Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende izmirde yaşıyorum bendede 2 düşük var doktor arıyordum bana ege üniversitesinde mert kazandı yı tavsiye ettiler gittim iyiydi ama beklediğim kadar ilgi görmedim.

merhaba ecesem öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.hematoloğa gittiğinden bahsetmişsin peki kadın doğum doktorları hematologla işbirliği yapıyorlar mı?benimde homosisteinim 11,6dı diyet yapmadan ilaçlar vb...2 sene önce 7,2 ye düşmüş şimdi bilmiyorum.ara ara yapabildim diyeti ama ilaçlarımı içiyorum.inşaallah dediği gibidir doktorun buna çok sevindim.benimde aklımda bu soru işaretiydi çünkü sonuçta düşmüştü homosisteinim.birde canım ilaçlarını nasıl kullanıyorsun her gün mü?hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun.güzel haberlerini bekliyoruz görüşmek üzere...

arkadaşlar benim dr.um tepecik kadın doğum hastanesinde bir dr. çok ii ama bende bilemiyorum benim gibi hastaları var mı.... o kadar şey konuştuk dr.umla şimdi aklıma geliyor acaba başka hastalarıda olmuş mudur diye... inşallah olmuştur da değiştirmek zorunda kalmam. inanın çok istiyorum bu bebişi :)

sağol canım clexan vurulma dedi doktorum zaten sezaryan sonrası normal olan adet gibi kanamam artmasın diye banada mantıklı geldi bu kararı sevgiler

canım bende izmirde yaşıyorum bendede 2 düşük var doktor arıyordum bana ege üniversitesinde mert kazandı yı tavsiye ettiler gittim iyiydi ama beklediğim kadar ilgi görmedim.

benim içinde dr. ilgisi çok önemli. Bu yüzden dr.umu çok seviyorum. felçli bir hastası vardı hiçbir dr. doğum tavsiye etmemiş. masada kalıcağını sölemişler ama bu dr. doğumu sağlıklı şekilde gerçekleştirdi. Mucize gibi birşeydi yani... çok ii ve çok samimi... bu yüzden başka bizim gibi hastaları var mı öğrenip yazıcam sizede...

aminnnn cümlemize nasip etsin yüce rabbim :) bende önümüzdeki hafta dr.umla görüşücem. yurtdışına semşnere katılacakmış gitmeden görüşüp size haber veririm. eğer başka hastaları varsa en azından kendimizi garantiye almış oluruz :)

sevgili 06EE iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.darısı tüm bekleyen arkadaşlara...... ben her gün günde bir tane coraspin 100, becozme -C fort ve folbiol 5 mg kullanıyorum. hamile olduğumu öğrendiğim andan itibarendende fraxiparin 0,3 vurulmaya başladım. gebelik beklemediğim bir ayda olduğu için henüz doktora karar vermemiştik.en son lütfü beye gitmiştik. dün mail attım... 7-8 hafta aralığında ilk muay. için gelmeniz uygundur ,. ilaçlara aynen devam yazmış... kadın doğumcuya gitmeden önce hematoloğun istediği testi yaptırıp eğer iğne dozunda bir değişiklik öneriyorsa kadın doğumcu ne derse desin hematoloğun söylediği dozda iğne vurulcam.....

cnm keske baska bir doktorada görünseydin daha iyi olrdu insan bazen celiskide kalabiliyo hayrılısı olsun cnm üzülme diycem ama insanın elinde değil ALLAH yardımcın olsn bir daha yüce rabbim bu zorlukları yasatmaz insallah

cnm doktor suan için bendede birsorun görmediği için ikinci gebelğimde aspirin verdi yine öldü 3.gebelikte aspirin ve kan sulandırıcı iğne verdi malesef yine kaybettik tedbir amaclı veriyorlar ama biseye yaramadı tekrardan arastırma yapılcak bende, bazen kan testlerinde sorun yok gibi görünüyoms ama tedaylı arastırmalarda cıkanlarda olms benim bi arkadasımın akrabasında yaptırdığı kan testlerinde hiç bir sorn görünmemis 4. gebelikten sonra ankaraya gitmeye karar vermisler ordaki yapılan testte hebatit b virüsü cıkmıs tedavisini görmüs arkasınada cok sükür 2 tane cocuğu olms bazen sorn yok gibi görünüyo ama bi sorn olmasada bebek ölmez diye düsünüyorm ben

cnm gözünaydın Allah analı babalı büyütsün uzun uzun ömürler versin bebisine cok sevindim kib öptm

canım teshısın neydı? bence umutsuz olma boyle.bende zaman zaman senın gıbı hıssedıyorum.ama onemlı olan gereklı tum tetkıklerı yaptırıp daha sonra sonuclara gore tevı olmak gerek.mesela ben mthfr 677 heterozıgotum.homosısteını dusurmek ıcın yuksek doz folık asıt ve b vıtamını kullanıyorum.bıde coraspın 100 kullanıyorum. gebe kalmadan once baslaycam ıgnelerede. ama tum bu onlemlere ragmen yınede yenemıyorum ıcımdekı korkuyu.ama denemekde ıstıyorum artık.bakalım kısmet.sende umudunu yıtırme hıc...

oncelıkle tebrıkler.allah kucagına almayı kısmet etsın. teshısın neydı acaba? ıgneye basladınmı?bende mthfr 677 heterozıgıt bulundu. bende senınle aynı durumdayım.doktorum bu tahlıllere gerek bıle gormemıstı.ben zorla ıstedım yaptırdım.ıgneyede gerek yok demıstı.sonra rısklerı konustukca benı gebe kalmadan once ıgneye baslatmaya karar verdı.bende cok yeterlı oldugunu sanmıyorum ama.sanırım onemlı olan ıgnelre baslamak.kuzucuklar allaha emanet.ben artık daha fazla ırdelemeyıp kendımı once doktoruma sonrada allaha teslım edıcem.cunku bırazda kadercı bakıyorum ben. eger saglıkla gelıcekse bı bebek gelıyo zaten.bız gereklı onlemlerı alalım.ınsallah olucak.sende gebelıgının tadını cıkar bence?:teytey:

sağol canım clexan vurulma dedi doktorum zaten sezaryan sonrası normal olan adet gibi kanamam artmasın diye banada mantıklı geldi bu kararı sevgiler

canım allah analı babalı buyutsun..ne guzeldır sımdı o...bızede dualar et nolur...en kısa zamanda foto beklıoruz

sevgılı eftelyasu, mumamu ve sımge...tahlıl sonucları ve tedavı ıcın kullandıklarınızı yazarsanız cok sevınırım...kendı capımda durumumu degerlendırmeye calısıyorumda...ayrıca bebıs hazırlıklarınıda yazında ara sıra heveslenelım dımı

selvıhan ve nazlı nasıl gıdıyo kızlar...ıgnelerle aranız nasıl .ben yakında gıdıceem doktoruma.baslıcaz kısmetse. sonrada denemeyı dusunuyorum.o yuzden yazdıklarınızı soluksuz okuyorum.ve cok merak edıyorum sızı.ınsallah en guzel sekılde bunları atlatıp guzel bebıslee kavusucaz ınanıyorum ben. tabıkı sen celen ve dıger tecrubelı arkadaslarımızı onumuzde bebek sahıbı olarak gormek de benı cok umutlandırıyor...hep yazın bıze...dınlenın bol bol sebze meyve yıyın...kendınıze bebıslere cok ıyı bakın...dularımdasızız.sızde edın bıze...

hee yok anam ismirde deilm ya doğal olaraktan kimsesizimsenağlama herkes ordasenağlama allahtan cemrem var.o olmasa yedüydüm kafayudelikafadulden

ay canım ya maasallah her fotosu ayrı bı guzel kızının.bı nazar boncugu koy fotosunun yanına... ne guzel bı duygudur dımı onca sıkıntının sonunda onu koklamak...allahım bızede kısmet etsın ınsallah...canım bende korunmayı bırakınca baslıcakmısım ıgnelere oyle soyledı doktorum.onleyıcı bı tedavı oldugu ıcın en dogrusunun gebelık oncesı kullanım oldugunu soyluyo. aman neyse baslatsında oncesı sonrası farketmez.olurum ıgnelerı nolcakkı.yeterkı sonunda yuzum gulsun. daha sonra tehlıkelı donem bıtınce bırakırız dıyo ama.bunu sımdıden konu etmek ıstemıyorum.o zamanı bı gorelımde. o zaman konusucam tekrar ınsalah...belkıde bıraktırmaz. yada ben bırakmam belkıde...sen hıc rastladınmı 4 5 aydan sonra ıgnelerı bırakanlara...? ınsallah bende guzel haberler yazarım sıze...dua edın...guzel kızını opuyorum

bitanem biz zaten tm umutlarımızı yitirmiştik artık.burdada yazmıstım biz evlat edinmek için ekimde basvuru yapmıstık.basvurumuzdan 4 ay sonra hamile kaldım.hiç ummadığım bi anda.artık kafamda bööle bişi yoktu.sadece kurumdan gelecek meleğe odaklanmıstım.cok şükür.şimdi cmre doğdu 4 yıl sonrada melek gelicek:1hug:
canım doktorumuz banada eşimede genetik test istedi.yani ikimizde genetik testten gectik.onda bişi bulunmadı ben mthfr677t heterezigotum.
hayırlısı olsun ecesemcim.allahım sağsalim kavustursun kuzucuğuna:Saruboceq: benm cemremde ansızın girdi hayatıma.bende senn gibi kafamı sıfırlamıstım.bombostum.gerci öörendiğim ilk gn gene bi korku oldu ama cok şkrgecip gitti köt günler.allahım sizlerede bu mutlu sonu nasip etsin inşallah:Saruboceq:
canımsın yaaaŞeniz ne kadar ii yürekli insanlarsınız.alahım bu kalp güzelliğinizin karsılığını versin inşallah tez zamanda:Saruboceq:

merhaba kızlar benimde hamileliğimin basından beri bebeğimn plasentasının yanında kan pıhtılaşması vardı.aşırı derecede bel ağrılarım oluyordu.bunun için progestan ve onun jelini kullandım.bundan 1 hafta olucak doktora gittim.suanda 3 ay 1 günlük hamiileyim.kan pıhtılaşmam dağılmıs düşük tehlikem bitmiş.cok sevindim.inşallah sizde sorunsuz bir hamilelik ysar bebişlerinizi kucagınıza alırsınız

sidocum sen heterezigottun dimi.ben hiç duymadım yarıda bırakan.onu ii bi arastır.yanlız şööle bi durum var 30, haftadan sonra iğnesiz yasama ayak uydurabiliomus bebiş.damarları byüdüğü için doktorum dedüydü:sm_confused: ama risk alamıycaağı için 36.haftada kesti ve korkma artık o buyudu dedi:sm_confused:
inşallah yakın bi zamanda senn bebişininde resmini görcez burda pamuk pamuk:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…