ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........
cok saol lalcim.cok şükr arada aklıma gelsede o günler gecti gitti diyorum cemreye baktıkca.darısı tüm isteyenlere...allahım kimseyi bu yolda oyalamasın cok zor:Saruboceq:sevgili celen35 okuyunca çok üzüldüm, 4dış gebelik ne demek... inan çok üzüldüm. dış gebelik hakkında pek bilgim yok ama çok zor ve tehlikeli oldugunu biliyorum.. allahtan tüplerin zarar görmemiş. allahım çok büyük, sana sabrının mükafatını verdi. artık seni hiçbirşey yıkamaz bence :) ben olsam böyle düşünürdüm.. biricik cemreni allah bağışlasın canım öpüyorum
Sevgili umut sevgim , foruma yeni girdim ve sondan değil , geriden son kaldığım yerden okumaya başlıyorum ben...Güneş'in haberine sevindim , mesajını yazdım , sonra senin üzücü haberinle karşılaştım..Çok üzüldüm , çok geçmiş olsun...Hissettiklerini çok iyi anlıyorum.. Kaybına mı üzüleceksin , nasıl toparlanacağına mı , geçireceğin operasyona mı ...Aynı duyguları ben de yaşadım , çok zor ...İyileşmek için elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok canım...Dış gebelik de bir gebelik talihsizliği , tedaviden sonra gebe kalmaya engel değil..Bak celen tam 3 kez dış gebelik yaşamış...Sorunsuz , ağrısız sızısız bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyorum...Allah yardımcın olsun , tekrarını yaşatmasın .. Ne diyelim söyleyecek söz bulamıyorum canım ...Tekrar geçmiş olsun...
canım benim çok üzüldüm .ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi yani duygularımı ifade edemiyorum ne diyeyim allah yardımcın olsun.derdi verende allah dermanı verende allah.Dua etmekten başka çaremiz yok.rabbim inşallah sorunsuz bir operasyon geçirmeni nasip eder.bende dün gece sana yatarken dua ettim inşallah operasyonun iyi geçer diye.hayırlı haberlerini bekliyorum.allahım seni korusun allaha emanet ol.
sen naptım selvihancım?kanaman bitti inşallah:Saruboceq:
Kızlar yaa ..Nedir bu üzücü haberler...İnanın çok umudum kırılıyor , bir de arkadaşın üzüntüsünü düşündükçe iyice üzülüyorsun...
Hem hamile kalmak istiyorum , hem korkuyorum...Bi hematoloğa gitmeye karar vermiştim... Buranın Tıp Fakültesini araştırdım , yan dallar çok iyi değilmiş , iyi bi hematolog bulamadım ... Ayrıca Anti Faktör X A denilen test burada yapılmıyormuş... Gelecek hafta Ankaraya gitme ihtimalim var...
Sizden ricam , bi arkadaşımız Ankarada gittiği hematologtan bahsetmişti galiba...Bana güvendiğiniz , memnun kaldığınız bi hematolog ismi yazarsanız sevinirim...Randevu için varsa telefon numaralarını da yazar mısınız ? Teşekkür ederim şimdiden...
SEVGİLİ SMMM06 ve ECESEM , sanırım hematoloğa gitmiştiniz sizler...Geçmiş sayfalarda öyle okudum...Mesajıma sizden cevap bekliyorum...
Celeniimmmm,kaydirigubbakcemile3
Ruh halin niye kimsesiz.
Kocisin biryeremi gitti yokca canim.kaydirigubbakcemile3
Minik Tatli kuzun yanindaya niye kimsezissin.:ecrin_bebek:
Kizlar benim kocis bel rahatsizligindan dolayi 3 hafta fizik tedavi icin bir kilinikteydi ve dün geldi. Allah izin verirse bu ay bizde calismalara kaldigi yerden devam edecegiz
Allahim Insallah bu ay hayirlisiyla tutar ve bebisim beni bu sefer terk etmez.senağlama
Aslinda acayip tirsiyorum ben yaaa :1no2:
SEVGİLİ SMMM06 ve ECESEM , sanırım hematoloğa gitmiştiniz sizler...Geçmiş sayfalarda öyle okudum...Mesajıma sizden cevap bekliyorum...
ıyı aksamlar kızlar dr geldım ve bı kez daha yıkıldım sabahtan berı aglamaktan bıtap dustum dr tekrar kn tahlıllerı yaptı degerlerım bu seferde yukselmıs dıs gebelık olabıılır dedı benım anlamadıgım ultrsyonda kese gozukmustu nasıl oldu anlamadım dr sordum oda cok nadır olabılıyo boyle seyler dedı kurtajla veya dusmesını bekleyemeyız tuplere tutunmussa bebek ya tupların patlar ya da ıc kanama gecırebılırsın dedı yarın amelıyata gırecem malesef baska dr gıtsemmı dıye dusundum ama prof benı rıske atamaz dıye dusundum kafam cok karısık ınsallah bu son yıkımım olur da melegım bı adım daha bana yaklasmıs olur bı sure gıremem artık kendınıze cok ıyı bakın dostlarım guzel haberlerle bulusmak uzere........
UMARIM HAYIRLISI OLUR. BENDE DR.UMDAN MEMNUN GİBİYİM AMA SANKİ BU KONULARDA YETERSİZMİŞ GİBİ GELİYOR. HİÇ BANA SENİN GİBİ HASTAM OLDU DEMEDİ. BU DA BENİ KORKUTUTUYO. ERKEN YAPTIRDIM BENDE TAHLİLİ 2 HAFTALIK FALAN HAMİLEYİM İĞNELERE HEMEN BAŞLANIYOMU. BU KONUDA GENELDE 5-6 HAFTALIKKEN BAŞLANILDIĞINI YAZMIŞSINIZ. BENİM GİBİ ERKEN ÖĞRENENLER VARMI :):hooray: SONUNDA KUPAYI KALDIRAN OLURUZ İNŞALLAH :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?