selvıhan ve nazlı nasıl gıdıyo kızlar...ıgnelerle aranız nasıl .ben yakında gıdıceem doktoruma.baslıcaz kısmetse. sonrada denemeyı dusunuyorum.o yuzden yazdıklarınızı soluksuz okuyorum.ve cok merak edıyorum sızı.ınsallah en guzel sekılde bunları atlatıp guzel bebıslee kavusucaz ınanıyorum ben. tabıkı sen celen ve dıger tecrubelı arkadaslarımızı onumuzde bebek sahıbı olarak gormek de benı cok umutlandırıyor...hep yazın bıze...dınlenın bol bol sebze meyve yıyın...kendınıze bebıslere cok ıyı bakın...dularımdasızız.sızde edın bıze...
nazlım naptın rubella larıCADIARZUcanım benim çok sağol. hepimiz birbirimize desteğiz burada.ben başım sıkıştıkça celeni sıkıştırıyorum zaten. şen ve celende sağolsunlar cevapsız bırakmıyorlar bizi. ben 11. haftanın içindeyim şimdi. bakalım önümüzdeki hafta 2 li test ve kontrolüm var. Allah yardımcımız olsunda onları da hayırlısıyla atlatalım. İğneler sakın gözünü korkutmasın inan o işin en kolay kısmı. ben geceye aldım o işi yatmadan vurup yatıyorum. öğlende coraspinim var. yani kendimce sabah akşam kanı sulandırıyırum :1rolleyes: şimdilik göbekten devam ediyorum ve giderek daha az morarmaya başladı sanırım kaptım bu işi:))) Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. İnşallah bebeklerimizi kucaklarıma alalım.sizlerinde güzel haberlerini en kısa zamanda alalım inşallah
kızlar merhaba benimde 2 düşüğüm var tüp bebekti benimkiler araştırma yapıldı ve kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı birdaha hamile klaırsam iğne kullancakmışım 9 ay göbeğimden birde kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamıyormuş nedeni ney bunun bu göbğinizden vurduğunu iğne acıtmıyomu karnınız gerildikce off gerçi ben hala birdana hamile kalacağıma inanmıyorumda soruyorum işteee rabbim herkeze nasip etsin
celencim pazartesi vercem kanı bakılcak daha hiç bir tahlil yapılmadı. diğer bebeklerimde yapılmıştı. ikincisinde üzerinden 5 ay geçti diyemi bu kadar rahat doktorum bilmiyorum ama pazartesi bakılcak inşallah herşey yolunda gider. insan kan tahlilini bile kafaya takıyo. kod adı: panik insan nazlı:))))
:roflol: doktorunu gidince öpcen dimi yerime:roflol:
Bende inanın çok korkuyorum... şu ana kadar 2 dr.a randevu aldım inşallah sorun olmaz bu seferki hamileliğim sağlıklı geçer. sabahtan beri umutsuzlukla dr.ları arayıp duruyorum. korku mafedecek beni sizdede olmuşmuydu. Kötü bişi olucak diye içim içimi yiyor. İlk randevum perşembe akşamı6,30da. ilk kez gideceğim bir dr. benim için dua edin lütfen
umarım hepimizin yüzü güler :)
sevgılı eftelyasu, mumamu ve sımge...tahlıl sonucları ve tedavı ıcın kullandıklarınızı yazarsanız cok sevınırım...kendı capımda durumumu degerlendırmeye calısıyorumda...ayrıca bebıs hazırlıklarınıda yazında ara sıra heveslenelım dımı
sidocum sen heterezigottun dimi.ben hiç duymadım yarıda bırakan.onu ii bi arastır.yanlız şööle bi durum var 30, haftadan sonra iğnesiz yasama ayak uydurabiliomus bebiş.damarları byüdüğü için doktorum dedüydü:sm_confused: ama risk alamıycaağı için 36.haftada kesti ve korkma artık o buyudu dedi:sm_confused:
inşallah yakın bi zamanda senn bebişininde resmini görcez burda pamuk pamuk:1hug:
SEVGİLİ ECESEM , canım öncelikle tebrik ediyorum.. . Ne güzel bi haber bu... Senin adına çok sevindim...Allah tamamına erdirsin diyorum...Huzurlu ve sağlıklı bi gebelik dönemi diliyorum...Gelişmelerden haberdar olmak istiyoruz , mutlaka yaz tamam mı ?sevgili papatya süreyya evet doğru hatırlamışsın.ben hacettepede selvihanın tavsiyesiyle hematolog yahya büyükaşık a gittim... gitmeden öncede epey araştırmıştım...randevu almak için aradığımda telefona çıkan sekreterler ne için muayene olmak istediğimi sordular.... ben aslında hematoloji bölüm başkanından randevu almak istemiştim. .sekreterlere kan pıhtılaşması sorunum olduğunu söyleyince sizi yahya beye yönlendirelim onun uzmanlık alanı gibi bişey söylediler. kendisi çok genç birisi yada öyle gösteriyor. bir muayeneye yaklaşık 45 dk. zaman ayırıyor. pıhtılaşma faktörüyle ilgili aklınıza gelebicek her türlü tetkiki yaptırıyor.... benden 11 tüp kan almışlardı. hatta kanı alan hemşireler sizden niye bu kadar çok tahlil istediler neyiniz var diye sordular. bu arada tüpleri lab. kendiniz elden götürürseniz sonuçlarınızı çok kısa bir zamanda alabiliyorsunuz. benim tüm testlerim 3 gün içinde sonuçlanmıştı. eğer kanı aldırdığınız yerde bırakırsanız onlar size bir sonuç gün kağıdı veriyorlar ve çok ileri bir tarih yazıyorlar....
sonuçlar çıktıktan sonra yahya beyle tekrar görüşmeye gittik. testlerimde daha öncede sinan beyin yaptırdıklarından farklı bişey çıkmadı. mthfr 1298 heterezigot çıkan sonuç. ...sadece sinan beye gittiğimde homosistein değerim 9.7 çıktığı için metioninden sınırlı diyet yapmıştım yaklaşık 3 ay. yahya beye gittiğimde 6.5 e düşmüştü. artık diyet yapmama gerek olmadığını ,3 aydır kullandığım yüksek dozda folik asit ve b 12 vitamininin homosistein değerini düşen seviyede koruyacağını söyledi... ve böylece diyeti bıraktım..
bu sitede bazı arkadaşlar diyetin homozigot yada heterzigot olmakla bir alakası varmış gibi anlatıyor...ama malesef hiç alakası yok....diyet tamamen homosisteinle alakalı...bu konuyu gebelik kısmında değilde kalp damar hastalıkları bölümünde araştırırsanız daha ayrıntılı bilgi elde edersiniz...
..sonuç olarak yahya bey gebe kalınca kendisine gitmemi ve gebeliğin her 3 aylık periyotlarının başında bir test yapacağını ve buna göre iğne dozunun ayarlanacağını söyledi... kadın doğumcuyla beraber hareket etmek gerektinin önemini anlattı epeyce.....
bu arada çok ilginç bir durum oldu arkadaşlar... kendimi çocuk psikolojisinden uzaklaştırıp tamamen gezme eğlenme sinema tiyatroya vermişken dün hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+0 haftalık hamileyim. bthcg değerim 234 çıktı. ve şaşkınlıktan ne yapacağımı bilmiyorum. apar topar hastaneye gittim ...heyet raporu çıkardım... iğneleri aldım...çok umutla beklediğim gebeliklerim hüsranla sonuçlandı... ansızın hayatıma giren bu gebeliğimde inşallah herşey yolunda gider....
SEVGİLİ CELENCİM,bitanem biz zaten tm umutlarımızı yitirmiştik artık.burdada yazmıstım biz evlat edinmek için ekimde basvuru yapmıstık.basvurumuzdan 4 ay sonra hamile kaldım.hiç ummadığım bi anda.artık kafamda bööle bişi yoktu.sadece kurumdan gelecek meleğe odaklanmıstım.cok şükür.şimdi cmre doğdu 4 yıl sonrada melek gelicek:1hug:
canım doktorumuz banada eşimede genetik test istedi.yani ikimizde genetik testten gectik.onda bişi bulunmadı ben mthfr677t heterezigotum.
hayırlısı olsun ecesemcim.allahım sağsalim kavustursun kuzucuğuna:Saruboceq: benm cemremde ansızın girdi hayatıma.bende senn gibi kafamı sıfırlamıstım.bombostum.gerci öörendiğim ilk gn gene bi korku oldu ama cok şkrgecip gitti köt günler.allahım sizlerede bu mutlu sonu nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canımsın yaaaŞeniz ne kadar ii yürekli insanlarsınız.alahım bu kalp güzelliğinizin karsılığını versin inşallah tez zamanda:Saruboceq:
:
canım hakılsın panik oluyor insan ama olumlu düşünmeye çalış. zaten şu an olumsuz bir durumda yokgüzel haberlerle gelirsin inşallah..
selvihan nasılsın nasıl bebiş
selvıhan ve nazlı nasıl gıdıyo kızlar...ıgnelerle aranız nasıl .ben yakında gıdıceem doktoruma.baslıcaz kısmetse. sonrada denemeyı dusunuyorum.o yuzden yazdıklarınızı soluksuz okuyorum.ve cok merak edıyorum sızı.ınsallah en guzel sekılde bunları atlatıp guzel bebıslee kavusucaz ınanıyorum ben. tabıkı sen celen ve dıger tecrubelı arkadaslarımızı onumuzde bebek sahıbı olarak gormek de benı cok umutlandırıyor...hep yazın bıze...dınlenın bol bol sebze meyve yıyın...kendınıze bebıslere cok ıyı bakın...dularımdasızız.sızde edın bıze...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?