• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........

canım benim çok üzüldüm .ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi yani duygularımı ifade edemiyorum ne diyeyim allah yardımcın olsun.derdi verende allah dermanı verende allah.Dua etmekten başka çaremiz yok.rabbim inşallah sorunsuz bir operasyon geçirmeni nasip eder.bende dün gece sana yatarken dua ettim inşallah operasyonun iyi geçer diye.hayırlı haberlerini bekliyorum.allahım seni korusun allaha emanet ol.

sevgili celen35 okuyunca çok üzüldüm, 4dış gebelik ne demek... inan çok üzüldüm. dış gebelik hakkında pek bilgim yok ama çok zor ve tehlikeli oldugunu biliyorum.. allahtan tüplerin zarar görmemiş. allahım çok büyük, sana sabrının mükafatını verdi. artık seni hiçbirşey yıkamaz bence :) ben olsam böyle düşünürdüm.. biricik cemreni allah bağışlasın canım öpüyorum
cok saol lalcim.cok şükr arada aklıma gelsede o günler gecti gitti diyorum cemreye baktıkca.darısı tüm isteyenlere...allahım kimseyi bu yolda oyalamasın cok zor:Saruboceq:
Sevgili umut sevgim , foruma yeni girdim ve sondan değil , geriden son kaldığım yerden okumaya başlıyorum ben...Güneş'in haberine sevindim , mesajını yazdım , sonra senin üzücü haberinle karşılaştım..Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun...Hissettiklerini çok iyi anlıyorum.. Kaybına mı üzüleceksin , nasıl toparlanacağına mı , geçireceğin operasyona mı ...Aynı duyguları ben de yaşadım , çok zor ...İyileşmek için elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok canım...Dış gebelik de bir gebelik talihsizliği , tedaviden sonra gebe kalmaya engel değil..Bak celen tam 3 kez dış gebelik yaşamış...Sorunsuz , ağrısız sızısız bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...Allah yardımcın olsun , tekrarını yaşatmasın .. Ne diyelim söyleyecek söz bulamıyorum canım ...Tekrar geçmiş olsun...

4senağlamasenağlama

canım benim çok üzüldüm .ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi yani duygularımı ifade edemiyorum ne diyeyim allah yardımcın olsun.derdi verende allah dermanı verende allah.Dua etmekten başka çaremiz yok.rabbim inşallah sorunsuz bir operasyon geçirmeni nasip eder.bende dün gece sana yatarken dua ettim inşallah operasyonun iyi geçer diye.hayırlı haberlerini bekliyorum.allahım seni korusun allaha emanet ol.

sen naptım selvihancım?kanaman bitti inşallah:Saruboceq:

celencğim canım benim nasılsın.o dünyalar tatlısı bebişnde iyidir inşallah.ben çok şükür iyiyim kanamam aynı gün durduğunu söylemiştim.bugün tam 5 gün oldu evden dışarı çıkmayalı.ço canım sıkılıyor arın bir ara hava almakiçin çıkacağım artık bazen can sıkıntısından patlayacak gibi oluyorum.televizyondaki bütün kadın progralarını izler oldm ama herşeye rağmen rabbime çok şükrediyorum çünkü bebişim hala benimle inşallah onu benden ayırmaz.rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.dualarım buradaki can dostlarım için allah herkese nasip etsin bu güzellikleri.segilerle

sevgili şen ciğim güzel bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.çok yoğun olduğunu biliyorum ama bunlar tatlı yorgunluklar ols gerek rabbim bebişine ve sana sağlıklı güzel günler nasip etsin.sürekli aklımdasınız .bu arada arada sana özel mail atmak istiyorum fakat özel mail kapalı gözüküyor açarsan sevinirim.sevgilerle

Sevgili umut sevgim,
Cokk gecmis olsun canim.
Allahim Insallah birdaha yasatmaz ve bir an önce herkese hayirli evlatlar nasip eder.

Celeniimmmm,kaydirigubbakcemile3

Ruh halin niye kimsesiz.:delphin:
Kocisin biryeremi gitti yokca canim.kaydirigubbakcemile3
Minik Tatli kuzun yanindaya niye kimsezissin.:ecrin_bebek:
Kizlar benim kocis bel rahatsizligindan dolayi 3 hafta fizik tedavi icin bir kilinikteydi ve dün geldi. Allah izin verirse bu ay bizde calismalara kaldigi yerden devam edecegiz :utangac:
Allahim Insallah bu ay hayirlisiyla tutar ve bebisim beni bu sefer terk etmez.senağlama
Aslinda acayip tirsiyorum ben yaaa :1no2:

Kızlar yaa ..Nedir bu üzücü haberler...İnanın çok umudum kırılıyor , bir de arkadaşın üzüntüsünü düşündükçe iyice üzülüyorsun...

Hem hamile kalmak istiyorum , hem korkuyorum...Bi hematoloğa gitmeye karar vermiştim... Buranın Tıp Fakültesini araştırdım , yan dallar çok iyi değilmiş , iyi bi hematolog bulamadım ... Ayrıca Anti Faktör X A denilen test burada yapılmıyormuş... Gelecek hafta Ankaraya gitme ihtimalim var...

Sizden ricam , bi arkadaşımız Ankarada gittiği hematologtan bahsetmişti galiba...Bana güvendiğiniz , memnun kaldığınız bi hematolog ismi yazarsanız sevinirim...Randevu için varsa telefon numaralarını da yazar mısınız ? Teşekkür ederim şimdiden...

SEVGİLİ SMMM06 ve ECESEM , sanırım hematoloğa gitmiştiniz sizler...Geçmiş sayfalarda öyle okudum...Mesajıma sizden cevap bekliyorum...

SEVGİLİ SMMM06 ve ECESEM , sanırım hematoloğa gitmiştiniz sizler...Geçmiş sayfalarda öyle okudum...Mesajıma sizden cevap bekliyorum...

canım benim ben hacettepede hematoloji bölümünde yahya büyükaşık var onu önebilirim.hacettepe ünüversitesini ararsan tlf ulaşabilirsin hatta internettende bulabilirsin.canım benim ben ona gittim iyi birisi.

merhaba Gila77 bende de aynı sorun var sanırım.Ben de 2 defa düşük yaptım ilki 9 haftalıktı ikincisi 6 haftalıktı bana bir takım testler yapıldı faktör 5 vb. protein c ve s testi eksikmiş onu da yaptırdım sonucunu 1 ay sonra alıcam bu testlerde anlaşılıyormuş pıhtılaşma faktör 5 te birşey çıkmadı fakat buna rağmen doktor bana hamilelik düşündüğün andan itibaren kanı sulandırıcı aspirin kullanmamı söyledi ve hamileyken de 9 ay boyunca devam etmem gerekiyormuş ben de senin gibiyim bazen bıkıyorum uğraşmak istemiyorum artık ama sonucunda güzel birşey elde edicez allahın izniyle,o yüzden de umudunu kaybetme arkadaşım umarım herşey gönlünce olur

Teşekkür ederim selvihancım , ben de hacettepeden düşünüyordum , telefonunu da aldım hatta... İyi istirahatler diliyorum sana , teşekkürler tekrar...

Celeniimmmm,kaydirigubbakcemile3

Ruh halin niye kimsesiz.:delphin:
Kocisin biryeremi gitti yokca canim.kaydirigubbakcemile3
Minik Tatli kuzun yanindaya niye kimsezissin.:ecrin_bebek:
Kizlar benim kocis bel rahatsizligindan dolayi 3 hafta fizik tedavi icin bir kilinikteydi ve dün geldi. Allah izin verirse bu ay bizde calismalara kaldigi yerden devam edecegiz :utangac:
Allahim Insallah bu ay hayirlisiyla tutar ve bebisim beni bu sefer terk etmez.senağlama
Aslinda acayip tirsiyorum ben yaaa :1no2:

hee yok anam ismirde deilm ya doğal olaraktan kimsesizimsenağlama herkes ordasenağlama allahtan cemrem var.o olmasa yedüydüm kafayudelikafadulden

sevgili papatyasüreyya benim gittiğim ii bi hemetoloji uzmanı var ankara üniversitesinin dr ismi prof.dr önder aslan tunalıda muaynehanesi var ama açık söyliyim ben muayneye gidince baya ilgilendi her soruma cevap verdi anca daha sonra telefonla bişey sormak için aradığımda görüşmedi ama ii bi dr du birde hacettepede prof. dr ibrahim haznedaroğlu var ama ondan ben randevu alamamıştım yoğunmuş baya umarım yardımcı olmuşumdur

celen cim bebeğin çok tatlı ya nazar değmesin allahım bizlerede nasip etsin inş
sen çok sabırlı birisin 7 defa ne demek ben im 2 kaybım var ve hamile kalıcam diye ödüm kopuyor bebek istiyorum ma tekrar o sıkıntılara katlanabilirmiyim diye düşünüyorum tam düzeldim iyiyim derken tekrar hamile kalıp tekrar kaybetmek çok acı

bazen benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor çok üzülüyorum bazende inadına bu sefer bişi olmayacak çok güzel olacak diyorum ya 3. de kaybedersem ya ne yapıcam offf çaresizlik bu dmek resmen hani derler ya hiç çaresiz kaldınmı evet kaldım ve buradaki arkadaşların çoğu benim gibi allahım tez zamanda hayırlı gebelikler ve bebişler nasip rabbim

bu rada celencim eşinede genetik test yapıldımı ben şimdi faktor 5 yaptırdım sonucunu bu hafta alıcam ama kromozom testi de yaptırmak istiyorum onuda özelde yaptırıcam ama eşimede yapılacakmı yapılması gerekiyormu sen yaptırdınmı onu merak ettim

eşim geçenlerde bu hayat yalnız geçermi evlenmen lazım çoluğun çocuğun olması lazım deyince ne kadar çok üzüldüm anlatamam sanki benim yüzümden o da çocuk sahibi olamıyor gibi geldi ama bazende işi deliliğe vuruyorum ben kısırım diyorum soranlara deli oluyorum çünkü karnımı işaret edip bişi yok mu diyenler deli ediyor beni bende kısırm ben deyip gülüp geçiyorum

biraz fazla yazdım galiba ama içimi dökmek istedim arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın kendinize iyi bakın öptüm herkesi

sevgili papatya süreyya evet doğru hatırlamışsın.ben hacettepede selvihanın tavsiyesiyle hematolog yahya büyükaşık a gittim... gitmeden öncede epey araştırmıştım...randevu almak için aradığımda telefona çıkan sekreterler ne için muayene olmak istediğimi sordular.... ben aslında hematoloji bölüm başkanından randevu almak istemiştim. .sekreterlere kan pıhtılaşması sorunum olduğunu söyleyince sizi yahya beye yönlendirelim onun uzmanlık alanı gibi bişey söylediler. kendisi çok genç birisi yada öyle gösteriyor. bir muayeneye yaklaşık 45 dk. zaman ayırıyor. pıhtılaşma faktörüyle ilgili aklınıza gelebicek her türlü tetkiki yaptırıyor.... benden 11 tüp kan almışlardı. hatta kanı alan hemşireler sizden niye bu kadar çok tahlil istediler neyiniz var diye sordular. bu arada tüpleri lab. kendiniz elden götürürseniz sonuçlarınızı çok kısa bir zamanda alabiliyorsunuz. benim tüm testlerim 3 gün içinde sonuçlanmıştı. eğer kanı aldırdığınız yerde bırakırsanız onlar size bir sonuç gün kağıdı veriyorlar ve çok ileri bir tarih yazıyorlar....
sonuçlar çıktıktan sonra yahya beyle tekrar görüşmeye gittik. testlerimde daha öncede sinan beyin yaptırdıklarından farklı bişey çıkmadı. mthfr 1298 heterezigot çıkan sonuç. ...sadece sinan beye gittiğimde homosistein değerim 9.7 çıktığı için metioninden sınırlı diyet yapmıştım yaklaşık 3 ay. yahya beye gittiğimde 6.5 e düşmüştü. artık diyet yapmama gerek olmadığını ,3 aydır kullandığım yüksek dozda folik asit ve b 12 vitamininin homosistein değerini düşen seviyede koruyacağını söyledi... ve böylece diyeti bıraktım..
bu sitede bazı arkadaşlar diyetin homozigot yada heterzigot olmakla bir alakası varmış gibi anlatıyor...ama malesef hiç alakası yok....diyet tamamen homosisteinle alakalı...bu konuyu gebelik kısmında değilde kalp damar hastalıkları bölümünde araştırırsanız daha ayrıntılı bilgi elde edersiniz...
..sonuç olarak yahya bey gebe kalınca kendisine gitmemi ve gebeliğin her 3 aylık periyotlarının başında bir test yapacağını ve buna göre iğne dozunun ayarlanacağını söyledi... kadın doğumcuyla beraber hareket etmek gerektinin önemini anlattı epeyce.....

bu arada çok ilginç bir durum oldu arkadaşlar... kendimi çocuk psikolojisinden uzaklaştırıp tamamen gezme eğlenme sinema tiyatroya vermişken dün hamile olduğumu öğrendim. bugün 4+0 haftalık hamileyim. bthcg değerim 234 çıktı. ve şaşkınlıktan ne yapacağımı bilmiyorum. apar topar hastaneye gittim ...heyet raporu çıkardım... iğneleri aldım...çok umutla beklediğim gebeliklerim hüsranla sonuçlandı... ansızın hayatıma giren bu gebeliğimde inşallah herşey yolunda gider....

ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........

canim ya cok cok gecmis olsun inan cok uzuldum tabiki dualarimizdasiniz hepiniz her zaman diyorum yarabbim cok sukur ama benim gibi bekleyen herkesede evlat ver diye surekli dua ediyorum ama canim sunuda unutma once bizim sagligimiz bizlere birsey olduktan sonra cocugu napalim oyle degilmi ben ilk hastaligimi ogrendigimde gunlerce evden disari cikamadim aglamaktan kimseyle gorusmedim ve dedimki allahim once benim sagligim sonra bebek simdi sen once git doktoruna guven ve ne gerekiyorsa onu yaptir ve biran once sagligina kavus bebegin gene olur lutfen uzulme ve direncini kaybetme unutma sen olmasan bebekde olmaz tekrar cok, gecmis olsun sevgilerle :teselli:

UMARIM HAYIRLISI OLUR. BENDE DR.UMDAN MEMNUN GİBİYİM AMA SANKİ BU KONULARDA YETERSİZMİŞ GİBİ GELİYOR. HİÇ BANA SENİN GİBİ HASTAM OLDU DEMEDİ. BU DA BENİ KORKUTUTUYO. ERKEN YAPTIRDIM BENDE TAHLİLİ 2 HAFTALIK FALAN HAMİLEYİM İĞNELERE HEMEN BAŞLANIYOMU. BU KONUDA GENELDE 5-6 HAFTALIKKEN BAŞLANILDIĞINI YAZMIŞSINIZ. BENİM GİBİ ERKEN ÖĞRENENLER VARMI :):hooray: SONUNDA KUPAYI KALDIRAN OLURUZ İNŞALLAH :)

esercim bende iki haftalikti ogrendigimde ve hemen basladim ignelere ne kadar erken o kadar iyi biliyorsun hattagebe kalmadan baslayanlar bile var canim ayrica gozun aydin merak ettim doktorun kim insallah sorunsuz gebelik gecirirsin ve kucagina almayi nasip etsin rabbim sevgiyle kal a.s.

arkadaşlar biliyorum sizde de aynı sorunlar var ama yardımınıza ihtiyacım var ben 2 defa düşük yaptım faktör 5 vb testler yapıldı birşey çıkmadı protein c ve protein s testleri yapılmamış dün protein s testini yaptırdım 1 ay sonra sonucunu alıcam protein c gittiğim hastanede yapılmıyormuş yaptırmalımıyım sizce ve doktor sonuçlarda olumsuz birşey çıkmamasına rağmen bana coraspin verdi korunmayı bırakınca bunu gün aşırı kullan dedi ve haftada 2 kez folbiol kullanmam gerekiyormuş coraspini de hamile kaldığımda 9 ay boyunca kullanacakmışım coraspinin bir zararı olur mu acaba bana kanı sulandırıcı iğnede vermesi gerekir mi bana yardımcı olursanız sevinirim

Back