ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........
canım benim çok üzüldüm .ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi yani duygularımı ifade edemiyorum ne diyeyim allah yardımcın olsun.derdi verende allah dermanı verende allah.Dua etmekten başka çaremiz yok.rabbim inşallah sorunsuz bir operasyon geçirmeni nasip eder.bende dün gece sana yatarken dua ettim inşallah operasyonun iyi geçer diye.hayırlı haberlerini bekliyorum.allahım seni korusun allaha emanet ol.