Sevgili şencim , verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...Ne öğrendiysen paylaşmışsın...Hani gitmiş kadar oldum , gerek kalmadı diyormuşum...Vakit ayırıp aydınlattığın için çok sağol....
Hematolog konusu bende de senin gibi oldu..Hep gitmek istedim , burada iyi bi doktor bulamadım...Ayrıca genelde tüm arkadaşlar kadın doğumcunun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etti ve genellikle rutin herkese 0,3 lük ya da 0,4 lük doz veriliyordu...Lütfü hoca , sinan beksaç , bursadan osman develioğlu , diğer şehirlerden proflara giden arkadaşlara genellikle hep aynı doz iğne verildi...
Sülalin gebeliğinin yüksek doz kullanması gerektiği halde , kullanmadığı için bittiğini hematoloji tespit edince , hematoloğun gerekliğine kesin karar verdim ben...Şimdi eşim neden kadın doğumcumuz bizi baştan yönlendirmedi diyor...Ama ben haksızlık etmek istemiyorum , elindeki değerlere göre hematoloğun da aynı tedaviyi vereceğini düşünmüş olabilir...Sonuçta verdiği dozla sağlıklı bebek sahibi olan çok sayıda hastası var...Yalnız asıl iğnenin dozunu belirleyen testi hiçbinimiz yaptırmış değiliz , bu büyük eksiklik bence...
Ayrıca pıhtılaşma problemi , bizim için sadece gebelikte değil gebelik dışında da dikkat etmemiz bir konu...Dikkat edilmezse kötü sonuçları olabiliyor...Senin doktorun hayat tarzımızda yapmamız gereker değişiklikleri , dikkat etmemiz gerekenleri çok ayrıntılı açıklamış...Yani bi hematoloğa gitmemiz bu açıdan da çok iyi ve gerekli...
Verdiğin bilgiler , doktor tavsiyelerin için çok teşekkür ederim şencim...Çok işimi kolaylaştırdın çünkü hacettepeden ibrahim haznedaroğlunu düşünüyordum ...Hastanede özel muayene randevusu bile çok zor alınıyormuş galiba...O yüzden tavsiyen doğrultusunda senin doktoruna gitmeyi düşünebilirim...Yalnız 10 tüp kan verme olayı moralimi bozdu , çünkü beni kan tutuyor ve her kan verdiğimde bayılıyorum...Düşündükçe kötü oluyorum , kabus gibi...Umarım sıkıntılarımızın karşılığı iyi olur , ne diyelim...
Tekrar teşekkür ediyor , öpüyorum şencim...Kendine iyi bak , kızına da öpücükler...Sevgiler...