Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim çok sağol. hepimiz birbirimize desteğiz burada.ben başım sıkıştıkça celeni sıkıştırıyorum zaten. şen ve celende sağolsunlar cevapsız bırakmıyorlar bizi. ben 11. haftanın içindeyim şimdi. bakalım önümüzdeki hafta 2 li test ve kontrolüm var. Allah yardımcımız olsunda onları da hayırlısıyla atlatalım. İğneler sakın gözünü korkutmasın inan o işin en kolay kısmı. ben geceye aldım o işi yatmadan vurup yatıyorum. öğlende coraspinim var. yani kendimce sabah akşam kanı sulandırıyırum :1rolleyes: şimdilik göbekten devam ediyorum ve giderek daha az morarmaya başladı sanırım kaptım bu işi:))) Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. İnşallah bebeklerimizi kucaklarıma alalım.sizlerinde güzel haberlerini en kısa zamanda alalım inşallah

ecesem canım tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. tekrar tebrikler

SİDUCUM bende 5 düşük yaşadım 6 haftalıkken oldu kayıplarım.yaptırdığım tahlillerde herşey normaldi yanız mthfr homozigotum. birde rahim incelenmesi için histeroskopi yaptırdım hacettepede septum yani perde varmış kesildi.zaten duymuyorsun bayıltıyorlar. 2 ay sonrada hamile kaldım. hamilelik öncesi 1 ay önce folbiol zinco ve arada megadeyn pronotol diye vitamin aldım. allaha şükür şimdilik herşey yolunda. bende ŞENİN tavsiyesiyle LÜTFÜ ÖNDEROĞLUNA GİDİYORUM.hamilelik içinde frakspirin 03 iğne sabah akşam elevit vitamin coraspirin 100 lük ve 5 ay folbiol kullandım.2 li 3 lü testler yapıldı herşey normaldi. doktorun ultrosunu zaten 4 boyutlu ayrıntılı her ay giriyorum.yaşım 38 ama karnımdan su falan alınmadı amniyosenteze gerek duymadı doktorum geçen haftada şeker yükleme idrar kültürüne bakıldı onlarda normal çıktı hayırlısıyla 24 haftamız dün doldu.

kızlar merhaba benimde 2 düşüğüm var tüp bebekti benimkiler araştırma yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı birdaha hamile klaırsam iğne kullancakmışım 9 ay göbeğimden birde kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıyormuş nedeni ney bunun bu göbğinizden vurduğunu iğne acıtmıyomu karnınız gerildikce off gerçi ben hala birdana hamile kalacağıma inanmıyorumda soruyorum işteee rabbim herkeze nasip etsin

nazlım naptın rubella larıCADIARZU

olucak tabiki nie ümitsizliğe kapılıosun:teselli: canım normal doğumu iğneler kanı sulandırdığı için önermio doktorlar.asırı kanama rski olabileceğinden.ama normal doğum yapan var aramızda.göbekten iğne evet ilk baslarda acıtıo sonucta alısık deilsin.ama genelde alışıosun.benm ağrı eşiğim düşktü bnm hep acıdı.her vurulmamda hem acıdan hem mutluluktan ağlardım.inşallah sende o günlere geldiğinde bakalım ne hissediceksin:dance:

celencim pazartesi vercem kanı bakılcak daha hiç bir tahlil yapılmadı. diğer bebeklerimde yapılmıştı. ikincisinde üzerinden 5 ay geçti diyemi bu kadar rahat doktorum bilmiyorum ama pazartesi bakılcak inşallah herşey yolunda gider. insan kan tahlilini bile kafaya takıyo. kod adı: panik insan nazlı:))))

:roflol: doktorunu gidince öpcen dimi yerime:roflol:

Bende inanın çok korkuyorum... şu ana kadar 2 dr.a randevu aldım inşallah sorun olmaz bu seferki hamileliğim sağlıklı geçer. sabahtan beri umutsuzlukla dr.ları arayıp duruyorum. korku mafedecek beni sizdede olmuşmuydu. Kötü bişi olucak diye içim içimi yiyor. İlk randevum perşembe akşamı6,30da. ilk kez gideceğim bir dr. benim için dua edin lütfen
umarım hepimizin yüzü güler :)

:
canım hakılsın panik oluyor insan ama olumlu düşünmeye çalış. zaten şu an olumsuz bir durumda yok güzel haberlerle gelirsin inşallah..

selvihan nasılsın nasıl bebiş

canım bende mthfr c677t heterezigotum,homosistein testi yaptrımadım dr. hiç demedi böyle bişey,ama antikardiolipin antikor diye bir test yaptım o baya iyi çıktı şükür,sanırım kalple ilgili.şu an coraspin 100 kullanıyorum.folik asit yüksek doz,elevit.hamile kalır kalmaz da fraksiparin 0,3 başlıcam ve hemen doktora gidicem hiç beklemeden.çalışmalara başladık bakalım

canım benım doktorum bana 20 24. hafta cıvarlarında kesebılırız.senın yuksek bı pıhtılasma problemın yok dedı.o zaman bebegın damarlanması tamamlandıgı ve buyudugu ıcın yeterlı olabılır dedı.ama ben belkı devam ederım gızlıcea.s yalnız bana gebelık oncesı baslıcaz dedı.sebebı suymus. bu ıgneler hem kan pıhtılasmasında hemde bagısıklık sıstemı problemlerınde ımnun antıkorlarıyla ılgılı problemlerde kullanılıyomus.bagısıklık sıstemınde herhangı bı problemlem varsa kı bunu pek tespıt edemıyolar. o zaman ıgneler gebelık oncesı kullanılıyomus. antıkor sevıyelerı gebelık olusumu basladıgında normal olsun dıye. madem kullanıcaz dogru kullananlım dedı. onleyıcı tedavı ıcın gebelık oncesı baslıcaz dedı...boyle ıste.yınede kafamı karıstıran bazı seyler var ama once bı olsunda onlarıda o zaman dusunurum dıyorum...ınsallah bekletmez cok benı....:ecrin_bebek:

Sevgili mumamu.
bu ay sadece idrar testi aldı benimde dalgınlığıma geldi sormayı unuttum şeker testini kan testi almadı , isim konusunda düşündünüzmü birde alış veriş yapmaya ne zaman başlayacaksın

SEVGİLİ ECESEM , canım öncelikle tebrik ediyorum.. . Ne güzel bi haber bu... Senin adına çok sevindim...Allah tamamına erdirsin diyorum...Huzurlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi diliyorum...Gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz , mutlaka yaz tamam mı ?

Bu arada verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...İlk mesajın da hepimiz için çok önemliydi bence...Ben sülalciğin üzücü deneyimi ve senin mesajından sonra hematoloğa gitmeye karar verdim...Bu arada ankarada olan arkadaşlar çok şanslılar , bu şansınızı değerlendirin diyorum ben...İyi bi hematoloji bölümü , uzmanı bulma , testleri yaptırma konusunda taşrada olan arkadaşlar olarak sıkıntı yaşıyoruz...

Ecesemcim , tetkiklerinin çok ayrıntılı yapıldığını yazmışsın...Peki Anti faktör X A testi yaptırdın mı ? Çünkü asıl önemli olan test oymuş , pıhtılaşma düzeyini belirliyormuş ve iğnenin dozu ona göre ayarlanıyormuş...Sen iğneye başladın mı ? Bence doktorunla görüşüp hemen başla...Buradaki çoğu arkadaş kalp atımını beklemeden hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başladı...Aklında bulunsun...

Tekrar tebrik ediyorum canım , görüşmek üzere...Sevgiler...

SEVGİLİ CELENCİM,

Demek Cemreye abla bekliyorsun...Kızına kavuştuktan sonra da evlat edinme kararının değişmemesi çok güzel...Gerçekten KOCAMAN Bİ YÜREĞİN var senin ...

Bu konuda bi hatırlatma yapmak istiyorum Celencim sana...Cemre nin doğduğunu , bi kızın olduğunu Kuruma bildirmen gerekiyor...Evlat edinme konusunda hala istekli olduğunu bildirip , bi kız çocuğu sahip olduğunu bildirmen gerekiyor...Bunun üzerine Kurum , yeni bi sosyal inceleme raporu düzenliyor , yeni duruma göre..Sosyal inceleme raporun olumlu olursa ( ki senin gibi harika bi anne için olumsuz rapor olamayacağı muhakkak ) önce 1 yıllık geçici bakım sözleşmesi düzenleniyor...Bu süre içinde Sosyal İnceleme izleme raporları devam ediyor...

Sonrasında SHÇEK e karşı Aile Mahkemesinde evlat edinme davası açıyorsun...1 yıllık geçici bakım sözleşmesi ve olumlu rapor kanuni şart...Aile mahkemesinde çocuğu temsilen davayı vasi temsil ediyor..( Anne-baba biliniyorsa Sulh Hukuk Mahkemesinden muvafakat alınması gerekiyor )

Bu arada 40 yaşına kadar ( 0-1 ) yaş grubu çocuk isteyebiliyorsun...40 yaşından sonra isteyemiyorsun ...

Evlat edinme konusunu biz de eşimle konuşmuştuk...Hani olmadı düşünebilir miyiz diye...Yalnız benim bazı çekincelerim var...Mesleğimiz gereği karşılaştığımız olaylardan da herhalde...Şöyle ; eğer çocuğun biyolojik annesi ortaya çıkarsa velayetin nez i , evlatlık işleminin iptali davası açabiliyor...Genelde biyolojik annenin kaybettiği davalar bunlar ...Ama belli olmuyor tabii...İstisnai bir durum elbette ama düşünmeden edemiyorsun , ihtimal dahilinde..

İşte böyle Celencim...Naçizane hukuki boyutuyla ilgili biraz bilgi vereyim istedim...Bu konuda benden istediğin birşey olursa seve seve yardımcı olurum...

Çok öpüyorum seni de Cemreyi de .. Kendine iyi bak , sevgiler...

merhaba papatya süreyyacım, hematolog konusunda sana yazmak istediklerim var ama minik yaramazdan dolayı yazamadım canım...doğumdan sonra 6 haftadan sonra kadın doğumcuma kontrole gittiğimde onun önerisiyle geçtiğimiz hafta bir hematoloğa gittim ben...bu konuyla ilgili sizlere yazmak istiyordum zaten...hacettepede hematoloji bölüm başkanına gittim. çok memnun kaldım..ayrıntıları yarın yazayım...ufaklığı uyutmaya çalışıyorum..öptüm canım..

sevgili ecesem, güzel haberin çok mutlu etti bizleri..allah tamamına erdirsin inşallah canım sağlıkla...dikkat et kendine...sevgiler

:

canım hakılsın panik oluyor insan ama olumlu düşünmeye çalış. zaten şu an olumsuz bir durumda yok güzel haberlerle gelirsin inşallah..

selvihan nasılsın nasıl bebiş

canım benim çok şükür iyiyiz.bugün dr.den geldik kanamayla ilgili bir sorun gözükmedi.ultrasonda temiz gözüküyor.inşallah bidaha kanama olmaz.öyle korkmuşum ki her tuvalete gittiğimde korkuyla bakıyorum.bişey olmadığını8 görünce şükrediyorum.rabbim herkeze sorunsuz hamilelik yaşatsın.

canım benim şimdilik mide bulantıları ve kusmalar dışında çok şükür iyi gidiyor.kanama da bitti inşallah bidaha olmaz.dr.bol bol dinlen diyor bende onu yapıyorum ilk defa bugün dr.için dışarı çıktım.bol bol nefes alıp verdim çalışan biri olarak ev hayatı çok zor gelsede bebişimi düşündükçe herşey güzel geliyor.hadi bu ay senide aramıza bekliyoruz.inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz hamilelikler nasip eder.

Merhaba,
Ben kan pıhtılaşması nedeniyle iki düşük yaşadım. Türkiyede devam ettiğim doktorum ve kullandığım ilaçlarım var Yeniden hamile kalmak istiyorum Eşim ABD-Houston'dan iş teklifi aldı.ABD'de yaşayanlara sormak istediğim, kafamı karıştıran sorular var:
1-ABD'e yerleşirsek sağlık sigortası yaptırmamın şart olduğunu yazışmalarınızdan anladım Sağlık sigortası kolay yaptırılıyor mu?, Çok pahalı mı? Geçmiş hastalıkları kapsıyor mu?
2-Kan pıhtılaşması nedeniyle hamile kalınca cleaxen diye bir iğne vurulmam gerekli Orada bu veya muadili iğneleri temin edebilir miyim?
3-Coraspirin, Folbiol, Becozyme-C kullanıyorum Bu aspirini ve vitaminleri orada kolay temin edebilir miyim?
4-Son olarak kan pıhtılaşması olup, ABD'yaşayıp, hamile kalan ve doğum yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…