorum seni umarım bebişini kucağına alırsın herşey yolunda gider.hangi doktora gittin adı ne hangi üniversitedeydi kadın doğumcu dimi

Sevgili şencim , verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...Ne öğrendiysen paylaşmışsın...Hani gitmiş kadar oldum , gerek kalmadı diyormuşum...Vakit ayırıp aydınlattığın için çok sağol....

Hematolog konusu bende de senin gibi oldu..Hep gitmek istedim , burada iyi bi doktor bulamadım...Ayrıca genelde tüm arkadaşlar kadın doğumcunun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etti ve genellikle rutin herkese 0,3 lük ya da 0,4 lük doz veriliyordu...Lütfü hoca , sinan beksaç , bursadan osman develioğlu , diğer şehirlerden proflara giden arkadaşlara genellikle hep aynı doz iğne verildi...

Sülalin gebeliğinin yüksek doz kullanması gerektiği halde , kullanmadığı için bittiğini hematoloji tespit edince , hematoloğun gerekliğine kesin karar verdim ben...Şimdi eşim neden kadın doğumcumuz bizi baştan yönlendirmedi diyor...Ama ben haksızlık etmek istemiyorum , elindeki değerlere göre hematoloğun da aynı tedaviyi vereceğini düşünmüş olabilir...Sonuçta verdiği dozla sağlıklı bebek sahibi olan çok sayıda hastası var...Yalnız asıl iğnenin dozunu belirleyen testi hiçbinimiz yaptırmış değiliz , bu büyük eksiklik bence...

Ayrıca pıhtılaşma problemi , bizim için sadece gebelikte değil gebelik dışında da dikkat etmemiz bir konu...Dikkat edilmezse kötü sonuçları olabiliyor...Senin doktorun hayat tarzımızda yapmamız gereker değişiklikleri , dikkat etmemiz gerekenleri çok ayrıntılı açıklamış...Yani bi hematoloğa gitmemiz bu açıdan da çok iyi ve gerekli...

Verdiğin bilgiler , doktor tavsiyelerin için çok teşekkür ederim şencim...Çok işimi kolaylaştırdın çünkü hacettepeden ibrahim haznedaroğlunu düşünüyordum ...Hastanede özel muayene randevusu bile çok zor alınıyormuş galiba...O yüzden tavsiyen doğrultusunda senin doktoruna gitmeyi düşünebilirim...Yalnız 10 tüp kan verme olayı moralimi bozdu , çünkü beni kan tutuyor ve her kan verdiğimde bayılıyorum...Düşündükçe kötü oluyorum , kabus gibi...Umarım sıkıntılarımızın karşılığı iyi olur , ne diyelim...

Tekrar teşekkür ediyor , öpüyorum şencim...Kendine iyi bak , kızına da öpücükler...Sevgiler...

merhaba paptyacım, rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu....tüm söylediklerine katılıyorum....ben ihmal ettim hematolog konusunu ama çok şükür kadın doğumcunun verdiği iğne dozu yeterli geldi, tabii gelmeyedebilirdi allah korusun...bence sen ihmal etme..imkanın varsa kadın doğumcuyla hematoloğu aynı anda yürüt...ve evet kan konusu çok fena...alıştım artık diyordum amaaa 10 tüp birden verince kolum öyle uyuştu ki sorma birde yalnızdım ben çıkınca bayılıcam sandım...neyse sonu güzel olsunda katlanıcaz tabii..
kolay gelsin, gelişmelerden haberdar et canım.öptüma.s.

ESERİZMİR tebrik ediyorum, sorunsuz rahat biir hamilelik geçirirsin inşallah. ne güzel haberler alıyoruz bu günlerde, çok mutlu oluyorum :))

sevgili eserizmir tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin allah sorunsuz bir şekilde kucağına almak nasip etsin çok sevindim inan güzel haberleri aldıkça bende umutlanıyorum.

sevgili celen bilgilerin için sanada çok teşekkür ederim. hele kızını gördükçe deli oluyorum beklemesem başlasam mı diyorum çok şeker çok tatlı allah size bağışlasın maşallah allah nazarlardan saklasın güzel kızını.

hee geri gelcem 8 sene sonra:çok üzgünüm: ama izinlerde gelicem tabi ozaman seni görmeyi cok isterim koca göbşnle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 belkim seni kıskanırım bellimi olur:jeyyar::CüvCüv:

canım ya inşallah:)))) umarım bu sefer göbiş kocaman olur:CüvCüv: gezeriz birlikte. bu arada sana yakışır bir tane daha. bence hazır uykusuzluğa alışmışken ara vermeden devamkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar..bu konuda bilgili olduğunuzdan size sormak istedim, netten araştırdım biraz ama bi sonuç alamadım.27 aydır hamile kalmak için çabalıyorum, ikimizde de bi sorun görünmüyo. ama sorum şu ben 3 yada 4 kez adet günümden 2-3 gün sonra adet oldum ve bu dönemlerim çok sancılı geçti( ki evlenmeden önce hiç sancım olmazdı benim ) ve baş parmağım kadar büyük bi pıhtı düşüyo..ben de acaba bende de kan pıhtılaşması gibi bi sorun mu var diye düşünüyorum..cevap verirseniz çok sevinirim..

sevgili celen bilgilerin için sanada çok teşekkür ederim. hele kızını gördükçe deli oluyorum beklemesem başlasam mı diyorum çok şeker çok tatlı allah size bağışlasın maşallah allah nazarlardan saklasın güzel kızını.
bekleme bacım bekleme vakit nakittirdelikafadulden şaka biyana allahım en tez zamanda hayırlısıyla benm kızımdanda güzel bebekler nasip etsin hepinize:Saruboceq:
canım ya inşallah:)))) umarım bu sefer göbiş kocaman olur:CüvCüv: gezeriz birlikte. bu arada sana yakışır bir tane daha. bence hazır uykusuzluğa alışmışken ara vermeden devamkaydirigubbakcemile3

valla nazlım bundan sonra ışığı gören gelicek (dermişimkaydirigubbakcemile3) allah isteynlere versin.seninde göbüşün koooocaamaan olsunŞeniz ayyy tekmelerini sayarız görüştüğümüzdeeee:asigim::CüvCüv:

Arkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.

sevgili eserizmir tebrik ederim allah inşallah sağ salim kucağına almayıda nasp eder.bebişin ve sen allaha emanet olun.

sevgili celen ve şen nasılsınız.yazdığınız mesajlardan çok yoğun olduğunuzu anlayabiliyorum.bu bebişlwer doğduktan sonra daha bi yaramaz oluyorar galiba.ay canlarım benim olsunda her türlü yaramazlıklarına razıyı..allah başka dertler vermesin.hep böyle güzel haberlerinizi alırız inşallah.sizin sayenizde çok şey öğrendik burdan iyi ki varsınız hayatımızda.

sağolun arkadaşlar, yeni gittiğim dr. bu işi biliyor :) benden önce giren hastasıda bizim gibiymiş önceden 5 düşüğü varmış be şimdiki 32 haftalık hamileymiş gördüm orada hastasınıda :)
şimdiki dr.um alsancak devlet hastanesinde Burak Ağca diye bir dr. Alsancakta muayenehanesi var. çok temiz ve düzenli. İstediğiniz saatte hemşireye ve bana ulaşın deyip telefon numaralarını verdiler. ilk iğnemide orada yaptılar ve nasıl vurmam gerektiğini gösterdiler. Umarım herşey güzel olur....
Heyet raporunuda bugün çıkardım. iğnelerimide alıcam...

Umarım hepimiz güzel haberlerle devam edeiz yolumuzaa

Herkese teşekkür ederim :)

sevgili selvihan senin hamileliğin nasıl gidiyor haç haftalık oldun sende mtfhr 677 ve 1298 heterezigottun sanırım şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun

sağolun arkadaşlar, yeni gittiğim dr. bu işi biliyor :) benden önce giren hastasıda bizim gibiymiş önceden 5 düşüğü varmış be şimdiki 32 haftalık hamileymiş gördüm orada hastasınıda :)
şimdiki dr.um alsancak devlet hastanesinde Burak Ağca diye bir dr. Alsancakta muayenehanesi var. çok temiz ve düzenli. İstediğiniz saatte hemşireye ve bana ulaşın deyip telefon numaralarını verdiler. ilk iğnemide orada yaptılar ve nasıl vurmam gerektiğini gösterdiler. Umarım herşey güzel olur....

Herkese teşekkür ederim :)

esercim sen hastaneyemi gittin yoksa özelinemi eğer özeline gittiysen ne kadar ayrıca dr un tel verirsen bende ona gidebilirim belki sen araştırmış olmalısın dr sordunmu benim gibi hastalarınız oldumu diye nasıl davranıyor samimi mi
off dr çok önemli dr iyi olunca herşey iyi gider gibi geliyor bana

inş yolunda gidder herşey bu sefer yalnız hemotolog önerisi oldumu bunu merak ettim yada sen söyledinmi?

sevgili selvihan senin hamileliğin nasıl gidiyor haç haftalık oldun sende mtfhr 677 ve 1298 heterezigottun sanırım şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun

canım benim çok sağol şimdilik allaha çok şükür iyi gidiyor.şu an maşallah diyeyim gebeliklerimde ilk defa bu günleri gördüm 8+5 günlük oldum.ben hergün aynı saatte fraxiparin 0.3mg iğne uruluyorum becoziyme vitamin içiyorum.haftada üç gün de folbiol içiyorum.6.7.8.haftalarda çok fazla mide bulantısı ve kusmalarım olmuştu bu hafta biraz daha rahatım.hatta bu rahatlık bazen evham bile yapıyor.vallahi biz insanoğlu hiç rahat edemeyiz.sen nasıl sın peki neler yapıyorsun .

sevgili gelgit nerelerdesin.çok merak ediyoruz seni inşallah iyisindir .bi geldin sonrada gittin.hadi bizi daha fazla meraklandırmada kendinden haberler yaz.

valla nazlım bundan sonra ışığı gören gelicek (dermişimkaydirigubbakcemile3) allah isteynlere versin.seninde göbüşün koooocaamaan olsunŞeniz ayyy tekmelerini sayarız görüştüğümüzdeeee:asigim::CüvCüv:[/QUOTE]

celenim inşallah Allah nasip etsin işi gücü bıraktır sayarız tekmeleri :dance:sen dedikçe içim umutlanıyor. sağol canım ya:)))))))) valla gelmek isteyene gel demek lazım di mi. prenses abla olur artık:dance: bu arada daha üçüncü aydayız ama göbekte yer kalmadı dün iğne biraz zor girdi sanırım sertleşen yerlerden kaynaklanıyor. çok altlara inmek istemiyorum bebek oralardadır diye. ikişer parmak hizasından göbek deliğinin vurmaya çalışıyorum. acaba artık bacağa geçiş mi yapsam onu da hiç denemedim. kendim vuruyorum ya bacak nasıl olsak biri gösterse vururum heralde

selvihancım panik yapma canım benim bulantım hemen hemen hiç olmadı kusmadımda. sadce birkaç kez oldu. her hamilellikte bulantı olacak diye birşey yokmuş. genetik dedi doktorum birazda. ayrıca vucudun hamileliği nasıl yaşadığıyla ilgili. ama haklısın insan sorgulamdan duramıyor. kendine ii bak.

canım benim çok sağol şimdilik allaha çok şükür iyi gidiyor.şu an maşallah diyeyim gebeliklerimde ilk defa bu günleri gördüm 8+5 günlük oldum.ben hergün aynı saatte fraxiparin 0.3mg iğne uruluyorum becoziyme vitamin içiyorum.haftada üç gün de folbiol içiyorum.6.7.8.haftalarda çok fazla mide bulantısı ve kusmalarım olmuştu bu hafta biraz daha rahatım.hatta bu rahatlık bazen evham bile yapıyor.vallahi biz insanoğlu hiç rahat edemeyiz.sen nasıl sın peki neler yapıyorsun .

maaşallah diyelim allah tamamına erdirsin sorunsuz bir şekilde inşallah bulantıyıda fazla kafana takma istersen güzel düşünki herşey daha güzel olsun ben inanıyorum bu kez mutlu sona ulaşacaksın sen ve diğer hamile arkadaşlarım için dua ediyorum . bende sizlerden destek alarak bebek düşünüyorum başlamak istiyorum ama çok kararsızım ben her gün 1 er adet zinco folbiol elevit coraspirin kullanıyorum haftada bir dodex ampul coraspirini 7 gündür kulanıyorum yanlız çinkoyu hamileliği düşündüğünde bırakmamı söyledi doktor sen aspirin kullanmıyorsun sanırım hamilelikten önce ne kullandın kaç ay kullandın yazarsan sevinirim

Herkese teşekkür ederim :)[/QUOTE
canım çok sevindim,heyet raporunu nasıl çıkardın devlet hastanesinden.hamile kalınca çıkardıklarını biliyorum ama benim elimde özelde yaptırdığım testler var hamile kalınca onlara bakıp mı çıkarcaklar yoksa onlarda tahlil yapıyor mu,ben daha önce 9 eylüle gitmiştim 3 düşük öncesi bu tahlilleri yapmadılar bana.şimdi hamile kalınca hastanelerde sürünmek istemiyorum.

Back