• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...

canım allah analı babalı guzel gunlerde buyutsun ınsallah darısı bızlerın basına

tesekkurler 0EE darisi insallah seninde basina olur
evet yolu yariladik hatta geriye gidiyoz ama benim bu gunlerde agrim cok artik yuruyemiyorum karnim asagida oldugu icin cok zorlaniyorum yani anlicagin cokda sorunsuz degiliz ama genede binlerce kere sukur bu arada bebegimin cinsiyeti netlesti once kiz demislerdi ama simdi oglan dendi ve hareketlendi tahlillerim temiz cikti cok sukur bu guzel haberleri vermek istedim sizlere ama bazi arkadaslarin uzucu haberlerini okuyunca vazgectim ne olur kimse uzulmesin sabir edin arkadaslar hersey yoluna girecek birgun buna tum kalbimle inaniyorum hepinizi cani gonulden kucakliyorum

canım ınsallah bmelegını saglıcakla kucagna alırsın rabbım herkesın bebısıne hayırlı ve uzun omurler versın kızlar bızede dua etmeyı unutmayın olurmu........

ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........

ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........

canım ınan bana burdakı herkesın hıkayesını cok yakından takıp ettıgım gıbı senınkınıde takıp edıyorum.tum kayıplara cok uzuluyorum evet. ve cocuk ozlemı cok buyuk bı acı.ama yınede bazen bıseylerı unutuyoruz bız.en onemlısı bızım saglıgımız.tabıkı once bunun ıcın sukretmelıyız.bunun ıcın ugrasmalıyız.sımdı sende belırsız ve uzucu bı durumda kalmıssın.kese gozuken kese ıse dıs gebelık olmaz.sanırım doktorun sunu demek ıstemıstır. gorduklerı sey kese deılmıs.kanama balonu yada herhangı baska bı bırıkım olabılır. ama su an bunların ayrıntılarından cok sen onemlısın canım. su an yapman gereken ne bılıyomusun.oncelıkle allah su an sana saglıklı bı bebek vermedıyse bunun
hayrına ınanmak.ve kendını doktoruna teslım edıp ne gerekıyos onu yaptırmak.benım bıldıgım kadarıyla zor bı operasyon deıl.ve cogu kez tup kurtarılıyo. o yuzden bu uzucu durumdan kendı saglıgın ıcın cabalayarak kurtulmnı ve bıraz dınlenmenı dılıyorum.hayatta bazılarının sınavı dıgerlerıne gore bıraz daha zor oluyo.ve cok haklısın.ama yapıcak ve sorgulayacak bısey yok. sımdı saglıgına bı an once kavusmaya bak sen. bıgın kuzunu kokladıgında bugunler sadece tatsız anılar olarak gelıcek aklına...ınanıyorum ben.evet zor yollar.ama cok sukur hamıle kalabılıyoruz.elbet allah bızıde sevındırcek bı gun.sımdı bunları dusunmeden saglıgın ıcın caba goster canım.sımdıden gecmıs olsun.lutfen bızı habersız bırakma.dualarımı gonderıcem....

canım benm yaaasenağlama allahım nedir bu başımıza gelensenağlama aynısı bana oldu umutcum.dış gebelik cok nadirde olsa yalancı kese yaparmıs.ben bu yüzden şerefsiz bi doktora boştan yere kürtaj oldum.meğer sonradan kaybolurmus o kese.sonra incelemedi kontrol etmedi beni ve tüpteki bebek bydü ve iç kanamaya kadar gitti.yarım saatle hayatın kurtuldu dedi bana baska bi doktor.istersen aklında şphe kalmasın baska bi doktora git derim ben..ooffff allahım yardımcın olsun bitanem..allahımsabır versin sabrınında karşılığını versin:Saruboceq: (tez zamanda!!!!!!)

ya aklıma takıldı değerler yükselmiş peki kese yokmuydu?

ya aklıma takıldı değerler yükselmiş peki kese yokmuydu?

canım zaten dısgebelıgın belırtısı degerlerın dusmesı sonrada bırden artmasıymıs onceden keseyı gordum dedi sonrakı gııtıgımızde deger katlamıs ama kese buyumemıstı dıs gebelıkten korkuyorum dedi sonra deger dusup tekrar yukselınce dıs gebelık dedı vajınadan baktı valla artık ne yapcagımı sasırdım canım sana ılac falan veremem duserken tupunude goturur dedi en iyisi laparaskopi yapalım dedi once allaha sonra dr elıne amenetım.........
canım ınan bana burdakı herkesın hıkayesını cok yakından takıp ettıgım gıbı senınkınıde takıp edıyorum.tum kayıplara cok uzuluyorum evet. ve cocuk ozlemı cok buyuk bı acı.ama yınede bazen bıseylerı unutuyoruz bız.en onemlısı bızım saglıgımız.tabıkı once bunun ıcın sukretmelıyız.bunun ıcın ugrasmalıyız.sımdı sende belırsız ve uzucu bı durumda kalmıssın.kese gozuken kese ıse dıs gebelık olmaz.sanırım doktorun sunu demek ıstemıstır. gorduklerı sey kese deılmıs.kanama balonu yada herhangı baska bı bırıkım olabılır. ama su an bunların ayrıntılarından cok sen onemlısın canım. su an yapman gereken ne bılıyomusun.oncelıkle allah su an sana saglıklı bı bebek vermedıyse bunun
hayrına ınanmak.ve kendını doktoruna teslım edıp ne gerekıyos onu yaptırmak.benım bıldıgım kadarıyla zor bı operasyon deıl.ve cogu kez tup kurtarılıyo. o yuzden bu uzucu durumdan kendı saglıgın ıcın cabalayarak kurtulmnı ve bıraz dınlenmenı dılıyorum.hayatta bazılarının sınavı dıgerlerıne gore bıraz daha zor oluyo.ve cok haklısın.ama yapıcak ve sorgulayacak bısey yok. sımdı saglıgına bı an once kavusmaya bak sen. bıgın kuzunu kokladıgında bugunler sadece tatsız anılar olarak gelıcek aklına...ınanıyorum ben.evet zor yollar.ama cok sukur hamıle kalabılıyoruz.elbet allah bızıde sevındırcek bı gun.sımdı bunları dusunmeden saglıgın ıcın caba goster canım.sımdıden gecmıs olsun.lutfen bızı habersız bırakma.dualarımı gonderıcem....
Bugün 20:48
tesekkur edrım canım guzel sozlerın ıcın alında yazılan gelıyomus basa rabbım daha zor sınavlarla ımtıhan etmesın bızı dedıgın gıbı once annelerın saglıgı cunku bız yoksak onlarda olmayacak opt canımmm

merhaba canlarım, hep iyi haberler okumak umuduyla açıyorum bu siteyi ama neredeyse her girişimde bir kayıp haberiyle karşılaşıyorum...rabbim bu son olsun inşallah diyorum allah bu yoldaki tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun...

umut sevgim, canım allah sabır versin, senin kadar üzgünüm inan...umarım bu son kaybın olur...dualarım seninle...keşke elimizden birşey gelebilseydi...

selvihanım, çok geçmiş olsun...dikkatli ol lütfen, hareket et ama kendini fazla yoracak şeyler sakın ola yapma...yattığın yerden ayak parmaklarını hareket ettirmen yeterli...yarım saatte birde kalk bir iki adım at onun dışında yat başkA iş yapma...allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...

güneşim, selinimiz hoş geldi aramıza,,,umut getirdi buradaki güzel anne adaylarına...kızının ömrü uzun olsun...rabbim onu size bağışlasın...güzelliklerle dolu huzurlu sağlıklı bir yaşamı olsun, tüm kötülükler ondan uzak olsun....sağlıkla güle güle büyüt yavrunu...darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh...

birde ,izinle ilgili bir soru vardı sanırım...ben doğum öncesi çalıştığım haftaları doğum sonrasına aktardım...doğum öncesi 8 haftanın 3 haftasını çalıştım ve erken doğum yaptım yani doğum sonrasına 3 haftayı aktarabildim....doğum sonrası iznim 11 haftaya çıkmış oldu.

hepinizi öpüyorum...güzel haberlerinizi almak dileğiyle...sevgiyle kalın ...

umutsevgim büyük geçmiş olsun canım. benim dış gebelik hakkında pek bi bilgim yok, sadece erken müdahale edilmesi gerektigini biliyorum, celeninde dedigi gibi gecikmeden başka bi doktorada görün bence, eger dışgebelikse vakit kaybetme canım.
istemeyen çiftlerin saglıklı bebekleri olur, bizim gibi emek verenlerinse hüsranla sonuçlanır. ben bu adaleti anlayamıyorum. neyse.. allahım inşallah böyle acılar yaşatmaz artık.. allah sabır versin umutcum

umut sevgim başka bir dr gitmei tavsiye ederim emin olmak için profta olsa yanılma payı herzaman vardır aklında kalmasın neden gitmedim başka dr diye eğer dış gebelikse çok üzüldüm önlemini bir an önce al sen önemlisin kendine iyi bak allahın taktiri

güneşcim hayırlı uğurlu evlat olsun ve çektiklerine değsin inş selinciğimiz hoş geldi aramıza allah inş banada nasip eder bende sever okşarım minik ellerini süt kokulu gıdısından öperim sevgiler

canım ya çok üzüldüm inşallah yanılmıştır dr inşallah dış gebelik değildir başka bir doktora daha gözük bir kaçkez HCGne baktır,yüce Rabbimin sınavındasın ne olur asla isyan etme sana dua edeceğim.

canım benm yaaasenağlama allahım nedir bu başımıza gelensenağlama aynısı bana oldu umutcum.dış gebelik cok nadirde olsa yalancı kese yaparmıs.ben bu yüzden şerefsiz bi doktora boştan yere kürtaj oldum.meğer sonradan kaybolurmus o kese.sonra incelemedi kontrol etmedi beni ve tüpteki bebek bydü ve iç kanamaya kadar gitti.yarım saatle hayatın kurtuldu dedi bana baska bi doktor.istersen aklında şphe kalmasın baska bi doktora git derim ben..ooffff allahım yardımcın olsun bitanem..allahımsabır versin sabrınında karşılığını versin:Saruboceq: (tez zamanda!!!!!!)

celenciğim senin bu yolda çekmediğin sıkıntı kalmamış canım ne denir Allah mukafatını daim kılsın,7 kez kayıp,dış gebelik,iç kanama kimbilir ayrıntıya girsen ne zor şeyler yaşamışsındır ama çok şükür mükafatın çok güzel inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.

merhaba arkadaşlar, bende ocak 2008 den beri sizlerle aynı durumu yaşıyorum ve 2 kaybımvar. (heterozigot). şu an çok yeni hamileliğim var ve izmirde yaşıyorum.
izmirde olup da dr.u olan var mı hemen hemen herkesin durumunu ilk yazılardan beri takip ediyorum. umarım en kısa zamanda yüzlerimiz güler... tek temennim bu

merhaba arkadaşım benim de 2 tane düşüğüm var ilki 9 hafta 3günlük 2.si 6 haftalıktı ikiside karnımda öldü fakat yapılan araştırmalarda hiçbir şey çıkmadı ama doktorum bana coraspin diye bir hap verdi gebelik düşündüğün anda bu hapı kullan dedi ve hamile kalıncada devam edecek mişim gerekli görürse kanı sulandırıcı iğne vurulabilirmişim ama benim anlamadığım şey yapılan testlerde hiçbir sorun çıkmadı neden böyle bir şey söyledi doktorum bunu bilen varsa cevap bekliyorum.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

celenciğim senin bu yolda çekmediğin sıkıntı kalmamış canım ne denir Allah mukafatını daim kılsın,7 kez kayıp,dış gebelik,iç kanama kimbilir ayrıntıya girsen ne zor şeyler yaşamışsındır ama çok şükür mükafatın çok güzel inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder.
cok şükür tuucecim cok şkür.cok zor zamanlardı.umudumu az yitirmedim bende.calıkusum gibi evliliğimi bile göxzden cıkarmıstım.ama cıkmayan candan ümit kesilmezmiş gercekten.allahımın hikmeti cok byükona inanmayan taş olsun derim ben hep.tuğcecim ben 4 kez dış gebelik 3 kezde normal gebelik gecirdim.8. de kucağıma aldım cemremi:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar, bende ocak 2008 den beri sizlerle aynı durumu yaşıyorum ve 2 kaybımvar. (heterozigot). şu an çok yeni hamileliğim var ve izmirde yaşıyorum.
izmirde olup da dr.u olan var mı hemen hemen herkesin durumunu ilk yazılardan beri takip ediyorum. umarım en kısa zamanda yüzlerimiz güler... tek temennim bu
ben askeri hastanenin doktorunun özeline gittim bu en son hamileliüğimde.kendisini cok severimŞeniz bitanemdir oŞeniz hatta oğlum olsaydı adını vericektik kız olunca cem-re oldu.kendisinin adı cem dekaydirigubbakcemile3 tavsiye ederim.sosyal güvencen varsa hastanede ilaçlarınıda yazar.ne desem yaptı yaa.şu kadar ilaç yaz diyordum tamam diyordu.ilacı deiştirmek istiyorum diyordum tamam diyordu.aayy ösledim:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşım benim de 2 tane düşüğüm var ilki 9 hafta 3günlük 2.si 6 haftalıktı ikiside karnımda öldü fakat yapılan araştırmalarda hiçbir şey çıkmadı ama doktorum bana coraspin diye bir hap verdi gebelik düşündüğün anda bu hapı kullan dedi ve hamile kalıncada devam edecek mişim gerekli görürse kanı sulandırıcı iğne vurulabilirmişim ama benim anlamadığım şey yapılan testlerde hiçbir sorun çıkmadı neden böyle bir şey söyledi doktorum bunu bilen varsa cevap bekliyorum.allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
canım bazen doktorlar sebep bulamayınca da veriyorla aspirini hatta iğneyide.yanlış hatırlamıorsam burdada vardı senin gibi olan..CADIARZU

sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...
Sevgili güneş , hayırlı uğurlu olsun...Allah hayırlı ömürler versin , anneli babalı büyütsün...Herşeyin yolunda olmasına çok sevindik.. Ayrıca verdiğin bilgiler için de çok teşekkürler , çok düşüncelisin...Darısı da başımıza inşallah... Celen , şen , redrose gibi bizi yalnız bırakma arada yaz olur mu ? Çok sevgiler...

UMARIM HAYIRLISI OLUR. BENDE DR.UMDAN MEMNUN GİBİYİM AMA SANKİ BU KONULARDA YETERSİZMİŞ GİBİ GELİYOR. HİÇ BANA SENİN GİBİ HASTAM OLDU DEMEDİ. BU DA BENİ KORKUTUTUYO. ERKEN YAPTIRDIM BENDE TAHLİLİ 2 HAFTALIK FALAN HAMİLEYİM İĞNELERE HEMEN BAŞLANIYOMU. BU KONUDA GENELDE 5-6 HAFTALIKKEN BAŞLANILDIĞINI YAZMIŞSINIZ. BENİM GİBİ ERKEN ÖĞRENENLER VARMI :):hooray: SONUNDA KUPAYI KALDIRAN OLURUZ İNŞALLAH :)

sevgili celen35 okuyunca çok üzüldüm, 4dış gebelik ne demek... inan çok üzüldüm. dış gebelik hakkında pek bilgim yok ama çok zor ve tehlikeli oldugunu biliyorum.. allahtan tüplerin zarar görmemiş. allahım çok büyük, sana sabrının mükafatını verdi. artık seni hiçbirşey yıkamaz bence :) ben olsam böyle düşünürdüm.. biricik cemreni allah bağışlasın canım öpüyorum

Sevgili umut sevgim , foruma yeni girdim ve sondan değil , geriden son kaldığım yerden okumaya başlıyorum ben...Güneş'in haberine sevindim , mesajını yazdım , sonra senin üzücü haberinle karşılaştım..Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun...Hissettiklerini çok iyi anlıyorum.. Kaybına mı üzüleceksin , nasıl toparlanacağına mı , geçireceğin operasyona mı ...Aynı duyguları ben de yaşadım , çok zor ...İyileşmek için elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok canım...Dış gebelik de bir gebelik talihsizliği , tedaviden sonra gebe kalmaya engel değil..Bak celen tam 3 kez dış gebelik yaşamış...Sorunsuz , ağrısız sızısız bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...Allah yardımcın olsun , tekrarını yaşatmasın .. Ne diyelim söyleyecek söz bulamıyorum canım ...Tekrar geçmiş olsun...

Kızlar yaa ..Nedir bu üzücü haberler...İnanın çok umudum kırılıyor , bir de arkadaşın üzüntüsünü düşündükçe iyice üzülüyorsun...

Hem hamile kalmak istiyorum , hem korkuyorum...Bi hematoloğa gitmeye karar vermiştim... Buranın Tıp Fakültesini araştırdım , yan dallar çok iyi değilmiş , iyi bi hematolog bulamadım ... Ayrıca Anti Faktör X A denilen test burada yapılmıyormuş... Gelecek hafta Ankaraya gitme ihtimalim var...

Sizden ricam , bi arkadaşımız Ankarada gittiği hematologtan bahsetmişti galiba...Bana güvendiğiniz , memnun kaldığınız bi hematolog ismi yazarsanız sevinirim...Randevu için varsa telefon numaralarını da yazar mısınız ? Teşekkür ederim şimdiden...

Back