• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaşlar merhabalar nasılsınız ben uzun süredir bakamıyordum, yeni açtım biz bu arada 24 hafta olduk , mumamu nasılsın seninle aynı haftadayız bebeğine isim buldunmu seninkide erkekdi galiba , benim merak ettiğim bir şey var kullanacağımız 8 haftalık izin örneğin erken doğum yaptık doğum dan sonra da 8 haftalık hakkımız varmı acaba bunu en iyi Şen bilgi verir galiba tam izne ayrılacağı zaman doğum yapmıştı , Şencim bilgi verirsen sevinirim herkes kendine iyi baksın sevgiler

ne demek canım,inşallah test sonuçlarında güzel çıksın.ben ömer südekan'a devam ediyorum işte,cuma günü görüşmeye gittim senin durumunda tek çare fraksiparin 0,3 dedi,ilk defa 17 yıl önce böyle bir hastası gelmiş kadın 8 düşük yapmış,kuşadasından gelmişler bu doktora. sonra 100 den fazla bu şekilde hastamı doğurttum dedi,gerçi bana bu 100 rakamı az geldi ama benim durumumda kendiliğinden çocuk doğuran bile var diye düşündüm.doktora güvenmekten başka çare yok galiba.şimdi coraspin 100 de içiyorum,hamile olduğunu öğrendiğin anda iğneye başlıcaksın ve hemen geliceksin dedi.bu ay kayınvalidemler bende,fırsat bulursak denicez bakalım adetim yeni geçti,2 haftadır onlar yüzünden tık yok:utangac:

simgecim inş herşey güzel olacak sende bende bebişlerimizi kucağımıza alacağız sen benden önde gidiyorsun yani test sonuçların falan çıktı en azından sorunun ne olduğu anlaşıldı benide haberdar et durumundan bakarsın banada çare olursun canım inş en kısa zamanda hamiş kalırsın Şeniz

simgecim inş herşey güzel olacak sende bende bebişlerimizi kucağımıza alacağız sen benden önde gidiyorsun yani test sonuçların falan çıktı en azından sorunun ne olduğu anlaşıldı benide haberdar et durumundan bakarsın banada çare olursun canım inş en kısa zamanda hamiş kalırsın Şeniz
amin canım hepimiz kavuşuruz inşallah bebeklerimize,durumdan haberdar ederim:1hug:

canlarım şimdi dr.den geldim.çok şükür iyiyiz fakat önümüzde riskli iki hafta var.dr.heşey ozaman belli olacak dedi.yani tam ortadayız çok duaya ihtiyacım var.ne olur dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim.dr.ultrasyona baktı rahim içi kanama varmış.bu kanama ilerleyen günlerdede artabilirmiş .inşallah rabbim artmaz.o yüzden aspirini hemen kes iki hafta içme dedi.iğneyi kesersek bebek düşer dedi.galiba sadece hetorozigot olduğum için galiba iğne ve aspirin çok geldi.inşallah bebişime bişey olmaz.ben akşam hocaya sormadan progestan aldım bugün hiç içmemiş gibi sordum.kesinlikle progestanı önermiyoruz dedi.hormon ilaçları ve bunlar kan pıhtılaşmasında çok tehlikeli dedi.bende şimdi ne yapacağımı şaşırdım.içsem mi içmesem mi.sonuçta hacettepede yılların profu amerikaya gidip geliyor.zaten faydalı olsakendi niye önermesin bilmiyorum kafam karışık yani.
birde öyle bütün gün hiç bişey yapmadan kesinlikle yatma diyor.evin içinde gez diyor.kan pıhtılaşması hastalarına kesinlikle sürekli yatış önermiyoruz.hareket etmeliymişim kendimi yormadan iş yapmadan.bakalım şindi evdeyim zaten raporluydum dışarı çıkmadan evde inşallah sorunsuz iki hafta geçiririm ve güzel haberler veririm size.hepiniz allaha emanet olun dualarımdasınız lütfen sizde beni unutmayın.şu iki hafta süresince.
Sevgili selvihan , çok geçmiş olsun..Dualarımız seninle..Allah seni ve bebeğini korusun...Bu badireyi atlatacaksın inşallah...

Progestan kullanmaman konusundaki öneriyi Lütfü Bey mi yapmıştı ? Progestanın pıhtılaşmayı arttırdığını hiç bilmiyordum ...Çoğu doktor progestan kullanımına karşı..Normalde bitmesi gereken bi gebeliği devam ettirdiği görüşüyle karşı çıkanlar var...

Doktorun senin durumunun doza bağlı gelişmiş olabileceğini söylemiş..Uygun dozla ve istirahatle atlatacağına inanaıyorum.. İçini ferah tut...Sevgiler...

ben 32 haftalık olunca ayrılacağım EFTELYASU çünkü 4 aylık izin var 21 gün mecbu r doğumdan önce alıyorsun. benim yaz tatilinde okul olmadığı için doğum öncesi izni erken alacam yoksa izin yanacak 2 ayda doğum sonrası kullanacam. yaz tatilindede bizim biliyorsun 2 ay izin var 4 ay olur hayırlısıyla diye düşünüyorum.

merhaba selvihan cok gecmis olsun canim bence dinlenirsen bu durumu atlatacaksin icini ferah tut allah bebigini sana bagislasin senin icin dua ediyorum insallah guzel haberlerini burdan bizlere verirsin bizde mutlu oluruz kendine ve bebegine cok iyi bak sevgilerle

merhaba selvihancım öncelikle çok geçmiş olsun.benimde doktorum aynı şeyleri söyledi bizim için progestoron kullanmak iyi değil dedi.pıhtılaşmayı artırıyor.genelde tüp bebek tedavisinde verilir.bu tür kanamalar olabilir demişti.çünkü kan sulanıyor.canım hiç canını sıkma,benimde aynı şeyler başıma geldi önemli olan kanamanın renginin değişmesi yani önemli olan parlak kırmızı ve parça şeklinde olmaması şu an kendine iyi bak bol bol dinlen,görüşmek üzere banada dua et..
lal82,mumamu ve marguerite sizleride gördüğüme çok sevindim ne güzel yarıladınız bile darısı bana olur inşaallah benim için de dua edin öpüyorum sevgiler...

teşekkür ediyorum 06EE inşallah seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. sen şu an korunuyormusun yoksa hamişligimi bekliyorsun?

evet bu ay dan sonra inşallah; biliyorsun antibiyotik kullanmıştım birde hafif kaşıntı vardı onların tedavisi bitti bakalım şimdi adetimi bekliyorum gerçi daha var.korkarak bekle bekle nereye kadar yine deneyeceğim bakalım tedbir bizden takdir Allah 'tan.bende sizin glediğiniz haftalara sıkıntısız bir şekilde gelir geçer yavrumu kucağıma alırım inşallah.görüşmek üzere...

tesekkurler 0EE darisi insallah seninde basina olur
evet yolu yariladik hatta geriye gidiyoz ama benim bu gunlerde agrim cok artik yuruyemiyorum karnim asagida oldugu icin cok zorlaniyorum yani anlicagin cokda sorunsuz degiliz ama genede binlerce kere sukur bu arada bebegimin cinsiyeti netlesti once kiz demislerdi ama simdi oglan dendi ve hareketlendi tahlillerim temiz cikti cok sukur bu guzel haberleri vermek istedim sizlere ama bazi arkadaslarin uzucu haberlerini okuyunca vazgectim ne olur kimse uzulmesin sabir edin arkadaslar hersey yoluna girecek birgun buna tum kalbimle inaniyorum hepinizi cani gonulden kucakliyorum

sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...

sevgili arkadaşlar prensesimize nihayet kavuştuk ayın 7 sinde güzeller güzeli selinimi epidural anestezi ile 38+1 likken 3100 gr dünyaya getirdim nasıl bir mutluluk tarif edemem allah sizlerede en kısa sürede nasip eder ihşallah.bilginiz olsun faktör 5 heterozigot ve mthfr homozigotum ve 5 gün önceden clexan 0,2 ve coraspin 100 ü bıraktım ,ameliyattan hemen önce varis çorabı giydirildi sonrasında bir gün daha kaldı ,ameliyat sonrası sadece antibiyotik ve ağrı kesici verildi başkada ilaç verilmedi .kısacası arkadaşlar içiniz rahat olsun sakın çok stres yapmayın sorun çıkmıyor .sevgilerimle ...

canım benim gözün aydın.çok sevindim bebişini sağ salim dünyaya getirmene rabbim analı babalı büyütsün.e ne diyelim darısı bizlerin başına.

çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız,çok güzel bir haber ayrıntılı yazdığın için teşekkürler:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hayrılı olsun güneş, gözün aydın, çok güzel bi haber verdin bizlere :lepi: allah hepimize nasip etsin inşallah. dogumdan sonra iğne hakkında konuştumu doktorun? bi süre daha kullanmaya devam etmek gerekiyomuymuş? şen 7 gün daha vuruldum demişti ya ondan sordum. minik kızıını öp bizim yerimizeŞeniz

çok çok sevindim. Allah analı babalı sağlıklı uzun ve güzel bir yaşam versin selin'e.. bunları duymak insanı o kadar mutlu ediyorki.kızınla birlikte güzel bir yaşam dilerim. tekrar tebrikler.

cok sevindim sevgili gunes allah anali babali buyutsun insallah darisi benim ve diger bekleyen arkadaslarin tekrar tebrikler a.s.

hayırlı uğurlu basarılı bir evlat olsun inşallah minik prensesimiz.alahım size bağışlasın kuzuyu..isteyen herkese versin.
aramızda bu iğneleri kullanıpta hiç oğlu olan varmı yaw:uhm: kimi duyduysam kız:sm_confused::1rolleyes:

canımm çok sevındım Allah analı babalı buyutsun bnde suan 37 haftalık hamıleyım ve ıgnelerıme devam edıyorum bugun kontrolum vardı dr da bebegımın boynunda kordon dolanmıs bulundu atkı gıbı ve sezeryana kara verdık ıgnelerıme salı gunune kadar devam edıcem ve sezeryan gunune karar verılecek
bana gunu söylıyordu ama ögrenmek ıstemdım
salıdan sonra dedım
varıs corabını neden gıydıgını merak edıyorum
bu arqada bu ıgnelerı olupta erkek olan varmı sorusuna evet bnm oglum olucak ınşş
hihoyyyt

Back